Şimdi Ara

EXPER EASYPAD (P10AN) TABLET PC KULLANICILARI (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.353
Cevap
19
Favori
714.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • @asparuh ve @atillaca ikiniz de sağolun. asphalt ı oradan yükleyince sorun kalmadı. diğer arkadaşlar da sağolsun tabi ki herkesin verdiği bilgiler ve linkler çok işe yarıyor teşekkürler.
  • SlideIT Keyboard - 3.0

     EXPER EASYPAD (P10AN) TABLET PC KULLANICILARI


    Bu programında Türkçe dil destegi var ama applanet üzerinde türkçe dil paketi yok , kuruncada kendi indirme yapmıyor , o yüzden kodla indirme yapabilen varsa :

    http://droidmill.com/slideit-keyboard-45233.html

    Turkish for SlideIT Keyboard - 2.1

    http://droidmill.com/turkish-for-slideit-keyboard-103931.html#

    ********************

    Bu alta eklediklerimde diger firmaların Türkçe destek verdigi eklentiler bunlarıda indiribilirsek çok iyi olur.

    Turkish for Smart Keyboard - 1.1 :

    http://droidmill.com/turkish-for-smart-keyboard-52026.html#

    yada:

    Turkish Keyboard - 1.0.0

    http://droidmill.com/turkish-keyboard-63434.html


    indirebilen bunları çekerse çok iyi olur. Bu arada SlideIT ve smart klavyeler iş görür nitelikte geriye indirmek kalıyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pıncır

    Arkadaşlar yüklediğim 2-3 oyunu ekran ile kontrol edemedim, sizde de böylemi.

    Oyunlar; Raging Thunder 2 - Labyrinth ve Asphalt 5

    Bu ekranı sola çevirmeme rağmen (arabalı oyunlarda) sola gitmiyor ancak öne ve geriye eğdiğimde sağa ve sola gidiyor.

    Bu sorunu yaşayanlar varmı ?


    Ayarlar->G-Sensor->Game Mode kapatırsan düzeliyor.
    Asphalt 5 için çalışıyor. Diğer oyunlarda denemedim.
  • SlideIT Keyboard - 3.0 ( Türkçe Destekli Çok fonksiyonlu klavye )

     EXPER EASYPAD (P10AN) TABLET PC KULLANICILARI


     EXPER EASYPAD (P10AN) TABLET PC KULLANICILARI


    Download:

    http://www.multiupload.com/BAB9872DDN


    Kurulum : önce SlideIT Keyboard 3.0.apk yi kuruyoruz. ardından SlideIT_Turkish_Pack_v2.1.apk yi kuruyoruz. ayarlardan diger klavyede yaptıgınız gibi aktif hale getiriyorsunuz.Klavye ayarları kısmında 1. ve 2. dil seçenegi var. 1. dile Türkçe olarak işaretledikten sonra klavye üstünde degiştirip kullanıyoruz.


    Alın size bir başka Türkçe Klavye daha




  • Ellerinize sağlık.. Türkçe klavye ve Rom yükleme harika oldu...
  • Arkadaslar bu ürünü nereden alabilirim ben ? Online kapıda ödeme filan olsa iyi olur ;) Konya'da ikamet ediyorum ben. Aslında alipta soguyan birileri varsa 2. El bulur muyum diye bakindim ama bulamadım.
    Konyada Migros 1 tane var ondada yokmuş malesef :-/
  • Selam arkadaslar,

    benm cihazımda donmalar kasmalar oluyor, arka planda çalısan uygulamalara dikkat ediyorum hep birde arada kendiliğinden resetleniyo dokunmatikta bazen çalısmıyo gibi oluyo ama bazende mükemmel işliyo, bu sabah bi ara dokunmatik hiç çalışmadı sonra power a basılı tutup kapattım açtım oldu, bunların dısında bazı uygulamalar çalısmıyo durmak zorunda kalıyormus, kapatmaya zorla olayı oluyo, son olarakta bazı uygulamalar minnacık cıkıyo telefonun ekranı için olanlar galaxy s için galiba bunlar bunları tam ekran yapmanın yolu varmıdır? simdi
    den teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmetufo

    quote:

    Orijinalden alıntı: onat

    öncelikle cihazlar tum kullanıcılara hayırlı olsun.

