Şimdi Ara

Excel şifre kırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eski personelin tuttugu raporlar şifreli ve bunlar açmamız gerekşyo açıl olarak kendisine ulaşamıyorum ben bu şifreleri nasıl çözebilirim içerdeki bilgilere acıl olarak ihtiyacım var

• Şuraya bir bakhttp://www.lostpassword.com/excel.htm ama crack ini bulman gerekebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omerk -- 20 Nisan 2006; 11:11:38 >
  • Banada gerekiyor böyle bi tool ama bahsettiğiniz siteyi açamıyorum.
  • walla şifre kırma programları bu işlerde fazla işe yaramıyor...
    çünkü ms office karışık bir şifrelem yöntemi kullanır şifresini
    kırmak bazen günler alabilir...
  • çok zor arkadaşlar bu işlem sizleri verdiği gibi basıt programlarla olmaz
  • fatih merhaba, bu excel şifre kırma işi baya bi zor iş yaw ayrıca eğerki şifre 5-6 haneli ise hiç uğraşma derim, kolay gelsin kendine iyi bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: nadir_en

walla şifre kırma programları bu işlerde fazla işe yaramıyor...
    çünkü ms office karışık bir şifrelem yöntemi kullanır şifresini
    kırmak bazen günler alabilir...

Bu bilgiyi neye dayanarak soyledin bilmiyorum ama Office programlari icin oldukca saglam bir tool a buradan ulasilabilir. Full kullanabilmek icin kirman gerekicek. Sonucta kullandigi yontem sozluk (dictionary) yada brute force(tek tek kombinasyon denemek) dur. eger sifre komplex birseyse günler degil haftalar bile surebilir. Kolay gelsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Format ve şifre
    5 yıl önce açıldı
    Win 7 şifre kırma
    geçen yıl açıldı
    pc şifre kırma yardım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • saolun arkadaşlar çözümü bulduk

patronun kafazı kızsı ...rim excelini deyip sildi hatta gidip çöp kutusubndan da sildi

tabi olan bana oldu

2004 -2005-12 ayakadar tüm evraklar gözden geçecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatih53

saolun arkadaşlar çözümü bulduk

patronun kafazı kızsı ...rim excelini deyip sildi hatta gidip çöp kutusubndan da sildi

tabi olan bana oldu

2004 -2005-12 ayakadar tüm evraklar gözden geçecek

kolay gelsinPatrona da

• Eğer ücretli olarak şifrenin kırılmasını isterseniz https://www.excelsifrekirma.com/ adresine bakın. İlk etapta para falan vermeyin. Dosyanızı mail atın, size kısa süre sonra dönüş yapıyorlar kırdık diye, bir de ekran görüntüsü veya dosya içerisinden birkaç bilgi paylaşıyorlar, sende emin oluyorsun kırdığına. Ondan sonra ödemeyi yapıyorsun, ödemeden sonrada dosyanızın kırılmış halini mail atıyorlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.