Şimdi Ara

EXPER EASYPAD (P10AN) TABLET PC KULLANICILARI (167. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.353
Cevap
19
Favori
716.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

cihazı bilgisayara bağlamayı başardım. exper sayfasından indirdiğim rom'u yükledim. arkasından touchcalibrate programını da hafı kartına attım fakat program çalışmıyor. program açılıyor ama recalibration'a bastığımda bir süre bekleyip (ekrana dokunmayın yazıyor) program çalışmıyor. Bu dokunmatik ekran düzeltmesini bir türlü yapamıyorum. kırıp atacam sonunda o olacak. nasıl bir alet ki içindeki ekran ayarlama programı ekranı bozuyor. bu ekranı nasıl düzelteceğiz? bir yardım edin lütfen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bring to front

arkadaşlar bu alete sim kart takılabiliyor mu? 3g var mı? fiayaaatı ne kadar? nerde bulabilirim? teşekkürler..

P10AN a takılamıyor. içinde 3G modül bulunmuyor. P10ANG modelinde kullanılabiliryor.
    Zamanı gelince P10ANda da kullanabileceğiz.
  • arkadaşlar var mı bir yardım edebilecek? ne yaptıysam olmuyor.

bu arada Baki ustanın romunda da ekran doğru dürüst çalışmadı. acaba donanımsal bir sorun mu yaşıyorum? aslında recalibration yapmadan önce bir sorun yoktu cihazda.

quote:

Orijinalden alıntı: f1colic

Arkadaşlar merhaba,

cihazı bilgisayara bağlamayı başardım. exper sayfasından indirdiğim rom'u yükledim. arkasından touchcalibrate programını da hafı kartına attım fakat program çalışmıyor. program açılıyor ama recalibration'a bastığımda bir süre bekleyip (ekrana dokunmayın yazıyor) program çalışmıyor. Bu dokunmatik ekran düzeltmesini bir türlü yapamıyorum. kırıp atacam sonunda o olacak. nasıl bir alet ki içindeki ekran ayarlama programı ekranı bozuyor. bu ekranı nasıl düzelteceğiz? bir yardım edin lütfen...

• quote:

Orijinalden alıntı: apocalypse321

quote:

Orijinalden alıntı: Menow

quote:

Orijinalden alıntı: apocalypse321

quote:

Orijinalden alıntı: entropiyhl

quote:

Orijinalden alıntı: Menow

quote:

Orijinalden alıntı: blindness

Smartbook MN10U resmen Honeycomb ile geliyor.

http://www.smartbook.de/index.php?id=18&tx_ttnews[tt_news]=5&cHash=75a9210480c5625ffafee1fcf024a82a

Yakında indirilebilir olarak da koyacaklarmış anladığım kadarıyla.

Sanırım en erken bu vatandaşlardan çekeceğiz 3.0'ı

EXPER bizi mahfettin ama allahtan bir sürü muadilin var...

hocam sayfanın çevirisini bilen var mı. geldi möi diyor gelecek mi diyor ne diyor. iswiçre mi isveç mi flemenkçe m i nedir bu.

Site Almanca gibi gözüküyor. Benim anladığım (çok çok az Almanca ile), şu an bu alet honeycomb 3.0 ile satılıyor. (Jetzt mit Android 3.0 diyor sol üst köşede, jetzt=şimdi mit=ile). Şu linkte de download linkleri var (http://www.smartbook-service.de/index.php?id=63), sanırım alttaki ana işletim sistemi, üsttekiler updateler, en üstteki de kullanıcı el kitabı. Ama, download kısmındakiler 3.0 değil 2.2 gibi, yeni sattıkları aletlerde var ama sitelerinde güncel işletim sistemi yok gibi gözüküyor. Birisi aleti alıp programı yüklese, sorunsuz 3.0 versiyonuna kavuşuruz sanırım.

