Şimdi Ara

EVLİLİK ÜZERİNE SOHBETLER (547. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.185
Cevap
394
Favori
926.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
398 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 545546547548549
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ManyetikRenozans M kullanıcısına yanıt
    Ha yani kadın güzel olsa masrafına değecek ?!?
    Kabasınız siz de aynı coğrafyada yaşıyorsunuz. İnsanları eleştirirken aynaya bakmayı unutmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • norvejli kullanıcısına yanıt
    Söylediklerinizde haklısınız. Yalnız aramızdaki küçük fikir ayrılıklarını nacizane birkaç örnekle çözmek isterim.

    "Sevgilimize sahip çıkmak için yaptık yazmışsınız ne zamandan beri birinin hayatını kısıtlayıp kurallar koymak kısıtlamak oldu ?"
    Sözünüze karşılık; herşeyin aşırısı zarardır. Ben eşimizi kısıtlayalım hiçbir şekilde hareket etmesin demiyorum. Tabiki hayatında istediğini yapabilir. Ama benim bilgim dahilinde olmalı. Nasılki ben kendisine karşı sorumluysam o da bana karşı sorumlu. Daha önceki hayatında serbest olmuş olabilir. Ailesi onu serbest yetiştirmiş olabilir. Ama artık duygusal olarak bana bağlı bende ona. En nihayetinde ateşle barut yan yana durmaz. Ben karşı cinsle olan ilişkilerimi nasılki sevgilimin varlığına göre yapıyorsam, aynı şekilde kendisinin de bu durumu dikkate alarak hareket etmesi gerekiyor. Mesela şuanki kız arkadaşıma günde ortalama 3 kişi alenen çıkma teklifi veriyor. Kıskanmam için anlattığını söyleyebilirsiniz. Ama bazen ben zorluyorum onu anlatması için. O kişilerle görüşmesini kesmesini istiyorum. Buna kısıtlamak diyorsanız evet kısıtlıyorum. Bir yerde okumuştum. Aşık olmak hormonal bir durumdur. Hormonların aşık olmaya en verişli olduğu anda karşımızdaki birine aşık oluruz diyordu. Bir erkeğin hayatı boyunca aşık olma durumu sadece 2 veya 3 kezmiş. Yani hormonların aynı seviyede olması hayatı boyunca 2 veya 3 kez olabilirmiş. Kadınlarda ise bu durum her ay olabiliyor. Yani bir kadın her ay birine gerçekten aşık olabilir. Bilimsel bir gerçek bu. Bazı arkadaşlar benim fazla kıskanç olduğumu felan düşünebilir. Aslında öyle biri olmamama rağmen artık şartlar kıskanç değil kontrollü olmamızı sağlıyor.

    "Dizilerden şiirlerden bahsetmişsiniz o zaman eşini kendi ruhunuza göre seçin sırf boyu boyuma uygun yaşımız tutuyor iyi aile kızı diye seçmeyin. Her şey fenotip değildir.."
    Evet haklısınız. Benim bahsettiğim eskiden erkekler daha romantik ve daha saftı. En azından benim jenerasyonumun (şimdiki 30+) çoğu öyleydi. Kadınlarında romantik erkeklerden hoşlandığı enpoze edilirdi bize. Böyle olmadığını çok sonra anladık. Sayısız acı tecrübeyle. Şimdiki erkeklerde de duygu yok. Duygusallık yok. Acı tecrübeler bizi kendimize getirdi. Şuan evlenecek erkeklerin çoğu artık olaya mantık gözüyle bakıyor. Artık düğünler, 1 günlük 10K-20K salon kiraları, altın istekleri, ekstra masraflar sorgulanmaya başlandı. Eskiden gözümüz kapalı cebimiz boşaltılıyordu. Geçti o günler.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: norvejli

