Şimdi Ara

EXPER EASYPAD (P10AN) TABLET PC KULLANICILARI (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.353
Cevap
19
Favori
716.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: supersonicbluepearl

720p'lik mkv deneyen oldu ben V dizisinin bir bölümünü açmak istedim ama açamadım rockplayer, mplayer ve kendi playerını kullandım, Advent romunun modlu bir versiyonunu kullanıyorum.

Vital Playeri Denesene , App Planet te var.

Onda decode opsion olarak hem donanimsal hem yazılımsal var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraaz -- 19 Şubat 2011; 15:09:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kraaz

quote:

720p'lik mkv deneyen oldu ben V dizisinin bir bölümünü açmak istedim ama açamadım rockplayer, mplayer ve kendi playerını kullandım, Advent romunun modlu bir versiyonunu kullanıyorum.

Vital Playeri Denesene , App Planet te var.

Onda decode opsion olarak hem donanimsal hem yazılımsal var.

Sonuç aynı, yazılımsal da olsa donanımsal d olsa çalışmıyor. Yazılımsalda görüntü saniyede 1-2 kare donanımsald ise ses var görüntü yok...
    Bu iyi olmadı işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakieryigit

FULL EKRAN (10.1") TABLET PC' DE OYUN VE PROGRAM OYNAMAK İÇİN YAPILMASI GEREKENLER :

Şimdi çok işimize yarayacak bir programdan bahsedecegim. Elimizdeki Table 10 inç büyüklügünde oldugu için bazı programlar ve oyunlar malumunuz küçük ekran açılıyor ve bu çok can sıkıcı oluyor. işte o küçük ekran açılan program yada oyun neyse Tablet PC'nizde anlattıklarımı yaptıktan sonra full ekran oynayabileceksiniz.

Programı markete girenler ister marketten yada applanetden indirebilir yada alta linkini verecegim ordan indirebilirler :

Programın adı : Spare Parts bu programı aratıp yada burdan indirip kuruyoruz.

Download linki: http://www.multiupload.com/6RQFZEBE9R

daha sonra alttaki işlemleri sırasıyla yapınız.

1- Programı kurduktan sonra açıyoruz. En atta Basic spare part settings'e tıkladıktan sonra bir üst sırada “Compatibility Mode”. yazısı belirecek.

2- Compatibility Mode yazısının karşısındaki Tik işaretini kaldırıyoruz. ve sonra tekrar tik işaretini işaretliyoruz.

3-Spare Parts programını kapatıyoruz yani programdan çıkıyoruz.

4-Exper easypad yada hangi romu kurduysak makinayı kapatıp tekrar açıyoruz yani reboot edecegiz..

5- 1 defa reboot ( açıp kapadıktan sonra) ettikten sonra Spare Parts programını tekrar açıyoruz.

6-
    scrolla yine alta inerek “Compatibility Mode” karşısındaki Tiki bu sefer kaldırıyoruz.

7- Programdan çıkıyoruz ve makinayı ( Tablet PC ) yeniden kapatıp açıyoruz yani reboot ediyoruz.

Makinayı tekrar açtıgımızda işlem tamamdır. Artık bütün oyunları ve Programları tablet pc çözünürlügünde kullanabileceksiniz.

bu işlemleri yapmadan önce küçük açılan oyunları programları belirlerseniz işlemden sonra full ekran açıldıgını göreceksiniz.

Daha ne yapayım , bugünlük bu kadar yeter...

point of view romunu kullaniyorum denedim olmadı gameloft un let's golf oyunu için denedim. Rom dan kaynaklı heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetufo -- 19 Şubat 2011; 15:48:41 >

• quote:

Sonuç aynı, yazılımsal da olsa donanımsal d olsa çalışmıyor. Yazılımsalda görüntü saniyede 1-2 kare donanımsald ise ses var görüntü yok...
    Bu iyi olmadı işte.

Surucu sorununa benziyor.
  • ÇİFT taraflı usb kablosu lazım. bimeks ve vatanda mevcut. 5 lira civarı.
  • alette dungeon hunters ve hawx denedim, güzel baya ;)

torrent'dan gameloft uygulamala paketi var, onu edinin. 1gb civarı. hepisi hd oyunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kraaz

quote:

Bu iyi olmadı işte.

Surucu sorununa benziyor.

