Şimdi Ara

evrim teorisi hakkında ufak sorularım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
3
Favori
2.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne kadar saçma sapan post kasmışsın arkadaşım sen öyle? Allahın varlığını kimse ispatlamaya çalışmaz, ispatlamaya çalışan gudiklere de güler geçerim ben. Dur biraz empati kurayım da ben de sana şunu sorayım o zaman, sen Allah'ın olmadığını ispat edebilir misin?

Ben bu konudaki hiç bir yorumumda evrimin olmadığını söylemedim. Benim anlatmaya çalıştığım evrim olayının sizin dediğiniz gibi rastlantısal mutasyon, ya da doğal seçilimle gerçekleşmiş olamayacağı.

Şu evrim olayını sırf materyalist felsefeye ait bir dinmiş gibi sunmaktan vazgeçin artık.
    Dinazorların bile bilmem kaç tür fosili bulunurken, olması gereken o kadar ara türün fosilini bulmak zor öyle mi? Peki zor diyelim, ya ne kadar zor olabilir ki "bir tane bile" ara geçiş formu bulunamaz? Bulunamayınca da kendi rahatlatmak için aslında bütün canlılar ara geçiş formudur deyip işin içinden sıyırılınır?
    Steam İd= guneyozcan
    Origin İd= guneyozcan
  • quote:

Orijinalden alıntı: rdm

Ne kadar saçma sapan post kasmışsın arkadaşım sen öyle? Allahın varlığını kimse ispatlamaya çalışmaz, ispatlamaya çalışan gudiklere de güler geçerim ben. Dur biraz empati kurayım da ben de sana şunu sorayım o zaman, sen Allah'ın olmadığını ispat edebilir misin?

Ben bu konudaki hiç bir yorumumda evrimin olmadığını söylemedim. Benim anlatmaya çalıştığım evrim olayının sizin dediğiniz gibi rastlantısal mutasyon, ya da doğal seçilimle gerçekleşmiş olamayacağı.

Şu evrim olayını sırf materyalist felsefeye ait bir dinmiş gibi sunmaktan vazgeçin artık.

Soru; " sen Allah'ın olmadığını ispat edebilir misin? "
    Cevap; " iddia sahibi sizsiniz, biz birşey ispatlamak zorunda değiliz, ispat iddia sahibine aittir "

quote:

Orijinalden alıntı: dgo_cr7

ara geçiş formu olarak kast ettiğiniz şeyi tam olarak tanımlar mısınız?

Şu tip bir şey bekliyorlar heralde.

evrim teorisi hakkında ufak sorularım

• kanadı eksik onun yalnız.
    tam ara olmamış.

Orijinalden alıntı: rdm

yok yok öyle yapma sen, bence gözün, orta kulağın, pankreasın doğal seleksiyonlar sonucunda kendi kendine oluştuğu dahiyane fikirlerine inanmaya devam et :))

http://forum.donanimhaber.com/m_92417028/f_/key_kulak//tm.htm#92490888

Üstteki konuda, 29 Mayıs 2014; 13:55:54, mesajımda Orta kulağın 1 anda oluştuğu hakkında bilgi var, ilgilenirseniz bir göz atıverin.

Neuro, üstteki mesajında kötü niyetli olmayan herkesin rahatça anlayacağı şekilde güzelce ara geçiş formunu açıklamış.

Neanderthallerde de mimar biraz yaşlı olduğundan eli titremiş galiba.

Hala üstün zeka ve 1 gecede oldu diyorsanız sizi Kankokan'ın ara geçiş formuna emanet ediyorum izninizle!

• Aga bi soru sorayim dedim deistinden agnostigine herkes gelmis ortada ispati olmayan bir iddiayi curutmek gerekmez iddia sahibinin kanitlamasi gerekli hatta bende bir iddia atiyim ortaya hergun saat 8.30 da okula ironman zirhimla duvari kirip iceri moonwalk yaparak giriyorum ancak superguclerim sagolsun duvari kirdigim gibide tamir ediyorum boylece kimse duvari ironman zirhimlakirip moonwalk yaparak girdigimi goremiyor.

