Şimdi Ara

evo 2010 alınırmı arkadaşlar ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
14.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elinizde para olsa evo 2010 alırmıydınız yoksa evo parasıyla başka ne araba alırdınız ?

• Günlük kullanım için ise Audi A5 Coupe 2.0 TDI 170 bg quattro. Evo x biraz pist aracı gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cottonmurat

Günlük kullanım için ise Audi A5 Coupe 2.0 TDI 170 bg quattro. Evo x biraz pist aracı gibi.
    Dostum evo almak çok sorun değil.. ancak yakıt - bakım - kasko ve vergi gibi unsurlar sizi ırgalamazsa neden olmasın..

Km'de 1tl'ye yakın yakıt tüketimi..

8000km'de bir bakım..

Sıradan otomobillere oranla çok daha erken değişmesi gereken ve çok daha pahalı bileşenler.. (örneğin balatalar)

Abzürd kasko bedelleri..

Audi Evo'nun yanında yerli şahin gibi kalır masraf konusunda..

Ama gel gör ki.. Şu video'yu izleyen ve alım gücü yerinde olan birinin de yapacağı pek bişey kalmıyor :D

www.youtube.com/watch?v=S4CfWdoSOTk Subaru Impreza VS EVO X

• quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Dostum evo almak çok sorun değil.. ancak yakıt - bakım - kasko ve vergi gibi unsurlar sizi ırgalamazsa neden olmasın..

Km'de 1tl'ye yakın yakıt tüketimi..

8000km'de bir bakım..

Sıradan otomobillere oranla çok daha erken değişmesi gereken ve çok daha pahalı bileşenler.. (örneğin balatalar)

Abzürd kasko bedelleri..

Audi Evo'nun yanında yerli şahin gibi kalır masraf konusunda..

Ama gel gör ki.. Şu video'yu izleyen ve alım gücü yerinde olan birinin de yapacağı pek bişey kalmıyor :D

www.youtube.com/watch?v=S4CfWdoSOTk Subaru Impreza VS EVO X

Alıntıları Göster
    Alınma mı be ya

• quote:

Orijinalden alıntı: adres63

Alınma mı be ya

Alıntıları Göster
    evo parasına, evonun, bu tip arabalarla uğraşan arkadaşların dünyasındaki prestijine ve gücüne sahip başka bir araç yok.

eskiden impreza vardı bu kasayla bence artık o da yok.

A5 ile evo çok farklı araçlar.

A5 alacak adam evoyu küçümser, evo sahibi adamda A5 teki konforel donanımlara "gereksiz ağırlık yapıyor" diye bakar :)

hayırlı günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

evo parasına, evonun, bu tip arabalarla uğraşan arkadaşların dünyasındaki prestijine ve gücüne sahip başka bir araç yok.

eskiden impreza vardı bu kasayla bence artık o da yok.

A5 ile evo çok farklı araçlar.

A5 alacak adam evoyu küçümser, evo sahibi adamda A5 teki konforel donanımlara "gereksiz ağırlık yapıyor" diye bakar :)

hayırlı günler.

Alıntıları Göster
    saolun arkadaslar benım dusundugum suydu yani demesınler vay keriz o para bağlanırmı o parayla neler alınırdı neler demesinler :D:D
    arkadaslar sız ne isterdiniz pekı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: corleone_1980

saolun arkadaslar benım dusundugum suydu yani demesınler vay keriz o para bağlanırmı o parayla neler alınırdı neler demesinler :D:D

Bakın tek arabanız olacaksa Evo alınmaz.. Evo pazarları sahibi tarafından kapının önünde yıkanan bir araba değil.. 1-2 ay önce Mitsubishi buluşması yaptık.. 5-6 tane Evo'da vardı.. Arka koltukta çocuk koltuklu Evo'lar da var evet.. Ancak çoğunun 2. arabası mevcut.. Çoğunun arabası stock değil.. Yani değişikliklere gidilmiş.. Çoğu arabanın parasına acımıyor.. Ancak yakıtı ve giderleri Evo'yu "günlük" bir araç olmaktan dışarı çıkarıyor..

Evo zevk işi bence.. Yani yukarıdaki video'daki gibi aracı kullandığınızda 1 depo ile sadece 100km gidebiliyorsunuz.. Altınızda öyle bir güçle trafikte sakin durabileceğinizi mi sanıyorsunuz..

Hiç unutmuyorum.. bir Evo X sahibi şey demişti.. Burdan Ankaraya gideceğim zaman benzini 50-100lük alıyorum.. birkaç defa benzin alarak gidiyorum.. Yoksa full depo ile insan rahat durmuyor.. Kızılcahamam'a 2 depoyla gittiğimi bilirim..

