Teknik değil ama mazur görün. Sorum çok açık arkadaşlar, bilgisi olan yardımcı olabilir mi? 2 tane ayrı exxel sayfası açmak istiyorum farklı pencerelerde. Aynı pencerede 2 sayfa değil yalnız.
Merhaba,
Office 2007 kullanıyorum, iki farklı "Office Exel" açabiliyorum. Yada sorunu ben tam anlamadım.
quote:
Orijinalden alıntı: ProbLem!
Merhaba,
Office 2007 kullanıyorum, iki farklı "Office Exel" açabiliyorum. Yada sorunu ben tam anlamadım.
O zaman yardımcı olabilir misin? Benim de 2007.
Bahsetmiş olduğum şu şekilde, diğer mesajım da yazdığım gibi yanlış da anlamış olabilirim sormuş olduğunu.
İki farklı Exel uygulamasını çalıştırmak istiyorsun değil mi ? Ben bunun için herhangi bir işlem yapmıyorum. Exel uygulamasını iki defa açarak işlerimi yapabiliyorum. Yanlış anlamışsam sorunu kusuruma bakma lütfen.
quote:
Orijinalden alıntı: ProbLem!
Bahsetmiş olduğum şu şekilde, diğer mesajım da yazdığım gibi yanlış da anlamış olabilirim sormuş olduğunu.
İki farklı Exel uygulamasını çalıştırmak istiyorsun değil mi ? Ben bunun için herhangi bir işlem yapmıyorum. Exel uygulamasını iki defa açarak işlerimi yapabiliyorum. Yanlış anlamışsam sorunu kusuruma bakma lütfen.
Nasıl ki, paint programını 2 defa farklı açıp işlem yapabiliyorsak, Exel ide bu şekilde kullanmak istiyorum :/
Tamam, normali de budur zaten. Dilersen Exel'in seçeneklerine göz at. Ben sorunsuz olarak, iki tane, hatta üç tane Excel uygulamasını farklı pencerelerde açabiliyorum. Hiç olmadı, kaldırıp tekrar yükleyebilirsin.
Normalde excel her açtığınız pencere icin otomatik olarak kitap1.xls olarak isim vereceği için 2. kitabı açtığınızda dosya açık diye uyarı alabilirsiniz.
Eğer iki kitap ile çalışmak isterseniz ilk açtığınız dosyayı farklı bir isimle kayıt edip devam edebilirsiniz.