Sizde 720p videolar çalışıyor mu?
  • En son yukleyip seyrettiklerim calısıyordu gayet normal vital playerle .
  • quote:

Orijinalden alıntı: blindness

ÇİFT taraflı usb kablosu lazım. bimeks ve vatanda mevcut. 5 lira civarı.

Vatanda gördüm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: atillaca

Arkadaşlar Merhaba

Advent Vega romlarını yükleyebilen arkadaşlara sevindirici bir haberim var.

R07 romunu yükledikten sonra Birçok USB 3G modemi gördüğünü ve bir çok kullanıcının test edebildiğini söylüyorlar.

http://android.modaco.com/content/advent-vega-vega-modaco-com/329229/mobile-broadband-dongles/

Ben R08 Romunu yüklemeye çalıştım ama yükleyemedim. Biraz farklı yükleniyor. Ama bende olmadı.

http://android.modaco.com/content/advent-vega-vega-modaco-com/331467/09-feb-r8-modaco-custom-rom-for-the-advent-vega-with-online-kitchen/

Eğer deneyip halledebilen olursa dahili 3G modem aramamıza gerek kalmayacak.

İlk linkte yazılan yorumlarda Turkcell ve Vodafone modem modellerinin test edildiği ve çalıştığı yazıyor.

Bir inceleyebilirseniz süper olur valla.

ben modaco da ki romu yükledim... windows 7 64 bitin altında olmuytor...
    XP lazım..... modun yapımcısı nasıl yükleneceğini video ile anlatıyor zaten..
    evet.. turkcelin verdiği wınn modemi prblem olmadan kullanıyorum..
    ama bir çıkıntı ile internete girmek biraz görüntü olarak garip geliyor bana ve hala 3g modül takmak için sd kard slotu bakıyorum...
    bir de sd kard için konnektor var kablo onu nereden bulabilirim diye...
    bazı yabancı ülkede POV marka tabletlerde o sim kard slotunu koymuşlar..
    bazılarında ise yokmuş..
    eğer bir sonuç bulursam burada paylaşırım...

• Selamlar arkadaslar.
    Dun Advent Romunu kullanırken bu adventin siyah genis Ust barı hic hosuma gitmediğini farkettim.Ne siyah rengi hosuma gidiyor, ne de Genişliği.
    Bugun de oturdum bir iki calısma yaptım.
    Biraz once de bitti soyle Ortaya karısık Bir ROM oldu.
    Yalnız hala cozemediğim cok ufak bir iki bugu var.Calendarla ilgili calendarın ustunde USB simgesi cıkıyor ,onu cozemedim.Yoksa normal calısıyor.Baska bir calendar uygulaması kullanacaz anlasılan.
    ROM un kendi Advent, Modaco Romundan da Bazı kısımlar var ,Ustune POV dan ekledim bir iki sey ,

Oldu POV Boot ekranlı Beyaz ince guzel Barlı Advent Modaco Romu.Tam ortaya karısık oldu anlayacagınız.
    soyle bir sey oldu:

EXPER EASYPAD (P10AN) TABLET PC KULLANICILARI

https://store.donanimhaber.com/a0/a5/a8/a0a5a807a56fbac2580302572c47ca47.jpg

neyse idare edin burdan.
    gene olmadı arkadas
    allah allah .

ekleme:
    Romda ne var derseniz Eh Market calısıyor Calendar calısıyor (herhangi bir ayar yapmanıza gerek yok ), Modaco un USB HOST Mod switchi calısıyor.
    Google Maps Var Modacodan gelme.
    Beyaz ust Bar ve Boot Ekran POV dan gelme.(framework-res.apk yı acıp boot ekranı değistiresim gelmedi ) boyle guzel oldu.
    Temeli Advent in 1.09 Romu.
    Office programı da attım icine.edit belge acma yapiyor.MsnTalk attım lazım olur diye.
    Anlayacagınız yukleyince hersey elimin altına geliyor.Diğer gereksiz seyleri sildim.

Simdilik Calendaın ustundeki USB simgesi bugu dısında baska bug yok gibi.