Şimdi 100-200TL Evo alana koymaz tabi.. Ama hergün hergün.. Herşeyin bir sınırı var.. Sonuçta 4x4 bir ralli aracı kullanıyorsunuz..

Kısacası Evo sahibi insanlar Audi mi Evo mu demezler.. Bir tane Audi olur işi gücü için.. bi de eğlence için Evo'su olur..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Maldan anlayan demezde mal olan der ondan kaçış yok
    Hatta içimde bir uktedir aracımı yeni aldım 2 hafta sonra biri sıkışıp 68 bin tlye sattığında zamanlamama üzülmüştüm :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adres63 -- 24 Aralık 2010; 8:35:07 >
  • quote:

quote:

Maldan anlayan demezde mal olan der ondan kaçış yok
    Hatta içimde bir uktedir aracımı yeni aldım 2 hafta sonra biri sıkışıp 68 bin tlye sattığında zamanlamama üzülmüştüm :(

Alıntıları Göster
    madem oyle arkadaslar 1 sorum daha olacak sizce 0 olucak ama cruze mu mazda 3 mü lancer mı opel astramı ben lancer düsünüyorum ama sizinde düşüncelerinizide alalım saolun arkadaslar

• quote:

Orijinalden alıntı: corleone_1988

madem oyle arkadaslar 1 sorum daha olacak sizce 0 olucak ama cruze mu mazda 3 mü lancer mı opel astramı ben lancer düsünüyorum ama sizinde düşüncelerinizide alalım saolun arkadaslar

Alıntıları Göster
    Evo Ya alternatif bulamadım bulamam da sanırım 5-6 sene....En azından şunu söyleyeyim aracı isterseniz günlük kullanabiliyorsunuz. Spor araç ve size bagaj + 5kişilik rahat bir iç mekan sunuyor sıkılıp bükülmeden püfür püfür....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemuse -- 24 Aralık 2010; 23:36:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

Evo Ya alternatif bulamadım bulanamam da sanırım 5-6 sene....En azından şunu söyleyeyim aracı isterseniz günlük kullanabiliyorsunuz. Spor araç ve size bagaj + 5kişilik rahat bir iç mekan sunuyor sıkılıp bükülmeden püfür püfür....

hocam dedıgınden bişey anlamadım (bulanamam da sanırım 5-6 sene)
  • Klavyem sürçmüşkusurabakma ..Yeri gelmişken demek istediğimi biraz açayım...

Eğer içinizde gençliğin ateşli, kanı hızlı akan ruhunu biraz da olsa taşıyorsanız ve aynı zamanda içinizden "Yahu bu kadar para verip araba alıyoruz iyi hızlı gidiyor da bari bir şey taşıyabilelim", "120 bin lira para verdim bu makinaya keşke 2 kişiden fazla binebilseydik" , "spor araba aldık da yarın bir gün uzun yola giderken ailemle ve bavullarımla ne yapacağım" benzeri ,hafif Türk mantığıyla ondan da olsun bundan da, düşünceler geçiyorsa EVO tam isabet. Aracın teknik özelliklerinin üzerinden geçelim..

Türkiye'de güncel olan 2011 Lancer Evolution X GSR:
    295 bg gücünde
    366 N/m Tork üretiyor
    0-100 km hızlanması 5.4 saniye
    Fiyatı: 58.300 Euro
    Evo'yu Evo yapan şeyleri artık herkes biliyor yol tutuşundan tutunda vs. vs. vs.

İnsanı ağlatan ülkesindeki fiyatları bir kez daha anlamsız bulmasını sağlayan bir bilgi....
    İngiltere: 2011 Lancer Evolution X FQ-360
    359 BG gücünde
    492 N/m Tork üretiyor
    0-100 km hızlanması 4.1 saniye ve bu gücü sadece 2.0 litrelik motordan alıyor.
    Fiyatı: 36.000 GBP= 87.000 lira

Bir de FQ-400 var onu yazmayayım gözlerim doluyor..Gördüğünüz gibi spor araç alıp da deliler gibi vergi ödemek (4.6 lt motorda herkes 300 bg çıkarır önemli olan 2.0 lt'lik motordan bir çok spor otomobile taş çıkaracak performansı yakalamak) Mercedes, Bmw klasiklerinin dışına çıkmak isteyenler hatta spor araç alıp da diğer sürüş keyiflerinden ödün vermek istemeyenler için ideal değil ZATEN TEK.

quote:

quote:

Evo Ya alternatif bulamadım bulanamam da sanırım 5-6 sene....En azından şunu söyleyeyim aracı isterseniz günlük kullanabiliyorsunuz. Spor araç ve size bagaj + 5kişilik rahat bir iç mekan sunuyor sıkılıp bükülmeden püfür püfür....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemuse -- 25 Aralık 2010; 0:10:42 >

• quote:

Klavyem sürçmüşkusurabakma ..Yeri gelmişken demek istediğimi biraz açayım...

