< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of Earth -- 26 Ocak 2018; 14:1:52 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of Earth -- 26 Ocak 2018; 14:1:52 > |
Adam bilim bölümünde evrim ana konusu açmış , kalkmış hipotez nedir ,teori nedir onu anlatıyo.Ee hani evrim bilimsel gerçekti?Daha evrimin ne olduğunu bilmeden konu açmış.Konuda da zaten en ufak bilimsel bir şey yok.Sıkıntı burdan kaynaklanıyo zaten.
Bu kadar saçma konuşmayı nasıl başarıyorsun anlamış değilim. Okumak ile ilgili büyük bir sıkıntın var anlıyorum konuyu okumamışsın böyle konudan uzak bir yorum yapmışsın ülkemizde sen ve senin gibi birçok insan Teorinin bilimsel bilgi olduğunu bilmeden işlerine geldikleri gibi yorumluyor ve ''Zaten teori bilimseel değil yaa..'' gibi cahil cahil konuşuyorlar bunu baştan önlemek için Teori hakkında bilgi verildi. Teori'ni Evrimi yakından ilgelindirdiği için BİLİMDE Kİ AÇIKLAMASI verilmiştir. Teori kısmı bir kaç satırdan oluşmaktadır konunun %5'lik bölümünü bile kaplamaz iken böyle saçma bir tepkinin sebebini anlamak gerçekten zor. Konu da en ufak bilimsel birşey yokmuş açık açık yazıyorum bu konuda kullanılan birçok kaynak bilimsel kaynaktır sen nasıl bir bilim anlayışına sahipsen belli oluyor ki o burada yok konuda en ufak bilimsel bilgi yok diyorsan şikayet et konuyu kaldırsınlar çok mu zor şikayet etmek? Görsel paylaşım da bulunduk , videolardan yararlandık , bilimsel kaynaklı makaleler , bilimsel deney paylaştık ama konuda en ufak bilimsel birşey yok diyorsun bu dediğin ayıptır hiç mi okuman yok yada okuduğunu anlıyamıyormusun? Ne yapalım konunun bilimsel olması için? Fotoğraf koymakla bilim yapılmaz diyorsun ne yapalım be adam sana inandırmak için paylaştığımız fosilleri konuya giren herkesin evine incelemeleri için kargolayalım mı? Fosillerin bulunduğu müzeler belli git incele fosili bulamaz isen konuşursun makale veriyoruz onada yazıyla bilim olmaz dersin video gösteririz videoyla bilim olmaz montajdır dersin ne yapalım verdiğimiz kaynakların hiçbirinin senin için önemi yok bilimsel kaynakların önemi yok senin düşüncene senin inancına ters birşeyin bilim de yeri yok üzülerek söylüyorum bilim senin inandıklarına veya senin mantıklı bulduklarına göre oluşan birşey değil. Cevaplarında bile Darwin'de takılı kalmışsın konunun ilk satırlarında bak ortasında değil ilk satırlarında Evrimin Darwin'den sonra geliştirilmiş ve yanlışları değiştirilmiştir diyor Darwin'in dedikleri kesin olarak doğrudur demiyor Darwin Tanrı değil Evrim'de Kutsal kitap değil ki sabit olarak kalsın kendini geliştirmesin böyle birşey yok. Evrimin ne olduğunu bilmeden konu açıyormuşum Evrimin ne olduğu ilk satırda yazıyor bak Evrim Nedir? diye yazmışım orada daha sonra birçok bilgi vermişin utanmadan Evrimi öğren diyorsun. Harun Yahya kadar bilim öğrenin diyorsun sonra Harun Yahya diyince kızınıyorsun Harun Yahya nın Evrim bildiğini düşünüyorsan senin kabul ettiğin bilim Harun Yahya'nın Hristiyan Yaratılışçılardan alıp Türkçeye çevirdiği saçma sapan şeyler sen bunlara bilim diyorsan ben sana tek tek bu adamın kullandığı bilim adamlarının bilim dünyasında