Onun disinda bir araturde benden

evrim teorisi hakkında ufak sorularım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• o nası cümle lan, ne başı belli ne sonu belli.
    evrimi mi savunmuşsun, evrim karşıtı mısın, ne anlattığın belli değil.
    iron man konusunda da bir psikiyatr ile görüşmeni öneriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgo_cr7 -- 27 Eylül 2014; 12:47:15 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

hem gagalı hem memeli, perde ayaklı yumurtluyor, ve zehirli.
    ama dur lan. bu gerçek hayvan.

alın lan işte.
    tam istediğiniz gibi mitolojik yaratık gibi hayvan.

tabii cahil cühela için not olarak belirteyim,- ornitorenk gelişmiş bir canlıdır. ara form falan değildir. ara form diye bir şey yoktur. Ara form diye yaptığınız tanım dünyada yaşayan ve yaşamış tüm canlıları içine alır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgo_cr7 -- 27 Eylül 2014; 16:00:53 >

• Peki evrimi kabul ettik diyelim.
    Varlığın ilk kaynağı ne?
    Yani tüm canlıların atası olacak olan bakteri mi alg mi her neyse nasıl meydana geldi?

Ya da canlıyı geçtim.Big bang'in öncesi nasıl meydana geldi?
    Evrim tesadüfler zinciri midir?
    Rezil oldu er meydanı!
  • Evrimin amaci ilk canliyi aciklamak degil ama bizim dunyamiza dusen meteorlardan bulastigini veya bizim dunyamizda ilk hucrenin olusmasini saglayacak elementlerim bulundugu bir yerde ilkin basit hucrenin olustugu dusunuluyor

Ayrica ben evrimciyim o iron man orneginide tanrinin varligini iddia edip olmadigini ispatla demelerine bagdastirdim hem benim araturumu begenmedinmi.s

Ha buarada evrim tesadufmudur diyen arkadas evrim tedricimi yoksa sicramalimi oldugu tartisiliyordu bir ara o tartismalara bir bak birde lawrance kraussun hic yoktan evren isimli kitabini okmani tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi katilbalinayiyenpenguen -- 27 Eylül 2014; 19:33:34 >
    Ne kadar kendinizle çeliştiğinizin farkında bile değilsiniz! idda sahibi bizmişiz ispat etmemiz gerekirmiş? Peki birader o zaman sürüngenlerin kuşlara "hiç bir müdahale, tasarlama olmadan, sadece doğal seçilimle" evrildiğini ispatlasana sen? Zaten bunu ispatladığında benim iddamı da çürütmüş oluyorsun :))

Canlılar bilmem kaç milyon yıllık süreçte bir tane hücreden bugünki insan da dahil milyonlarca türe kendi kendine evrilmiştir iddası size ait değil mi?

Gelelim o benim de gördüğümde tebessüm ettiğim fotoğrafına, aynen öyle bişey bekliyoruz kardeşim! Ya da onun yandan yemişini.. ve buna benzer ecüş bücüş milyonlarca canlı türü fosilini bekliyoruz biz! Çünki senin evrim iddan bunlardan milyonlarca fosil olması gerektirdiğini söylüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rdm -- 27 Eylül 2014; 19:44:21 >
    evrim canlılığın veya evrenin başlangıcıyla ilgilenmez.
    ve tesadüf diye bir şey yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgo_cr7 -- 27 Eylül 2014; 19:42:50 >
  • Dostum ortacagvari birsekilde "dunyanin eli ayagi yokki nasil donsun?" Mantigni bir kenara birakirsak evrm mekanizmalarni bir incelemeni tavsiye ederim "tanrinin var oldugu" iddiasi size ait varsin teori olsun ozaman curutelim ama hayali arkadasin varsayim olarak kalmaya devam edecek.

He ayrica hayali arkadasi olan birisin insanlar crocoduck gibi birseyi aramani horgormezler aramaya devam et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi katilbalinayiyenpenguen -- 27 Eylül 2014; 20:05:56 >

Draco Volans türü bu kertenkele, kertenkele ve kuş arasındaki ara form falan değildir. Sadece sürüngenlerin uçmasının sandığınız kadar uç bir fikir olmadığını görmeniz adına koydum.
    "Tesadüf diye birşey yoktur"?
    Peki o zaman evrimin temel taşı olan mutasyonları nasıl açıklayacaksın?
    Mutasyon tesadüf değil midir yani?

Rezil oldu er meydanı!
  • değildir tabii ki.
    mutasyon canlının temel işleyişinde meydana gelen son derece normal olaylardır.
    doğal seçme dediğimiz şey de burada devreye girer, bu mutasyonlardan birisi canlıya avantaj sağlarsa canlının hayatta kalma şansı dolayısıyla bu geni aktarma şansı artar.
    yani ortada tesadüf falan yok.
    Mutasyonun olması normaldir tamam ama onun doğuracağı sonuçlar tesadüftür en nihayetinde.
    Çünkü bir mutasyon ölümcül bir hastalığa yol açarken başka bir mutasyon ise yararlı olabilir.

Yine en nihayetinde mutasyon dnanın onarılması veya kopyalanması sırasında gerçekleşen hatalar değil midir?

Rezil oldu er meydanı!
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.