Şimdi Ara

EXPER EASYPAD (P10AN) TABLET PC KULLANICILARI (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.353
Cevap
19
Favori
716.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bakieryigit

quote:

Orijinalden alıntı: u-166

arkadaslar bırı bana bu gameloft 3D oyunların lınkını atabılırmı pm den.gameloft olur ea olur.benım bulduklarım uyumlu cıkmadı bı turlu

quote:

Orijinalden alıntı: siradan

Arkadaşlar Buyrun 3 adet çalışan HD oyun. SD kart a atıp yükleyin. Sonra internetten yüklenmesini bekleyin.

Asphalt5
    HeroOfSparta
    DungeonHunter

http://hotfile.com/dl/105360933/8b7e628/exper_hd..rar.html

Şimdilik bunu indir , oyunları kurduktan sonra wifiden eksik dosyaları çekecek ondan sonra oynayabilirisin.

tesekkurler dostum zaten bu üçü var hosuma gıttı ve dıgerlerınıde oynamak ıstedım:) ilk sayfasından beri takıp edıyorum konuyu tum sorunlarımı hallettım. dırek yazıp kalabalık etmemek için aadım oyunları ama yapamayınca isteyıverdım.teşekkurler yardımlarınız ıcın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u-166 -- 20 Şubat 2011; 1:33:42 >

• Buyrun Buda;

Sandstorm HD
    3D Bio Ball HD

Başka bulanlar lütfen linkleri paylaşalım

http://hotfile.com/dl/106151389/747e368/oyun.2.andoid.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siradan -- 20 Şubat 2011; 1:55:16 >
  • şuan cihazın fiyatı nedir? 699 tl diye biliyorum ben ama bikaç yerde 499 599 a gördüm doğrumu bu fiyatlar acaba?
  • 599 TL 3 TL de bonus veriyor 596 TL :)
  • Marketten hdmi diye bir program indirdim ama kurduktan sonra satiin alin diyor goruntuyu gercek hd veriyormus bu programi kullanan oldumu bizdeki cihazi hdmi ile bağlayinca cizin goruntusunu veriyor gercek 720p gostermiyor
  • bu fiyat sınırlımı yoksa kalıcı fiyatımı yoksa biyerden para bulup hemen alıcam karaborsaya düşmeden
  • torrent kullananlar için 3 paket paylaşıyım size:

http://ra-pidshare.com/files/445659288/Android_Apps_and_Games_Pack.torrent Bu 229 mb lık bir paket

http://ra-pidshare.com/files/445660090/Android_Game_Collection.torrent Bu 1.19 gb lık bir paket

http://ra-pidshare.com/files/445660298/Android_Application_and_Tools.torrent Bu da 3.01 gb lık paket

Android mobile içindir hepsi tab a uyumlu olmayanlar olabilir. Kolay gelsin...

Torrent programına yada flashget yüklüyse , flashgetten indirdikten sonra tıklayın ve yükleyin. Bilmesenizde nasıl torrent kullanıdıgını tek yapmanız indirmek ve flasget yüklü bir makinada tıklayıp indirmesini saglamak. [ bu arada ra-pidshare yazısındaki ( - ) işaretini kaldırın indirirken yoksa linkleri indiremezsiniz.]

• Tablete torrent programı kurup doğrudan cihaza indirirseniz daha tatlı gelir 4-5 tane var da Easypad'e en iyi hangisi uyar bilemiyorum, deneyen olursa söylesin.
  • ROM kaldırılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraaz -- 23 Şubat 2011; 19:51:10 >
  • sonsuz teşekkürler işe yarıyo:D rep nasıl verilir
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ExBlau

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetufo

quote:

FULL EKRAN (10.1") TABLET PC' DE OYUN VE PROGRAM OYNAMAK İÇİN YAPILMASI GEREKENLER :

point of view romunu kullaniyorum denedim olmadı gameloft un let's golf oyunu için denedim. Rom dan kaynaklı heralde.

Vega romu ile bende de işe yaramadı.

