Şimdi Ara

EXPER EASYPAD (P10AN) TABLET PC KULLANICILARI (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.353
Cevap
19
Favori
716.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: supersonicbluepearl

Cihaz normal çalışıyor, bir sıkıntısı yok ama modaco romunun ram kullanımından memnun kalmadığım için higgys'e geri dönmek istiyorum.

Ya arkadas , bende coktu zannediyorum,

1.Guc dugmesine biraz uzuncana bas.menu acalacak o menuden kapat de.Tableti kapat.
    2.Guc kablosunu tak , usb yi tak. her ikside takılı kalsın.
    3.Guc dugmesi ve Geri tusuna aynı anda bas. APX moda gecer , suruculerin yoksa suruculeri tanıt.

Aynı Exper romu gibi , Hyggis_romu da exe idi sanırım aynen experi nasıl yuklediisen onu da oyle exe cift tıkla yukle gitsin.

USB ve GUC kablosu takılı olacak unutma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraaz -- 20 Şubat 2011; 16:45:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kraaz

quote:

Cihaz normal çalışıyor, bir sıkıntısı yok ama modaco romunun ram kullanımından memnun kalmadığım için higgys'e geri dönmek istiyorum.

1.Guc dugmesine biraz uzuncana bas.menu acalacak o menuden kapat de.Tableti kapat.
    3.Guc dugmesi ve Geri tusuna aynı anda bas. APX moda gecer , suruculerin yoksa suruculeri tanıt.

Aynı Exper romu gibi , Hyggis_romu da exe idi sanırım aynen experi nasıl yuklediisen onu da oyle exe cift tıkla yukle gitsin.

ne zahmetli işmiş be.. ama mecbur...

• quote:

Orijinalden alıntı: Kraaz

quote:

Hocam zaten beni bu noktaya getiren de bu, öyle bir türlü apx moduna geçiremedim cihazı, 100 defa aynı anda bastım ama bana mısın demedi. Şimdi modaco yu adb tanıtıp tekrar yüklemeyi deniycem. Senin usb driverları ile ilgili yzını takip ediyorum, bakalım artık sonumuz hayrola.

• Bu arada bildigimiz Quake3 Arena oyununu yükledim 45-50 FPS takılmadan rahat çalışıyor ama klavye kısmı olmadıgı için yürüyemiyorum :D

tam ekran sorunsuz kuruluyor , yanımda klavye olmadıgından deneyemedim ama mause'u gördü mausela ateş etmeme izin veriyor :) , klavyeli telefonlar için port etmişler oyunu bakın burda da sitesi ;

http://code.google.com/p/kwaak3/

Bir an eski günlere gittim iyi oldu :) klavyeli android telefonlarda çalışır rahat.

Bakın fps karşılaştırması yaparsak HTC HD2 de 25-30 fpslerde gidip geliyor oyun.

yada:

http://www.you-tube.com/watch?v=X2w7cG2ggQA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakieryigit -- 20 Şubat 2011; 17:04:11 >

• Ben bir türlü bu cihazı Andorid phone olarak tanıtamadım, burda paylaşılan driverları deniyorum, windows uyumsuz olduğu uyarısını veriyor ve yüklemiyor. ADB olarak da tanıtıyorum cihazı fakat bundan sonra update edemiyorum, başka driverlar var mı ya da problem ne olabilir? Şu an cihazı usb den bağladığım anda windows nvidia boot-recovery mobile device olarak tanıyor,burdan ADB ye geçebiliyorum ama ondan sonrasını windows driverları yüklemiyor, çıldırttı yaaa ne gıcık şeymiş bu.
  • Hocam sürücüleri silip tekrar yükledim ve oldu sonunda oh be :) Baya başınızı ağrıttım ama şu sürücü silme olayı ve diğer yardımlar için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

Bu oyunların hepsini applanet ten mi indiriyorsunuz?Ben indirdiklerimin çoğu demo,bozuk vs çıkıyor.Var mı daha geniş kapsamlı bir site bu oyunlar için?
    Mesela PES 11' i denemek isterim.