    Maalesef kadınları şımartan erkekler. Şu an herkesin bir sürü flörtü var en kötü kadının bir sürü takipcisi var. Çünkü kukuları var ah bir de bakirelerse değmeyin keyiflerine.
    Çalışan bir kadın her ay kendine 100-200 tl ayırarak bakımlı olabilir. Kendi parfümümü, sabunumu, şampuanımı, deodorantımı,kremimi yapıyorum, organik yaşama merak sardım. Ki bunu profesyonel aletler kullanmadan yapıyorsam herkes yapabilir. Leş gibi ter kokularını loristen 5tlye aldıkları 3 gün kalıcı iğrenç parfümlerle gizlediklerini sanıyorlar.
    Para konusuna gelirsek gerçekten para refah,güç ve kaliteli insan demektir. Ama insan ruhunu ve bedenini ev araba için satıyorsa boşuna oksijen israfı.
    Alakasız olucak ama eskortlara saygım var en azından net ve düzgünler. taktir etmesemde emek vererek kendi paralarını kazanıyorlar. şu an bir çok kız yok ben bakireyim iyi aile kızıyım mesleğim öğretmenlik ya da dinime düşkünüm diyerek erkekleri kendilerine kul köpek etmeye çalışıyorlar hiç acımıyorum erkeklere kanıyorlar.
    İnsanlarımız mızmızlanıyorlar elde edemediklerine ya özeniyorlar ya da kötülüyorlar. Bir çoğumuz parayı kullanamıyoruz. Kimse bu dünyada kıllı olmak istemez ama çözümü var yapmıyoruz. Spor salonuna bütçe yoksa evde bile yapılabilir en basitinden düzenli yürüyüş bile insanın ruhuna bedenine terapi olur.
    Her şeyi herkesi karşılaştırıyoruz bir kadına yok senin gözlerin renkli değil saçın siyah tenin neden beyaz değil diyen evli erkekler gördüm. İnsan eşine/sevgilisine neden bu kadar kırıcı oluyor ? Aynı şekilde kocasına senin babandan miras değil borç kaldı demek.. Neden seçemediğimiz şeyler yüzünden yargılanıyoruz. Eşim doğumdan sonra davar gibi oldu diyeceğinize hadi hayatım çocuğa bir saat ben bakıcam sen biraz yürüyüş yap demek çok mu zor.
    Genel konuştum kırdıysam affedile iyi forumlar.
    Kadınları şimartan anne ve babalar küçük prensesim sen en iyisine layıksın.Küçük oğlum aslan oğlum kaplan oğlum herşeye layıksın oğlum sen teksin oğlum.Ayrıca ne isterse küçük yaşta hemen temin edilmesi ve çocuğun küçüklüğünden itibaren herşeye kolay ulaşabileceğini sanması rahat yetişmesi zorluk görmemesi bu ilerisi için gerek kadın gerekse erkek sorunlu bir nesil oluşmasına sebep oluyor günümüz türkiyesinde ulaşılabilirlik ve popüler kültür onda var bende niye olmasın deyip milyonluk borca girme sonra sıkıntı yaşayıp gerginlik yaşanması hep bu sebepten.Kimse mutlu değil herkes geneli ele alarak söylüyorum birbirine hava atma kendini üstün görme arayışında.Kadın için evlilik ve çocuk büyük başarı olarak görülüyor erkekler ise belli bir hayat sınıflandırması altında ölene kadar çalışıyor.Gittikçe körelen yozlaşmış bir yaşantımız var.




  • norvejli kullanıcısına yanıt
    Herkesin aklı var, beyni var.
    Secimini ona göre yapsın.
    Son kadın o değil, son erkekte siz.
    Her ne kadar kotu varsa, iyi de var. Bu oran düşükte olsa var. Şükür bana denk geldi.
    Hayatlarında tek bir amaci, vizyonu yada planı olmamış kadınların ki, erkekte (10 kadın varsa 2 erkek var) yok efendim arabası olacak, yok efendim evi olacak, yok efendim düğünde şu kadar altin, düğün salonu, gelin hamamı, anama bacima şunlar yapacak diyenlerin zirve yaptigi dönem. Kaç kadının cebinde birikim var. O da yok.
    O yüzden çoğu kadının bekletisi para pul araba olduğu icin, erkekte ne yapsın onlarla yaklaşıyor. Bunların tek sebebi analar varya o analar, özelikle bu oran haritayi koyun önünüze Ankara'dan ne kadar doğuya doğru gidersiniz bu oran katlanarak atlıyor. Geçen hafta salı günü evlendim, arkadaşlarımız geldi, burada da böyle böyle yapıyorlar, gelin hamamı yok osu yok busu oha dediler. Bunlar kadın değil mi?
    Hatun da ben de baştan beri düğün neymiş dedik, milleti mutlu etmek, dedikodumuzu yaptırmak için para mı harcayacagiz dedik. Yapmadık. Toplam 30 kişi hallettik nikah ve ufak yemekle (1750 TL ) bitti.

