Şimdi Ara

EXPER EASYPAD (P10AN) TABLET PC KULLANICILARI (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.353
Cevap
19
Favori
716.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: u-166

arkadaslar "youtube" uygulamasında ağ ile ilgili bir sorun oluştu[400] uyarısı alıyorum,çöüzümü bilen var mı?

advent rom üzerine modaco kurulu

Ayarlardan dili İngilizce yapman gerekiyor.
  • Günaydın Arkadaşlar,

@bakieryigit'in verdiği linkten Hawx'ı indirip kurdum ama g-sensorle oynayamıyorum. Oyun tam ekran açılıyor ancak sola yatırdığım zaman uçak aşağı gidiyor sağa yatırdığım zaman yukarı çıkıyor..

Benzer durum Armageddon Squadron oyununda da var. Bu oyunda uçağı hiç kontrol edemiyorum. Sürekli sola doğru gidiyor..

Kurup oynayan arkadaşlar, sizde durum nasıl? VirtualPad seçeneği ile mi oynuyorsunuz? Yardımcı olur musunuz?

Pinball sevenler, 3 farklı masanın olduğu tam ekran çalışan bir pinball oyunu buldum. Basit ve eğlenceli bir oyun. Pinball Deluxe v1.1.2

http://www.filesonic.com/file/105808602

XDA-Developer sitesinde 3G Modemler için çalışma sonuçlanmış sanırım. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=914350 Bu linkte gerekli sürücülerin olduğu update dosyası var. Pek fazla ingilizcem olmadığı için nasıl yapılacağını tam olarak anlamadım. İngilizcesi iyi olan bir arkadaş yardımcı olabilir mi?

* Vodafone K3765-H
    * Vodafone K3715
    * Vodafone K3565 / Huawei E160
    * Huawei E173
    * Huawei E1550

Bu model modemler sorunsuz çalışıyormuş, aşağıdaki yazılı model modem çalışmıyormuş.

* Vodafone K3765-Z

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doganreis -- 22 Şubat 2011; 8:55:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: doganreis

Günaydın Arkadaşlar,

@bakieryigit'in verdiği linkten Hawx'ı indirip kurdum ama g-sensorle oynayamıyorum. Oyun tam ekran açılıyor ancak sola yatırdığım zaman uçak aşağı gidiyor sağa yatırdığım zaman yukarı çıkıyor..

Benzer durum Armageddon Squadron oyununda da var. Bu oyunda uçağı hiç kontrol edemiyorum. Sürekli sola doğru gidiyor..

Kurup oynayan arkadaşlar, sizde durum nasıl? VirtualPad seçeneği ile mi oynuyorsunuz? Yardımcı olur musunuz?

Pinball sevenler, 3 farklı masanın olduğu tam ekran çalışan bir pinball oyunu buldum. Basit ve eğlenceli bir oyun. Pinball Deluxe v1.1.2

http://www.filesonic.com/file/105808602

XDA-Developer sitesinde 3G Modemler için çalışma sonuçlanmış sanırım. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=914350 Bu linkte gerekli sürücülerin olduğu update dosyası var. Pek fazla ingilizcem olmadığı için nasıl yapılacağını tam olarak anlamadım. İngilizcesi iyi olan bir arkadaş yardımcı olabilir mi?

* Vodafone K3765-H
    * Vodafone K3715
    * Vodafone K3565 / Huawei E160
    * Huawei E173
    * Huawei E1550

Bu model modemler sorunsuz çalışıyormuş, aşağıdaki yazılı model modem çalışmıyormuş.

* Vodafone K3765-Z

iyi olur özellikle k-3715 türkiyedede bulunabilen bir cihaz.Saygılarımla
    http://www.vodafone.com.tr/Cihazlar/k-3715-mobil-modem.php

• gtracing i bende çalıştıramadım.zaten bi ondan bi de spiderman dan yıldım çalışmıyorlar.
    toonwarz ı da yükleyemedim ben yükledim ama tam girerken atıyor oyundan anlamadım sürümle ilgili heralde

oyunlar için de saol deneyeceğim birkaç tane.

quote:

Orijinalden alıntı: ExBlau

quote:

Orijinalden alıntı: bakieryigit

Exper Easypad Full Ekran Sorunsuz Oynanan Oyunlar Listesi:

Sandstorm da texture problemi oluyor ben silmiştim,

Ben de denediklerimi ekleyeyim, Hepsi 3D değil ama Full Screen ve eğlenceli oyunlar.

