Şimdi Ara

EVOBT RS6 Slim video inceleme 'Uygun fiyatlı akıllı telefon alternatifleri çoğalıyor' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
3.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çinden 100 dolara al trde 800e sat adıda uygun fiyat olsun. yemezler birader.

• quote:

Orijinalden alıntı: ByCenkay

İncelemelerin yeni formatı çok güzel olmuş. Her saniye bilgi dolu, gereksiz şeylere yer verilmeden fazla zamanımızı almadan bilgileniyoruz.

Telefona gelirsek 16 GB Fiyatı 800 TL. Rakiplerine göre fiyatı tuzlu geldi açıkçası, 80 TL daha üstüne verip GM Discovery 2 alınabilir.

Bunun yanında bir öneri vermek gerekirse galeriye eklediğiniz resimlerin ortasına donanım haber yazarak resimleri rezil ediyorsunuz. Alt kısma saydam olarak donanım haber yazsanız hem göre batmaz hemde daha hoş görünür diye düşünüyorum.

hb de 699 tl ye düştü stamıyorlar belliki önceki slim olmayan modeli hala 799 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

kurumsal tecrübe ve profesyonellik açısından dh ekibinin yanına bile yaklaşamayan bazı siteler kendilerini uzman zanneden teknoloji yoksunu bir kaç ukalanın eline bile vermişken gmd 2 yi siz 4-5 aydır satışta olup neredeyse hiç satamayan bir modeli inceleyerek bizi oyalıyorsunuz, açıkçası General Mobile şirketiyle aranıza niye girdi bu kara kedi merak ediyorum.

• mesut hoca, sana son günlerde bi hava falan gelmiş, yaramamış. yakışmıyor.

• "Kendi markasını taşıyan uygun fiyatlı cep telefonu modellerini tüketicilerle buluşturma amacını taşıyan" :)))))))))))))))))))))))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osman_Bey_44 -- 7 Ağustos 2014; 4:19:08 >

• beş para etmez telefon...2 ay kullanamadım.....şarj hatası veriyor....teknik servis hiç ilgilenmiyor...cihaz takip sistemi çalışmıyor...telefondan haber alamıyorum

• sakın alımaya kalkıp aldanmayın (kullanan tavsiyesi)

• 700 lıraya metrodan aldım iğneyneyle acmaya calıstım kart gırıs yerı kırıldı servıse gıttı 140 lıra masraf cıktı telefonu daha kullanamadım :D

• evo garantiden uzak durun.sağlam telefonu bozup verirler
    Wifi zor çekiyor.
    Aşırı ısınıyor.
    Kılıf bulamıyorsun.
    Şarjı az gidiyor.
    Muhattap bulamıyorsunuz..
    Bu telefonu yapan firma tüm olumsuzlukları buna koymuş.
    İyi yorum yapanlarda ya firma elemanları yada telefonu sadece konuşmak amacıyla kullananlar.

• Valla beyler ben 1 aydır kullanıyorum bir sıkıntı çıkmadı bende asphalt 8 gibi bir oyunu rahat rahat çalıştırıyor.Telefon hep elimde ve 1 günü rahatlıkla çıkartıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben slim modelini sipariş ettim üç gün sonra gelecek ama yorumları okudum hiç kimse memnun kalmamis :(

• Abi telefonu bugün sipariş ettim de çok mu kotu yaa benim general mobile discovery kullanıyorum bozuldu şarj yeri hat yuvasi ve kulaklik yeri bozuldu. Bende evobt sipariş ettim.çok mu kötü yaaa :((((

• Ben evo bt yi 7 ay önce aldım . çok memnunum . bir sıkıntısı var . sd kart takılmaması

• Sahsen alali 1.5 ay oldu ve daha hic bir sikinti ile karsilasmadim sarj olsun kullanim olsun kalitesi olsun gayet iyi arkasinin acilmamasi bence bir + ama hazifa destegi - temiz kullananlar icin bence gayet ideal ve yanindaki kilif kullanmaya deger. Sesi kalitesi kamerasi hizi bence gayet hos ve guzel ve elde tutusu gm den daha hos.

• Telefon çok güzel. İyi bi incelemeyi bi burda buldum. GM Discovey alıcaktım bunu aldım çok memnunum. Kötü ve boş yorumlara aldanmayın

• Telefonu bugun 600 tlye sifir olarak aldim cok fazla telefon degistiren biri olarak bayildim super bisey ekran kesinlikle tartismasiz tek kelime harika ön kamerasi 2 megapiksel olmasi yaniltmasin super resim cekiyior tavsiye edebilecegim bir model

• mesut bey böyle beş para etmez çöpleri inceleyip zamanınızı emeğinizi boşa harcamayın. Bunlara harcayacağınız zamanı kaliteli ürünlere ekstradan ilave edin. O ürünler cok daha iyi incelenmiş olur. Örneğin bir LG G3'ü çıkarın dışarı, güneşin ortasında ekran görünürlüğünü gösterin ve bu açıdan en kötü ekrana sahip olduğunu görelim. :)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.