Şimdi Ara

Evrim Yoktur ! (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.988
Cevap
2
Favori
76.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: irish

quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

o evrimci bilimadamı diyen niye kahvehanede maç kritiği yapar gibi anlatıyorki anlatacağını ben o kısmı anlamadım.bi niye bölüyorsunuz lan anlatıyoruz falan demediği kaldı.bu adamlar niye böyle agresif sabırsız karşısındakine zorla birşey kabul ettirme çabasında?işine gelmeyende de el kol hareketi yapıyor dalga geçiyor.dedimki kesin bu adam bizim forumdan ... bir an öyle bir izlenim oluştu bende...

İyi izleyin.
    Kahveci gibi olanı daha iyi görebilirsiniz o zaman.

o iki yaşlı amca orada ne işi var anlamadım.diğerlerinden bahsediyorum doktorlardan.cihatmıdır nedir tam mahalle kabadaysı gibi kusura bakma.beğenmediği yerde adamların üstüne zıplamadığı kaldı bir... bu bilimadamıysa bende rahatlıla cumhurbaşkanı olabilirm..ciddiyim...

• Cihat sürekli evrimcilerden alıntılar yapıyor.
    Sürekli olarak da bu böyle olmaz şu şöyle olmaz diyor.
    Karşısındaki ortaya kanıt koyuyor, o yine olmaz diyor.
    Olmaz dediği şeyle ilgili de tek bir kanıt koyduğu yok.
    İsmail Nacar zaten ayrı bir alem.
    Takılmış bir noktaya yerinde sayıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KızıL_Shaman

bir sürü iğrençlik terbiyesizlik olduğu için yazıyı almıyorum

ne ile dalga geçmişki adam hangisinin yerine koydun da kendini sinirlendin anlamadım?
    ben bu kadar güzel bir canlı bundan gelirmi anladım ordasenin derdin ne ki orada?ilginç...
  • quote:

ne ile dalga geçmişki adam hangisinin yerine koydun da kendini sinirlendin anlamadım?
    ben bu kadar güzel bir canlı bundan gelirmi anladım ordasenin derdin ne ki orada?ilginç...

Evrim teorisini bilmeden atıp tutmayın ? Bir kere teoriyi okumamış adamlar Maymun resmi ile bir Kız resmi koymuş Bende Kızı görmüşken kafamda neyi çağrıştırdığını açıkladım Dine Hakaret yok ise :? Seviye isteniyor ise ? Seni beni yok bu işin ben onu alıntı yapasıya kadar neredeydin pek muhterem seviyeli İlker bey _? Zoruma mı gitti ?Doğada ki Etki Tepki yasasını okumanızı öneririm belki birazcık anlarsın bizi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KızıL_Shaman -- 19 Mayıs 2010; 4:38:03 >
  • Carmanja sorularimi unutmayin

Gelelim Darwinin eğitimi mevzusuna , kimileri bioloji eğitimi alsaydi demiş , çok güldüm.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Biology

Bioloji biliminin tarihini araştırırsaniz ne zaman bir bilimdali olmus ne zaman eğitimleri verilmis gorursunuz , darwinin bulunduğu çağda ve bulunduğu yerde bioloji eğitimi veren neresi var , daha yeni yeni temelleri atilmakta o zamanlar. Kaldiki birçok biolog Evrim teorisi için biolojinin temellerini atan teori der. Biraz bilim tarihi okumak lazim galiba.

Not:
    En azindan Carmanja sorularima yanit verene kadar kapattirmayin şu konuyu sonra kaynayip gidicek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeVeL -- 19 Mayıs 2010; 11:12:32 >

• Habertürkteki evrim tartışmasına bakıyorumda nasıl bir rezalettir , cehalettir o. Adam daha ilk söz aldi bir laf söledi bütün yaratılışçılar ayaklandi , bu kadar mi tahammülleri yok hep gürültüyle susturmayami çalışıyorlar gerçekleri. Bunlarin yaptiklari sadece kirlilik yazili tartışmalarda bilgi kirliliği yapiyorlar , sözlü tartışmalardada hem gürültü , hem bilgi kirliliği yapiyorlar , kimse kusura bakmasin.

Evrimin yokluğunu kanitlamak isteyenlere zamaninda miralgenin sorusu üzerine verdiğim cevabi bulup koyucam , ordan başlasınlar bare çok yanlış yollardan evrimin olmadığını kanıtlama derdindeler.

Epey uzun aramadan sonra sonunda buldum. Miralge'nin ne olursa evrimden vazgeçersiniz sorusu üzerine verdiğim yanıt. Şimdi daha farkli düşünsemde aşa-yukari böle. Evrime din vb. materyallerle saldirmak , darwinin dediklerini kullanmak bu teoriyi çürütmez , bu teoriyi ancak bunun olamayacağını göstermek çürütür. Yane mutasyon olamaz , türleşme olamaz , varyasyon olamaz gibi evrimin dayandığı temelleri yikicak şeyler lazim. Yoksa A canlisi B canlisinin atasidir değildir bunlar evrimi çürütmez.

quote:

Çevre şartlarinin zorlamasina rağmen değişmeden günümüze kadar gelmiş bir canli görürsem. Çevre baski yapinca canli ya evriliyor ya da yok oluyor bu kadar basit.

