Şimdi Ara

EXPER EASYPAD (P10AN) TABLET PC KULLANICILARI (171. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.353
Cevap
19
Favori
716.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nese bunuda ugrasa ugrasa 4 saatte kendim yaptim direk advent veganin usb driveri ile diger guncellemesini yaptim sonra advent vega mododo usb driverini ustune yukluon sonra hazir oluo simdi konvors kuruom....honeycomb da tegranin 2 islemcisinide kullanabilio diolar android 2 de 2 islemci tam kullanılmıo diolar ama convors kurdum bakalim performans nası olacak
  • arkadaşlar sormak istediğim birşey var simdi bu yeni cıkan asus eeepadler falan 900-1000tl civarı içi performans anlamında ram dışında aynı anladığım kadarıyla fabrika ckışı honeycomb lu modellerde 1 gb ram gibi bi durum gördüm(yanlışım varsa düzeltin).bu tabletlerin ekranları experinkinden daha kaliteli anladığım kadarıyla.peki sizce bu 2 fark için 450-500 lira fark vermeye değermi.eğer başka farklarıda varsa bekleyip onlardan almak istiyorum.ama yok değmez diyorsanız experinkini düşünürüm.teşekkürler
  • Arkadaşlar stylus kapasitif kalemi kullanan oldu mu? Uçları neden kalın olmak zorunda? Ayrıca parmak hassasiyetli derken neyi kastediyorlar? Önerebilecek olan var mı? Alırken neye dikkat etmeliyim? Fiyatlar arasında çok fark olan kalemlerin özelliği nedir?
  • merhaba sizden bir ricam var.. biri idisplay uygulamasını kurup çalışıp çalışmadığını söyliyebilir mi acaba?? bu uygulama tableti ikinci monitör gibi kullanmak için.. wi-fi ağı üzrinden tablet ikinci monitör gibi kullanılabilmekte.. windows için 3.7 mb lık bir program yüklenmeli ve tablet içinde gerekli olan dosya kurulmalı.. sonra wifi üzerinden iletişime geçiyo program..

windows programı ve apk dosyasını aşağıdan indirebilirsiniz..

http://www.shapeservices.com/en/products/details.php?product=idisplay&platform=android

• merhaba arkadaşlar;
    fiyatının uygun oluşu ve donanım olarak yüksek olmasıs ebebiyle exper tab almayı düşünüyorum. maksat işyerinde nete girip oyunlar oynamak istiyorum. ama bu aralar konulara hafiften göz attım bazı arkadaşlarımız android 3.0 versiyonunu kurmuş acaba düzgün çalışanı var mı? ben genel olarak tablette film izleyeceğim müzikle işim olmaz film izleyeceğim ve android oyunları oynayacağım. tabletin negatif yanları var mı? ben açıkçası stabil çalışmasını istiyorum.

Lütfen bir kaç kelime de olsa bana biraz fikir veriri misiniz? genel olarak arkadaşlar devamlı bir kaç hatadan söz ediyorlar bu durum beni korkutuyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: s_demirci_53

merhaba arkadaşlar;
    fiyatının uygun oluşu ve donanım olarak yüksek olmasıs ebebiyle exper tab almayı düşünüyorum. maksat işyerinde nete girip oyunlar oynamak istiyorum. ama bu aralar konulara hafiften göz attım bazı arkadaşlarımız android 3.0 versiyonunu kurmuş acaba düzgün çalışanı var mı? ben genel olarak tablette film izleyeceğim müzikle işim olmaz film izleyeceğim ve android oyunları oynayacağım. tabletin negatif yanları var mı? ben açıkçası stabil çalışmasını istiyorum.

Lütfen bir kaç kelime de olsa bana biraz fikir veriri misiniz? genel olarak arkadaşlar devamlı bir kaç hatadan söz ediyorlar bu durum beni korkutuyor...

çok karanlık sahneler izlenecekse ekran buna izin vermeyecek seviyede. ilk kullanımlarda ekrana alışamamanız mümkün.
    Android 3.0 kurdum beta olmasına rağmen bence başarılı. hiç 2.2 ye dönmek istemiyorum açıkcası.

• çok karanlık sahneler izlenecekse ekran buna izin vermeyecek seviyede. ilk kullanımlarda ekrana alışamamanız mümkün.
    Android 3.0 kurdum beta olmasına rağmen bence başarılı. hiç 2.2 ye dönmek istemiyorum açıkcası.

Android 3.0 nereden indirip nasıl kurabiliyoruz yardımcı olabilir misiniz acaba ayrıca olumlu olumsuz yönlerini kısaca belirtebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihhan42 -- 16 Haziran 2011; 20:24:14 >
  • Su guzelim tablete uyan guzel bir ekran olsa da taksak, arkadaslarimda Htc Desire, Galaxy S falan gorunce uzuluyorum. Bizim ekranda renk diye bisey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnn -- 16 Haziran 2011; 21:36:55 >
  • selamlar herkese bu aletten bende edindim kendime bir süre önce ve
    exper eryigit custom romu yukledm herşey yolunda bir sıkıntım yok fakat android markette istediğim app. ları yukleyemiorum
    this app can not be installed in you device s country diyor bazıları otomatik bulup indiriyor ama
    en beğendiklerim bunu soluyor
    kırdım kafayı angry birds çok istiyorum dosyasını indirdim 2 ayrı yerden farklı attım klasore taktım kartı cihaza
    birini gormedi dieride yine yuklenmedi :S
    yanlış bir yol izliyomuyum diye pocked god yukledm o oldu ama angry birds olsun basketball shot bowling vs güzel kaliteli app leri indiremiyorum
    lütfen nasıl halledebilirim bu sıkıntıyı yardımlarınızı bekliyorum
  • corvus5 i bende yükledim çok hoşuma gitti. Animasyonlar ve ekranın hassasiyeti daha başarılı gibi. Pil kullanımında telefon ibaresini görmemek hoş oluyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sseydi

corvus5 i bende yükledim çok hoşuma gitti. Animasyonlar ve ekranın hassasiyeti daha başarılı gibi. Pil kullanımında telefon ibaresini görmemek hoş oluyor :D

Evet hocam ekran yönünden çok iyi, bir de launcher pro kurmanı öneririm adwye göre çok daha hızlı ve stabil çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnn -- 17 Haziran 2011; 14:58:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnn

quote:

corvus5 i bende yükledim çok hoşuma gitti. Animasyonlar ve ekranın hassasiyeti daha başarılı gibi. Pil kullanımında telefon ibaresini görmemek hoş oluyor :D

Evet hocam ekran yönünden çok iyi, bir de launcher pro kurmanı öneririm adwye göre çok daha hızlı ve stabil çalışıyor.

tavsiye için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yucelsag

merhaba sizden bir ricam var.. biri idisplay uygulamasını kurup çalışıp çalışmadığını söyliyebilir mi acaba?? bu uygulama tableti ikinci monitör gibi kullanmak için.. wi-fi ağı üzrinden tablet ikinci monitör gibi kullanılabilmekte.. windows için 3.7 mb lık bir program yüklenmeli ve tablet içinde gerekli olan dosya kurulmalı.. sonra wifi üzerinden iletişime geçiyo program..

http://www.shapeservices.com/en/products/details.php?product=idisplay&platform=android

Maalesef trial olarak kullanmaya izin vermiyor. Denemek için 1.0.21 full sürümünü indirdim o da ad-hoc ağıma bağlanmadı. Bende wireless modem olmadığından onu bilemeyeceğim. Aslında bir sürümü gördü ağı ama bağlanırken hata verip kapandı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ToisAndro

quote:

Orijinalden alıntı: yucelsag

merhaba sizden bir ricam var.. biri idisplay uygulamasını kurup çalışıp çalışmadığını söyliyebilir mi acaba?? bu uygulama tableti ikinci monitör gibi kullanmak için.. wi-fi ağı üzrinden tablet ikinci monitör gibi kullanılabilmekte.. windows için 3.7 mb lık bir program yüklenmeli ve tablet içinde gerekli olan dosya kurulmalı.. sonra wifi üzerinden iletişime geçiyo program..

Maalesef trial olarak kullanmaya izin vermiyor. Denemek için 1.0.21 full sürümünü indirdim o da ad-hoc ağıma bağlanmadı. Bende wireless modem olmadığından onu bilemeyeceğim. Aslında bir sürümü gördü ağı ama bağlanırken hata verip kapandı.

Bende de trial kullanıma izin vermeyince farklı versiyonları bulup denedim ama android üzerindeki program hata verip kapanıyor. Çalışırsa güzel olur güzel bi programmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: design.CagdaS

quote:

Orijinalden alıntı: s_demirci_53

merhaba arkadaşlar;

çok karanlık sahneler izlenecekse ekran buna izin vermeyecek seviyede. ilk kullanımlarda ekrana alışamamanız mümkün.

Android 3.0 nereden indirip nasıl kurabiliyoruz yardımcı olabilir misiniz acaba ayrıca olumlu olumsuz yönlerini kısaca belirtebilir misiniz?

• Beyler ben apk dosyası indiriyorum ancak çoğu kurulmadı.(Oyun ağırlıklı) Tıklıyorum apk dosyasına, tablet siyah ekran oluyo sonra tekrar geri dönüyo hafıza kartının içine. bir türlü çözemedim bazı uygulamaları kuruyo ancak çoğunlukla kurmadı
  • quote:

http://www.addictivetips.com/mobile/how-to-install-cyanogenmod-7-gingerbread-rom-on-advent-vega/

android gingerbread ı deneyen var mı?

Kendi kendime cevap olacak gibi :)

Sizlerede bilgi olması açısında denedim. corvus5 daha iyi gibi geldi. Ana ekranda home ve back simgeleri nedense yok. Birde corvus5 teki gibi telefon özelliğinden kopartılmamış. Bu nedenle corvus5 froyo yedeğime geri döndüm.

• http://download.cyanogenmod.com/?device=vega

android 2.3.4 bunuda denedim hoşuma gitti tavsiye olunur. En üstteki dosyayı indirip clockwork ile sdcard'dan yükleme yaptım.
  • 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.