Birşeyleri yanlış yapıyorsunuz o zaman bu yönten gizli çözünürlükleri açıyor. 4-5 uygulamada denedikten sonra buraya ekleme yaptım. sıralamayı düzgün yapıp tablet pcyi komple kapatıp açmanız lazım söylenen yerlerde.

• Kraaz ve bakieryigit, ayrıntılı açıklamalarınız için teşekkürler. Modaco kurdum, çok güzel, herkese tavsiye ederim. Artık usb'yi host ve slave olarak değiştirebiliyorum. Android marketten de Angry Birds yükledim, kafede arkadaşların elinden alamadım makinayı : )
    2 saate yakın wifi açık, sürekli surf ve oyun ile fullden %90'a düştü şarj. Bence süper bir oran.
  • tabletim arada kendini resetliyo

bazen kasılmaları oluyo

arka planda uygulama çalısmasına izin vermyorum

bide 2 sefer dokunmatik çalışmadı kaptıp açtım öyle düzeldi.. sorunalrı sadece benmi yaşıyorum

fruit ninja kasılıyo baya ama angry birds çok iyi worms asphalt falanda oynadım akıcı

en iyi rom u nasıl seçeriz arayüzleri nerde vardır en iyisi hangisidir ve gereklimidir? zaten applanet ve usb den istediğim şeyi yükleyebiliyorum

en çok merak ettgim soru android 3.0 Honeycomb ne zaman yüklenebilir bu mükemmel olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mayhem

Kraaz ve bakieryigit, ayrıntılı açıklamalarınız için teşekkürler. Modaco kurdum, çok güzel, herkese tavsiye ederim. Artık usb'yi host ve slave olarak değiştirebiliyorum. Android marketten de Angry Birds yükledim, kafede arkadaşların elinden alamadım makinayı : )
    2 saate yakın wifi açık, sürekli surf ve oyun ile fullden %90'a düştü şarj. Bence süper bir oran.

Cihazı kapatıp açtıktan sonra pil oranında değişme olmuyorsa iyi.. bazı arkadaşlarda böyle bir sorun oluyordu..
  • @Eomer su anda en guncel olarak ADVENT romu var onu bir yukle.Ustune de artık istersen modaco istersen baska bir sey yuklersin veya benim koydugumu cekip yuklersin .
    Sana kalmış.
    Buyuk ihtimal sen de eski ve buglu bir ROM version var.

Arkadaki sayfaları okursan arkadaşlar her turlu bilgi ve linki paylaştı.

Honeycomd cıkarsa mayıs diye tahmin ediyorum.
    Zaten source ler su anda internette geziyor artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraaz -- 20 Şubat 2011; 3:15:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kraaz

Selamlar Arkadaslar
    Buyurun Bir Tane ROm Benden, Biraz once bugsuz diye dusundugum bir versionu bitirdim.
    Bu ROM u hazırlama amacım , yuklediğim zaman kullanabieceğim ve ihtiyac duydugum hersey elimin altında olsun istedim.
    Sonra da antalyadan bir arkadaşım yaw bunu neden internete koymiyorsun, Millet ugraşmasın dedi.Bende neden olmasın dedim.

ROM Sadece ADB olarak yuklenir.Tabletinizi ADB olarak tanıtırken bu İndirdiğiniz zipin icinden usbdriver yazan klasorun icinden cıkan zip te bulunan USB suruculerini tanıtın.
    Ve USB hata ayıklama modunu acmayı unutmayın

ADB olarak nasıl yuklenecegini geride kalan sayfalarda bol bol yazıldı cizildi zaten.Ordan bakabilirsiniz.

Temiz APX modda yeni yuklenmiş resmi 1.09 Advent Romunun uzerine yuklenmesi , Dertlerin cogunu cozer.

İcinde Flash yok. Ya Marketten yada surdan cekebilirsiniz.