Yada bir bilimadaminin dediğide olabilir kambriyen dönemden kalma tavşan fosili. Yane ilkellikten , gelişmişliğe doğru uzanan dizide ilkelden önce var olan gelişmiş bir tür. Ki bu teoriyi çökertmezde o gelişmiş canlinin diğer canliyla ayni koşullarda olmasida gerekir çünkü doğa birini gelişmeye diğerinise gelişmemeye zorlamis olabilir. Koşullar ayni olmak zorunda.

Doğal seleksiyonu , mutasyonu , gen havunuzu yikacak hertürlü elle tutulur bilimsel kanitlar. Uyduruk matematik hesaplari değil , onlarin geçersiz olduğu bariz. Geçersizliği üzerinde çok tartıştık ama özetle o hesaplarda unutulan şey olayi hizlandiran ve olanakli kilan kimya yasalari olmasi , bioloji yasalari olmasi . Birçok hizlandiran faktör var. O hesaplar bunlari tamamen görmezden gelerek yapiliyor.

Türleşmeyide yikmak mümkün değil , bir canli türleşebilirde türleşmeyebilirde. Türleşmenin olmamasini kanitlamani. Hani hiçbir şekilde hiçbir canli türleşemez diyen bilimsel argümanlar göstermeni. Ama türleşmenin olduğu bugun bile bariz ortada.

Kisacasi evrim inanç işi değil bilim işi , bilimsel veriler olmadikça inkar edemeyiz. Ama bir teori olduğu gerçeğinide biliriz tabi teorinin ne anlam taşıdığı gerçeğini bildiğimiz gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeVeL -- 19 Mayıs 2010; 13:38:29 >

• Level, sanıyorum resimdeki tiplerle karşı karşıyasınız veya TV'de görüyorsunuz ve hayat kötü görünüyor size!
    Nietzsche, çok varmış karikatür yav!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neommy -- 19 Mayıs 2010; 12:21:42 >

• Sevilen üyelerimize bir karikatür:

• pardon ben sanırım yanlış anladım...
    evrim bir teori olmaktan çıkamayacağı için benim açımdan sorun yok.ara geçiş formu diye birşey bulacaklarını zannetmiyorum zira akla mantığa bilime aykırı...
  • Anlaşıldığıma sevindim,selam ile;
  • Gerçekten şu ortaokul düzeyindeki yorumlardan sıkılıyorum. Hangi makaleyi okudun, okusan hangisini anlayıp yorumlayacak kapasiteye sahipsin, moleküler biyolojiden, genetikten ne kadar haberdarsın neye göre bilime aykırı? Bugüne kadar bilim adına ne yaptın da bilime aykırı diyorsun, ne biliyorsun bilim hakkında? Literatür taraması nasıl yapılır bilir misin, yakın tarihli hangi bilimsel makaleyi okudun...

Hala teori ne demek onu bilmeyen insanlar var burada.

Bilimsel gerçek; kontrollü, tekrarlanabilen ve/veya kesinlikle doğrulanmış gözlemlerdir. Dünyanın yuvarlak olması, havaya bırakılan bir nesnenin yere düşmesi birer gerçektir.
    Bilimsel yasa; gerçekler arasında görülen düzenlilik durumuna denir, genellikle matematiksel bir ifadedir. Örneğin Newton'un yerçekimi yasası düşen nesnenin davraşını kestirmektedir. Evrendeki herbir kütlesel partikülün diğer bir partiküle kütleleriyle orantılı, aralarındaki mesafenin karesiyle ters orantılı şekilde bir çekim uyguladığını söyler. Ancak neden ve niçin sorularına cevap veremez.
    Bilimsel teori; bilinen gerçeklere ve yasalara bağlı olarak bir olaylar bütününü sebepleriyle izah etmeye çalışan sistemdir. Diğer bir deyişle "bilimsel gerçeklerin ve yasaların neden doğru olduğunu" ya da "nasıl çalıştıklarını" izah eder.

Dolayısıyla "evrim gerçeği" ya da "evrim yasası" gibi bir kullanım hiçbir zaman olmayacaktır. Teori gerçekler ve kanunun üzerindedir. Sistem yenilenebilir, eksik ya da hatalı olduğu kısımları düzeltilebilir ne var ki genel konsept yani teori mevcudiyetini korur.

