Şimdi Ara

EVLİLİK ÜZERİNE SOHBETLER (815. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: DaYWaLkeR , DaYWaLkeR
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16.755
Cevap
402
Favori
968.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
402 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 813814815816817
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evlilik güzel şey sen bakma burdaki ergenlere. Kendileri yada ana babaları boşandı diye herkes boşanacak sanıyolar bunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Evlilik güzel şey sen bakma burdaki ergenlere. Kendileri yada ana babaları boşandı diye herkes boşanacak sanıyolar bunlar.

Herkes boşanıyor zaten

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Evliliğin neyi güzel bi kere özgür değilsin ya ,yurt gibi giriş çıkış saatin var 😆😆 asla yeni birini tanıma şansın yok aynı karakteri,aynı huy ve bi ömür öyle yaşayacan

• 40'lı yaşlara geldim, yılların getirdiği tecrübe ile kadınlara harcanan emek ve zamanın ölü yatırım olduğu gerçeğine artık daha çok inanıyorum.

yılların sıkı çalışması ve doğru yatırımlar ile yaşıtlarımın imrendiği imkanlara ulaştım ama bu imkanlara ortak edebileceğim düzeyde bir kadın göremedim.

hepsinin derdi gezmek tozmak, rahat yaşamak ve karşılığında sadece var olmak...

birileri istiyor diye kendimizi saçma sapan adetler eşliğinde erkeği kıskaca alan bir düzene sokacak kadar salak değiliz çok şükür...

• Bu konu altında mesajımı göremezsiniz ancak forumun ilk 20 üyesinden birisiyim ve birçok kişi farklı forum konularından tanır beni.
    Çok uzun uzadıya yazamayacağım.
    Anne babasını kaybetmiş, sorumluluk sahibi ,maddi durumu hatırı sayılır düzeyde birisi olarak hayatımda tek isteğim evlenmekti.evleniyim çocuklarım olsun düzgün bir evliliğim olsun ve eşimle beraber yaşlanalım.
    32 yaşında evlendim, evlendiğim kişiyi ailem olmadığından hayatımın merkezine koydum.düşünün onun ne kayınvalide ne elti vb hiçbir sorunu bile olmadı.herşeyi elimden geldiğince kusursuz yaptım ki kendisi de boşanırken elimi sıcak sudan soğuk suya sokmadın dedi.
    Hayatımda herşeyden önce eşim geliyordu, o kadar yarattığı sorunları ,bir gülüşü ve sarılması ile unutuyordum.
    Ancak 10 sene sonunda yıllardır istediği boşanma durumunu en sonunda ben 1 kez kabul ettim ve geçenlerde boşandık.

Arkadaşlar evlilik çok güzel birşey.
    Ancak şu uyarıyı bekar arkadaşlara yapmak istiyorum;
    Hani ev alıyorsunuz, araba alıyorsunuz, yatırım yapıyorsunuz, iş değiştiriyorsunuz vb bir sürü karar aldınız hayatınızda.
    Hepsini unutun.bir erkeğinde, bir kadınında hayatta alacağı tek bir önemli karar var o da eş seçimi.
    Evleneceğiniz kişi tanışma aşamasında farklı, evlendikten sonra farklı, çocuk doğduktan sonra ise bambaşka bir kişi olabiliyor.tüm bunları göze alarak evleniniz.ve eğer ki sinirli bir yapınız varsa tedavisini olup öyle evlenin.ben eşime 10 yılda tek bir kez ne el kaldırdım , ne hakaret ettim ,ne de kötü bir söz söyledim.
    Ama benim gibi olmayı bırakın ; normal sinir seviyesinde ki birisi yaşananlara , söylenen sözlere nasıl tepki verirdi düşünmek bile istemiyorum.
    Kadın erkek farketmez cinsiyetiniz, Allah hepinize hayırlı bir eş nasip etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 21 Temmuz 2024; 12:49:31 >

• Benimde yaş 40 en başta şunu diyeyim bizim abazalar olduğu sürece kadınların sırtı yere gelmez.

Benim aklım almıyor neden evlenip bi kadının dırdırını,masrafını onu bunu çekeyim yani neden ?

Şu an evli insanların yarısı avm de adam çocuğu almış önde ve kadın arkada yürüyorlar bu denge hiç şaşmıyor,çok ilginç.evlenmeyin gidin sevgili yapın takılın ağa

• Catcheee C kullanıcısına yanıt

Cocuk sahibi olmak ve gerçek bir aile kurabilmek için

• quote:

Orijinalden alıntı: mow_

Cocuk sahibi olmak ve gerçek bir aile kurabilmek için

Biz ağaç kavuğundan mı çıktık :) çocuk yaptın mı işte o zaman tümden bittin :)

• Catcheee C kullanıcısına yanıt

Asıl hayattan tat alma o zaman başlıyor :)

• erkeklerin feministi kim tutar seni yürü be 

• quote:

Orijinalden alıntı: mow_

Asıl hayattan tat alma o zaman başlıyor :)

Ölse evlat acısı bu risk alınırmı .