Calendar bugu dısında simdilik baska bug gozukmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraaz -- 19 Şubat 2011; 21:10:38 >

• herkese merhaba
    cihazı bir kaç gün önce satın aldım ben de; daha önce android kullanmışlığım da, telefonuma tema ve bir kaç oyun dışında program vb. indirmişliğim de hatta GPS'i bile kullanmışlığım bile yok; haliyle cihazı daha etkin kullanabilmek için gerekli bilgi birikimine pek sahip değilim; yazdıklarımı bu duruma göre değerlendirirseniz sevinirim (hem bir kaç yorum yapmak hem de belki başkalarına çok basit gelecek sorular soracağım için önbilgi olarak yazma gereği duydum :) )

cihazı alırken çok tereddüt ettim; netice itibariyle ucuz bile görünse bu cihazdan memnun kalmayıp "keşke falan ürünü alsaydım" diye düşündüğünüzde normalde zaten pahalı olan o ürünü almak için ayırabileceğiniz bütçenin bir kısmını zaten hoşlanmadığınız başka bir cihaza yatırmış; dolayısıyla maliyeti artırmış/alım gücünüzü kısıtlamış oluyorsunuz; bu cihazı alırken ekrandan çok başarılı bir performans beklemiyordum (yanılıyorsam 160 dpi civarında; ve telefonumun samoled ekranından sonra ekran cidden farkediyor); yalnız en önemli eksiklik 3G olmamasıydı; ancak aldıktan sonra ürünün erçekten eksiklik olarak görünen taraflarını kapatacak kadar tatmin edici olduğunu gördüm; işlemcisi-teknik özellikleri ve sınırları konusunda zaten bu konuda deneyimli olanlar yeteri kadar örnek veriyorlar; benim için en önemli özelliklerden olan şarj konusundaysa sanırım oldukça başarılı; icihazın ilk gelen bataryasıyla 3-4 saat arası bir kullanımım oldu; ilk şarjımdan sonra cihazı 3 saate yakın kullandığımda şarj %50 civarındayken kapattım; bir kaç saat sonra tekrar açtığımda batarya %19 doluluk gösteriyordu (neden bu kadar düştüğünü anlamadım); ve cihazı öyleyken biraz kullanıp bataryası bitsin diye kapatmadan uyudum; sabah kalktığımdaysa bataryanın % 17'de olduğunu gördüm (burda yazılmıştı; onunla bir ilgisi var mı bilmiyorum ama sanırım cihazı kapatıp açmaktansa kapatmadan kendini beklemeye almasını sağlamak (ki wireless bağlantısını vb. kesiyor) sanırım daha az güç tüketimine neden oluyor); 2. şarj için henüz prize taktım; ama anladığım kadarıyla düzgün kullanımda şarjı rahatlıkla 5 saat üzeri sürecek gibi...

kendi browser'ından pek hoşlanmadım; ve dolphin yükledim; ancak dolphin'i de beklediğim kadar başarılı bulmadım; skyfire 3.0 kuran arkadaşlar olmuş, onu denemek istiyorum ama indirebileceğim bir site bulamadım; bildiği bir site olan varsa paylaşabilirse çok sevinirim

türkçe klavye için de bahsedilen bahadır yağan'a ait programı taypo.com üzerinden indirdim; ancak kurduğumda sadece (sanırım titreşimle ilgili bir kontrol seçeneğiydi) tek bir fonksiyon için "telefonunda şunu yapmasına izin ver" seçeneği çıktı (slide it kurduğumda türkçe dil paketini yüklemediğim için türkçe kullanamadım; ama bu programda ekrandaki mesaj yazma kısmına basılı tuttuğumda mevcut yazma seçenekleri arasında bahadır yağan'a ait olan klavye çıkmıyor); ben taypo.com üzerindeki en son sürümü yüklemiştim; acaba o sadece önceki süürmler mevcut olduğunda çalışan bir eklenti midir; yani ilk önce diğer sürümleri mi indirmem lazım?

bir de rapidshare'i açarken sorun yaşayan var mı; hotfile'dan indirme yapabilirken rapid'i aştığımda sayfa sürekli donuyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: asparuh

quote:

Orijinalden alıntı: samonite

Arkadaslar bu ürünü nereden alabilirim ben ? Online kapıda ödeme filan olsa iyi olur ;) Konya'da ikamet ediyorum ben. Aslında alipta soguyan birileri varsa 2. El bulur muyum diye bakindim ama bulamadım.
    Konyada Migros 1 tane var ondada yokmuş malesef :-/

Kangurum web sitesinden alabilirsin.. Orda hala mevcut ve aynı şartlarla alabiliyorsun diye biliyorum..

