Şimdi Ara

Excel dosyalarını PDF e çevirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde yaklaşık 1000 tane excel dosyası var bunları pdfe çevirmem gerek. Hızlı ve kesin çözüm olarak ne önerirsiniz ?

• Hızlı değil ama kesin çözüm olabilir.
    Excel dosyasına sağ tıkla Ad değiştir ve sonuna .pdf ekle.
  • Office 2007 veya üstü varsa farklı kaydet seçeneğinden tek tek yapabilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uninstall_1234 -- 22 Kasım 2010; 18:03:33 >
  • evet 2010 kullanıyorum ama tek tek ömür sürebilir =) bir çözüm buldum gibi galiba bakalım yazarım...
  • birde bu çözüme bakın o zaman önce open office kur.istediğin excel dosyasını open office ile birlikte aç ve yukarıdaki araç çubuğunda pdf simgesini göreceksin.simgeye tıkla ve pdf hazır.birlikte aç kısmından scalc seçeceksin.bunu yazmayı unutmuşum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jrazrael

evet 2010 kullanıyorum ama tek tek ömür sürebilir =) bir çözüm buldum gibi galiba bakalım yazarım...

ne yaptınız
  • Hocam inanın hatırlamıyorum fakat Bullzip PDF printer falan kullanmış olabilirim. Çünkü 5 sene önceki olay =)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pdf den metin kopyalama
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nuance PDF Converter bu iş için en iyi çözüm
    Hem pdf ten word ve excelle hem de tersine iyi ve hızlı iş çıkarıyor.
  • 6 yıl önceki postu hortlattığınız için teşekkürler hocam. Bu arada forumlar bunlar için var gerçi aynı sorunu olan gelir okur inşallah :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.