Eğer içinizde gençliğin ateşli, kanı hızlı akan ruhunu biraz da olsa taşıyorsanız ve aynı zamanda içinizden "Yahu bu kadar para verip araba alıyoruz iyi hızlı gidiyor da bari bir şey taşıyabilelim", "120 bin lira para verdim bu makinaya keşke 2 kişiden fazla binebilseydik" , "spor araba aldık da yarın bir gün uzun yola giderken ailemle ve bavullarımla ne yapacağım" benzeri ,hafif Türk mantığıyla ondan da olsun bundan da, düşünceler geçiyorsa EVO tam isabet. Aracın teknik özelliklerinin üzerinden geçelim..

295 bg gücünde
    366 N/m Tork üretiyor
    Evo'yu Evo yapan şeyleri artık herkes biliyor yol tutuşundan tutunda vs. vs. vs.

İnsanı ağlatan ülkesindeki fiyatları bir kez daha anlamsız bulmasını sağlayan bir bilgi....
    359 BG gücünde
    492 N/m Tork üretiyor

Bir de FQ-400 var onu yazmayayım gözlerim doluyor..Gördüğünüz gibi spor araç alıp da deliler gibi vergi ödemek (4.6 lt motorda herkes 300 bg çıkarır önemli olan 2.0 lt'lik motordan bir çok spor otomobile taş çıkaracak performansı yakalamak) Mercedes, Bmw klasiklerinin dışına çıkmak isteyenler hatta spor araç alıp da diğer sürüş keyiflerinden ödün vermek istemeyenler için ideal değil ZATEN TEK.

quote:

quote:

saol kardesım evo alınabilir ama vaz geçtim almıyacam :D kuzu kurdun yol fordun konu kapatalım :D

• quote:

Orijinalden alıntı: corleone_1988

quote:

Klavyem sürçmüşkusurabakma ..Yeri gelmişken demek istediğimi biraz açayım...

295 bg gücünde
    366 N/m Tork üretiyor

359 BG gücünde
    492 N/m Tork üretiyor

quote:

quote:

saol kardesım evo alınabilir ama vaz geçtim almıyacam :D kuzu kurdun yol fordun konu kapatalım :D

Alıntıları Göster
    Doğan hocamın dediği gibi EVO alacaksan yanına birde az yakan bir 2.aracında olmalı : )

• quote:

Dostum derdin buysa BMW 520d alirsin kimse birsey diyemez.

Ama synth otobanda gorurse Colt'uyla tokatlayabilir dikkatli ol
  • quote:

elinizde para olsa evo 2010 alırmıydınız yoksa evo parasıyla başka ne araba alırdınız ?

o Segmentte Evodan daha iyisi hic bir zaman Olmadi...Olamazda uzun yillar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kSenwS

quote:

elinizde para olsa evo 2010 alırmıydınız yoksa evo parasıyla başka ne araba alırdınız ?

o Segmentte Evodan daha iyisi hic bir zaman Olmadi...Olamazda uzun yillar
    evo almaya niyetlenmiş birisi olsamve bu konuda bazı kararsızlıklarım olsa forumda alıp almamayı sormam , kronik sorunları var mı ya da özelliklerini araştırabilirim. hatta kimin ne diyeceğini de takmam, kaldı ki Türk Milleti ne alırsan al "pahalı almışsın" "o da alınır mı" der...
    selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: real pagan

evo almaya niyetlenmiş birisi olsamve bu konuda bazı kararsızlıklarım olsa forumda alıp almamayı sormam , kronik sorunları var mı ya da özelliklerini araştırabilirim. hatta kimin ne diyeceğini de takmam, kaldı ki Türk Milleti ne alırsan al "pahalı almışsın" "o da alınır mı" der...
    selamlar

Alıntıları Göster
    arkadaş evodan 1.6 ya dönmüş lancer konusunda fikir soruyordu.
  • quote:

arkadaş evodan 1.6 ya dönmüş lancer konusunda fikir soruyordu.

Alıntıları Göster
    Zaten alacağından değildi...Soruşundan belliydi...
  • quote:

Zaten alacağından değildi...Soruşundan belliydi...

Alıntıları Göster
    Wayy be ne zevk varmış EVO dan hangi araçlara dönmüş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.