• mow_ kullanıcısına yanıt

Kişiden kişiye değişiyor o dostum. Çocuk demek bu zamanda büyük sorumluluk demek. Hayatının çoğunluğunun kısıtlanması demek. Bunu 6 yaşında çocuğu olan ben yazıyorum. Bu arada 2019 yılında mülteci problemi bu kadar fazla olsaydı asla çocuk yapmazdım şimdi biliyorum ki büyüyünce eğer bu ülkede kalırsa büyük problemler yaşayacak. Bunu görmemek için kör olmak lazım.20 sene sonra ülkenin her bir yanı afganistan,pakistan,suriyeli dolacak şimdiden 5-10 çocuk yapıyorlar çoğalıyorlar, arapça tabelalar bile yaygınlaşmaya başladı bile. Sırf mülteci probleminden bile çocuk yapılmaz ekonomiyide geçtim.Ekonomi düzelir liyakatli bir parti gelir 3 senede 4 senede düzelir ama mülterciler için geçmiş olsun. Çocuklara 1 hatta 2 dil öğretip üniversite'den sonra göndermek lazım ki gidebilsem bende 1 dk durmazdım.

• bekarlığı savunalarda iyi bir kısmet gelse koşa koşa gidip evlenecek. 

bekarsanız gidin taylanda bekarlığın tadını çıkarın boş boş takılıyorsunuz yüzde 90 nınız.

• leftercan1907 L kullanıcısına yanıt

Ne alaka hocam bekarım haftada bir en kaliteli eskorta giderim... Hayatımdan memnunum... Sonuçta daha ucuza daha kaliteli sex yapabiliyorum :) Evli olup karı dırdırı çekmiyorum en azından... Bekarlık candır gerisini hayatın akışına bırak gitsin :))

• dediğim gibi yüzde 90 sürünüyor sen yüzde 10 luk kesimdensin bir eskort olmuş 3 bin lira.:) dırdırdan kaçamazsın işte dırdır yolda dırdır anne babadan dırdır heryerde dırdır. bekarda olsan hep dırdır. evlenmeyin en azından soy ismin yaşamaz kardeşlerde evlenmesin.silinip gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leftercan1907 -- 22 Temmuz 2024; 16:19:51 >
  • www.sozcu.com.tr
    Kadınlar için soyadı düzenlemesi yargı paketinden çıkarıldı - Sözcü Gazetesi
    https://www.sozcu.com.tr/kadinlar-icin-soyadi-duzenlemesi-yargi-paketinden-cikarildi-p68005

oy veren akpartili erkeklere duyurulur. nafakayı hayatta iptal etmez bunlar.erkekler oy vermeye devam edin hükümete  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leftercan1907 -- 22 Temmuz 2024; 16:25:36 >

• Şimdi öyle dostum herkes yaşında kalmıyor. Hastanede nice insanlar görüyorum karı-koca bir birine destek oluyor veya çocukları destek oluyor. 50 yaşında bir bayram sabahına tek kalkmak'ta bence pek güzel fikir değil. Ama tabi bu işler çok çetrefilli, misal çocuğun olur hayırsız olursa nasıl destek olsun,ama hayırlı olursa mis. İnsan yaradılış gereği er yada geç bir birine her zaman muhtaçtır. Ben mesela şimdi iş çıkışı eve gidecem eşim çocuğum ile beraber yemek yiyeceğim bu benim için mutluluk.Veya bayram sabahı hep beraber kahvaltı yapmak,tatile gitmek film izlemek mutluluk. bekar'lar yanlış anlamasın sadece hayat bekarlara ilerideki yaşlarda adil davranmıyor. :)

• -PoseidoN- kullanıcısına yanıt

Hocam eşinden boşanabilirsin sonuçta evliliğin garantisi yok... Çocuğum var dersin ileride sana bakmaz sonun huzurevi olur... En azından ben huzurevine gitsem zoruma gitmez kimsem yok diye...

Son olarak da evlilik çok saçma hergun aynı yemek yenmez farklı yemekler de yemek gerek... Evliler de kusura bakmasın ama farklı kadınların tadına bakmak da daha farklı oluyor :)

• Yaf anlamıyorum neden evlenip ömür boyu köle gibi çalışıp bi kadına bakayım ,ülkenin yüzde 90 ı asgari ücretle çalışıyor,bi ev 3 milyon şunu merak ediyorum neden ?

Hani yaşlılık diyorsunuz inanın yaşlıyken evli olmak daha kötü e sen yaşlıyken karında yaşlı ,kim kime bakacak neden bi kadının aile sıkıntılarını çekeyim

• kafana silah mı dayadılar yoksa bekar diye makara dalga mı geciyorlar seninle hergün aynısını yazıyorsun.  zorluyorlarsa evlenmek istemiyorum dersin olur biter. 

• 
Sayfa: önceki 813814815816817
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.