Arkadaşım hiçmi okumayı beceremediniz :)

Henüz ürün 3.0 olarak satılmıyor. 3.0 olarak yakında satılacak diyor. AYrıca "elbette yakında 2.2 olarak tableti alanlar içinde indirilebilir APX 3.0 Honeycomb sunulacak dior." Ben her gün bu siteyi kontrol ediyorum. 1-2 aya burada kesin download edilebilir olarak göreceğiz. Ve tam stabil orjinal 3.0 honeycomb'a sahip olabileceğiz. Gerçi 1-2 aya zaten modaco da stabil versiyonunu sunmuş olur... Onlarda Asus dan editliyor sanırım :)

Benim bahsettiğim kısım "jetzt mit android 3.0" kısmıydı. "Şimdi Android 3.0 ile" şeklinde çevriliyor olmalı, yanılıyor muyum? Zaten çok az olan Almanca bilgimle, kalan yazıları okumak zor geldi açıkcası ama siz biliyorsanız karşı çıkmam:) Bu arada, benim yanlış anladığım kadar olmasa da haberler iyiymiş, fazla bekletmeden çıksa da artık hangi romu kuracağımız konusunda çelişkiler bitse..

Şimdisini sonrasını bilmem ama tabletin teknik özellikleri kısmında resmen os kımında honeycomb 3.0 yazıyo
    http://www.smartbook.de/index.php?id=24

• Cihazdan çok memnunum bu fiyata göre gerçekten iyi ama android 3.0'ın tam anlamıyla cihaza uygun şekilde çıkmasıyla çağ atlayacağını düşünüyorum. Beta sürümleri bile cihazı çok değiştirdi.
  • merhaba arkadaşlar;

orijinal android 3.0 sürümünü çalıştıran tablet araştırmaları yapıyordum, reeder firmasının tableti olan 7" lik reedPAD i araştırdım. ve müşteri hizmetlerine android 3.0 honeycomb sürümü destekleyecekler mi diye. bir gün sonra aşağıdaki cevabı yolladılar.

"Şaban bey merhaba,

reedPAD'e göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkürler.
    reedPAD şu anda 2.2.1 sürümüne sahiptir. Teknik donanımı ile ise 3.0'a hazır olarak geliştirilmiştir. 2011'in 4.çeyreğinde 3.0 honeycomb güncellemesini yayınlayacağız.

Saygılarımızla,

reeder SATIŞ
    0 212 465 06 16
    satis@reeder.com.tr
    www.reeder.com.tr"

donanım olarak exper easypad in özellikleri ile aynı sayılır, 1ghz işlemci 512 mb ram gb. experden de böyle bir hamle gelebilir mi?

• Cihazı alalı baya bir oluyor farklı memlekette okuduğum için okulum kapandı eve geldim.Foruma bir bakayım dedimki 56 sayfa olmuş .
    Herneyse APX modda çalıştırmaya çalıştığım zaman USB aygıtı tanıyamıyor diyor USB kabloyu takıyorum adabtör fişte 4 saniye back te 2 saniye Power basıyorum USB aygıtı tanıyamadı diyor tanısa Baki beyin romunu yüklicem ama :S anlıyamadım yardımcı olurmusunuz.Makine açılsada nasıl yükliyecem bu ROMu ? içinde hangi dosyayı tıklıyacam saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JazZ_07 -- 6 Haziran 2011; 14:23:08 >
  • Eğer experden böyle bir hamle gelirse tüm forum olarak şaşırıp kalırız :) Keşke sattıkları malın arkasında durarak böyle bir şey yapsalar. Ama benim hiç ümidim yok açıkçası. Satış sonrası destek Experde felaket. 2.2 için verdiği romda öyle. Buradaki birkaç arkadaş olmasa aleti bu kadar insan kullanamazdı diyebilirim rahatlıkla.

quote:

Orijinalden alıntı: skam89

merhaba arkadaşlar;

orijinal android 3.0 sürümünü çalıştıran tablet araştırmaları yapıyordum, reeder firmasının tableti olan 7" lik reedPAD i araştırdım. ve müşteri hizmetlerine android 3.0 honeycomb sürümü destekleyecekler mi diye. bir gün sonra aşağıdaki cevabı yolladılar.

"Şaban bey merhaba,

reedPAD şu anda 2.2.1 sürümüne sahiptir. Teknik donanımı ile ise 3.0'a hazır olarak geliştirilmiştir. 2011'in 4.çeyreğinde 3.0 honeycomb güncellemesini yayınlayacağız.

