Şimdi Ara

EVOBT RS6 / MYSAGA M2 / CUBOT T9 Araştırma-İrdeleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefon alma arefesinde, Türkiye'ye acemice giriş yapan ve biraz daha indirim ile yüksek satış yapabilme potansiyeli bulunan Evobt RS6 model telefonun menşeini iki gündür kurcaladıktan sonra, telefonun aslında, Çin'de yüksek üretim yapan fakat ismini duymadığımız SAGA MOBİLE firmasına ait msaga m2 modeli olduğunu buldum. Evobt 'nin budaki acemice ve tatmin etmeyen incelemesinin dışında daha çok bilgiye artık ulaşabiliriz sanırım.

Şu anda Türkiye'de birkaç foto dışında hiçbir incelemesi bulunmayan cihazı benim gibi almak isteyen olursa diye bu başlıkta Evobt RS6/MySaga M2 model cihazın detay özelliklerini gücellemeyi düşünüyorum. En azından custom rom, video çekimi, foto kalitesi, test skorları veya kronik sorunları ile ilgili bilgileri eklenecek linklerle tek başlıktan görebiliriz.

Ayrıca küçük farklarına rağmen detay araştırınca CUBOT T9 'un da aynı cihaz olduğunu öğrendim. Romları birbirlerine uyuyor imiş.

KATALOK TEKNİK ÖZELLİKLER: EVOBT RS6 / MYSAGA M2 / CUBOT T9

İŞLEMCİ/CPU: MT6589WT, quad core, 1.5GHz
    GPU: PowerVR SGX 544MP
    RAM/ROM: 1GB / 16GB
    EKRAN: 5 inch - 1920x1080 FHD - IPS - 441ppi - 16 milyon renk
    KAMERA ARKA/ÖN: 13MP / 8MP
    BATARYA: 2100Mah
    SENSÖRLER:
    *3-axis Accelerometer
    *Proximity Sensor
    *Light Sensor
    *Gyroscope Sensor
    *Corrected Gyroscope Sensor
    *Magnetic Field Sensor
    *Rotation Vektor Sensor
    *Grafity Sensor
    *Linear Accelerator Sensor
    *Orientaion Sensor
    EKSTRA: Çift Sim Kart, MicroSD kart girişi, FM Radyo kartı (internetsiz radyo)

BENCHMARK SKORLARI:

Quadrant Benchmark : 4747.
    Antutu Benchmark : 15546.
    Vellamo Benchmark : HTML5 – 1577, Metal – 597.
    Nenamark2 : 34.0fps.
    Epic Citadel : 44.6fps (High Performance mode) and 14.6fps (Ultra High Quality mode).

EVOBT RS6 / MYSAGA M2 / CUBOT T9  Araştırma-İrdeleme

ÖRNEK FOTO ÇEKİMLERİ:

EVOBT RS6 / MYSAGA M2 / CUBOT T9  Araştırma-İrdeleme EVOBT RS6 / MYSAGA M2 / CUBOT T9  Araştırma-İrdeleme EVOBT RS6 / MYSAGA M2 / CUBOT T9  Araştırma-İrdeleme EVOBT RS6 / MYSAGA M2 / CUBOT T9  Araştırma-İrdeleme

EVOBT RS6 / MYSAGA M2 / CUBOT T9  Araştırma-İrdeleme EVOBT RS6 / MYSAGA M2 / CUBOT T9  Araştırma-İrdeleme

ÖRNEK VİDEO 1080P ÇEKİMİ:

İspanyadan Amatör İnceleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koppa -- 17 Mayıs 2014; 20:46:45 >

• CUSTOM ROMLAR:

PORT edilmiş LewaOs Custom Rom 4PDA
    PORT edilmiş MUIU Custom Rom 4PDA
    PORT edilmiş ColorOs Custom Rom 4PDA

Cihazı alıp romları başarılı denersem linklerini eklerim.

EVOBT RS6 / MYSAGA M2 / CUBOT T9  Araştırma-İrdeleme EVOBT RS6 / MYSAGA M2 / CUBOT T9  Araştırma-İrdeleme EVOBT RS6 / MYSAGA M2 / CUBOT T9  Araştırma-İrdeleme
     EVOBT RS6 / MYSAGA M2 / CUBOT T9  Araştırma-İrdeleme EVOBT RS6 / MYSAGA M2 / CUBOT T9  Araştırma-İrdeleme EVOBT RS6 / MYSAGA M2 / CUBOT T9  Araştırma-İrdeleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koppa -- 31 Ocak 2014; 21:39:46 >