Can Knockdown *
    Blow Up *
    Air Control *
    Paper Toss
    xConstruction
    Mini Squadron
    Jewels
    Pool Break Pro *
    aJailBreak
    Buka HD *
    Leap Sheep *
    Moron Test
    Rope Cut
    aGibbets
    Bubble Birds
    My Paper Airplane 2 * deneyin Tilt güzel çalışıyor

* Koyduklarımı Tavsiye ederim bi deneyin zevkli oyunlar

ToonWarz 1.0.7 de çalışıyor grafikleri gayet güzel fps sevenlere :D

PS : GTRacing veya Reckless Racing'i sorunsuz çalıştırabilen oldumu?

• G sensörü test etmek isteyenler My Paper Plane 2'yi kursun sorunsuz oynanıyor. Sanırım 4 aksisli bir sensör ver bizim tablette,fazlasına ihtiyaç duyan oyunlarda sapıtıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: ultimate drive

oyunlarda performansı nasıl ve unreal oyun yükledinizmi hiç?? nasıl bir performans veriyor un realde

Nvidia Tegra 2 destekli oyunlarda performansı mükemmel ama piyasadaki birçok 3D oyun hummingbird ve snapdragon için yazıldığından bazı 3d oyunlarda texture problemleri çıkıyor, Nvidia Tegra 2 yaygınlaştıkça bu oyunların yeni sürümleri de çıkacak ve bizim tablete de tam destek verecek. Unreal Engine'li oyunlarda sorun yok daha önce bahsettiğim Dungeon Defenders : First Wave oyunu Unreal Engine kullanıyor müthiş grafiklerle gayet akıcı çalışıyor.

• Arkadaslar Selam,

ROM update yapacagim, cihazi bagliyorum, usb kablo ile, tuslara da ayni anda basiyorum, ekranda isik beliriyo, sonra sonuyor. ve driver olarak hicbir sey gormuyor ? sorun ne olabilir acaba ? (win7 ve xp de denedim)

Bir de sadece win7 de mi yapabiliyoruz bu islemi....
  • quote:

Orijinalden alıntı: gahmet

Arkadaslar Selam,

ROM update yapacagim, cihazi bagliyorum, usb kablo ile, tuslara da ayni anda basiyorum, ekranda isik beliriyo, sonra sonuyor. ve driver olarak hicbir sey gormuyor ? sorun ne olabilir acaba ? (win7 ve xp de denedim)

Sayfa 9'da Bakieryigit'in yazdığı talimatları izlersen Vega romu sorunsuz kuruluyor. Cihaz kapalı iken 2 tuşa aynı anda basıp 1sn sonra önce power sonrada diğer tuşu bırakıyorsun. Vega için olan usb driver ile tanıtabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExBlau -- 22 Şubat 2011; 12:19:29 >
  • Güç tasarrufu için Ekran Kapandığında WiFi kapanmasın Download'a devam etsin isteyenler şu app'yi deneyin

http://dl.dropbox.com/u/1168527/BackLightKiller.apk
  • ben de düşünüyorum bunu almayı, fakat benim için kilit nokta 3G bağlantısı olup olmaması. yukarıdaki ingilizce makalede kısaca easypad ile telefon eşleştirilip "tethering" ile bağlantı yapılması anlatılmış. "tethering" nedir bilmiyorum ama extra bir programdan söz edilmemiş. eğer easypadin menüsünde "Menu > Settings > Wireless Controls > Cell phone tethering" gibi birşey varsa sanırım 3g bağlantı mümkün. alete sahip olan biri bu işlemleri deneyip sonucunu yazarsa sevinirim.
  • quote:

quote:

Arkadaslar Selam,

Sayfa 9'da Bakieryigit'in yazdığı talimatları izlersen Vega romu sorunsuz kuruluyor. Cihaz kapalı iken 2 tuşa aynı anda basıp 1sn sonra önce power sonrada diğer tuşu bırakıyorsun. Vega için olan usb driver ile tanıtabilirsin.

