Şimdi Ara

Excel'de işlem yapamıyorum :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
9.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar vergi iade programi indirdim bir tane ve fisleri girecektim ki bir hata aldım. program bozuk sandim baska pc de denedim açılıyor. ofisi silip tekrar yukledim ama fayda etmedi. aynı hatayı hala aliyorum. bu hatayı bilen ve nasil cözülecegini söyleyene hayır dualarimi eksik etmeyecem ayın 19 unda fisleri teslim etmem lazım. yani en kısa zamanda bunu düzeltmem lazım. yardımcı olacak ve olmaya calisacak tüm arkadaslara simdiden tşkr ederim..

Excel'de işlem yapamıyorum :(

• Yapay Zekanın Yanıtı

Excel'de İşlem Yapamıyorsanız Ne Yapmalısınız?

Excel'de işlem yapamama sorunu, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir. Bu sorunu çözmek için şu adımları deneyebilirsiniz:

• Excel'i yeniden başlatın: Bu, geçici hataları gidermeye yardımcı olabilir.
    • Bilgisayarınızı yeniden başlatın: Bu, bellek sorunlarını ve diğer sistem sorunlarını çözebilir.
    • Excel'in en son sürümünü yüklediğinizden emin olun: Güncellemeler, hataları düzeltebilir ve performansı iyileştirebilir.
    • Excel'i güvenli modda çalıştırın: Bu, eklentiler veya diğer üçüncü taraf yazılımların soruna neden olup olmadığını belirlemenize yardımcı olabilir.
    • Çalışma kitabınızı onarın: Bu, bozuk dosyaları düzeltmeye yardımcı olabilir.
    • Office'i onarın: Bu, Office uygulamalarının tamamıyla ilgili sorunları çözebilir.
    • Virüslere karşı tarayın: Kötü amaçlı yazılım, Excel'in düzgün çalışmasını engelleyebilir.
    • Donanımınızı kontrol edin: RAM veya CPU sorunları, Excel'de işlem yapmayı zorlaştırabilir.

Bu adımları denedikten sonra hala Excel'de işlem yapamıyorsanız, Microsoft Destek ile iletişime geçmeniz gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Excel programını açın. Araçlar penceresinden seçenekler sekmesine gelin. Buradan güvenlik ve makro güvenliği bölümüne tıklayın. Buradaki güvenlik seviyesini orta olarak ayarlayın. Sanırım bu sorununuzu çözecektir...
  • macrolari denedim her türlü güvenlik seviyesini ama yine aynı sorun orda degil sanirsam...
  • yok mu bilen
  • ya bendede aynı sorun var . ben yazdım bide. ama tekrar açamadım. yardım lütfen
  • Selamlar arkadaşım,

Bu çalışmayı açabiliyor musunuz? Eğer açıp da Excel hücrelerine ulaşabiliyorsanız, başka bir Excel dosyasına Copy - Save yapabilirsiniz.

Selamlar...
  • olmuyor kardeş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Galiba Windows'ta sınırlı kullanıcısınız. Yönetici (Administrator) olarak oturum açın ve tekrar deneyin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hazar

Galiba Windows'ta sınırlı kullanıcısınız. Yönetici (Administrator) olarak oturum açın ve tekrar deneyin.

hayır hocam zaten tek kullanıcı var o da benim ve pc yi de ben formatlamistim admin benim.
    Son olarak bir sene once yedek almistim ghost onu yukledim yine aynı
  • up!
  • aslında benimki biraz uç bir çözüm ama dosyayı openoffice ile açmayı deneyin. üyük ihitimal açacaktır. Daha sonra başka bir isimle kaydedin tabi openoffice de sonra tekrar o dosyayı excel ile açmayı deneyin

tahmi ediyorum çözülür. kolay gelsin
  • birde antivirüs ve güvenlik duvarı uygulamalarını kapatarak dene istersen..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ıspanak

aslında benimki biraz uç bir çözüm ama dosyayı openoffice ile açmayı deneyin. üyük ihitimal açacaktır. Daha sonra başka bir isimle kaydedin tabi openoffice de sonra tekrar o dosyayı excel ile açmayı deneyin

tahmi ediyorum çözülür. kolay gelsin

hocam inanmayacaksın ama oppenoffice de denedm excel dosyalarını mic.office de ki gibi aciyor ama o programi acmiyor. program kesinlikle bozuk degil cünkü arkadasin evindeki pc de aciyor.
  • Selam
    Açıkcası exelde yazmaya kasmayın diycem. ASOZA diye bi programla çok kısa sürede hızlı bir şekilde hallettim. Programı Dıbışkanın bilgi paylaşım merkezi! da dosyalar alanından çekebilirsiniz.
  • Admin hesabıyla mı açılıp açılmadığını kontrol edin, eğer admin hesabı ise firewall yazılımı engelliyor olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.