Saygılarımızla,

reeder SATIŞ
    0 212 465 06 16
    satis@reeder.com.tr
    www.reeder.com.tr"

donanım olarak exper easypad in özellikleri ile aynı sayılır, 1ghz işlemci 512 mb ram gb. experden de böyle bir hamle gelebilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: cemozbektrt

Şimdisini sonrasını bilmem ama tabletin teknik özellikleri kısmında resmen os kımında honeycomb 3.0 yazıyo
    http://www.smartbook.de/index.php?id=24

Download sayfasında hala 2.2.1 sürümü var. Geçen hafta baktığımda 2.2 sürümüne ait bir firmware vardı. Onu kaldırmışlar.. 3.0'ı koysalar bari...
  • Sanırım bu adamların ekiplerinin birbirinden haberi yok. Ya çalışan ayrı bir ekibi var exper'in ya da anlaştığı bir firma. Dikkat ettiyseniz advent vega ve dengi aletlerde olduğu gibi easypad'de de güncelleme sürümü 1.10. Bundan yola çıkarak bu firmaların malata ile anlaşıp, yazılım desteğini de onlardan beklediklerini söyleyebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: agnaday3

Eğer experden böyle bir hamle gelirse tüm forum olarak şaşırıp kalırız :) Keşke sattıkları malın arkasında durarak böyle bir şey yapsalar. Ama benim hiç ümidim yok açıkçası. Satış sonrası destek Experde felaket. 2.2 için verdiği romda öyle. Buradaki birkaç arkadaş olmasa aleti bu kadar insan kullanamazdı diyebilirim rahatlıkla.

quote:

merhaba arkadaşlar;

"Şaban bey merhaba,

Saygılarımızla,

reeder SATIŞ
    0 212 465 06 16
    satis@reeder.com.tr
    www.reeder.com.tr"

hocam araştırmaznız için sizi kutluyorum.
    Experin de böyle destek vereceğini umuyorum. Android Pazarı ile uygulama,Kendi sitesinde güncel rom ve flash desteği vermesi bu desteğin süreceği anlamına gelir. Bana göre 3.0 tam olarak hazır olduğunda Exper bunu kendi sitesinde yayınlayacak.
    Arkasında durmadığı durumlar da var tabi. : Nerde bizim docklarımızzzz?

• teşekkür ederim. ToisAndro arkadaşımızın da söylediği gibi, exper bu ürünün imalini başkasına yaptırdığı gibi yazılım konusunda da başka kaynaklardan güncelleme bekliyor olabilirler. onlardan bir haber gelmeden de prestiji tehlikeye atıp, 3.0 ı destekleyeceğiz yada desteklemeyeceğiz diyemiyorlar diye düşünüyorum.

eğer reedPAD 7" değil 8.9" yada 10" olsaydı hiç beklemezdim. 7" bir tablet inceledim de elimde çok küçük durdu. hem sadece internet değil çizim resim vs de incelemek istediğim için 7" çok küçük kaldı.

quote:

Orijinalden alıntı: design.CagdaS

quote:

Eğer experden böyle bir hamle gelirse tüm forum olarak şaşırıp kalırız :) Keşke sattıkları malın arkasında durarak böyle bir şey yapsalar. Ama benim hiç ümidim yok açıkçası. Satış sonrası destek Experde felaket. 2.2 için verdiği romda öyle. Buradaki birkaç arkadaş olmasa aleti bu kadar insan kullanamazdı diyebilirim rahatlıkla.

quote:

merhaba arkadaşlar;

"Şaban bey merhaba,

Saygılarımızla,

reeder SATIŞ
    0 212 465 06 16
    satis@reeder.com.tr
    www.reeder.com.tr"

hocam araştırmaznız için sizi kutluyorum.
    Experin de böyle destek vereceğini umuyorum. Android Pazarı ile uygulama,Kendi sitesinde güncel rom ve flash desteği vermesi bu desteğin süreceği anlamına gelir. Bana göre 3.0 tam olarak hazır olduğunda Exper bunu kendi sitesinde yayınlayacak.
    Arkasında durmadığı durumlar da var tabi. : Nerde bizim docklarımızzzz?

• Arkadaşlar Toshiba EeePad Transformer için Android 3.1 güncellemexi çıkmış. Vegacomb portuna eklerler büyük ihtimalle:

http://www.carrypad.com/2011/06/04/android-3-1-honeycomb-update-for-the-asus-eee-pad-transformer-video/
  • Millet 3.1 lere gidiyor. Biz 3.0 a güncelleme olabilir mi diye tartışıyoruz. Bence asıl bomba window 8 le gelecek. Pc formatlı programları bile kullanmaya başladığımızda yani.
  • quote:

Bence asıl bomba window 8 le gelecek. Pc formatlı programları bile kullanmaya başladığımızda yani.