Bu Flashlardan en sonuncusu en iyi performansı veriyor bende.

http://www.fileserve.com/file/JHnNXaN

http://www.fileserve.com/file/xCGWmPw

http://www.fileserve.com/file/V9P6Y4a

ROM un kendi bir kısmı POV dan alınma zaten goreceksiniz Hemen Boot ekranında :),Suruculerin bir kısmı da ondan.Ayrıca POV un Beyaz ince Barını da ordan aldım,Adventin siyah ve kalın barı veya MOdaconun ince siyah barı pek hosuma gitmedi.
    Bir kısmı Adventten , Geri kalan ise MODACO R8 dir.

Ayrıca bir iki sey daha eklendi.
    Onlarıda goreceksiniz zaten :)

icindeki bazı seyler buglu ve pek iyi calısmiyordu, onları duzeltilmiş olanlar ile değistirdi.
    Tabi tamamen bilimsel ve egitim amaclı kondular icine bunu unutmayın.

Romda neler var ve calısıyor.
    Google maps
    Market
    Gmail
    Normal Mail
    Super User
    Spare Parts
    USB host Mode Switch - Slave ve Host olarak değistirisiniz.USB bellek takarken veya bilgisayara takarken derdiniz kalmaz.Bu niye gormiyor o niye gormiyor derdiniz kalmaz.Super user sorunca permision da allow demeyi unutmayın tabi.
    Office edit yazma cizme programı var.Bunda en basta size Programınızı kaydettirin diyecek.Ugrasmayın onunla.
    Alttaki Kısmında please donta ask me again deyip Register latere basın gitsin.
    Standart Browser sayfaları mobil değil, full mod aciyor
    Ve diğer standart seyler tabiki
    Sonuc olarak gayet Basarılı bugsuz cokmeyen bir sistem elde etmiş olduk.

Calendara gelince ,(wirelessi acmayı unutmayın) GMail de accountunuzu girmeniz gerekli ondan sonra duzgun calısıp calendarınız veya takviminiz yok demeyecek.

Eh geri kalan seyleri de artık herkes kendi ihtiyacına gore yukler.
    Calısmayan bir sey ben goremedim.

Ayrıca Credit ve Tesekuler MODACO , Paul O Brien , POV , ADVENT ve Calısmalarından yararlandıgım adlarını hatırlayamadıgım butun geliştiricilere tabi bir de EXPERE bu sekilde Sofware modifiye edlebilen ve dunya uzerinde bir cok farklı marka adı altında satılan aynı model tableti turkiyeye getirdiği icin.

NOT:Ben bu tableti bunu Bizim Dediğimiz Murat 124 de benzetiyorum. Aslında italyanların fiatı ama Rusya ve eski dogu bloklarında Jiguli diye satıldı.İtalya ve avrupada Fiat diye satıldı Turkiye ve doguda Murat 124 diye satıldı.
    Hepsinin parcaları da birbirine uyar.Bizim Tablet te o durumda su anda.Kotu tarafları da var.Ama gidiyormu arkadas ? gidiyor .Istediğin yere goturuyor mu? goturuyor.Bozulunca tamiri basit mi ? Basit. Eh daha ne .

ROM linki de Burda :
    http://www.multiupload.com/1HYW2V0E3P

Herkese basarılar.

NOT2:Guncelleme filan yapmaya kalkarsam.Ki zannediyorum bu beni Honeycomba kadar goturur.Yani pek guncelleme beklemeyin.
    Ayrıca Bu ROM sadece ve Sadece Burdan yayınlanacaktır.Kendi kişisel amaclarım icin hazırlanmış olup,Yayınlanmıştır.Yani anlayacagınız Bana lazım bir şey olurda yuklersem ancak ondan sonra guncellerim :) kusura bakmayın valla.
    Baska sitelerden cekmeyin ne olur ne olmaz.icine atarlar virusu sonra tepinirsiniz neden gitti benim kredi kartı bilgileri diye.

Kraaz emeğin için teşekkürler ( her ne kadar Exper EasyPad sahibi olmasam da... ) . DH deki Exper EasyPad kullanıcıları sana musallat olacaklardır . Kolay gelsin .

