Şimdi Ara

Evmanya.com'da 20 TL'lik Harcamanız 1,90 TL (sona erdi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
223
Cevap
1
Favori
11.860
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: az_tek

http://www.evmanya.com/kategori/1131-magnetli-saatler

bunlarda 1.9 liraya geliyor. Süper bence. Evde duvar saati yoktu alacaktım zaten.

Hocam büyük ihtimal kargo parası eklenmeden ceki kullandiracaklar. Yani her türlü 4.90 veya 4.90 üstü bir miktar alacaklar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bunlarda 1.9 liraya geliyor. Süper bence. Evde duvar saati yoktu alacaktım zaten.

ürün buzdolabı saati diye geçyor,çapı 10cm imiş

sitede fiyata göre artan sıralama yapmıyor,uğraştırıyor bizi

• 21.60 TL'ye tansiyon aleti var, 3.50 TL'ye gelir.

http://www.evmanya.com/urun/113393-ac-413-99-hafizali-bilekten-tansiyon-olcer
  • quote:

Orijinalden alıntı: ywz10

quote:

ürün buzdolabı saati diye geçyor,çapı 10cm imiş

sitede fiyata göre artan sıralama yapmıyor,uğraştırıyor bizi

küçükmüş o zaman :(

evet fiyata göre sıralama olsa saatlere bakıyorum deminden beri :)

kargo 4.9 lira .

• quote:

Orijinalden alıntı: Okitya

quote:

Hocam büyük ihtimal kargo parası eklenmeden ceki kullandiracaklar. Yani her türlü 4.90 veya 4.90 üstü bir miktar alacaklar.

•Groupon/Sehirfirsati.com kuponu ile yapılan alışverişlerde satın alınmış olan kupona kargo dahil değildir. Kargo ayrıca 4.90 TL olarak ücretlendirilir.

öyle görünüyor. Kaçın kapatın başlığı :)

• Arkadaşlar eminmisiniz Tüm ürünlerde geçerlimidir bu kupon?
    Sayfada siparişinizi buradan verebilirisiniz diye link var. orada sadece 3'lü Kutu ve 5'li Kadın ayakkabı kutusu satışına yönlendiriyor. DİKKAT!!!!
    Saygılar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abilgen -- 22 Ağustos 2011; 13:02:32 >
  • Beyler, sol sütunda ucuzdan pahalıya sırlama seçeneği var.

Ek: Pek sağlıklı çalışmıyor ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unsal07 -- 22 Ağustos 2011; 13:04:08 >
  • peki arkadaşlar 2 ürün alsak tek kargomu alırlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: unsal07

Beyler, sol sütunda ucuzdan pahalıya sırlama seçeneği var.

Ek: Pek sağlıklı çalışmıyor ama.

Pek bir işe yaramıyor, yine yanlış listeliyor

Herkes 20lira civarı bulduğu ürünleri yazarsa daha iyi olur bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manyax -- 22 Ağustos 2011; 13:15:56 >
  • •Bu Groupon, Evmanya.com'dan yapacağınız alışverişlerde 20 TL'lik harcamanızı ya da 3'lü dekoratif kutu veya beş adet şeffaf ayakkabı kutusu sunar.
  • bazı ürünlerde kargo bedava diyor. onlarda kullanabilr miyiz acaba
  • 2 tane aldım...

Fakat;
    Sipariş vermek için Evmanya.com'a üye olmanız ve tüm Groupon'larınızı en fazla 2 siparişte kullanmanız gerekmektedir.
    yazmışlar ama zaten çekleri birliştiremiyorsak ve eğer hediye etmeyeceksek, 2 adetten fazla almanın anlamıda yok sanırım.

Ben böyle anladım en azından
  • quote:

Orijinalden alıntı: DENIZCISERKAN

2 tane aldım...

Fakat;
    Sipariş vermek için Evmanya.com'a üye olmanız ve tüm Groupon'larınızı en fazla 2 siparişte kullanmanız gerekmektedir.
    yazmışlar ama zaten çekleri birliştiremiyorsak ve eğer hediye etmeyeceksek, 2 adetten fazla almanın anlamıda yok sanırım.

yok hocam orda espri şu bence. misal sen 50 tane aldın. ama sitenin bir tane üyeliğiyle satın alacan ürünleri. bu heriflerin işine gelmiyo. sen fake de olsa başka üyelilk açarsan adamların saanki çok müşterisi varmış gibi gözüküyo. e bu da firmaların ürünlerinin bu siteye vermelerinde veya fiyatlarında etken oluyor

• cattle var 5 liraya 6 liraya gelir kargo dahil bakın derim
  • 4 tane aldım. hala 30 lira puan var beleşe gelmiş oldu. zaten şehir fırsatı iade isteyince sorunsuz kabul ediyor
  • yazıldı da sıcaktan kafam mı almıyo yoksa yazmıyo mu nedir ? ibir üründe iki kupon kullanmak mümkün mü? yoksa 1 üründe max. 1 kupon mu?örneğin 2 tane aldık kupondan 50 liralık atıyorum bi ızgara aldık iki kuponu da kullanabiliyomuyuz?
    Groupon'larınızı en fazla 2 siparişte kullanmanız gerekmektedir. demişler yani kuponla en fazla 2 ürün alırsınız ama bir üründe 2 tane kullanabilirsiniz mi demek bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

Orijinalden alıntı: DENIZCISERKAN

2 tane aldım...

Fakat;

yok hocam orda espri şu bence. misal sen 50 tane aldın. ama sitenin bir tane üyeliğiyle satın alacan ürünleri. bu heriflerin işine gelmiyo. sen fake de olsa başka üyelilk açarsan adamların saanki çok müşterisi varmış gibi gözüküyo. e bu da firmaların ürünlerinin bu siteye vermelerinde veya fiyatlarında etken oluyor

Fake üyelik açsan bile kargo isim ve adres bilgileri gerçek olmak zorunda. Azcık kafaları çalışıyorsa bunu anlarlar heralde
    Tabi eş,dost,akrabaların evlerinede kargo yaptırılabilir ürünler

• quote:

Orijinalden alıntı: 35ben35

yazıldı da sıcaktan kafam mı almıyo yoksa yazmıyo mu nedir ? ibir üründe iki kupon kullanmak mümkün mü? yoksa 1 üründe max. 1 kupon mu?örneğin 2 tane aldık kupondan 50 liralık atıyorum bi ızgara aldık iki kuponu da kullanabiliyomuyuz?
    Groupon'larınızı en fazla 2 siparişte kullanmanız gerekmektedir. demişler yani kuponla en fazla 2 ürün alırsınız ama bir üründe 2 tane kullanabilirsiniz mi demek bu?

şuna biri yazsın da biz de bilelim ona göre alacağız yahu

• Daha da ucuzlasın istiyorsanız Avantajix üzerinden alın, % 4 de orada indirim var
    http://www.avantajix.com/kampanya-ve-avantajlar/groupon-sehir-firsati-kampanya-ve-avantajlari
  • Kodlar geldi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.