Şimdi Ara

Evrim Teorisi mufredattan kalkti, Big Bang ise 'tartismali' ilan edildi (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
579
Cevap
0
Favori
17.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İblis'e tapanlar İblis'i bizzat görürler.

Lady Gaga' da bunlardan biri. Videoda açıkça İblis'i övüyor.

İblis'e tapanlar derken şaka yapmıyoruz, İblis dünyada ve Allah ile olan iddiasını sürdürüyor, bilim adı altında sahte yalanlarla insanları Allah'ı inkar ettirmeye çalışıyor.

Prof Çoban Turan (@prof2run) on Xtwitter
    Lady Gaga Şeytan hakkında: “o çok zeki ve akıllı” Hedefi: “Düşmanımı (insanları) küçük ve güçsüz gruplara ayıracağım ve birbirlerinden nefret etmelerini sağlayacağım.”
    https://twitter.com/prof2run/status/1649805243226415107?t=_7yTur005zAPohdLghuMXg&s=19
  • Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt

nerelerde takiliyorsa artik

belliki yanlis linki atmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülke dünya gündeminde, bazı arkadaşların zeka seviyesini belirleyen konu olmuş. Baştan sona okuyunca beyniniz kulağınızdan akıyor. Başa sabitleyinde kimse okumaya çalışmasın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Novagate N kullanıcısına yanıt
    youtube
    Family Guy- Theory of evolution.
    https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=qMJYw0sxZ0k

Vay be aynı bilim adamları, şu anda kullandığın telefonu, interneti, forumu pardon basitçe her şeyi icat ettiler. Rica ediyorum, bunları bırakıp ormana döner misin ? Sanırım bu şimdiki maymunların neden insan olmadığına da örnek oluyor. Malum aynı kutsal kitap oku ile başlayıp, aklını kullanmayı öğütlüyor. Yanlış bilmiyorsamda özgür irade ateist olunca her şeye tecavüz etme isteğine dönüşmüyor. Rica ediyorum beynimize tecavüz etmeyi bırakır mısın ?
    https://gaiadergi.com/bonobo-maymunu-ates-yakip-yemek-yapiyor-3-bin-kelimeyi-anliyor/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuray_x -- 15 Şubat 2024; 0:14:51 >

• Yukarıdaki evrim masalcısı şahıs bana cevap diye ciddi ciddi çizgi filmden yapılma bir evrim göstermiş.

Artık evrim seviyesi masa üstü çizim seviyesinden "çizgi film" seviyesine kadar indi. Yap bir çizgi film insanları evrime inandır işte din düşmanılarının geldikleri hazin son.
    Artık benim bunlara cevap vermem insan ırkının haysiyetine şerefine ve aklına hakaret olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kim 6 yaşında çocukla evlenmişti açıklayın

• samuray_x S kullanıcısına yanıt
    İlk cümle oku değil , çağır bildir anlamına gelir.Dünyanın düz olduğu uzaya çıkılamaz vs kitapta yazan şeylerdir.Evrim gibi bilimsel konuların reddi inançlara dayanıyor.

Biz de ponçik ponçik takılırken bilmezdik ‘oku’dukça öğrendik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Somut bilimle soyut bilimi karıştırmakta efsane evrimcilerin ıspat şekli milyonlarca yıldır hopladı zıpladı o bundan çıktı buda şundan çıktı çünkü benziyor.

Bilimin şu anki noktası evrimi net olarak ıspat edicek noktada değil sadece bir bütünün parçası olduğumuz gerçek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 15 Şubat 2024; 0:47:36 >
  • Big bang diye bir şey yok zaten NASA da açıkladı James Webb teleskobu en ufak bir kanıt bile bulamadı.Evrimde öyle.

• - Allah müminleri cennette "...ne sıcak-ne soğuk, tam kararında bir gölgeliğe..." sokacaktır. (Nisa Suresi, 76/57) "Tam kararında" 

oyle cımbızla çekip şeytani aklınla yorumlarsan her yolu bağdata çıkarırsın tabi burda bahedilen şey daha çok iklime kayıyor.

• DenizdekiFener kullanıcısına yanıt
    Kim atıyor la bu yalanları.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kerimcem kuyruk sokumun sana göz kırpıyor. Ben neden bu kadar küçüğüm, yok oldum diye.

• cokbaska kullanıcısına yanıt
    Bu okuduktan sonra çağırıp bildirmesi olarak geçer. Direk çağır, bildir diye yorumlanmaz. Günümüzde zaten ilk kısmı bile çok yapan olmadığı için sonrasına gerek yok.

• şu akan zaman tik tak tik tak bile bir mimarın olduğunun ıspatı bir mühendislik uyum harikası kek hamuru bile raslantıyla tutmuyor panpalar omu tutucak ha?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 15 Şubat 2024; 2:14:58 >
  • bu konu hala niye devam ediyor anlamadım koskoca evrenin tesadüfen oluştuğunu söyleyenler telefon internet vs mi yapıyor niye onlar tesadüfen oluşmuyor mu? hala akıl yoksunluğu ile inat edip ALLAH ın var olmadığını düşünecek kadar akla ziyan düşünceler ile yaşamaya devam diyorsunuz yani?

• Kendine neyi layık gördüğünle alakalı. Burada bulunuşumuzu nasıl anlamlandırdığımız çok önemli. Sadece Haz ve mutluluk peşinde koşan biri mi olacağım yoksa beni diğer canlılardan ayıran bir yönüm mü var ? Karar insanın. Zaten kıymet metaryalden gelmiyor, duymuşsundur kutsal metinde insana devamlı nerden geldiği hatırlatılır fazla böbürlenip kendini bir şey sanmasın diye, rahmet gereği böyledir. Öbür taraftan yücelmek isteyen kişilere bunun yolu gösterilir. Yaratan, her şeyi gözetleyen ve kuşatan bir Tanrı yoksa anlam yoktur, fiziksel olrarak üstün olsak ne olur, ömür 70 yıl, dünyanın bir sonu var. Ölmeyecek olan anlamdır.

• Çok şükür aklım var, bayağıda kullanıyorum. Sana da tavsiye ederim bak, profilde İsrail teroristtir yazmaktan daha çok prim yapıyor. Allah’siz olduğumu da nereden çıkardınız, galiba tanıyorsunuz beni. Malum başka türlü bunu söyleyecek cesarete sahip olmamanız lazım, malum yoksa yaratana şirk koşmak oluyor da. Sizin için hoş bir durum olmaz. Ne demişler, kul ile onun arasına kimse giremez.

Bir de sürekli dilinizde bir tesadüf lafı, o kadar güzel çekiyorsunuz ki. Bilimde ne zamandan beri tesadüf varmış bir açıklasanıza.

• Novagate N kullanıcısına yanıt
    İnsanlığın şeref ve haysiyetini bu konunun içine sokma bence üzülürsün. Herkesi bir din düşmanı ilan etmeyi bırakın yav. Almışsınız bir elinize bir dinsiz lafı, çok da güzel prim yapıyorsunuz. Azıcık cesaretin olsun da kendi bilgin ile cevap ver. Bak anlayabileceğin şekilde anlatan görsel kaynak da atmışım sana. Daha ne istiyorsun.

• Çok ilginç bir bilgi ne zaman insanlar; felsefe, bilim, düşünce dense hemen bir ateist lafı yapıştırılıyor. Muhteşem bir etiket; her zaman, her yerde prim yapıyor.

• kerimcem K kullanıcısına yanıt

O mimar bile aslında onun da bir mimarının olduğunun kanıtı niye değil?

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.