Şimdi Ara

EXPER EASYPAD (P10AN) TABLET PC KULLANICILARI (168. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.353
Cevap
19
Favori
716.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: udogan44

quote:

Orijinalden alıntı: udogan44

quote:

Orijinalden alıntı: hidden

quote:

Orijinalden alıntı: aelin339

baki arkadaşım. senın romu yükledım. denıyorum. cok kaliteli gozukuyor bi sorum olacaktı bende.. TTnet'in 3g modemi var bu avea ortak yapımı. Onu taktım görmedi. Kullanabılır mıyım? Eksik yaptıgım bişiler mi var yoksa bişiler mı yuklemem lazım. Yardımcı olabılecek arkadaş var mı?

arkadaşlar aleti usb host moduna aldım. en azından şimdilik 3g modemin ışığı yandı Kırmızıdan mavi ye döndü ama hala internet yok. Acaba 3g enable olayını nerden yapıyorsunuz? nerede yalnıs yapıyorum?

Bir arkadaş turkcell vınn için ayarları paylaşmıştı ben vodafone'a göre değiştirmiştim ayarları ve sorunsuz bağlanabilmiştim, şimdi buldum arkadaşın adını hatırlayamadım ama bir yere kaydetmiştim metni, tam olarak şöyle idi:
    ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Öncelikle Switch üzerinden USB Host modunu seçiyoruz. Cihazımız kapanıp açılacak.

USB 3G modemimizi takıyoruz. Modemin üzerinde bulununan yeşil (Edge) yada mavi (3G) led yanıp sönecek.

Ayarlardan / Hesaplar ve Senkronizasyon / Hesap Ekle / Google'ı seçiyoruz.

Ve Cihazın sağ üst kısımda bulunan geri büğmesine 2-5 sn arasında basılı tutuyoruz

Ekranın altında kablosuz ayarları çıkıyor dokunup giriyoruz.

Bu kısımda

3G Service enabled
    Veri Etkin
    Veri Dolaşımı

seçeneklerini etkin hale getiriyoruz.

Ardından Erişim noktası adları kısmına giriyoruz. Bu ekranda menu düğmesine basıp ekranın altında beliren seçeneklerden Yeni APN seçeneğini seçiyoruz.
    Yukarıdan Aşağıya çıkan kısımlardan aşağıdakileri doldurup diğerlerini boş bırakıyoruz.

Ad : turkcell
    APN : mgb
    MCC : 286
    MNC : 01
    kimlik doğrulama : PAP

şeklinde bilgileri girip diğer tüm alanları boş bırakıyoruz. Tekrar menu düğmesine basıyoruz. Ekranın altında beliren kaydet seçeneğine dokunup kaydediyoruz.

Bir önceki ekrana geri dönüp Ağ operatörlerini tıklıyoruz. Automatic yada manuel olarak arama sonucunda Turkcell'i seçiyoruz.

Hepsi bu kadar.

Arkadaşlar büyük uğraşlar sonucunda Vodafone Huawei K3765 modem bulabildim. Bir iki sorum olacak
    Konuyla ilgisi yok ama AVEA hattımı bu modeme taksam çalışır mı. ? (kontrol etim modem açık (Unlock))
    AVEA veya vodafone hatlarda APN ayarlarında bir değişiklik yapıyormuyduk.Saygılarımla

+1 saçma soru daha modem kurdum.Çalıştırdım bu modemi GPS olarakda kullanabiliyormuyuz.(ayrı bir teknoloji olmaz demeyin ) Tabletten İyice sıkılırsam (teknolojisi eskir filan) arabamda navigasyon cihazı olarak kullanırım diyordum

Soruların Bir ikisini kendim cevaplayayım eve geldim modemi tablete taktım bir iki deneme yaptım avea ve turkcell hat sorunuz çalıştı vodofone 3g modemde(k3765) internete bağlanabildim.Hem 2g hemde 3g(servis sağlayıcıdan açtırdıktan sonra) tek sorun arkadaşlar yukarıda APN ayarlarını anlatırken APN=mgb yazmışlar bende öyle çalışmadı AVEA ve Turkcell'e bağlanırken kullandığım ayarları aşağıya yazıyorum.Saygılarımla

Ad : turkcell
    APN : internet
    MNC : 01

Ad : avea
    APN : internet
    MNC : 03

Ben o ayarları kaç kez denedim ama hafıza kartı özelliğini kaldırmadan çalıştıramamıştım. Vodafone kullanıyorum. Kart özelliğini iptal ettim ve hiç bir apn ayarı yapmadan bağlandım.

Ayrıca gps olarak değilde googlemaps ın internet üzerinden 5 kilometrelik hatayla yer tespiti olabilirdi ancak. Ama test ettim o da çalışmıyor.

Hatta çağrı atıp alabiliyorum ama konuşamıyorum. Arkadaşın biri sms ayarlarını yapıp sms atmayı becermiş. O da önemli mesajlaşanlar için. *123# çalışmıyor ama normal numara çevriliyor. Karşıdaki açıyor ama ne ses geliyor ne gidiyor.