Applanet.net üzerinden yükleyebilirsin pes 2011'i yükledim , sonra kendi paketi indiriyor sorunsuz. baya oynanabilirlik iyi bu arada sevdim.
  • Arkadaşlar;
    Öncelikle şu ana kadarki yardımlarınız için sonsuz teşekkürler.

Bir sorum olacak; Tabletimden bilgisayarımdaki filmi izleye bilirmiyim kablo, usb kullanmadan wi-fi üzerinden doyayı sd yüklemeden (önceki sayfalarda öerilen programlarla 1mb dosyayı 1-2 dk gönderiliyor)
    (taletin içinde vpn ayarları kısmı var buradan bilgisayarıma bağlayabilirmiyim.nasıl yaparım.)

bu arada bu tablette çalışacak hd hawx.apk dosyasını bulamıyorum link verebilirmisiniz.Saygılarımla
  • Aletin HDMI performansını baya beğendim. Video yüklerim maçtan önce yutub'a :)
  • Exper Easypad Full Ekran Sorunsuz Oynanan Oyunlar Listesi:

1-Hero of Sparta HD

2- Dungeon Hunter HD

3-Hawx HD

4-Sandstorm HD

5- Asphalt 5 HD

6-Sky Force Reloaded

7-Virtual Tablet Tennis 3D

8- Hungry Shark 2

9- Tank Recon 3D

10- Dungeon Defenders : First Wave

11- Pes 2011

12-
    Heavy Gunner 3D

13- Armageddon Squadron

14-
    Angry Birds

15-Fruit Ninja

EXPER EASYPAD (P10AN) TABLET PC KULLANICILARI

Bugünün oyunu olarak Fruit Ninjayı tavsiye ediyorum , ipad -iphonedan sonra Android'e de çıkarılan bir oyun ve baya seviliyor.

Buyrun linki:

http://www.fileserve.com/file/2htky4Y

yada:

http://www.multiupload.com/VXGKM319LG

• önceki sayfalardaki önerin üzerine sparta of hero yu yükledim tam 4 saattir aralıksız oynuyorum biri beni durdursun :) mükemmel bi oyun.. bide ilk yüklediğimde oyunu açtığımda kasılmalar oluyodu.cihazı kapatıp açyım sorun düzeldi.şu anda sandstorm ve gangster miami yüklemeye çalışıyorum inşallah tam ekran olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakirarslan -- 20 Şubat 2011; 18:54:53 >
  • Alete advanced task killer kurun. Programları kapatmıyoruz hiç 20 30 program açık duruyor sonra ;)

aletin hdmi performansı,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blindness -- 20 Şubat 2011; 19:03:03 >
  • cihazı şarjdayken kullanma konusunda arada kaldım..
    bu ilerde pilde bi performans düşüklüğüne yol açar mı?
    bi nevi telefonların durumuna düşer mi?
    şimdiye kadar şarj olurken kullanmadım..
    sevgili dostlar bi ikilemde kaldım tavsiyelerinizi bekliyorum...
  • @sakirarslan tablete gangster miami yüklemeye çalışma , grafif sorunu var şuan piyasadaki sürümde , görüntü kötü çıkıyor oynanmıyor yani sildim ben o oyunu düzgün çalışan sorunsuz oyunları listeleme yapıyoruz zaten öncelik onları indirip kurun.
  • evet ikiside olmadı zaten sandstorm da küçük ekran çıktı.listene şunu da ekle ;)
    break pool pro süper bi bilardo oyunu görüntüler çok iyi.
  • cihazda winn modem kullanan oldumu ben bir türlü beceremedim. 1 kişi kullandığını söylemiş ama nasıl olduğunu yazmamış. wimnn modemi takıyorum ışık yanıp sönüuor ama işlem yok.

rom: vega üstüne modacom kurulu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amonra33

cihazda winn modem kullanan oldumu ben bir türlü beceremedim. 1 kişi kullandığını söylemiş ama nasıl olduğunu yazmamış. wimnn modemi takıyorum ışık yanıp sönüuor ama işlem yok.

rom: vega üstüne modacom kurulu.

