Şimdi Ara

EXPER EASYPAD (P10AN) TABLET PC KULLANICILARI (170. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.353
Cevap
19
Favori
716.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sağ üstteki led sadece bataryayla ilgili bilgileri veriyor bize, notificationlarda da çalışmasını istiyorum olmaz mı acaba bu?
  • bu sabah bi oyun yüklrdim ve hafıza uyarısı verdi... incelediğimde uygulamaları hafıza kartınada atsak baz dosyalar cihazda kaldığını gördüm.. 30-40 uygulama yükledim daha yükleyemiyorum bunu nasıl giderebilirim.. örneğin monster madness ı yükledim ve hafıza kartına taşıdım ama tabletin kendi hafızasında 30 mb dan fazla dosya kaldı.. uygulamayı tamamen hafıza kartına kuramaz mıyım?? konuyu baştan okumaya başladım ama çok fazla şey var ve daha 20. sayfaya gelebildim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yucelsag

bu sabah bi oyun yüklrdim ve hafıza uyarısı verdi... incelediğimde uygulamaları hafıza kartınada atsak baz dosyalar cihazda kaldığını gördüm.. 30-40 uygulama yükledim daha yükleyemiyorum bunu nasıl giderebilirim.. örneğin monster madness ı yükledim ve hafıza kartına taşıdım ama tabletin kendi hafızasında 30 mb dan fazla dosya kaldı.. uygulamayı tamamen hafıza kartına kuramaz mıyım?? konuyu baştan okumaya başladım ama çok fazla şey var ve daha 20. sayfaya gelebildim..

Bu konuda benim de yardıma ihtiyacım var :))
  • Arkadaşlar bu arada Exper Easypad'de internet üzerinden izlediğim çoğu videoda senkron kayması oluyor son zamanlarda. Ses önce geliyor görüntü sonra. Hiç yaşayan oldu mu? Çeşitli yollar denedim ama düzeltemedim bi türlü. Diziler Burada Lite programından hergün dizi izlerdim şimdi işkenceye dönüştü her videoda sorun var. Lütfen yardım edin.
  • Kablosuz modemime çok
    yakındayım ancak sinyal düşüklüğü var, ne yapmalıyım ?

Bu sorunun birkaç kaynağı olabilir;
    1) Çevrede, kablosuz modeminiz ile aynı frekansda çalışan başka cihazlar (mikrodalga fırın, telsiz telefon, kablosuz AP ’ler, mikrodalga radar sistemleri) olabilir. Bu cihazlar frekans
    gürültüsüne neden olabilir.
    Modeminizin WEB arayüzünde
    (http://192.168.2.1 ) “Kablosuz” menüsü altında “Kanal ve SSID” bölümünden kanal değişikliği yapmak bu sorunun kesin çözümüdür. Fabrika
    ayarlarında kanal “auto” olarak görünür. Kanalı sırasıyla önce “1” e çekin ve bir süre bu şekilde deneyin, problem devam ediyorsa “6”, “11” ve “13” numaralı kanallarınıda deneyebilirsiniz. Sorun frekans
    gürültüsü ise bu yaptıklarınız sonucunda probleminiz çözülecektir.

2) Kablosuz ağınızı Windows konfigure ediyorsa problemin sebebi
    Windows kaynaklı olabilir. Microsoft’tan yardım alabilirsiniz.

3) Kablosuz kartınızın sürücülerinde bir sorun olabilir. Kartınızın güncellemelerini yapmanızı tavsiye ederiz.

• hafiza problemini nasil cozebilirim? artik program yukleyemiyorum..
  • ardaşalar anladığım kadarı ile iki türlü rom yükleme şekli var yeki cihazı download moda alıp exe dosyasını calıştırarak var bir diğeri nedir onu bir türlü anlamadım.... konuyu okudum ama gene anladım hatta baki beyin romunun full sürümünü yükledim.. mesela 3.0 ı kurmak istiyorum birisi basit kıza şekilde anlata bilirmi rica etsem...
  • usb hard disk takilabilliyormu makineye ben usb den 2 gb lik disk taktım ama disk goruldu gibi bi uyari vermedi ama 2 gb lik usb muzik calar takılınca usb takıldı uyarisi verdi ilginc bi durum gercekten
  • bide bu sd karta yukledigimiz dosyalari nasi silioruzz bilen varmi bi silemedim gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: trablon