Windows 8 ARM işlemcili cihazlarda eski X86 tabanlı programları çalıştırmayacak.
  • arkadaşlar kimseden bir yardım yok mu???

quote:

arkadaşlar var mı bir yardım edebilecek? ne yaptıysam olmuyor.

bu arada Baki ustanın romunda da ekran doğru dürüst çalışmadı. acaba donanımsal bir sorun mu yaşıyorum? aslında recalibration yapmadan önce bir sorun yoktu cihazda.

quote:

Arkadaşlar merhaba,

• Arkadaşlar merhaba Bugün farkettiğim birsorun var tablette Baki beyin romu yüklü mouse taktığımda çarpı işareti çıkıyordu bu romu yüklediğimden beri yok.Ama ekranda tepki var sadece çarpı görünmüyo bunu yaşayan ya da çözen varmı teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemozbektrt

Arkadaşlar merhaba Bugün farkettiğim birsorun var tablette Baki beyin romu yüklü mouse taktığımda çarpı işareti çıkıyordu bu romu yüklediğimden beri yok.Ama ekranda tepki var sadece çarpı görünmüyo bunu yaşayan ya da çözen varmı teşekkürler.

Evet aynı sorun bende de mevcut.
    nasıl olacağı hakkında da bir bilgi yok :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidden

quote:

Orijinalden alıntı: aelin339

baki arkadaşım. senın romu yükledım. denıyorum. cok kaliteli gozukuyor bi sorum olacaktı bende.. TTnet'in 3g modemi var bu avea ortak yapımı. Onu taktım görmedi. Kullanabılır mıyım? Eksik yaptıgım bişiler mi var yoksa bişiler mı yuklemem lazım. Yardımcı olabılecek arkadaş var mı?

arkadaşlar aleti usb host moduna aldım. en azından şimdilik 3g modemin ışığı yandı Kırmızıdan mavi ye döndü ama hala internet yok. Acaba 3g enable olayını nerden yapıyorsunuz? nerede yalnıs yapıyorum?

Bir arkadaş turkcell vınn için ayarları paylaşmıştı ben vodafone'a göre değiştirmiştim ayarları ve sorunsuz bağlanabilmiştim, şimdi buldum arkadaşın adını hatırlayamadım ama bir yere kaydetmiştim metni, tam olarak şöyle idi:
    ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Öncelikle Switch üzerinden USB Host modunu seçiyoruz. Cihazımız kapanıp açılacak.

USB 3G modemimizi takıyoruz. Modemin üzerinde bulununan yeşil (Edge) yada mavi (3G) led yanıp sönecek.

Ayarlardan / Hesaplar ve Senkronizasyon / Hesap Ekle / Google'ı seçiyoruz.

Ve Cihazın sağ üst kısımda bulunan geri büğmesine 2-5 sn arasında basılı tutuyoruz

Ekranın altında kablosuz ayarları çıkıyor dokunup giriyoruz.

Bu kısımda

3G Service enabled
    Veri Etkin
    Veri Dolaşımı

seçeneklerini etkin hale getiriyoruz.

Ardından Erişim noktası adları kısmına giriyoruz. Bu ekranda menu düğmesine basıp ekranın altında beliren seçeneklerden Yeni APN seçeneğini seçiyoruz.
    Yukarıdan Aşağıya çıkan kısımlardan aşağıdakileri doldurup diğerlerini boş bırakıyoruz.

Ad : turkcell
    APN : mgb
    MCC : 286
    MNC : 01
    kimlik doğrulama : PAP

şeklinde bilgileri girip diğer tüm alanları boş bırakıyoruz. Tekrar menu düğmesine basıyoruz. Ekranın altında beliren kaydet seçeneğine dokunup kaydediyoruz.

Bir önceki ekrana geri dönüp Ağ operatörlerini tıklıyoruz. Automatic yada manuel olarak arama sonucunda Turkcell'i seçiyoruz.

Hepsi bu kadar.

