Şimdi Ara

EVOBT RS6 Slim video inceleme 'Uygun fiyatlı akıllı telefon alternatifleri çoğalıyor' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
3.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar o telefon bende var 3 ay oldu yeni sıkımtı yok almak isteyen varsa arasın beni

• Ben Evobt Rs6 Slim in çin de ki marka ve modelini ogrenmek istiyorum. Dokunmatik kirildi Servis 300 Tl Cekiyor oradan kargo ile getircgm bilgsi olan var mi ?

• Ben Evobt Rs6 Slim in çin de ki marka ve modelini ogrenmek istiyorum. Dokunmatik kirildi Servis 300 Tl Cekiyor oradan kargo ile getircgm bilgsi olan var mi ?

• Ben Evobt Rs6 Slim in Çindeki Marka ve modelini ariyorum dokunmatigi oradan siparis edecegim bilgisi olan var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Ben Evobt Rs6 Slim in Çindeki Marka ve modelini ariyorum dokunmatigi oradan siparis edecegim bilgisi olan var mi

Bende de rs6 slim var anakart arızası var diğer bütün parçaları sağlam. Anakart satın alabilirim yada diğer parçaları satabilirim. Mail atabilirsiniz karakas.necati@gmail.com

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hafiza karti nasil takiliyo

• merhaba evobt6 kullanıyorum ekranında bulunan anolog saati sürüklerken sildim nasıl 87geri geliyor bir türlü bulamadım

• ben bu telefonu aldım çok memunum cocuklar oyun yuklemiş vurus blaştı servise gönderdım sagolsunlar ucret almadan yapıldı geldı en kısa surede markası çok bılıner bir tel deyıl ama önemlı olan servis muşteri memunıyetı bu fiyata cok guzel telefon servi teknısyenletıne tşkl ederim işleri ras gelsın tşkl

• Evo rz6 cep telefonum arızalandı servise gönderdim benden telefonda ciziklerin olduğu dsrbe aldığı için ana kartının yandıgını soyleciler garanti dışı olduğunu 250 tl masrafı olduğunu bikdirdiler bende düşürmedigimi söyledim bana komik geldi garsntiden kullanmamak için bshsne gibi geldi ana kartı bu şekilde yanmayacagını diğer tamirciler söylüyor parçasınıda bulamıyorum

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.