    Cihazı yeni yeni kurcalamaya başladım. Henüz rom yükleme ve appmarkete girmek bize şimdilik uzak. Ben RAR uzantılı dosyaları açamıyorum.Bu konuda yardım rica ediyorum.


    Rar uzantıları açabilmen icin proğram. Rar indir




    Teşekkür ederim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: samonite

    Arkadaslar bu ürünü nereden alabilirim ben ? Online kapıda ödeme filan olsa iyi olur ;) Konya'da ikamet ediyorum ben. Aslında alipta soguyan birileri varsa 2. El bulur muyum diye bakindim ama bulamadım.
    Konyada Migros 1 tane var ondada yokmuş malesef :-/



    Kangurum web sitesinden alabilirsin.. Orda hala mevcut ve aynı şartlarla alabiliyorsun diye biliyorum..

    İşte bağlantı linki.. Kangurum




  • Clemsyn's KERNEL corner for VEGAN, TNT, ZPAD with gamepad support, Cyanogen's Ginger


    Rom güncellemesi yapan bilgili arkadaşlar diyim , herkes denemesin eline yüzüne bulaştır sonra şimdi bu kernal Zpad ROM, TNT ROM and VEGAN ROM da sorunsuz çalışıyormuş ve CIFFS, PPTP, VPN, MPPE, PPOE, Proxy destekleniyor, EXT4 destekleniyor, NTFS destekleniyor, Joystick/GamePad destekleniyor. 3g Modemler yine bu kernalla sorunsuz çalışıyormuş.

    ben hala usb kablo alamadım ve deneyemiyorum :) , o yüzden bu romlardan birini yükleyip , kernalı gerekli yerlere atıp biri denerse çok iyi olur gördügüm kadarıyla bu çalışırsa bütün sorunlarımız hallolacak gibi. Ntsf , ext4 , 3g modem gibi formatların desteklenmesi saglanmış , ingilizcesi olup sorunsuz rom atabilenler şu konuya el atsın.

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=895825




  • Bakieryiğit arkadaşım verdiğin bilgiler için sağol. Çok açıklayıcı.Yanlız VEGA rom u problemsizce yükledim. USB Hata ayıklama modunu aktifleştirdim. Fakat yeni donanım gözükmedi.

    ( EasyPad’e Advent Vega ROM’u yükleyip USB Hata ayıklama (USB Debugging) aktifleştirince bilgisayarımız yeni bir donanım algılayacak. Bu algılanan donanım NVIDIA Harmony’dir. Bu cihaz yüklenince aygıt yönetcisinde Android Debug Bridge Interface olarak görünecek. )
  • quote:

    Orijinalden alıntı: siradan

    Bakieryiğit arkadaşım verdiğin bilgiler için sağol. Çok açıklayıcı.Yanlız VEGA rom u problemsizce yükledim. USB Hata ayıklama modunu aktifleştirdim. Fakat yeni donanım gözükmedi.

    ( EasyPad’e Advent Vega ROM’u yükleyip USB Hata ayıklama (USB Debugging) aktifleştirince bilgisayarımız yeni bir donanım algılayacak. Bu algılanan donanım NVIDIA Harmony’dir. Bu cihaz yüklenince aygıt yönetcisinde Android Debug Bridge Interface olarak görünecek. )


    Evet ben de aynı yerde takıldım, Universal Serial Bus Controllers altında resimdeki gibi Android Debug Bridge Interface çıkmıyor ama nasılsa yeni donanım sesi geliyor ve device manager refreshliyor. Hiç değilse tableti USB Storage olarak gösterebiliyorum artık USB kablo ile, dosya aktarımı kolaylaştı, Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExBlau -- 19 Şubat 2011; 11:45:06 >