Sana tavsiyelerim olacak : xda-developers taki Galaxy Tab Notion Ink Adam vesaire ... ait uygulumaları Exper EasyPad a entegre edebilirsin.. Özellikle mail programları ...

Mümkünse gereksiz uygulamalar ince ayarlar ile ROM boyutu düşürülürse pil tüketimi azalabilir, tabletin dahili hafızası daha da artabilir...

• quote:

Orijinalden alıntı: asparuh

quote:

Orijinalden alıntı: mayhem

Kraaz ve bakieryigit, ayrıntılı açıklamalarınız için teşekkürler. Modaco kurdum, çok güzel, herkese tavsiye ederim. Artık usb'yi host ve slave olarak değiştirebiliyorum. Android marketten de Angry Birds yükledim, kafede arkadaşların elinden alamadım makinayı : )

Cihazı kapatıp açtıktan sonra pil oranında değişme olmuyorsa iyi.. bazı arkadaşlarda böyle bir sorun oluyordu..

denemek için şimdi tekrar açtım. %90 yine

Bu arada uygun taşıma kılıfı bulan var mı? Ben bulamadığımdan koca notebook çantasında taşıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mayhem -- 20 Şubat 2011; 4:10:15 >

• quote:

@Eomer su anda en guncel olarak ADVENT romu var onu bir yukle.Ustune de artık istersen modaco istersen baska bir sey yuklersin veya benim koydugumu cekip yuklersin .
    Sana kalmış.
    Buyuk ihtimal sen de eski ve buglu bir ROM version var.

Arkadaki sayfaları okursan arkadaşlar her turlu bilgi ve linki paylaştı.

Honeycomd cıkarsa mayıs diye tahmin ediyorum.
    Zaten source ler su anda internette geziyor artık.

Kraaz arkadaşım, eline sağlık

Custom rom yüklesem mi diye düşündüm, Paul'un modaco olayını çektim hatta, ancak Gingerbread ya da Honeycomb önümüzdeki aylarda Advent ya da Smartbook'un orijinal romlarıyla gelmesi muhtemel diye rom yüklemekten vazgeçtim şu an için.

Hatta aletten memnun olduğum için experin güncellemelerini bile takip etmeyi düşünmüyorum.

Aletin en büyük eksiği google servislerini, marketi falan muharrem taç'ın iyi düşünülmüş paketi ile çözümledim, sonrası da geldi zaten.

Aletin son hali de uzun sayılabilecek bir video inceleme yaptım, merak edenler ya da satın almadan önce izlemek isteyenler baksın:

http://www.youtube.com/p/743B318A98A50B0B?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blindness -- 20 Şubat 2011; 5:31:09 >

• quote:

Bakieryiğit
    Kraaz arkadaşımın yazdığı ile "android debug bridge interface" çıkarmayı başardım. Yanlız ne kadar güncellesemde ABD olmuyor.

Lütfen ADB olmadan içim rahat etmiyecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siradan -- 20 Şubat 2011; 12:50:18 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: supersonicbluepearl

Modaco rom ile higgys rom arasinda makine bostayken ram miktarlarina bakan oldu mu? Modaco ile 260-280mb iken higgys ile 330mb civarina, nedeni hakkinda fikrinz var mi?

Olay ROM la birlikte gelen ugulamalarla ilgili ,

Aslında ROM ile bigrlikte gelen görünürde ekstra bir uygulama yok desem yeridir ama nedense durum böyle ben eski roma geri dönücem sanırım bu durumda ama şu 720p'yi hiç bir rom ile oynatmaması can sıkıcı.
  • quote:

quote:

Bakieryiğit
    Kraaz arkadaşımın yazdığı ile "android debug bridge interface" çıkarmayı başardım. Yanlız ne kadar güncellesemde ABD olmuyor.

Lütfen ABD olmadan içim rahat etmiyecek

şuan usb kabloyu kaybettigim için deneyemiyorum. kraaz okuyunca cevap yazacaktır sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.