Şimdi Ara

Exclusive oyunları için PS3 alınır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben kararsızım burda sormak istiyorum. PS3 exclusive oyunları için alınır mı? Mesela MGS 4, God Of War 3, Gran Turismo 5, Tekken 6, Killzone 2 gibi oyunlar çıktığında siz PS3 alacakmısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quatronics -- 22 Mart 2008; 21:02:08 >

• Ben gow3 icin alabilirim diger oyunlar ilgimi cekmiyor
  • PS2 fiyatına indiğinde GT5 için alırım.
  • valla birader ben gow:chains of olypmus için PSP aldım 2 gun önce....ayrıca gran tusirmo mobilede çıkcak o da benim için önemli idi...

gow3 ve gt5 için ps3 alabilirim o derece hasta oldugum oyunlar ps3 kırılır gow3 gt5 tam sürüm çıkar....ps3 fiyatları 450 civarına iner bende alırım arkadaş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: quad_65

PS2 fiyatına indiğinde GT5 için alırım.

99$'a az kaldi...bende o zaman alacam

Bu arada soruna gelince, bence alinir arkadasim. Ps3'unde guzel ex. oyunlari var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geymer -- 22 Mart 2008; 21:13:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Quatronics

Ben kararsızım burda sormak istiyorum. PS3 exclusive oyunları için alınır mı? Mesela MGS 4, God Of War 3, Gran Turismo 5, Tekken 6, Killzone 2 gibi oyunlar çıktığında siz PS3 alacakmısınız?

tabikide alinir
    oyunlara bi baksana

MGS 4, God Of War 3, Gran Turismo 5, Tekken 6
  • MGS 4 icin alacagimmmm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XBOX 360 ARCADE ALINIR MI?
    8 yıl önce açıldı
    ps3 şu anda alınır mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Alınır.

Ben Gow 3 için alacağım mesela

Tabiki diğer exclusive oyunlar için de alınır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 22 Mart 2008; 21:30:04 >
  • oyunlarda malum yontem olmadıkca benden kurus calısmaz ps3e
    parası olan ps3 de alsın pc de alsın xbox360 da alsın,tamamen ımkan meselesı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: karavanasamonur

oyunlarda malum yontem olmadıkca benden kurus calısmaz ps3e
    parası olan ps3 de alsın pc de alsın xbox360 da alsın,tamamen ımkan meselesı.

+1

bende alırsam gt5 ve killzone 2 için alırım
  • onun için bunun içini boşver en nihayetinde alınır
  • bu oyunlar için ps3 alınmıyorsa;başka oyunları için alınmayacağı kesin.
  • Temmuz agustos aylarında ps3 un fiyatında düşme olacak 500-600 YTL gibi bir fiyata PS3 sahibi olabileceğiz...bence bu fiyata PS3 alınır..ayrıca exlusive oyunlar olan başta GOD OF WAR 3 için bile sadece bu oyun için bile ps3 alınır...cunku bu oyunun alternatifi maalesef yok ....

diğer exlusive oyunları olan GT5 MGS 4 KİLLZONE 2 gibi oyunlarıda oynamak buyuk bir zevk olacaktır...
  • M . G . S . 4 olay budur.
  • Kesinlikle alınır.

GT5,Uncharted,MGS 4,Little Big Planet,Haze... gibi hit ve klasik oyunları hiçbir oyuncu kaçırmamalı.
  • valla ps3 almak için god of war3 ve yeni bir wrc oyunu bekliyorum,diğer oyunlar zerre umrumda değil.gow3 çıksın,hemen bi ps3 kaparım,gerekirse 3 ay aç yatarım:)
  • Ps3 alınır alınır da PC alınmaz işte....Konsollardan bir daha şaşmam ben. Konunun dışına taşmadan bunu söylerim arkadaşlar....
  • Xbox kısmında ps3 exclusivelerinin ne işi var. Konunun tartışma yaratmaktan başka bir amaca hizmet edemeyeceğinden konuyu kilitliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.