  • Selam. Ben de cihazı 4 gün önce eskişehir migrostan aldım.
    Önceleri android işletim sistemine biraz yabancı olduğumdan içime sindiremedim. market e gremedim; kendi internet tarayıcısından memnun kalmadım; vs. applenet vb. yerlerden indirdiğim programların çoğu yüklenme hatası veriyordu. Sonra exper in kendi sitesinden aldığım yeni rom u yükledim. Arayüz düzelse de program yükleme sorunum geçmemişti.
    En son Higgys Modded v1.08 romunu yükledim. İğrenç sayabileceğim bir arayüzle gelmesine rağmen (ki sonradan düzelttim) bana daha stabil geldi. Rom kendinden market uygulamalı geldi. Bişey yapmadan rahatça market e girebildim. Tüm google uygulamaları çalışıyor. Önceden yükleyemediğim tüm uygulamaları da neredeyse yükledim.
    Son gelen Türkçe klavye ve Skyfire 3 ile açamadığım site neredeyse yok gibi. Bir tek facebook farmville de yüklemesine rağmen acaip yavaşlıyor:(
    Tek beceremediğim ise cep telefonumun (Nokia 5800) Gps ini harici Gps olarak tanıtmak. Ne yaptımsa olmadı. Telefona ExtGps isimli bir program kurdum; marketteki tüm harici bluetooth gps yazılımlarını yükledim ama nafile. Ama uğraşım bitmedi:)
    Şarj olayına gelince dün kullanırken aa ne çabuk bitti derken aslında bir gün önce şarj ettiğimi fark edip güldüm:)
    Benim de nacizane ilk izlenimlerim bunlardır. Saygılarımla.




  • @Bakieryiğit, anlatım için teşekkürler.. Sorunsuz olarak kurulum yaptım ama iş yerinde. Evdeki leptopta 64 bit Win7 Home Pre yüklü yeni sürücüyü kabul etmedi. İş yerinde 32 bit Win 7 Pro yüklü, sorunsuz yeni sürücüyü kurup yüklemeyi yapabildim.

  • @siradan , @ExBlau


    ADB Device tanıtma işi çok kazık. Neden derseniz, NVDIA Boot driverı ile bu yeni ADB Device Driverı aynıymış gibi davranıyor. ADB Device olarak göstermek için USB Composite Device driverlarını uninstall etmek gerekiyor.

    Bu arada:

    Eğer ADB tanıtarak MoDaCo yükleyecekseniz USB Debugging açtığınızda USB Composite Device olarak görüyor ve bunu uninstall etmeniz ve driver yüklemeniz gerekiyor. Onun Driverı şudur

    http://gomobil.in/easypad/tegrausbdrivers-modaco.zip


    bunlarda olmazsa şunu deneyin.

    Sizden başka bir ROM yüklemenizi isteyeceğim. EasyPad'de yedeği alınacak bir şeyiniz varsa yedekleyin.


    Önce şu zipi indir-elim :

    http://gomobil.in/easypad/MoDaCoBootRom.zip


    ve açalım. Sonra EasyPad'i kapatalım ve BACK POWER tuş kombinasyonu ile NVIDIA Boot durumuna getirelim. MoDaCoBootRom klasörü içindeki lvds.bat'ı çalıştıralım. Bu yükleme ADB sıkıntısından kurtaracak ve direk MoDaCo rom yükleyecek.

    Bunlar yardımcı olur umarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakieryigit -- 19 Şubat 2011; 12:40:47 >




  • Android hakkında merak edilenler

     EXPER EASYPAD (P10AN) TABLET PC KULLANICILARI


    Soru : Android Market ne demektir? Android Market telefonumda neden yok?

    Yanıt : Android Market, Android İşletim Sistemi kullanan cihazlarda yüklü olan bir yazılım indirme / satın alma ve yükleme yazılımıdır. Yani Android Market'in kendisi de bir yazılımdır.

    Android Market, Google tarafından geliştirilmiştir ve Google'ın izin verdiği ülkelerde satılan Android cihazlarında yüklüdür. Türkiye'ye GSM operatörleri, elektronik mağazaları ve resmi büyük ithalatçılar tarafından getirilen cihazlarda Android Market yüklü değildir. Bu yazılım sonradan yüklenebilmekte ya da Android cihazda yüklü olan ROM tamamen yenilenerek yani yabancı ülkelerin ROM'ları yüklenerek Android Market'e erişilebilmektedir.

    Soru : Android Market tam olarak ne işe yarar. Android Market olmadan telefonumu kullanamaz mıyım?

