Şimdi Ara

Evmanya.com'da 20 TL'lik Harcamanız 1,90 TL (sona erdi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
1
Favori
11.860
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akon

alıyoruz ama bu fırsatta birşeyler patlayacak. Çünkü insan istediği kadar çek alabiliyor. 20 tl altı ürün satın alabiliyor hatta kargo ücreti dahil 19 tl ye birşey alıp ödeme bile yapmayabiliyor. Site herşeye onay veriyor maşallah. Elimizde patlamaz inşallah.

Valla haklısınız kredi kartı bilgilerini verenler için 3D ödeme de yok.
  • quote:

alıyoruz ama bu fırsatta birşeyler patlayacak. Çünkü insan istediği kadar çek alabiliyor. 20 tl altı ürün satın alabiliyor hatta kargo ücreti dahil 19 tl ye birşey alıp ödeme bile yapmayabiliyor. Site herşeye onay veriyor maşallah. Elimizde patlamaz inşallah.

:)
    İnşallah.
  • valla site çok garip iki ayrı üyelikten birer tane ürün aldım ama birinde 1 birinde 2 toplamda 3 ürün almışım gibi görünüyor aynı ürün iki üyeliktede görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mateuss -- 23 Ağustos 2011; 2:54:50 >
  • Çekle uyguna gelen ürünler var lakin bakalım sipariş ulaşırs devam ederiz kasmaya :)
  • Cek birleştirmeyi deneyen var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheEvent

quote:

:)
    İnşallah.

dikkat edin bence,sonra ürün elimizde kalmadı deyip para iadesi için 1 ay beklersiniz,

düzgün düzgün alışveriş yapın

• kargo ücreti çek ile ödenmiyor,düzeltilmiş.
  • beyler şu paypal ile 15 lira alanlar gruponunu kullanabiliyor mu, buarada bu evmanya 1,90 bitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: heroesx

Patlamasın

http://www.sikayetvar.com/sikayetoku/k/481/f/622354/g/Evmanyacom

patladı patladı kargoyu çek ile ödeme olayını fark etmişler ve düzeltmişlermiş, 10 tane almıştım, şimdi iade etme süreci başladı

• quote:

Orijinalden alıntı: bamboochaa

quote:

Patlamasın

patladı patladı kargoyu çek ile ödeme olayını fark etmişler ve düzeltmişlermiş, 10 tane almıştım, şimdi iade etme süreci başladı

aynen

• quote:

Orijinalden alıntı: bamboochaa

quote:

Patlamasın

Kargo ücreti alıcıya aittir.
    şeklinde zaten yazmakta bu konuda firmayı suçlayamayız

• ve kargo alınan şeye göre değişiyor.sabit değil.
  • acaba ne zaman gönderecekler.aksama olr mu ki.bayram vs.giriyor araya.evde bulunmayız falan.
  • gece yaptığım 3 sipariştede tedarik sürecinde yazıyor iptal etmemişler. birine 3.90 ödedim birine hiç para ödemedim kargo dahil 19.90 tutmuştu birine 9 tl ödedim bakalım ne olacak.

hatta mail gelmiş şimdi siparişiniz hazırlanıyor diye.

Evmanya Siparişiniz
    Sayın adil onur kocabaş,
    Ev Yaşam, Dekorasyon ve Alışveriş Portalı Evmanya‘dan verdiğiniz 14157 numaralı siparişiniz onaylanmıştır, en kısa sürede tedarik edilerek adresinize kargolanacaktır.
    Sipariş durumunuzu takip etmek için aşağıda yer alan bağlantıyı kullanabilirsiniz.

para ödemediğim sipariş bile onaylanmış bu yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akon -- 23 Ağustos 2011; 12:57:03 >
  • ama şuda var dün gece 4 te stokta olanhttp://www.evmanya.com/urun/131930-k84-vera-firca-atacmanli-sac-masasi ürünü bugün stoklardan kaldırmışlar alınabilecek bazı uygun ürünler stoktan kalkmış,

sonra uygun fiyatlı 21 tllik basküller kalkmış adamlar birçok şeyi stokan kaldırmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akon -- 23 Ağustos 2011; 13:00:36 >
  • http://www.evmanya.com/urun/120979-dn-6060-elektrikli-barbeku-izgara

ben de bunu alcam azcık küçük gibi markayı da ilk defa duydum ama piyasada satan bazı yerlere göre aynı veya hatta daha ucuz fiyatı.kurbana kadar gelir mi acaba ?
  • mesela siteden birşey beğendim 15 tl fiyatı 20 tl çek giriyorum 5 tlsi boşa gidiyor 3.90 kargo ödetiyor mecburi. Bu yüzden sitede 3-5 tllik birşeyler yokmu acaba gören duyan varmı :)
  • arkadaslar nasıl ıade edıyoruz bunları :/
  • fısat az biraz patladı bence canlı destek ile görüştüm stokta bitti görünen 21 tllik ürünleri sordum tek tek birdaha stoklara girmeyecek diyor.

Sehir fırsatına mail atınca hemen iade ediyorlar ödemeleri
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.