• Arkadaşlar tabletimi satıyorum sıfırdan farksız temiz kullanıldı ve ekran koruma kılıfı mevcut ayrıca 30 tl değerinde vatandan aldıgım şık taşıma çantası hediye edilcek...Fiyatı uygun tutucam acil ihtiyactan satıyorum, alıcılar pm atabilirler....Verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thorismund -- 7 Haziran 2011; 23:10:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: f1colic

arkadaşlar kimseden bir yardım yok mu???

quote:

arkadaşlar var mı bir yardım edebilecek? ne yaptıysam olmuyor.

bu arada Baki ustanın romunda da ekran doğru dürüst çalışmadı. acaba donanımsal bir sorun mu yaşıyorum? aslında recalibration yapmadan önce bir sorun yoktu cihazda.

quote:

Arkadaşlar merhaba,

cihazı bilgisayara bağlamayı başardım. exper sayfasından indirdiğim rom'u yükledim. arkasından touchcalibrate programını da hafı kartına attım fakat program çalışmıyor. program açılıyor ama recalibration'a bastığımda bir süre bekleyip (ekrana dokunmayın yazıyor) program çalışmıyor. Bu dokunmatik ekran düzeltmesini bir türlü yapamıyorum. kırıp atacam sonunda o olacak. nasıl bir alet ki içindeki ekran ayarlama programı ekranı bozuyor. bu ekranı nasıl düzelteceğiz? bir yardım edin lütfen...

Arkadaşım;
    İçimizde ekrandan kaynaklanan dediğin gibi bir sorunu -rom değişimine rağmen- yaşayan olmamıştı hatırladığım
    kadarıyla. O yüzden bir bilen yok galiba.
    Ancak temelde apx modda yani experin kendi sitesindeki kurulum kılavuzunda anlattığı şekilde yeni bir rom kurduğunda
    cihazın donanımının o romun standardını uygulayabilmesi lazım.
    Ayrıca recalibre programından sonra olduğunu söylüyorsun ama yazılımın donanıma zarar verebilmesi yani senin ekranını
    bozabilmesi mümkün değil kanımca.

En baştan özetle sorunun nasıl başladığını ve neler yaptığını kısaca maddelersen senin için düşünelim tekrar neler yapabileceğimizi...

Not: Cihazı fabrika ayarlarına almayı denedin mi? Rom değişimine rağmen düşük ihtimal ama belki işe yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cm_strider -- 8 Haziran 2011; 12:20:10 >

• Cevabınız için teşekkür ederim.

Cihazda sadece ilk kullanmaya başladığımda ekran kalibrasyonu yaptım, yapar yapmaz ekran doğru dürüst çalışmamaya başladı. Romu güncelledim ama o da fayda etmedi. En iyisi bunu servise göndermek diye düşünüyorum ama servis olayına girince insan çileden çıkıyor. Haftalarca beklemek lazım.....
  • quote:

Cevabınız için teşekkür ederim.

Cihazda sadece ilk kullanmaya başladığımda ekran kalibrasyonu yaptım, yapar yapmaz ekran doğru dürüst çalışmamaya başladı. Romu güncelledim ama o da fayda etmedi. En iyisi bunu servise göndermek diye düşünüyorum ama servis olayına girince insan çileden çıkıyor. Haftalarca beklemek lazım.....

Screen calibration adlı bir yazılım daha var. İmzamdaki paylaşım alanına kraaz arkadaşımızın romunu eklemiştim. Hatta arka sayfalarda da olacak. O romun içinde yüklü geliyor. Eğer dokunmatikte sorun olmazsa programı hiç kullanmamalısın. Dokunmatik düzgünse geri bozuyor çünkü.
  • Slm arkadaslar. Tablet pc arastırıyorum. Ram konusu kafama takılıyor. 256mb ram yeterlimi. Film izleniliyormu, oyun oynanıyormu ne bilim uygulamalarda kasıyormu? 200-300 arası önerebilirmisiniz. Şimdiden yardımcı olan arkadaslara çok tesekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreampark

Slm arkadaslar. Tablet pc arastırıyorum. Ram konusu kafama takılıyor. 256mb ram yeterlimi. Film izleniliyormu, oyun oynanıyormu ne bilim uygulamalarda kasıyormu? 200-300 arası önerebilirmisiniz. Şimdiden yardımcı olan arkadaslara çok tesekkürler...

