Bildirim
Evrim Teorisi'ni Tek Soruyla Çürüttü
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bunun swf' sini de koysun birisi.
_____________________________ -
-
Ben mağara diyorum beyler siz ne diyorsunuz? _____________________________ -
1. jeolojik devir diyorum _____________________________ KAHROLSUN BAĞZI ŞEYLER -

şu sorunun cevabını alamadım hala.maymunlar neden var ok,tersini düşünelim,peki neanderthal insan veya bir önceki türler hala yok?neden yokoldular? paradoksa bak.öle olunca öle böle olunca böle... hadi bakalım ödül nerde?
Tanrı nerde? aha bütün dinleri çürüttüm. _____________________________ Seviyesizleri ve siyasi parti fanatiklerini blokluyorum. İyi forumlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: ilkerinanç
şu sorunun cevabını alamadım hala.maymunlar neden var ok,tersini düşünelim,peki neanderthal insan veya bir önceki türler hala yok?neden yokoldular? paradoksa bak.öle olunca öle böle olunca böle... hadi bakalım ödül nerde?
al ödülün_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: baharat
Bunun swf' sini de koysun birisi.
http://inciswf.com/oneoftheman2.swf_____________________________ -
Mağara içinde mağara demek bile az kalıyor buna 
_____________________________ DOST ARIYORSAN YAKININA, DÜŞMAN ARIYORSAN DAHA DA YAKININA BAKMALISIN. -
O değil de arkadaşlar youtubedeki yorumlar öldürdü beni , adamlar evrim var mı yok mu diye uzunca tartışmışlar
-
bide yarbay olcan, yarbayı. _____________________________ -
YA ALLAH YOKSA CAMİLERİ KİM YAPTI????? _____________________________ -
Eğer insan topraktan geldiyse neden hala toprak var 
_____________________________ . -
_____________________________ “Milyonlarca insanın kalbine tartışmasız hakim olmuş birinin hayatını öğrenmek istiyordum. Okuyunca kesin olarak inandım ki, o yıllarda İslamın bir yer kazanmasında kılıcın bir rolü yoktu. Peygamberin tam olarak kendini geri planda bırakması, sözüne sedakati, vicdanlılılığı, onu takip edenlere ve dostlarına özverisi, yiğitliği, korkusuzluğu, üstlendiği görevde Allah`a tam güvenmesi kesin ve yalındı. Bu özelliklerle bir zorluğun üstesinden gelmek için ille de kılıç taşımak gerekmiyordu… Peygamberin hayatını anlatan kitabın ikinci cildini bitirdiğimde, bu muazzam hayata dair daha fazla okunacak bir şey olmayışından dolayı son derece üzgündüm…” Mahatma Gandhi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler