Şimdi Ara

Exa Bilgisayar Güvenilir Mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,Bilgisayarcı bi arkadaşım makul bi fiyata exa bilgisayardan iphone 5s 64gb getirtebileceğini söyledi,fakat piyasa fiyatının baya altında fakat exa bilgisayardan hiç alışveriş yapmadım yapanınız var mı ? Aramızda ki alışverişin sağlıklı geçmemesinden çok telefonun replika ürün çıkmasından korkuyorum telefonu açmadan yada sipariş falan vermeden onun replika olmadığını nasıl anlarım nasıl kendimi güvence altına alırım.Lütfen yardımcı olun arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pandemic35

Merhaba arkadaşlar,Bilgisayarcı bi arkadaşım makul bi fiyata exa bilgisayardan iphone 5s 64gb getirtebileceğini söyledi,fakat piyasa fiyatının baya altında fakat exa bilgisayardan hiç alışveriş yapmadım yapanınız var mı ? Aramızda ki alışverişin sağlıklı geçmemesinden çok telefonun replika ürün çıkmasından korkuyorum telefonu açmadan yada sipariş falan vermeden onun replika olmadığını nasıl anlarım nasıl kendimi güvence altına alırım.Lütfen yardımcı olun arkadaşlar.

Bundan 7-8 sene once topladigim ilk bilgisayarim exa bilgisayardandi. Kadikoyde dukkanlari vardi ordan almistim parcalarimi. Ama tum alisverisim elden oldu ve dedigim gibi 8 sene once. Suan durumlari nedir pek bi bilgim yok acikcasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pandemic35

Merhaba arkadaşlar,Bilgisayarcı bi arkadaşım makul bi fiyata exa bilgisayardan iphone 5s 64gb getirtebileceğini söyledi,fakat piyasa fiyatının baya altında fakat exa bilgisayardan hiç alışveriş yapmadım yapanınız var mı ? Aramızda ki alışverişin sağlıklı geçmemesinden çok telefonun replika ürün çıkmasından korkuyorum telefonu açmadan yada sipariş falan vermeden onun replika olmadığını nasıl anlarım nasıl kendimi güvence altına alırım.Lütfen yardımcı olun arkadaşlar.

Kadikoydeki en saglam firmadir ancak oyle cok ucuza iphone vermezler. Orasi dukkan degil magazadir bu arada.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • senelerin firması, ben tereddütsüz alırdım, gerçi ben her yerden alıyorum
  • Büyük, eski ve güvenilir bir firmadır.
  • Son durumu hakkında bilgi verecek varmı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VATAN BİLGİSAYAR GÜVENİLİRMİ
    12 yıl önce açıldı
    Ebrar Bilgisayar Güvenilir Mi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.