    Yanıt : Android Market sayesinde Android'li cihazınıza çok sayda yazılım indirip kurabilirsiniz. Yazılımların en güncel sürümlerinden haberdar olabilirsiniz ve yeni versiyonları cihazınıza isterseniz otomatik olarak isterseniz kendi kontrolünüzde yüklenmesini sağlayabilirsiniz. Android Market olmadan da telefonunuzu kullanabilirsiniz ve yazılım yüklemesi yapabilirsiniz ama asla Android Market'in konforuna sahip olamazsınız. Android İşletim Sistemi üzerinde uygulama geliştiren yazılımcılar yazılımlarını ilk olarak Android Market'e eklerler ve yazlım saysı olarak en hareketli Android yazılım merkezi Android Market'tir.

    Soru : Android Market yüklü değilse yani Türkiye'de yoksa neden Android'li telefonlar satılıyor? Android telefonlarının da engellenmesi gerekmez mi?

    Yanıt : Android İşletim Sistemi'nin sahibi tümüyle Google değildir. Android açık kodludur fakat Google, Android için ürettiği yazılımları her ülkeye ait ROM'lara yüklememektedir. Bu yazılımların hepsi engellenmemiştir. Mesela Android üzerinde çalışan Gmail uygulaması, Maps uygulaması gibi uygulamalar Türkiye'ye gönderilen Android cihazlarında mevcutken Android Market uygulaması ve Youtube uygulaması bulunmamaktadır.

    Google tarafından Android Market desteği verilen ülkelerin listesini şurada bulabilirsiniz:

    http://market.android.com/support/bin/answer.py?hl=en&answer=138294

    Soru : ROM yüklemek ne demektir? ROM yüklemeden cihazımı kullanamaz mıyım? Neden ROM yüklemeliyim?

    Yanıt : ROM yüklemek cihazınızın işletim sistemini yüklemek gibi düşünülebilir. Türkiye'ye Google tarafından uygulanan kısıtlamalar nedeniyle Android Market ve Yotube gibi uygulamalar Android cihazlarda bulunmuyor. Satın aldığınız Android'li cihaz eğer Türkiye için üretilen bir cihaz ise yani Türkiye'de satılacaksa bu cihazda Android Market ve Youtube gibi yazılımlar yüklü değildir. Bu cihazın yurt dışında üretilen versiyonunda kullanılan İşletim Sisteminin aynısını cihazınıza yükleyebilirsiniz. Bu konu biraz teknik bilgi gerektirdiğinden ROM yükleme konusunda İnternet üzerinde bulunan dökümanları dikkatli incelemenizi öneriyoruz. Eğer kendinize güvenmiyorsanız bu konuda uzmanlardan yardım alabilirsiniz. ROM yüklenmesi durumunda cihazınızın garanti kapsamı dışında kalacağı yönünde şehir efsanleri dolaşıyor ama henüz ROM yüklediği için ürünü teknik servis tarafından garanti kapsam dışına çıkmış kimse ile tanışmadık.

    Soru :
    root olmak ne demektir? root olmadan cihazımı kullanamaz mıyım? root olmadan cihazıma yazılım yükleyemez miyim? ROM yüklemek ve root olmak aynı şeyler mi?

    Yanıt : Bazı yararlı Android uygulamalarını çalıştırmak için root olma işlemini yapmanız gerekmektedir. root olma işlemi gerçekleştiğinde tüm yazılımlar root yetkisiyle çalışmaz. SuperUser adlı bir uygulama sayesinde uygulamalar root yetkileriyle çalıştırılmak üzere cihaz kullanıcısından izin ister. Yani siz izin vermediğiniz sürece uygulamalar root yetkisiyle çalışmaz.

    Soru : ROM yükledim ve Android Market geldi ama ücretli uygulamalara erişemiyorum, sadece ücretsiz uygulamalara erişebiliyorum. Ne yapmalıyım?

    Yanıt : ROM yüklediğinizde Android Market'in gelmesi ücretli uygulamalara erişmek için yeterli değildir. Android Market'te ücretli yazılımlara erişmek için cihazınızda root yetkileriyle çalışan Market Enabler veya Market Access yazılımlarını kurmanız gerekmektedir.http://goo.gl/7IBEz adresindeki yazımızda Market Enabler hakkında bilgi vermeye çalıştık.

    Soru : Herhangi bir Android 1.6 veya 2.0 cihaz, On the Air Update vasırasıyla 2.3 ' e yükseltilebilir mi ?