usb hard disk takilabilliyormu makineye ben usb den 2 gb lik disk taktım ama disk goruldu gibi bi uyari vermedi ama 2 gb lik usb muzik calar takılınca usb takıldı uyarisi verdi ilginc bi durum gercekten

hocam experin kendi romunu kullanıyorsan usb diski taktığın zaman File manager a tıklyıp usb bölümünü seçmen yeterli.
    Eryiğit romda ne yazıkki çözemedim.
    HC ise desteklemiyor.
  • quote:

bide bu sd karta yukledigimiz dosyalari nasi silioruzz bilen varmi bi silemedim gitti

ayarlar-uygulamalar-uygulamaları yönet-sileceğin uygulamayı seç-uygulamayı kaldır.
  • yok olmadi bide win rar li dosyalari acamiyorum hep hata verio yukledigim rar acma aplikasyonlari =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToisAndro

quote:

Orijinalden alıntı: JazZ_07

Beyler ne yaptım ne ettiysem şu aleti PC ye tanıtamadım Baki beyin APX moda sokmak için verdiği driver kaldırma yönteminide denedim ama hala APX olarak görmüyor aleti 3 pc dede denedim sanırım sorun alette fiş adaptörde usb PC ye takıyorum tuşlara basıyorum USB aygıt tanınamadı hatası veriyor hep APX modda tanıması gerekirken

http://img853.imageshack.us/img853/7849/adszlli.jpg

Kabloyu değiştirip denedin mi? Kablonun sıfır olması farketmez. Çünkü bu sorunu yaşayanlar oldu. Aldıkları kablo diğer cihazlarda çalışırken tablette çalışmamıştı. Kablonun kısa ve cat5 kalınlığında olmasına dikkat et. Gerçi benim kablo uzun. 1.8 metre ama kalın. İnceler özellikle çok sorun çıkarıyor. Birde xp üzerinde dene.

tamam kardes usb kablom ince laptop sogutucumun kablosu ile deniyorfum ondan olabilir.Benimde aklima gelmisti yarin denlyrcem teseekur ederim

• experin sitesindeki usb guncellemesini indirdim bi sekilde rari actim ama nvidea usb.inf diye bi dosya var hic bisi yapamadim bu dosya ile ne yapacaz?
  • tamam bunuda hallettim rom yuklemek icin gerekiomus...arkadaslar hangi romu yuklememi tavsiye edersiniz en hızlı ve stabil olan rom hangisidir ve usb harddisklerle hangi rom iyi calisir bide usb harddisk alırken ne tur alayim fat mı nfts mi
  • Beyler sorun kablodanmış tek seferde denememde APX olarak gördü sonunda :D
  • quote:

tamam bunuda hallettim rom yuklemek icin gerekiomus...arkadaslar hangi romu yuklememi tavsiye edersiniz en hızlı ve stabil olan rom hangisidir ve usb harddisklerle hangi rom iyi calisir bide usb harddisk alırken ne tur alayim fat mı nfts mi

hocam sayfalarda biraz göz gezdirirsen anlayacaksın. şu an eryiğit rom tutuluyor.
    ben gerçi HC 1.3 teyim hala.
    şuan hiç bir rom ntfs formatlı disk desteklemiyor. Fat32 kullanacaksın.
  • experin rom unu yukledikten sonra honey comb 1.4 mu yukluyecem bide android 3 un yukleme linki nerde acep bide nasil yukledin 1.4 ü
  • quote:

tamam bunuda hallettim rom yuklemek icin gerekiomus...arkadaslar hangi romu yuklememi tavsiye edersiniz en hızlı ve stabil olan rom hangisidir ve usb harddisklerle hangi rom iyi calisir bide usb harddisk alırken ne tur alayim fat mı nfts mi

Corvus5 cok iyi geldi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnn

quote:

Corvus5 cok iyi geldi bana.

bu honey comb dedikleri vegacomb 1.5 in romu mu ? eger android 3 degilse corvus yuklemeyi dusunuyorum corvus5 in linkini verebilirmisin
  • 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.