ayarlarda 3 g ile ilgili ayarlar var onlardan olabilirmi acaba? bir karıştırın isterseniz..bende vınn olmadığı için bakamıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakieryigit

Exper Easypad Full Ekran Sorunsuz Oynanan Oyunlar Listesi:

1-Hero of Sparta HD

2- Dungeon Hunter HD

3-Hawx HD

4-Sandstorm HD

5- Asphalt 5 HD

6-Sky Force Reloaded

7-Virtual Tablet Tennis 3D

8- Hungry Shark 2

9- Tank Recon 3D

10- Dungeon Defenders : First Wave

11- Pes 2011

12-
    Heavy Gunner 3D

13- Armageddon Squadron

14-
    Angry Birds

15-Fruit Ninja

Bir iki ekleme de benden olsun,
    "Slice it" baya eğlenceli bir oyun.

"Totemo HD" de bejeweld tarzı bir oyun.

"Starnded:Mysteries of time" da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merkay7 -- 20 Şubat 2011; 21:15:39 >

• Oyun paylaşan arkadaşlar oyunların wifidan indirilen parçalarının da yer aldığı paketler hazırlayabilir. Gameloft HD paketi var misal. Ona benzer paketler çok iyi olur.
    magnet:?xt=urn:btih:LGN46EYHT2D3VWM6W4EVDJC7UZ3M6GBP
  • Exper Easypad’e MoDaCo custom ROM yükleme yeni yöntem

Exper EasyPad'e MoDaCo ROM'u açılışta yüklemenin yolunu bulduk ve paylaşıyoruz. Bilgisayar kapalıyken BACK ve POWER tuşlarına basıp çift taraflı USB kablonuzla bir kerede MoDaCO ROM yükleyebilirsiniz. Android Market, Gmail, Youtube, Maps gibi Google uygulamalarını içeren bu ROM'un performansı da Exper'in ROM'una göre daha iyi durumdadır.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=46880684

adresinde ayrıtılarıyla anlattığımız Exper EasyPad'e ROM yükme makalesi sonrasında bize ulaşan bazı geribildirimler oldu.

Bu geribildirimlerden anladığımız kadarıyla EasyPad kapalıyken BACK ve POWER tuşlarına basarak ROM yüklemesi kısmına kadar denemeler başarılı olmuş ve sorunsuzca Advent Vega ROM yüklenmiş.

Ama EasyPad açıkken ve USB Debugging aktifleştirilmişken ADB Device Interface olarak göstermede sorunlar yaşanmış.

Biz de bu kısma hiç geçmeden başlangıçta yani BACK ve POWER tuşlarıyla açarak MoDaCo ROM yüklemenin yöntemini aradık ve bulduk.

DİKKAT : Bu yükleme ile EasyPad garanti kapsamı dışında kalabilir ve tüm dosyalarınız silinebilir. Lütfen yedekleme yapınız.

Bu yükleme içinhttp://gomobil.in/easypad/MoDaCoBootRom.zip adresindeki dosyayı indiriniz ve bir yere açınız,

çift taraflı USB kablonuzu EasyPad'e bağlayınız, BACK ve POWER tuşlarına kısa süreyle aynı anda basarak APX Driver yüklemesi yapınız. APX Device için driver :http://gomobil.in/easypad/FlashUSB.zip

Bu driverı tanıttıktan sonra MoDaCoBootRom.zip'i açtığınız dizindeki lvds.bat dosyasını çalıştırınız.

EXPER EASYPAD (P10AN) TABLET PC KULLANICILARI

Bu yüklemeyle aynen önceki Advent Vega ROM'da olduğu gibi başlangıç aşamasında MoDaCo ROM EasyPad'e yüklenmiş olacaktır.

Bu yüklemeden sonra cihazınızı bilgisayarınıza USB kablo ile bağlayarak USB Disk olarak gösterebiliyorsunuz. Ya da isterseniz eskisi gibi Flash Belleklerinizi takıp dosya transferi yapmak isterseniz programlarda bulunan USB Mode programında USB Host menüsünü seçerek kullanabilirsiniz.

Hazırlayan: Muharrem TAÇ .

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.