Hocam soylediklerinizi gayet rahat yapabiliyorum için rahat olsun fiyat performans canavarı bu ürün...
  • Beyler ne yaptım ne ettiysem şu aleti PC ye tanıtamadım Baki beyin APX moda sokmak için verdiği driver kaldırma yönteminide denedim ama hala APX olarak görmüyor aleti 3 pc dede denedim sanırım sorun alette fiş adaptörde usb PC ye takıyorum tuşlara basıyorum USB aygıt tanınamadı hatası veriyor hep APX modda tanıması gerekirken

http://img853.imageshack.us/img853/7849/adszlli.jpg
  • benim elimde EXPER EASYPAD-P11MS windows 7 modelli tableti war buna 2. sistem olarak android kurmak istiyorum nasıl yapabilirim bilgilendirirseniz çok sevinirim kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JazZ_07

Beyler ne yaptım ne ettiysem şu aleti PC ye tanıtamadım Baki beyin APX moda sokmak için verdiği driver kaldırma yönteminide denedim ama hala APX olarak görmüyor aleti 3 pc dede denedim sanırım sorun alette fiş adaptörde usb PC ye takıyorum tuşlara basıyorum USB aygıt tanınamadı hatası veriyor hep APX modda tanıması gerekirken

http://img853.imageshack.us/img853/7849/adszlli.jpg

Kabloyu değiştirip denedin mi? Kablonun sıfır olması farketmez. Çünkü bu sorunu yaşayanlar oldu. Aldıkları kablo diğer cihazlarda çalışırken tablette çalışmamıştı. Kablonun kısa ve cat5 kalınlığında olmasına dikkat et. Gerçi benim kablo uzun. 1.8 metre ama kalın. İnceler özellikle çok sorun çıkarıyor. Birde xp üzerinde dene.

• quote:

Orijinalden alıntı: thorismund

quote:

Slm arkadaslar. Tablet pc arastırıyorum. Ram konusu kafama takılıyor. 256mb ram yeterlimi. Film izleniliyormu, oyun oynanıyormu ne bilim uygulamalarda kasıyormu? 200-300 arası önerebilirmisiniz. Şimdiden yardımcı olan arkadaslara çok tesekkürler...

Hocam soylediklerinizi gayet rahat yapabiliyorum için rahat olsun fiyat performans canavarı bu ürün...

BU ÜRÜN DERKEN HOCAM?
  • quote:

quote:

quote:

BU ÜRÜN DERKEN HOCAM?

Exper Easy Pad P10An ya da ViewSonic ViewPad 10"
    Bu arada 512 mb Ram bu ürün.
    Tercihiniz bu olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagdassengun -- 9 Haziran 2011; 11:38:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: design.CagdaS

quote:

quote:

quote:

BU ÜRÜN DERKEN HOCAM?

Tercihiniz bu olmalı.

Bilgiler için çok saol hocam 2 ürününde fiyatı nedir acaba ve tercihiniz bunlar olmalı değilde bu olmalı derken exper içinmi dediniz viewsonic içinmi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

BU ÜRÜN DERKEN HOCAM?

Tercihiniz bu olmalı.

Bilgiler için çok saol hocam 2 ürününde fiyatı nedir acaba ve tercihiniz bunlar olmalı değilde bu olmalı derken exper içinmi dediniz viewsonic içinmi?
    Bunlardan biri olmalı demek istemiştim.
    Exper ile viewsonic tabletler birbiinin aynısı ve buna benzer aynı donanım ve kasalı tabletler var. şu anda fiyat bakımından da uygun olan exper i almak mantıklı olur.
    Rahat edebileceğinizi umuyorum. Honeycomb desteği olması başlı başına bi avantaj. yani alet diğer HC lı aletlere göre ucuza geliyor.
    Fiyatları ise değişiyor. bimeks,darty,kalmış ise kangurum,hepsiburada.com da bakarsanız bulabilirsiniz. gerçi ikinci el de alsanız birşey farketmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagdassengun -- 9 Haziran 2011; 12:35:45 >

• Arkadaslar android3.0 ciktimi vee easy pade yukleyebiliirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkercan

Arkadaslar android3.0 ciktimi vee easy pade yukleyebiliirmiyim?

evet. beta sürümlerini kullanabilirsin. En son olarak HC 1.4 çıkmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagdassengun -- 9 Haziran 2011; 12:34:54 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

BU ÜRÜN DERKEN HOCAM?

Tercihiniz bu olmalı.

Bunlardan biri olmalı demek istemiştim.
    Exper ile viewsonic tabletler birbiinin aynısı ve buna benzer aynı donanım ve kasalı tabletler var. şu anda fiyat bakımından da uygun olan exper i almak mantıklı olur.
    Rahat edebileceğinizi umuyorum. Honeycomb desteği olması başlı başına bi avantaj. yani alet diğer HC lı aletlere göre ucuza geliyor.
    Fiyatları ise değişiyor. bimeks,darty,kalmış ise kangurum,hepsiburada.com da bakarsanız bulabilirsiniz. gerçi ikinci el de alsanız birşey farketmez.

BİLGİLER İÇİN ÇOK TESEKKÜR EDERİM...

• quote:

quote:

Tesekku ederim. Daha once rom guncellemesi yapmistim 3.0 da yukseltme isslemi nasil olacak? Acemiyim biraz.
  • quote:

quote:

quote:

Tesekku ederim. Daha once rom guncellemesi yapmistim 3.0 da yukseltme isslemi nasil olacak? Acemiyim biraz.

istersen önce kolayından başla. 1,3 beta APX te kurulabiliyor.
  • apk dosyasini nerden bulabilirim peki
  • 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.