    Yanıt :
    Her cihaz yükseltilemiyor malesef. Cihazın işlemci hızı, RAM miktarı ve swap alanı gibi konularda sorunlar olabiliyor.

    Android
    uygulamalarla yeni haşir neşir olan kişiler için üstteki bilgiler yararlı olacaktır. Rom nedir ? biz burda ne yapıyoruz falan sonuçta konuyu herkes okuyor temel olarak konuyu anlamıza bu yazı yardımcı olacaktır.




  • Arkadaslar asphalt ile takilma yasayan var mi?

    Bir Htc Desire kullajicisi olarak Easyapadden memnum.
    sehir disinda oldugumdan henuz Rom islerine giremedim
    Sense widgetlarini bulabilen var mi?
  • FULL EKRAN (10.1") TABLET PC' DE OYUN VE PROGRAM OYNAMAK İÇİN YAPILMASI GEREKENLER :


    Şimdi çok işimize yarayacak bir programdan bahsedecegim. Elimizdeki Table 10 inç büyüklügünde oldugu için bazı programlar ve oyunlar malumunuz küçük ekran açılıyor ve bu çok can sıkıcı oluyor. işte o küçük ekran açılan program yada oyun neyse Tablet PC'nizde anlattıklarımı yaptıktan sonra full ekran oynayabileceksiniz.

    Programı markete girenler ister marketten yada applanetden indirebilir yada alta linkini verecegim ordan indirebilirler :

    Programın adı : Spare Parts bu programı aratıp yada burdan indirip kuruyoruz.

    Download linki: http://www.multiupload.com/6RQFZEBE9R

    daha sonra alttaki işlemleri sırasıyla yapınız.

    1- Programı kurduktan sonra açıyoruz. En atta Basic spare part settings'e tıkladıktan sonra bir üst sırada “Compatibility Mode”. yazısı belirecek.

    2- Compatibility Mode yazısının karşısındaki Tik işaretini kaldırıyoruz. ve sonra tekrar tik işaretini işaretliyoruz.

    3-Spare Parts programını kapatıyoruz yani programdan çıkıyoruz.

    4-Exper easypad yada hangi romu kurduysak makinayı kapatıp tekrar açıyoruz yani reboot edecegiz..

    5- 1 defa reboot ( açıp kapadıktan sonra) ettikten sonra Spare Parts programını tekrar açıyoruz.

    6-
    scrolla yine alta inerek “Compatibility Mode” karşısındaki Tiki bu sefer kaldırıyoruz.

    7- Programdan çıkıyoruz ve makinayı ( Tablet PC ) yeniden kapatıp açıyoruz yani reboot ediyoruz.


    Makinayı tekrar açtıgımızda işlem tamamdır. Artık bütün oyunları ve Programları tablet pc çözünürlügünde kullanabileceksiniz.

    bu işlemleri yapmadan önce küçük açılan oyunları programları belirlerseniz işlemden sonra full ekran açıldıgını göreceksiniz.

    Daha ne yapayım , bugünlük bu kadar yeter...




  • 720p'lik mkv deneyen oldu ben V dizisinin bir bölümünü açmak istedim ama açamadım rockplayer, mplayer ve kendi playerını kullandım, Advent romunun modlu bir versiyonunu kullanıyorum.
  • @bakieryigit ve ADB surucusunu yukleyemeyen herkese ben yardımcı olayım :)

    ADB (Android Debug Bridge Device ) surucu yuklemek ,O kadar kazık değil.Ama tabi ben illa bilinen yoldan yapacam diyorsan kazık.

    Aygıtlarda gozukmemesinin sebebi Windows un buglarından biridir.Bazı kisilerde gozukur bazılarında gozukmez.Nedendir de bilinmez.(ya da ben bilmiyorum, bilen varsa banada anlatsın)
    Eger sorununuz bu ise ve yukleyemiyorsanız ,demek ki :

    Ya sizin Kernel den USB HOST mod ayarlı, o zaman ne yapsanız olmaz,Bosuna yırtmayın bir tarafınızı.
    Ya da Windows un nacizane buglarından birine denk geldiniz.
    Nerden anlayacagım hangi hangi USB modunda benim kernel diye sorarsanız.En basit yolu Ayarlardan telefon hakkında kısmına tıklayıp Bakmak.
    Eger (cekirdek) Kernel Surumu yazan yerde POV diye biten EK veya cumle varsa sizinki HOST mod.
    Eger (cekirdek) Kernel Surumu yazan yerde DIX diye biten EK veya cumle varsa sizinki SLAVE mod.


