Oturum açma şifresini unuttum arkadaşlar güvenli modda da açamıyorum, bilgisayarda virüs var herhalde, beyaz yazılı mavi ekran bir anlık geliyor ve bilgisayar yeniden başlatıyor kendini. yardım edin yaaa, haa bir de anakart pilini çıkarıp takınca, bios şifresi mi deniliyor, bir tek o sıfırlanıyor.
Oturum açma ekranına geldiğin zaman, (alt)+(ctrl)+(delete)+(delete) delete ye 2 kere basıyorsun ve karsına bir pencere açılır orada kullanıcı adı ve şifre girmeni ister senden, Kullanıcı adına: administrator yaz, şifre kısmını boş bırakıp tamam de bakalım açılacak mı bu şekilde ?
eğer oda olmasa netten şifre kırıcı prg indir onu kullan. bazı hazır cd lerde mevcut . umarım başarırsın..
administration şifresini unuttuğum için açamadım. şifre kırma programı olarak ne önerirsini ve nasıl uygulamalıyım?
quote:Orijinalden alıntı: trde administration şifresini unuttuğum için açamadım. şifre kırma programı olarak ne önerirsini ve nasıl uygulamalıyım? http://pogostick.net/~pnh/ntpasswd/ buradan indirebilirsin
Yönetici şifresini doğrudan ele geçiremezsiniz, Görev Yöneticisi üzerinden sıradan bir hesabın şifresi alınabilir. Bunun için Live CD ( Hiren's Boot vb. ) kullanılabilir. Bu şekilde kotarabilirsiniz.