yeri olmadığı hatta içlerinde birçok sahtekarın olduğunu birçoğunun hayatlarında doğa bilimi ile uğraşmamış Televizyonlarda konferanslarda Misyonerlik yapan insanlar olduğunu kanıtlarım ama sen benim konumda ismi geçen bilim adamlarının doğa bilimi ile uğraşmamış insanlar olmadığını kanıtlayamazsın. Dünyanın en iyi bilim akademisi Amerikan Bilimler Akademisi ki içinde onlarca Nobel ödüllü üyesinin olduğu yakın zamanda birçoğumuzun tanıdığı Nobel ödüllü Türk Aziz Sancarın'da üyeliğe seçildiği devlet tarafından tanınmış bir kuruluş olan bu Akademi Evrimsel biyoloji'yi savunur ve Evrimi kabul etmiştir bu kuruluşta mı bilim yapmıyor? Bu kuruluşun onca üyesi ki dünyanın en iyi bilim adamları olarak kabul edilen insanlar da mı bilimden anlamıyorda Evrim'e karşı çıkmıyorlar? Sen şöyle dersen ben bu bilimsel kaynakları kabul etmiyorum buradaki fosilleri kabul etmiyorum bunlar maket bu bilim adamlarıda insanları dinden çıkarmak için açılmış bir örgütün üyeleri böyle deneyler yapılmadı hepsi yalan illimunatinin oyunları Bilim Akademileri de yalancı bilim yapmıyorlar Türkiye'de Tubitak ta bilim yapmıyor Evrim hakkında bilgiler paylaşıyor Tubitak ta yalancı kısaca Evrim hakkında hertürlü bilgiye bilimsel diyen herkes yalancıdır ben inanmıyorum böyle bir bilim yok diyorsan git ötede söyle bu konuda boş boş konuşma konu bilimsel kaynaklara dayandırılmış konudur ama sennin kafanda ki bilim anlayışı burada yok zoruna gidiyorsa şikayet edersin aylardır bu konu burada tek bir yönetici çıkıp bu konuda bilimsel birşey yok diyip konuyu kaldırmadı veya felsefe bölümüne taşımadı demek ki yöneticilerde konunun bilimle ilgisi olduğunu düşünüyor yani senin bilimsel değil demen ile hiç birşey değişmiyor. Terbiyesizlik yapıp konuyu okumadan bizlere cevaplar verdiğin için bundan sonra sana cevap vermiyeceğim istediğin kadar yorum yap utanmadan tek bir bilimsel ispatı yok diyorsun evrimi kabul eden tüm kuruluşları, tüm bilim insanlarını, kanıtları yok sayıyorsan bilim dışı bir bilim anlayışı geliştiriyorsun o zaman ben de seni yok sayıyorum artık Evrim İllumunati oyunumu diyorsun ne diyorsan de blokluyorum gereksiz vakit kaybetmiyelim bari ![]() |
evrim teorisi Darwinden ibaret değildir. Darwin dediğin adam senden benden daha cahildi günümüzdeki bilgi seviyesine göre. Gerçi senden olmayabilir sen hala dünyanın düz olduğuna falan da inaınyorsundur.
Evrim Teorisi Darwinden sonra çok gelişti. 1800'li yıllarda yaşamış DNA'nın hücrenin varlığından haberi olmayan bir adamı evrim konusunda en bilgili tek otoriteymiş gibi göstermek Türlerin Kökeni'ni de evrimin kutsal kitabıymış gibi göstermek çok aptalcadır. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of Earth -- 9 Eylül 2015; 19:21:21 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Binary_ -- 9 Eylül 2015; 19:25:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACB5B9068 -- 10 Eylül 2015; 19:25:18 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaraxxus -- 10 Eylül 2015; 3:10:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesnek -- 10 Eylül 2015; 11:07:07 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|