Şimdi Ara

Exel şifre kırma...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
9.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kendi şifrelediğim bir excel dosyam var... Şifrenin üzerinden 5-6 sene geçmiş :) ve tabiki hatırlamıyorum yardımcı olabilecek var mı?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Yaşasın vatan, yaşasın Türk Milleti! -OSMAN PAMUKOĞLU
    LG G4
  • quote:

Orijinalden alıntı: jizzy quatily

Arkadaşlar kendi şifrelediğim bir excel dosyam var... Şifrenin üzerinden 5-6 sene geçmiş :) ve tabiki hatırlamıyorum yardımcı olabilecek var mı?

Kırılamıyor diye biliyorum senelerdir bu konuyla ilgili ara ara araştırma yapıyorum. Cevaplayan çıkmadı.

SONY XPERIA™ Z5 | Graphite Black
  • Yaptığım araştırmalarda eklentilerle kırıldığı falan yazılıyor ama hiçbiri işe yaramadı.. Pc çöplük oldu indir-sil , indir-sil...

LG G4
  • Brute force yöntemini kullanmanız gerekir ama buda koyduğunuz şifrenin kombinasyonuna (a-A,0-9, özel karakterler) göre değişir. Bunun içinde exelde bir makro yazmanız gerekiyor...

LG G4
  • _____________________________

• quote:

Orijinalden alıntı: Failed_disk

Brute force yöntemini kullanmanız gerekir ama buda koyduğunuz şifrenin kombinasyonuna (a-A,0-9, özel karakterler) göre değişir. Bunun içinde exelde bir makro yazmanız gerekiyor...

allah askina hocam adam zaten bütün bildiği şifreleri zaten denemiştir ki 2 hafta pc nın açık kalması lazım / tabi biraz abarttım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • Yok hocam daha önce benim de başıma geldi. Zaten çok komplike arama yapan programlar değil bunlar. Azami olarak saati bulur ama o da çok uzak bir ihtimal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EyMeNSoNmEz -- 19 Nisan 2013; 2:22:04 >
  • hocam bahsettiğimiz programlar brute force programları dimi .... çünkü bunlar sizin belirlediğiniz word listlere uygun şifre buluyor ki 1000 word list i 3 saatte tarıyor tabi eğer securities password seçeneğini uygulanmamış sa

Orijinalden alıntı: Theveyselo

hocam bahsettiğimiz programlar brute force programları dimi .... çünkü bunlar sizin belirlediğiniz word listlere uygun şifre buluyor ki 1000 word list i 3 saatte tarıyor tabi eğer securities password seçeneğini uygulanmamış sa

Bir bilgisayar saniyede 29-36 arası şifre dener. buda hızlı bir şekilde tarıyamadığını gösterir. Burada sistemi kasan taradığı şifre uzunluğu değil her taramada o dosyayı açıp kapatmasıdır(Genelde dosya kendiliğinden kapanır). Her ne kadar 6-8 çekirdekli çok hızlı işlemciler çıkmış olsa da texture işleyen ekran kartının GPU hızına yetişemezler. Çünkü biri hesap yapar öbürü ise algoritma deseni çalıştırır. Normal işlemciniz 3.4GHZ 4 çekirdekli olsun şifre kırma işleminde 2 tane 400 tl lik nvidia ekran kartı yaklaşık olarak 5-6 kat daha hızlıdır. Bir dönem bazı markaların (ekran kartı) şifre kırmak için eklenti veya uygulamaları mevcuttu internet de araştırırsanı bulabilirsiniz.

Size tavsiyem kısa şifre bulma işlemi istiyorsanız:
    1- Bilgisayarın tüm donanımlarını kullanmanız gerekir
    2- Single thread ile nereye kadar? %95 kapasite ile şifre taramalısınız(multi threading).

Sanırım 2003 excell dosyaları hex editor ile açılıp DBA şeklini DBX olarak değiştirilip 2007 de açılabiliyormuş.
    Kolay gelsin

• bu programı kesinlikle tavsiye ederim hemen şifreyi görebiliyorsun

http://adf.ly/d4eQ5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzibey -- 29 Mayıs 2014; 23:24:31 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.