Bildirim
Excel şifresini unuttum.. dosyayı açamıyorum...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Şifreniz basit bir şey mi? örneğin sadece harflerden veya sadece rakamlardan oluşan 4 ile 6 hane arasında bir şey miydi?
Yoksa karışık ve uzun bir yapıya mı sahipti?
Birde kullandığınız ofis yazılımı ve sürümü hangisi? -
Dosya excel 2003 yada xp de oluşturuldu.. uzun süredir 2007 sürümünü kullandığım için o oluşturduğum dosyayı hangi sürümde hazırladığımı tam olarak hatırlamıyorum.. şifre ise 10 karaktere kadar çıkabilir tam hatırlamıyorum zaten... yardımcı olursanız çok sevinicem -
Excel Password Recory program1 var ama ne akdar etkili bilemem ayni zamanda ücretli...
http://www.recoveryengine.com/excel-password/ -
Şifresini kurtaracağınız dosyanın enson hangi yazılımla kaydedildiği önemli.
@serseri 'nin önerdiği yazılımın sayfasında dikkat ederseniz
Support of MS Excel 2003, 2002, 2000, 97 files
diye bir yazılım var. Dosyayı Office 2003'te oluşturmuş olabilirsiniz fakat en son Office 2007 de kaydettiyseniz bulacağınzı şifre kurtarma yazılımlarının Office 2007 veya Excel 2007 destekli olmasına dikkat ediniz.
Bu yazılımlar genelde şifreyi deneme yoluyla buldukları için, hangi aralıkları deneme yapacağını ayarlayabileceğiniz bir bölümü olur.
Burada hane sayısını tam bilirseniz daha çabuk sonuç alabilirsiniz. Tabiki sadece harf kullandım, sadece rakam kullandım veya harf ve rakam kullandım ya da harf rakam ve 3.karakter kullandım gibi seçenekleride ayarlayabilirsiniz. Buradanda doğru ayarı yaparak ihtimalleri en aza indirerek yazılıma şifrenizi bulmasını söylemelisiniz.
Şimdi :
Office 2007 password recovery
Excel 2007 password recovery
Office password recovery
Excel password recovery
gibi aramalar yaparak çeşitli şifre kurtarma yazılımlarını bulup deneyebilirsiniz. Şifre bulma anında işlemcinizin ve belleğinizin müsait olmasıda şifreyi bulma zamanını kısaltacaktır. CTRL + ALT +DELETE tuşlarına basıp gereksiz olan yazılımların görevlerini sonlandırmanızın az da olsa etkisi olacaktır.
-
quote:
Orjinalden alıntı: MaviAteş
Şifresini kurtaracağınız dosyanın enson hangi yazılımla kaydedildiği önemli.
@serseri 'nin önerdiği yazılımın sayfasında dikkat ederseniz
Support of MS Excel 2003, 2002, 2000, 97 files
diye bir yazılım var. Dosyayı Office 2003'te oluşturmuş olabilirsiniz fakat en son Office 2007 de kaydettiyseniz bulacağınzı şifre kurtarma yazılımlarının Office 2007 veya Excel 2007 destekli olmasına dikkat ediniz.
Bu yazılımlar genelde şifreyi deneme yoluyla buldukları için, hangi aralıkları deneme yapacağını ayarlayabileceğiniz bir bölümü olur.
Burada hane sayısını tam bilirseniz daha çabuk sonuç alabilirsiniz. Tabiki sadece harf kullandım, sadece rakam kullandım veya harf ve rakam kullandım ya da harf rakam ve 3.karakter kullandım gibi seçenekleride ayarlayabilirsiniz. Buradanda doğru ayarı yaparak ihtimalleri en aza indirerek yazılıma şifrenizi bulmasını söylemelisiniz.
Şimdi :
Office 2007 password recovery
Excel 2007 password recovery
Office password recovery
Excel password recovery
gibi aramalar yaparak çeşitli şifre kurtarma yazılımlarını bulup deneyebilirsiniz. Şifre bulma anında işlemcinizin ve belleğinizin müsait olmasıda şifreyi bulma zamanını kısaltacaktır. CTRL + ALT +DELETE tuşlarına basıp gereksiz olan yazılımların görevlerini sonlandırmanızın az da olsa etkisi olacaktır.
açıklama için saol.. ama zannedersem bunların şifreyi bulma zamanları oldukça uzun bir vakit alıyor diye hatırlıyorum.. Galiba başka da seçeneğim yok gibi gözüküyor.. yinede anlattığın gibi bir denicem umarım fazla zorlamaz beni
-
help -
yokmu yardım edecek -
evet yardıııım -
-
teşekkürler. ancak çok para :(quote:
Orijinalden alıntı: Arranger.
https://www.elcomsoft.com/aopr.html
free si işe yarar mı ki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mechultipo -- 14 Eylül 2019; 10:2:38 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X