Şimdi Ara

EVOBT RS6 Slim video inceleme 'Uygun fiyatlı akıllı telefon alternatifleri çoğalıyor' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
3.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • General Mobile Discovery 2 'de microSD destekleyen modeli de olacağı belirtilmişti Yakında sanırım görebileceğiz, Yanlış bilgiyi düzeltmek lazım, Dolayısıyla Discovery 2 ile rakip olamaz, ama Discovery 1 ile rakip olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmlcck -- 1 Ağustos 2014; 20:49:50 >
  • 800 tl de uygun fiyat oldu artık :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• evo be te re se altı bu nasıl bir isimdir

Orijinalden alıntı: Speed-Step

Merhaba,

Ucuz telefonların hepsinde şarj soketi üsttedir zira anakart yukarıda olduğu için şarj soketini aşağı taşımak ve bunu sağlam yapmak ek maliyet getirir.

Uygun fiyatlı olsun diye usb portunu anakarta en yakın yere koyar Çinliler.

EVOBT RS6 Slim video inceleme 'Uygun fiyatlı akıllı telefon alternatifleri çoğalıyor'

Soldan sağa 160$, 240$, 130$.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guaire

quote:

Merhaba,

Ucuz telefonların hepsinde şarj soketi üsttedir zira anakart yukarıda olduğu için şarj soketini aşağı taşımak ve bunu sağlam yapmak ek maliyet getirir.

Uygun fiyatlı olsun diye usb portunu anakarta en yakın yere koyar Çinliler.

EVOBT RS6 Slim video inceleme 'Uygun fiyatlı akıllı telefon alternatifleri çoğalıyor'

Soldan sağa 160$, 240$, 130$.

Merhaba,

Yazdığım yorumun hepsini alıntılamamanızın altında mesajın devamında Xiaomi de yazmış olmam yatıyor olabilir mi?

Mesajın sadece bir kısmını alıntılamanız niyetinizi, Xiaomi'i ucuz Çinli telefon üreten firmalar arasına koyup bir de yurt dışı satış fiyatlarını yazarak örnek vermeniz bilgi seviyenizi ortaya koymuş.

Başka söze gerek yok.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

• quote:

Merhaba,

Yazdığım yorumun hepsini alıntılamamanızın altında mesajın devamında Xiaomi de yazmış olmam yatıyor olabilir mi?

Mesajın sadece bir kısmını alıntılamanız niyetinizi, Xiaomi'i ucuz Çinli telefon üreten firmalar arasına koyup bir de yurt dışı satış fiyatlarını yazarak örnek vermeniz bilgi seviyenizi ortaya koymuş.

Başka söze gerek yok.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

Her ne kadar başarısız olsanız da niyetimi okuma girişiminizi takdirle karşıladım. Dürüst olmak gerekirse "ucuz telefonların hepsinde şarj soketi üsttedir," ve "uygun fiyatlı olsun diye usb portunu anakarta en yakın yere koyar Çinliler," saptamalarınızdan sonrasını okumadım. Alıntı yapıp geri kalanını sildim.

Xiaomi, Çinli ve ucuz telefon üreten bir firmadır. Nokta. Bunun aksini iddia etmek sizi küçültür. Siz ucuzluğu kalitesizlikle karıştırıyorsunuz besbelli.

Ucuz telefonların "hepsi"nde şarj soketi üsttedir önermenizi çürütmeye yetecek adı sanı duyulmamış 160$'lık bir Çinli telefon:

Butterfly T19.

Ararsam başka pek çok örnek bulabilirim sanırım.

"Sevgiler" imzanız da, mesajınızdaki içerikle çok güzel bir tezat oluşturmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guaire -- 2 Ağustos 2014; 2:17:04 >

• Foruma girenlerin çoğunluğu yürek mi yiyo ne!

Şimdi benim telefon iyi mi kötü mü ben anlamadım! :)

• Merhaba,

İstisnalar kaideyi bozmaz derler. Fakat bu sizler gibi; bize geldiğinde bin model içinde bir kaç modeli itina ile bulup diğerlerine geldiğinde akıl süzgecinden geçirmeden deneni alıp burada ahkam kesmeye çalışırken duvara toslayanlar için geçerli değil anladığım kadarıyla.

Maliyeti düşürmek için yapıyorlar diyorum siz gidip maliyeti konusunda gram bilgi sahibi olmadığınız telefonlardan örnekler vermeye çalışıp, çırpındıkça batıyorsunuz. Zira temel sağlam değil :)

Konu sizin gibi amacı inceleme izlemek veya bilgi paylaşmak olmayan bir kaç farklı kişilik nedeniyle yeterince rayından çıktı. Bundan sonra konu ile alakasız mesajlarınıza izin vermeyeceğim boşuna yazıp kendinizi yormayın.

Konu ile alakası olmayan diğer mesajlar temizlenmiştir.

Sevgiler,
    Mesut Çevik
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Fakat bu tip telefonlar 500 TL seviyelerine gelmediği sürece hala pahalı demektir. Bunlara o kadar para vermek bana göre uygun değildir. Neredeyse asgari ücret alan kişinin bir aylık maaşı olmuş telefonlar. Ne hikmetse insanlar buna ucuz diyebiliyor. Garip doğrusu.

• Hocam inceleme güzel olmuş ama ben birde darbe testi istiyorum bu cihazlara,sonuçta değersiz;çin malı dandik bi telefon,kırılsa da bişey olmaz hani

• İyi

• O ad nedir be:D Yeni modeli EVOBT ABCÇDEF...

• Bu inceleme firma tarafından önerldiği belli oluyor. Alın telefonumuzu inceleyin size şu kadar para verelim dercesine bir inceleme, zaten telefonun kalitesinden anlaşıyor bu telefon türkiyi bırak başka bir ülkede bile şansı yok...

• uygun fiyatlı deniliyorda 700 liraya notebook alabiliyorsun aga.

çokta uygun değil aslında bu rakamlar.

avrupada bu telefonların fiyatı 100 avro. bizde 700 lira.

• ççççööööööppppppp
    sakın almayın
    2 sene önceki gm discovery ile aynı git bari 550 ye piranha zen al ya da alma

• 00:25 de IPS yerine ISP yazmışsın Mesut abi :D

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.