Bu sekilde yapiyorum fakat degisen bir sey yok, birkac defa denedim, ayni sekilde isik yaniyor, sonra sonuyor fakat driver olarak herhangi birsey gormuyor ?

• Driver ı sen göstericeksin zaten, bilgisayarında yeni donanım bulundu sesini duyduktan yada uyarısını gördükten sonra aygıt yöneticisine girip anlatıldığı gibi driveri manuel olarak tanıtacaksın.Tanıttıktan sonra bilgisayardan Vega Exe dosyasını çalıştırıcaksın kurulum yapacak ve tablet Vega romu ile açılacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExBlau -- 22 Şubat 2011; 13:55:59 >
  • quote:

G sensörü test etmek isteyenler My Paper Plane 2'yi kursun sorunsuz oynanıyor. Sanırım 4 aksisli bir sensör ver bizim tablette,fazlasına ihtiyaç duyan oyunlarda sapıtıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: ultimate drive

oyunlarda performansı nasıl ve unreal oyun yükledinizmi hiç?? nasıl bir performans veriyor un realde

Nvidia Tegra 2 destekli oyunlarda performansı mükemmel ama piyasadaki birçok 3D oyun hummingbird ve snapdragon için yazıldığından bazı 3d oyunlarda texture problemleri çıkıyor, Nvidia Tegra 2 yaygınlaştıkça bu oyunların yeni sürümleri de çıkacak ve bizim tablete de tam destek verecek. Unreal Engine'li oyunlarda sorun yok daha önce bahsettiğim Dungeon Defenders : First Wave oyunu Unreal Engine kullanıyor müthiş grafiklerle gayet akıcı çalışıyor.

verdiyiniz bilgiler için çok teşekkür ederim bugün hatta birazdan gidicem bi bakıcam bizim burdaki migrosa inş kalmıştır.

• ben 1 tane carousel migrostan bir tane de kangurumdan aldım ikisinden de kart çıktı. migrosta yoksa kangurumdan da alabilirsin bence. gerçi ben siparişi verirken içinden kart çıkmamasını göze almıştım. sipariş geldiğinde içinden kart çıkınca sevinmedim değil hani :)
    arkadaşlar applanet teki tüm uygulamaları bizim bu tabletin çalıştırması gerekir mi? yoksa benimkinin yazılımında mı bir sıkıntı var? bu uygulama yüklenemedi uyarısını sık sık almaya başladım. biriniz 'shazam' ı kurmayı deneyebilir mi? eğer kurulabiliyorsa ben de vega rom u deneyeyim belki rom la ilgili bir sıkıntı falan olabilir. hiç bir bilgim yok gerçi 5 gündür sizlerin yazıştıklarını okuyarak birşeyler öğrenmeye çalıştım ellerinize sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neredennereye

ben 1 tane carousel migrostan bir tane de kangurumdan aldım ikisinden de kart çıktı. migrosta yoksa kangurumdan da alabilirsin bence. gerçi ben siparişi verirken içinden kart çıkmamasını göze almıştım. sipariş geldiğinde içinden kart çıkınca sevinmedim değil hani :)
    arkadaşlar applanet teki tüm uygulamaları bizim bu tabletin çalıştırması gerekir mi? yoksa benimkinin yazılımında mı bir sıkıntı var? bu uygulama yüklenemedi uyarısını sık sık almaya başladım. biriniz 'shazam' ı kurmayı deneyebilir mi? eğer kurulabiliyorsa ben de vega rom u deneyeyim belki rom la ilgili bir sıkıntı falan olabilir. hiç bir bilgim yok gerçi 5 gündür sizlerin yazıştıklarını okuyarak birşeyler öğrenmeye çalıştım ellerinize sağlık.

Shazam'ı başka bir yerden indirdim denedim bende de yüklenmedi ama eğer şarkı tanıma özelliği için istiyorsan SoundHound çalışıyor söylediğiniz şarkıları da buluyor denedim.
    Burdan indirebilirsiniz
    http://www.filesonic.com/file/75502513

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: neredennereye

ben 1 tane carousel migrostan bir tane de kangurumdan aldım ikisinden de kart çıktı. migrosta yoksa kangurumdan da alabilirsin bence. gerçi ben siparişi verirken içinden kart çıkmamasını göze almıştım. sipariş geldiğinde içinden kart çıkınca sevinmedim değil hani :)

Shazam'ı başka bir yerden indirdim denedim bende de yüklenmedi ama eğer şarkı tanıma özelliği için istiyorsan SoundHound çalışıyor söylediğiniz şarkıları da buluyor denedim.
    Burdan indirebilirsiniz
    http://www.filesonic.com/file/75502513

denedim indirmeyi paketi ayrıştırmada sorun var dedi. bir de diğerinde denerim akşama herhalde birinde olup diğerinde olmuyorsa bir problem vardır. gerçi sizinkinde böyle bir hata vermediğine göre bende bir sıkıntı var gibi gözüküyor. sağolun
    edit: evet tam uygulama inmemiş bilgisayara indirip o tablete attığımda kurulum gerçekleşti. shazam sizde de kurulmadığına göre tabletin yazılımıyla ilgili şu an için problemim yok demektir. sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neredennereye -- 22 Şubat 2011; 16:20:51 >

• quote:

quote:

quote:

Arkadaslar Selam,

Bu sekilde yapiyorum fakat degisen bir sey yok, birkac defa denedim, ayni sekilde isik yaniyor, sonra sonuyor fakat driver olarak herhangi birsey gormuyor ?

Arkadaslar var mi bir tecrubesi olan ? (ExBlau, bunlari yapabilecegim ekrani bana getirmiyor zaten, sikinti bu tam olarak anlayamadin sanirim)

• quote:

Orijinalden alıntı: atillaca

quote:

Orijinalden alıntı: amonra33

quote:

Orijinalden alıntı: pasqua73

quote:

Orijinalden alıntı: atillaca

Arkadaşlar Merhaba

Advent Vega romlarını yükleyebilen arkadaşlara sevindirici bir haberim var.

R07 romunu yükledikten sonra Birçok USB 3G modemi gördüğünü ve bir çok kullanıcının test edebildiğini söylüyorlar.

http://android.modaco.com/content/advent-vega-vega-modaco-com/329229/mobile-broadband-dongles/

Ben R08 Romunu yüklemeye çalıştım ama yükleyemedim. Biraz farklı yükleniyor. Ama bende olmadı.

http://android.modaco.com/content/advent-vega-vega-modaco-com/331467/09-feb-r8-modaco-custom-rom-for-the-advent-vega-with-online-kitchen/

Eğer deneyip halledebilen olursa dahili 3G modem aramamıza gerek kalmayacak.

İlk linkte yazılan yorumlarda Turkcell ve Vodafone modem modellerinin test edildiği ve çalıştığı yazıyor.

Bir inceleyebilirseniz süper olur valla.

ben modaco da ki romu yükledim... windows 7 64 bitin altında olmuytor...
    XP lazım..... modun yapımcısı nasıl yükleneceğini video ile anlatıyor zaten..
    evet.. turkcelin verdiği wınn modemi prblem olmadan kullanıyorum..
    ama bir çıkıntı ile internete girmek biraz görüntü olarak garip geliyor bana ve hala 3g modül takmak için sd kard slotu bakıyorum...
    bir de sd kard için konnektor var kablo onu nereden bulabilirim diye...
    bazı yabancı ülkede POV marka tabletlerde o sim kard slotunu koymuşlar..
    bazılarında ise yokmuş..
    eğer bir sonuç bulursam burada paylaşırım...

3g modülü nasıl çalıştırdın acaba yardımcı olabilirmisin. bende modemi gördü yinyal işareti çıktı buraya kadar tamam ama internete bağlanamadım.

Arkadaslar Turkcell Vinn modem ile baglanan arkadaslar Apn ayarlarini bizllerle paylasabilirrlermi?

Saygilar

Arkadaşlar merhaba

Kendim sordum yine kendim yanıtlıyayım.

3G olayı test edildi çalışıyor (Türkcell Vınn Huawei E176G Modem)

Modaco Custom rom R8 veya Pov 1,09 orjinal rom larında test ettim ve çalışıyor.

Öncelikle Switch üzerinden USB Host modunu seçiyoruz. Cihazımız kapanıp açılacak.

USB 3G modemimizi takıyoruz. Modemin üzerinde bulununan yeşil (Edge) yada mavi (3G) led yanıp sönecek.

Ayarlardan / Hesaplar ve Senkronizasyon / Hesap Ekle / Google'ı seçiyoruz.

Ve Cihazın sağ üst kısımda bulunan geri büğmesine 2-5 sn arasında basılı tutuyoruz

Ekranın altında kablosuz ayarları çıkıyor dokunup giriyoruz.

Bu kısımda

3G Service enabled
    Veri Etkin
    Veri Dolaşımı

seçeneklerini etkin hale getiriyoruz.

Ardından Erişim noktası adları kısmına giriyoruz. Bu ekranda menu düğmesine basıp ekranın altında beliren seçeneklerden Yeni APN seçeneğini seçiyoruz.
    Yukarıdan Aşağıya çıkan kısımlardan aşağıdakileri doldurup diğerlerini boş bırakıyoruz.

Ad : turkcell
    APN : mgb
    MCC : 286
    MNC : 01
    kimlik doğrulama : PAP

şeklinde bilgileri girip diğer tüm alanları boş bırakıyoruz. Tekrar menu düğmesine basıyoruz. Ekranın altında beliren kaydet seçeneğine dokunup kaydediyoruz.

Bir önceki ekrana geri dönüp Ağ operatörlerini tıklıyoruz. Automatic yada manuel olarak arama sonucunda Turkcell'i seçiyoruz.

Hepsi bu kadar.

Ana sayfaya gidip Wireless'ın kapalı olduğundan emin olup internete girip deneyebilirsiniz.

Not :Yukarıda yazmayı unutmuşum Sim kartın Pin kodunu bir telefonda yada pc üzerinden Vınn programının ayarlarından devre dışı bırakmak gerekiyor.

Fotoğraf yada video eklemeye çalışacağım.

Sevgilerle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atillaca -- 22 Şubat 2011; 17:54:03 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaslar Selam,

Arkadaslar var mi bir tecrubesi olan ? (ExBlau, bunlari yapabilecegim ekrani bana getirmiyor zaten, sikinti bu tam olarak anlayamadin sanirim)

Öncelikle eline sağlık
    Bu mükemmel oldu işte özellikle 3g desteklenemez, olmaz, yapılamaz diyenlere güzel bir kapak oldu (Söyleyenlerin en başında Exper'in kendisi geliyor ama neyse)

alıntı
    XDA-Developer sitesinde 3G Modemler için çalışma sonuçlanmış sanırım.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=914350 Bu linkte gerekli sürücülerin olduğu update dosyası var. Pek fazla ingilizcem olmadığı için nasıl yapılacağını tam olarak anlamadım. İngilizcesi iyi olan bir arkadaş yardımcı olabilir mi?

burdaki updateyi yaptınmı yoksa direkmi destekliyormu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi udogan44 -- 22 Şubat 2011; 17:29:25 >

• Teşekkür ederim arkadaşım,

Experin Romalrında bu özellik yok.

Ancak POV (Point of view) orjinal 1.09 romunda bu özellik var

Bir de ilave olarak Modaco nun Custom (R7 ve R8 ) romlarında bu özellik var

Ayrı olarak her iki romda da özel bir sürücü veya başa birşey yüklemedim.

Yukarıda yazmayı unutmuşum Sim kartın Pin kodunu bir telefonda yada pc üzerinden Vınn programının ayarlarından devre dışı bırakmak gerekiyor.

Sevgilerle
  • Exper bu işe şaşırmasın arkadaşlar :D neden exğer 1.09 rom çıkartmıyor belki yeni romda 3g desteği gelirdi sitesindede 3g desteklemiyor yazıyor kaldırması lazım :D
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.