Şimdi Ara

Evrenin Dışının Dışında Ne var ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başlıktaki gibi Evrenin Dışının Dışında Ne var ?

• ekmek
  • bilmiyorum ama sürekli bişey olmak zorunda.
  • evrenin dışını tartışıyorken neden daha tartışılan ve kanıtlanmayan bir şeyin dışını soruyorsun?
  • Evrenin dışının dışı, içidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fpscake

Evrenin dışının dışı, içidir.

Yaniliyorsun muhtar var orada.
    Bana da bi arkadaş söyledi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • B*k var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilmiyorum ama sonsuz sonsuz mudur ?
  • Evrenin dışında ne olduğu İnsanoğlu tarafından bilinememektedir. Bir teoriye göre evrenin dışında yine evren , evrenler vardır. Paralel evren teorisini duymuşsundur. Evrenin dışında ne olduğunu merak etmeden önce merak etmen gereken o kadar çok şey var ki. Evrenimizin sınırına ışık hızıyla seyehat ederek 13,7 milyar yılda ulaşabiliriz. Oysa insanoğlu için ışık hızına ulaşmakta , 13,7 milyar yıl yaşamakta imkansızdır.

Evrenin içerisinde MİLYARLARCA galaksiden biri olan Samanyolu galaksisinde , 300 MİLYAR yıldız olduğu tahmin edilmektedir. Ve bu yıldızların (bizim güneş bu yıldızlardan sadece biri ve ufaklardan biri) Milyarlarca sayıda gezegenleri bulunmaktadır.

oysa bir insan ömrü iki milyara kadar sayı saymaya bile yetmemektedir. Diğer galaksileri boşverin bizim galaksisimizin içinde bile milyarlarca gezegende bile aynen dünya gibi canlı yaşam varsa veya var , bizim bunu tespit etmemiz ulaşmamız iletişim kurmamız bile sayının çokluğu ve mesafelerin fazlalığından dolayı zamansal boyumuzu aşmaktadır.

• evrenin dışının dışında ne var bilmiyorum ama yolun ucu pek hayra alamet görünmüyor usta
  • mihl M kullanıcısına yanıt
    paralel evrenleri tutan yapının dışında ne var
  • tanrının mutfağında tezgah arasına düşmüş ekmek parçasının üstünde üreyen bakteriden farkımız yok
  • evren var kardeş yetmedimi dünyadan öteye bi git azcıkta gerisini sonra düşğn
  • quote:

Orijinalden alıntı: stuff2

evren var kardeş yetmedimi dünyadan öteye bi git azcıkta gerisini sonra düşğn

bende diyorum ki evrenin dışının dışında ne var evren olduğunu biliyorum yetiyorda sadece merak
  • Koks34 kullanıcısına yanıt
    bilinene göre evrenin dışında birşey yok çünkü evrenin sonu yok böylee taaa gidiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: HerGiyotineBurnunuSokma

quote:

Orijinalden alıntı: fpscake

Evrenin dışının dışı, içidir.

Yaniliyorsun muhtar var orada.
    Bana da bi arkadaş söyledi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rte
  • Bir şey olmak zorunda değil. Hiçlik olabilir belki. Hiçliğide insanlar idrak edemiyor, sürekli bir şey olmak zorunda diye düşünüyoruz. Tıpkı zaman kavramınıda olduğu gibi, sonsuzluğu idrak edemiyoruz.

• ismi evren olan birisi yanıt versin çocuga
  • Onun dışında ne var, onun dışında, onun dışında... Bu böyle sürer gider. Cevabı söyleyeyim, hiçlik var!

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.