• Acaba bu mysaga m2 yi yurt dışından getirtsek gene aynı fiyata mı gelir ?
  • Yurt dışından çok cihaz getirmeye çalışan var ama son zamanlarda gümrüğe takılma yüzdesi çok arttı. Yurt dışı satın alma ve gümrük prosedürlerini iyi bilmek gerekiyor. Bu da başlı başına bir amatör uzmanlık dalı oldu.
  • şimdi mesela bu mysaga m2 kaç dolar bi bilgin var mı ?
  • Ooo hacim bu iyi olmuş ya naptiniz karariniz ne bende GMD var eşime verip bugün bi telefon almaya düşünüyorum ama çok kararsizin evo p60 Piranhaz zen (sirf kamera kendi Sony diye) bide bu telefon napcaz bi karar gerek de alak :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yabancı sitelerden baktım max 240 dolara satılıyor bu telefon yurt dışında . diyelim ki gümrüğe takılmadan getirttik bize en fazla 600 tl ye mal olur . bu adamlar ise 800 tl ye Türkiyede satıyorlar . Şimdi ben bu telefonu perakende fiyatı 240 dolara alıyorsam bu adamlar toptan alırken daha ucuza alıyorlardır . Şimdi orjinal fiyatı bilmeyenler bu telefonun özelliklerine bakıp hemen diyorlar oww çok iyi ya bu fiyata bu özellik ( sanki bi kore üretimi samsung yada japon üretimi sony alıyorlar ) . çinden alınan hiç bir ürün kaliteli değildir ama kullanış açısından göz boyayan ama bazı modellerde gerçekten hakkını veren özellikler taşıyorlar .... Bu telefon ve X5 in özellikleri nerdeyse aynı . ikisininde fiyatı 800 tl . ben şahsım adına bu telefonların bu fiyatları hakettiğini düşünmüyorum ....Değerleri en fazla 650-700 tl arası . Ki ilerleyen zamanlarda öylede olacak zaten ...
    Kredi kartı işide bitince şimdi telefon satıcıları napacak bakalım . Hep taksit taksit diye karları katlayıp tüketicileri sömürdüler . Şimdi sıra tüketicide ... ( Bunu Dark Evo firmasının yetkililerinede söylemiştim . Bana dalga geçercesine cevaplar verdiler . Ama EVOBT firması ne yapar onu bilemem ... )

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: isa_001453

Ooo hacim bu iyi olmuş ya naptiniz karariniz ne bende GMD var eşime verip bugün bi telefon almaya düşünüyorum ama çok kararsizin evo p60 Piranhaz zen (sirf kamera kendi Sony diye) bide bu telefon napcaz bi karar gerek de alak :)

kardeşim bence hemen alma şubat ayı içerisindeki fiyat hareketlerini takip et . P60 iyi bir telefon değil onu es geç çok kaba zaten ekran boyutu falan . Piranha zen deki sony kamera aslında sony olmayabilir ( benim düşüncem o sunny markasına ait bir kamera çünkü Elife firmasının telefonlarının parçalanmış görüntülerinde arka kamera üzerinde Sunny yazıyordu . tabi bu bir tahmin ama iyi bir tahmin :D )

• Yinede birilerinin telefonu alıp test etmesi gerekiyor.
  • watchman07 W kullanıcısına yanıt
    Şuan GMD elit dh rop. İzliyorumda super bi yelefonmus ya onu beklemek istiyorum ama elimdekinin de şarj girişi bozuluyor Esim deki telefon kendine simdilik yetiyorda ben telefonsuz kalcam diye korkuyorum bi hafta içinde de alacaksam bugün almam lazim taksit olayi malum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o zaman Piranha zen tavsiye ederim ....
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resatt -- 12 Nisan 2014; 15:54:27 >
  • Gold'da gördüm ben bu cihazı ilk, samsung note3 almak istiyordum ama çok pahalı olduğu için vazgeçmiştim. Cihaz ekran kalitesiyle dikkatimi çekti gerçekten görüntü kalitesi çok iyiydi. sonra 3 gün boyunca araştırıp aldık, bugün geçti elimize, bakalım memnun kalacak mıyız, yorumlarımı sizlerle paylaşırım.
    Teknik servis noktasında da sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum açıkcası çünkü tüketici hakları süreçlerinde bizzat çalıştım, hallederiz :D

dh okuyucusuydum, cihazla ilgili hiçbir düzgün bilgiye ulaşamadığım için sessizliğimi bozup yazmak istedim, reklamcı diye suçlayanlar olmasın please :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piinar -- 21 Şubat 2014; 18:44:04 >
  • Dün kipa da gördüğüm kadarıyla parmağın içi ile kaydırmalardaki problemi çözmüşler. Yazılım verisyonuna baktım v10 yazıyordu. Need romda bu cihaza rom çıkaran arkadaşın sayfasının linkini vereyim. versiyon 12 ye kadar yükselmiş. Belki güncellemek istersiniz. Romları indirmek için site üyeliği istiyor.

http://www.needrom.com/mobile/evobt-rs6/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koppa -- 17 Mayıs 2014; 11:45:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.