Nedir evrim teorisinin arkasındaki gerçekler veya yasalar, doğada gözlemlenen canlılar arasındaki benzerlikler, mendel yasası, genetik bilimi, moleküler biyoloji vs. Diğer bir ifadeyle bilinen evrim teorisi gitse yerine başka teori gelse de temelinde yine aynı bilimsel gerçekler ve yasalar olacaktır. Dolayısıyla okuyucu için eski teoriyle yeni teori arasındaki algısal bir fark olmayacaktır. Ancak ve ancak konuya gerçekten vakıf bu iş meslek olarak yapan biliminsanları bilimsel makaleleri okuyarak farkı anlayabilecektir. Her iki teori de canlılardaki değişimi izah etmeye çalışacaktır sadece yöntemler değişecektir.

O sebeple burada x, y, z'nin "mantığa aykırı, bilime aykırı" sözleri bilimin kendisini bağlamadığı gibi sözün kendisi de bilimsellikten uzak tamamen nesnel bir yorumdur.

• Merhaba

Ünlü evrimci üstadı Richard Dawkins bakın faydalı mutasyona neyi örnek veriyor. Pardon veremiyor?

http://www.youtube.com/watch?v=bzCV-4EUuPA

Evrimci üstadın hayatın kökenine ait cevabı peki ne olabilir? Uzaylılar demiş olabilir mi? Yok daha neler!

http://www.youtube.com/watch?v=5a3nZKMRKF8

Bir bilinç ihtiyacı bilinçaltında devam ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: neommy

Level, sanıyorum resimdeki tiplerle karşı karşıyasınız veya TV'de görüyorsunuz ve hayat kötü görünüyor size!
    Nietzsche, çok varmış karikatür yav!

/>

/>

Bu karikatürün bir çizeri var mı?

• Carmanja o gösterdiğin ilk videonun tam olanınıda bi yollasana ne bilelim adamın düşündükten sonra cevap vermediğini
  • Evrim yoksa, bu liste düzmece mi?

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_hominina_fossils
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carmanja

Merhaba

Ünlü evrimci üstadı Richard Dawkins bakın faydalı mutasyona neyi örnek veriyor. Pardon veremiyor?

http://www.youtube.com/watch?v=bzCV-4EUuPA

Evrimci üstadın hayatın kökenine ait cevabı peki ne olabilir? Uzaylılar demiş olabilir mi? Yok daha neler!

http://www.youtube.com/watch?v=5a3nZKMRKF8

Bir bilinç ihtiyacı bilinçaltında devam ediyor.

Sizin sorununuz ney biliyor musunuz?

Her duyduğunuza, her gördüğünüze inanıyorsunuz.

İlk video fake.

İkinci videoyu ise daha araştırmadım. Onunda altından benzer birşey çıkacağına eminim. google da bu konuyu aratınca güvenli olomadığı söylenen bir site çıkıyor.
    Richard Dawkins netten, RDF den vs araştıracağım. bulduğum zaman, ikinciyide söylerim.

quote:

bi dakka ya çok afedersiniz daha önce bilmediğim ve hiç üzerinde durmadığım aklıma gelmeyen birşey öğrendim,darwin bilimadamı bile değil.eski bir papaz diyor doğrumudur? neyi tartışıyoruz pardon ama biz? harun yahya da biyolog değil ama demediğiniz kalmadı adama demekki ben de rahatlıkla fikir yürütebilirim bu konuda öğrendiğim iyi oldu vicdanen hakim olmadığım bir konuyu tartışıyorum diye bir kırıklık taşıyordum ama pardon ama teoriyi ortaya atan adam biyolog değilki...

• birincisi feyk olduğunu nerden biliyorsun kanıtın nerede?koyarsın kanıtını feyk bu video dersin inanırız bizde...
    ikincisi evet adam bilimadamı bile değil adam ortaya yüzyılların teorisini atabiliyor ama biz yorum yaptığımızda sen ne anlarsınki senin uzamanlık alanınmı diye kızabiliyorsunuz. sırf ukalalık sırf çok bilmişlik yapmak için mi geldiniz dünyaya siz?
  • Biraz sorgulamayı öğrenin biraz merak edin.
    Şu şu bilim adamı şöyle şöyle demiştir cümlelerini biraz araştırın acaba öyle mi demiş yoksa çarpıtılmış mı sözleri...
  • Bildiğim kadarıyla Thomas Edison da bilim adamı değil.
    Ben de elektrik ampulüne inanmıyorum.
  • quote:

valla sorgulamayı siz öğrenin bence.eğer sorgulamayı bilseydiniz evrim diye birşeye inanmazdınız... kendinize bir sabit fikir edinmişsiniz ona sığınmışsınız ve karşınızdakini bağnazlıkla dogmalara inanmakla suçluyorsunuz.

1000 tane teori var dünyada sizin gibiler yüzünden bu teori tartışılıyor hala diyorsunuz ki evrime yapışmışsınız.Siz inancınıza ters düşmese atom teorisi hücre teorisi ile ilgilenmediğiniz gibi evrimlede ilgilenmezdiniz.
    Yoksa bilime meraklı olduğunuzdan tartışmadığınızı herkes biliyor.
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.