Bildirim
Exel şifre kırma...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: jizzy quatily
Arkadaşlar kendi şifrelediğim bir excel dosyam var... Şifrenin üzerinden 5-6 sene geçmiş :) ve tabiki hatırlamıyorum yardımcı olabilecek var mı?
Kırılamıyor diye biliyorum senelerdir bu konuyla ilgili ara ara araştırma yapıyorum. Cevaplayan çıkmadı._____________________________
SONY XPERIA™ Z5 | Graphite Black -
Yaptığım araştırmalarda eklentilerle kırıldığı falan yazılıyor ama hiçbiri işe yaramadı.. Pc çöplük oldu indir-sil , indir-sil... _____________________________ -
Brute force yöntemini kullanmanız gerekir ama buda koyduğunuz şifrenin kombinasyonuna (a-A,0-9, özel karakterler) göre değişir. Bunun içinde exelde bir makro yazmanız gerekiyor... _____________________________ #! /USR/BIN/PYTHON -
işlem basamaklarını yazabilirimisiniz rica etsem? _____________________________ -
Birkaç tane buldum Google'layarak bunları bir dene ve sonucu da bizimle paylaş.
http://www.hayatnotu.com/excelde-sifre-kirma-resimli-excel-sifresini-kirma-programi-indir.html
http://www.webhatti.com/yazilim-genel/575186-excel-sifre-kirma-artik-kesin-cozum.html_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: Failed_disk
Brute force yöntemini kullanmanız gerekir ama buda koyduğunuz şifrenin kombinasyonuna (a-A,0-9, özel karakterler) göre değişir. Bunun içinde exelde bir makro yazmanız gerekiyor...
allah askina hocam adam zaten bütün bildiği şifreleri zaten denemiştir ki 2 hafta pc nın açık kalması lazım / tabi biraz abarttım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Yok hocam daha önce benim de başıma geldi. Zaten çok komplike arama yapan programlar değil bunlar. Azami olarak saati bulur ama o da çok uzak bir ihtimal
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EyMeNSoNmEz -- 19 Nisan 2013; 2:22:04 >
hocam bahsettiğimiz programlar brute force programları dimi .... çünkü bunlar sizin belirlediğiniz word listlere uygun şifre buluyor ki 1000 word list i 3 saatte tarıyor tabi eğer securities password seçeneğini uygulanmamış sa
quote:
Orijinalden alıntı: Theveyselo
hocam bahsettiğimiz programlar brute force programları dimi .... çünkü bunlar sizin belirlediğiniz word listlere uygun şifre buluyor ki 1000 word list i 3 saatte tarıyor tabi eğer securities password seçeneğini uygulanmamış sa
Bir bilgisayar saniyede 29-36 arası şifre dener. buda hızlı bir şekilde tarıyamadığını gösterir. Burada sistemi kasan taradığı şifre uzunluğu değil her taramada o dosyayı açıp kapatmasıdır(Genelde dosya kendiliğinden kapanır). Her ne kadar 6-8 çekirdekli çok hızlı işlemciler çıkmış olsa da texture işleyen ekran kartının GPU hızına yetişemezler. Çünkü biri hesap yapar öbürü ise algoritma deseni çalıştırır. Normal işlemciniz 3.4GHZ 4 çekirdekli olsun şifre kırma işleminde 2 tane 400 tl lik nvidia ekran kartı yaklaşık olarak 5-6 kat daha hızlıdır. Bir dönem bazı markaların (ekran kartı) şifre kırmak için eklenti veya uygulamaları mevcuttu internet de araştırırsanı bulabilirsiniz.
Size tavsiyem kısa şifre bulma işlemi istiyorsanız:
1- Bilgisayarın tüm donanımlarını kullanmanız gerekir
2- Single thread ile nereye kadar? %95 kapasite ile şifre taramalısınız(multi threading).
Sanırım 2003 excell dosyaları hex editor ile açılıp DBA şeklini DBX olarak değiştirilip 2007 de açılabiliyormuş.
Kolay gelsin_____________________________ #! /USR/BIN/PYTHON
-
bu programı kesinlikle tavsiye ederim hemen şifreyi görebiliyorsun
http://adf.ly/d4eQ5
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzibey -- 29 Mayıs 2014; 23:24:31 >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X