İşte bağlantı linki.. Kangurum

Teşekkürler... Burdan kredi karı lazım bendede yok şimdilik nakit almam lazım aslında... Neyse buarada belki 2. eli çıkar piyasaya :D

• Arkadaşlar birde bunda flashdisk takan oldu mu? Sorunsuz görüyor mu? Her formatta dosyayı flashdisk ten okuyup açıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: barkodd

skyfire 3.0 kuran arkadaşlar olmuş, onu denemek istiyorum ama indirebileceğim bir site bulamadım; bildiği bir site olan varsa paylaşabilirse çok sevinirim

türkçe klavye için de bahsedilen bahadır yağan'a ait programı taypo.com üzerinden indirdim; ancak kurduğumda sadece (sanırım titreşimle ilgili bir kontrol seçeneğiydi) tek bir fonksiyon için "telefonunda şunu yapmasına izin ver" seçeneği çıktı (slide it kurduğumda türkçe dil paketini yüklemediğim için türkçe kullanamadım; ama bu programda ekrandaki mesaj yazma kısmına basılı tuttuğumda mevcut yazma seçenekleri arasında bahadır yağan'a ait olan klavye çıkmıyor); ben taypo.com üzerindeki en son sürümü yüklemiştim; acaba o sadece önceki süürmler mevcut olduğunda çalışan bir eklenti midir; yani ilk önce diğer sürümleri mi indirmem lazım?

bir de ****'i açarken sorun yaşayan var mı; hotfile'dan indirme yapabilirken rapid'i aştığımda sayfa sürekli donuyor...

Skiyfire'ı applanet programı üzerinden indirebilirisn. arkadaki mesajlarda linkleri mevcut , yine klavye konusuna gelirsek dolaylı yollara niye giriştinki linkleri zaten verdik taypo daki belki bugludur biz ordan kurmadık , bu arada slide it nin türkçe paketini yüklemediyseniz yüklersiniz yani çok mu zor , programı yükleyip türkçesini niye kurmadın onuda zaten hiç anlamadım.

Slite it de klavyeyi seçtigin zaman , tuşlar üzerinden diger klavyeye geçemiyorsun , ayarlardan --> dil ve klavye seçeneginden slite it klavyesini deaktif ederek orjinal klavyeye geçiş yapıyoruz , ondan sonra yine hangi klavyeyi istersen kullanmaya başlarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: samonite

Arkadaşlar birde bunda flashdisk takan oldu mu? Sorunsuz görüyor mu? Her formatta dosyayı flashdisk ten okuyup açıyor mu?

Flashdisk derken usb bellekden bahsediyorsun anlaşılan :) neyse konuyu niye okumadan sorular soruyorsunuz ? evet her türlüsü çalışıyor. fat 32 olarak kullandıgınız sürece sorunsuz kullanabilirsiniz. ntsf olarak da gören romlar hali hazırda mevcut ama onlar sizin için sonraki işler...
  • @Kraaz resim eklemek için mesaj yazarken üstte yer alan "image" butonuna basacaksın , arasınada resmini göstermek için aldıgın linki koyacaksın.

Misal ;

[image.]http://img576.imageshack.us/i/imag7660.jpg/[/image.]

( image bb kodu içindeki noktaları kaldırırsan resim görünür hale gelecektir.

yani üstten image butonuna bas arasına linki yapıştır. bu kadar basit.

[simage]...[/simage] yada [simage]...[/simage] bunların arasına linki koyuyoruz ok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetufo

quote:

FULL EKRAN (10.1") TABLET PC' DE OYUN VE PROGRAM OYNAMAK İÇİN YAPILMASI GEREKENLER :

point of view romunu kullaniyorum denedim olmadı gameloft un let's golf oyunu için denedim. Rom dan kaynaklı heralde.

Vega romu ile bende de işe yaramadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExBlau

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetufo

quote:

Vega romu ile bende de işe yaramadı.

Birşeyleri yanlış yapıyorsunuz o zaman bu yönten gizli çözünürlükleri açıyor. 4-5 uygulamada denedikten sonra buraya ekleme yaptım. sıralamayı düzgün yapıp tablet pcyi komple kapatıp açmanız lazım söylenen yerlerde.

• Önceki Modaco anlatımında da ilk yüklediğimiz usb driveri silmeden android bridge'nin görünmeyeceğini yazmamıştınız mesela, belki bunda da farklı birşey yaptınız ama yazarken atladınız çünkü zor bişey değil yazdıklarınız adım adım yaptık 2mizde de olmamış farklı romlarla. Belki her oyunda olmuyordur bende 3-4 tane yükledim yine küçük açılıyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.