Arkadaşlar büyük uğraşlar sonucunda Vodafone Huawei K3765 modem bulabildim. Bir iki sorum olacak
    Konuyla ilgisi yok ama AVEA hattımı bu modeme taksam çalışır mı. ? (kontrol etim modem açık (Unlock))
    AVEA veya vodafone hatlarda APN ayarlarında bir değişiklik yapıyormuyduk.Saygılarımla

+1 saçma soru daha modem kurdum.Çalıştırdım bu modemi GPS olarakda kullanabiliyormuyuz.(ayrı bir teknoloji olmaz demeyin ) Tabletten İyice sıkılırsam (teknolojisi eskir filan) arabamda navigasyon cihazı olarak kullanırım diyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi udogan44 -- 7 Haziran 2011; 18:54:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: udogan44

quote:

Orijinalden alıntı: hidden

quote:

Orijinalden alıntı: aelin339

baki arkadaşım. senın romu yükledım. denıyorum. cok kaliteli gozukuyor bi sorum olacaktı bende.. TTnet'in 3g modemi var bu avea ortak yapımı. Onu taktım görmedi. Kullanabılır mıyım? Eksik yaptıgım bişiler mi var yoksa bişiler mı yuklemem lazım. Yardımcı olabılecek arkadaş var mı?

arkadaşlar aleti usb host moduna aldım. en azından şimdilik 3g modemin ışığı yandı Kırmızıdan mavi ye döndü ama hala internet yok. Acaba 3g enable olayını nerden yapıyorsunuz? nerede yalnıs yapıyorum?

Bir arkadaş turkcell vınn için ayarları paylaşmıştı ben vodafone'a göre değiştirmiştim ayarları ve sorunsuz bağlanabilmiştim, şimdi buldum arkadaşın adını hatırlayamadım ama bir yere kaydetmiştim metni, tam olarak şöyle idi:
    ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Öncelikle Switch üzerinden USB Host modunu seçiyoruz. Cihazımız kapanıp açılacak.

USB 3G modemimizi takıyoruz. Modemin üzerinde bulununan yeşil (Edge) yada mavi (3G) led yanıp sönecek.

Ayarlardan / Hesaplar ve Senkronizasyon / Hesap Ekle / Google'ı seçiyoruz.

Ve Cihazın sağ üst kısımda bulunan geri büğmesine 2-5 sn arasında basılı tutuyoruz

Ekranın altında kablosuz ayarları çıkıyor dokunup giriyoruz.

Bu kısımda

3G Service enabled
    Veri Etkin
    Veri Dolaşımı

seçeneklerini etkin hale getiriyoruz.

Ardından Erişim noktası adları kısmına giriyoruz. Bu ekranda menu düğmesine basıp ekranın altında beliren seçeneklerden Yeni APN seçeneğini seçiyoruz.
    Yukarıdan Aşağıya çıkan kısımlardan aşağıdakileri doldurup diğerlerini boş bırakıyoruz.

APN : mgb

şeklinde bilgileri girip diğer tüm alanları boş bırakıyoruz. Tekrar menu düğmesine basıyoruz. Ekranın altında beliren kaydet seçeneğine dokunup kaydediyoruz.

Bir önceki ekrana geri dönüp Ağ operatörlerini tıklıyoruz. Automatic yada manuel olarak arama sonucunda Turkcell'i seçiyoruz.

Hepsi bu kadar.

Arkadaşlar büyük uğraşlar sonucunda Vodafone Huawei K3765 modem bulabildim. Bir iki sorum olacak
    Konuyla ilgisi yok ama AVEA hattımı bu modeme taksam çalışır mı. ? (kontrol etim modem açık (Unlock))
    AVEA veya vodafone hatlarda APN ayarlarında bir değişiklik yapıyormuyduk.Saygılarımla

+1 saçma soru daha modem kurdum.Çalıştırdım bu modemi GPS olarakda kullanabiliyormuyuz.(ayrı bir teknoloji olmaz demeyin ) Tabletten İyice sıkılırsam (teknolojisi eskir filan) arabamda navigasyon cihazı olarak kullanırım diyordum

Soruların Bir ikisini kendim cevaplayayım eve geldim modemi tablete taktım bir iki deneme yaptım avea ve turkcell hat sorunuz çalıştı vodofone 3g modemde(k3765) internete bağlanabildim.Hem 2g hemde 3g(servis sağlayıcıdan açtırdıktan sonra) tek sorun arkadaşlar yukarıda APN ayarlarını anlatırken APN=mgb yazmışlar bende öyle çalışmadı AVEA ve Turkcell'e bağlanırken kullandığım ayarları aşağıya yazıyorum.Saygılarımla

APN : internet

Ad : avea
    APN : internet
    MNC : 03

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi udogan44 -- 7 Haziran 2011; 19:56:34 >

• 
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.