    Simdi bir daha yazayım,Yukarıda yazmıştım arada kaybolmus anlasılan:
    İnsanlar aynı soruları soruyor cunku.

    Kernelinizden USB HOST Mod Ayarlandı ise USB Flash Diskleri, Mouse ları vb.vb. calıstırır ve gorursunuz.Ama PC nizde Tableti goremezsiniz.

    Kernelden USB SLAVE Mod Ayarlandı ise O zaman ADB moda gecebilirsiniz,Bunun sayesinde rom yukleyebilirsiniz.PC nizde gorunur.Ama USB den Flash Diskleri gormez.

    Exper ve POV romları default HOST tur.
    Advent ROM default SLAVE.

    USB mod Slave olmalı ki : ADB yi tanıtıp ROM yukleyebilesiniz.

    Ok bilgi burda biter.
    Simdi nasıl yukleyecez ona gecelim.
    Oncelikle kernel HOST mod olanlar sizin maalesef.Advent ROM u veya baska bir Slave kernel yuklemek zorundasınız.En kolay Yolu Advent Romu yuklemek tir.
    Kerneli Slave mod olanlar icin iş kolay.Ama daha yukarıda eger gozukmememe buguna denk geldi izeniz uzun yoldan ugrasmayın,Biz en kısa yoldan gecelim :)


    En kısa yol şudur ,(eger Advent Roma sahipseniz veya Slave ise ve Bilgisayarınız ADB yi gormiyorsa).Olmayanlar icin APX Moda gecip Advent ROM yukleyin.
    Once su programı indirin.
    http://www.nirsoft.net/utils/usb_devices_view.html
    Sayfanın en sonunda 32 bir ve 64 bit icin olanlar var.

    1.Tableti USB den cıkarın.Guce takılı kalsın.
    2.İndirdiğimiz Programı,acıp ustune tıklayın.O size O anda bilgisayarınızda bulunan Butun USB device Driverlerini Gosterecek.
    3.Programın Vendor ID yazan yerine tıklayın ve 0955 (nvidia vendor id dir 0955) yazan herseyin ustune sag tık uninstall deyin.- Bu islem APX mod suruculerini de siler.Korkulacak bir sey yok.Tableti APX moda gecirip Windowsa takınca Windows kendi algılıyor suruculeri.Algılamasa bile tanıtması kolay.Yukarıda yaziyor.
    (Simdi ordan uzun uzun yok su USB yi arayın ondan sonra ,vendor id den tek tek bakarak aygın yoneticisinden bu USB aygıtının surucuyu silin diye anlatmaksa toptan silin gitsin).
    4.Tablete Once USB debug, Turkcesi HATA ayıklama yı acın, -Yukarıda Baki arkadasımızın verdiği bilgilerde (siteden alıntı yapılan yer - gayet te guzel anlatılmıs ,benden iyi anlatmıs adam :) )
    5.Tableti USB den baglayın Bilgisayara , aygıt yoneticimiz mucizevi bir sekilde ADB device diye goruverecek.Yukarıda verilen linkten ADB suruclerini indirin ordan tanıtın.

    Artık Modaco Romu yukleyebilirsiniz,install-windows.bat dosaysına tıklayıp yukleyebilirsiniz.

    NOT1:Modaco ROM yukleyecekseniz.Modaco nun icinden cıkan ADB Suruculeri tanıtın.

    NOT2:Bu arada Dikkatli olun, Baska bir USB driver de ucurmayın arada.

    NOT3:Temiz Kurulmus Bir ROM ustune yuklenmesi iyidir.Dertlerin cogunu cozer



    Herkese Başarılar.


    Bu arada resim nasıl koyuoruz siteye bakinin koydugu gibi ben yanlıs bir sey yapiyorum kesin koyamiyorum.
    Bilen biri anlatsın lutfen.Bana PM den.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraaz -- 28 Şubat 2011; 21:43:36 >




  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.