    Ben iki yıl 4 aydir spor yapıyorum. Sporu hayat felsefem yaptim. Ben evlendiğim gün bile spor yaptım. Alkol almayı seven biriyim ama düzgün olayım diye almadigim zamanlar oldu. Şimdi gidip de poposu göbeği birbirine girmiş birini almazdim. Aynı şekilde bakimsiz, dışıni bile fırçalamismis bir insanı almazdim Kitap okumamış, kulturel faaliyeti kendine göre instgrama girip onun bunun rezil hayatina bakıp hep mutsuz olmak biriylede işim olmadi
    Çocuk yaptıysam bakarım o ayrı bir mevzu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garip2018 -- 25 Şubat 2019; 19:48:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • norvejli kullanıcısına yanıt
    Bende size karşı kırıcı olmak istemem ama çok özür dileyerek söylemek isterim yazınızı okuyunca bu arkadaş hiç evlenmemiş dedim ve emin olmak için sordum neticede insanız yanılabilirdim.
    En basitinden bi örnek vereyim bayan bi akrabam vardı evlendi boşandı ve ona sordular kocan çok iyi bi insandı neden boşandın cevabı hiç bir şeyime karışmıyordu erkek dediğin biraz maço olacak yeri geldimi kodumu oturtacak demişti. Yani kadınlar fıtrarları gereği çok baskı olursa patlarlar baskı olmazsa şişerler kadınına göre dozu ayarlamak gerek. Erkek dediğin kıskanç olur eşini kıskanmayan adamı karısı bile sevmez. Kadınlar fıtrarları gereği yönetilmeyi severler bi çok kadın kendi yöneteceği erkekle evlenmek istemez. Yani kılıbık erkeği kadın bile sevmez. Kadınlar yeri gelirse yemek pişirmeyi yeri gelirse erkeğin yemek pişirmesini yada dışardan yemek getirmesini sever yani onlarda insanlar ve herşeyin ölçülüsü güzeldir. Tabi ki bunlar normal kadınlar için geçerli yoksa anormal bi kadınla evlenen erkeğe Allah yardım etsin.
    Mesela kadınlar erkeklerden daha kıskançtır kafaları erkeğin kafasından %100 ters çalışır çok değişik bi varlıklar ve Allah herkese kendini bilen aklı başında kadın nasip etsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bir soru sormak istiyorum. Evli olupta eski sevdiğini özleyen onunla yaşadıklarını düşünen var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ziraat Mühendisi idi ama çalışmıyordu. Evliliğimiz süresince ev hanımlığı yaptı, bir sefer KPSS'ye girdi biraz uğraşmıştık ama işe giremedi. Boşanma masrafları dışında KYK borcunun da bir kısmını (4000 küsur TL civarı sanırsam) ödedim, özelde dişlerini yaptırdık vs hanımefendinin. Hem kötü bir evlilik oldu hem maddi olarak çok zarar ettirdi. Tabi ki harcamaları yaparken eşim diye yapıyorum ama boşandıktan sonra göze batıyor geçmişi düşündüğümde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yesil1026

    Ziraat Mühendisi idi ama çalışmıyordu. Evliliğimiz süresince ev hanımlığı yaptı, bir sefer KPSS'ye girdi biraz uğraşmıştık ama işe giremedi. Boşanma masrafları dışında KYK borcunun da bir kısmını (4000 küsur TL civarı sanırsam) ödedim, özelde dişlerini yaptırdık vs hanımefendinin. Hem kötü bir evlilik oldu hem maddi olarak çok zarar ettirdi. Tabi ki harcamaları yaparken eşim diye yapıyorum ama boşandıktan sonra göze batıyor geçmişi düşündüğümde.
    Seni keriz niyetine sağmış kardeşim işte bunlar her türlü kötülüğü hakediyor iyi duyguyuda suistimal ediyor.Böylelerinden uzak durmak lazım ama insanın niyetinide anlayamıyorsun o yüzden temkinli olmak elzem.Çocuk mocuk yoktur umarım.Ha benimde sevgilim var içli dışlıyım huyunu suyunu bilirim evliliğe bile dönebilir ama mesafeliyim bu duruma ama zamanın ne getireceği belli olmaz.Gerçi benim kız arkadaşım sevgilim manita diyorlar ama ağır kaçıyor bu hanımda diyemiyorsun evli değilsin iyidir ne boğarız ne çok uzak oluruz evli gibi duruyoruz ama evli değiliz.Böyle mesafeli iyi evlilik pek çok şeyi öldürüyor.Birlikte yaşamak doğal karşılansa belki daha iyi olurdu herşey evlilik olunca herkes evliliğinde söz sahibi oluyor resmen bu heryerde böyle sen istediğin kadar uzak durmaya çalış.Aileler evleniyor sadece bireyler değil.Bu ülkenin en kötü yanıda bu.Eşin veya sen ailen akraban çevren tarafından öyle böyle dolduruşa getirilip uzaktan kumandalı araç gibi kullanılıyorsun.Kullanılmam demeyin hayatın akış düzeninde olmayacak şeyler öyle üst üste gelirki sen bile ne yaptığına inanamazsın.Sudan sebeplerle bile canıma tak etti deyip boşanan var öyle bir dönemdeyiz ayrıcana.Zararlı çıkanda hep erkek oluyor.Ha kadın açısından bakarsanızda o işi ayrıcalıklı anayasalarla belirleyen devlet düşünsün nasıl başının çaresine bakacağını eli ayağı tutuyorsa pek ala çalışabilir devlet hükümet yasa çıkaracağına birazcıkta kadını ayrıldığı kocasına mahkum etmesin.İş potansiyeli yaratsın ortalığa bırakmasın kadın cinayetlerininde sebebi hükümet ve devlettir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 26 Şubat 2019; 12:51:19 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BluePassenger

    Bende size karşı kırıcı olmak istemem ama çok özür dileyerek söylemek isterim yazınızı okuyunca bu arkadaş hiç evlenmemiş dedim ve emin olmak için sordum neticede insanız yanılabilirdim.
    En basitinden bi örnek vereyim bayan bi akrabam vardı evlendi boşandı ve ona sordular kocan çok iyi bi insandı neden boşandın cevabı hiç bir şeyime karışmıyordu erkek dediğin biraz maço olacak yeri geldimi kodumu oturtacak demişti. Yani kadınlar fıtrarları gereği çok baskı olursa patlarlar baskı olmazsa şişerler kadınına göre dozu ayarlamak gerek. Erkek dediğin kıskanç olur eşini kıskanmayan adamı karısı bile sevmez. Kadınlar fıtrarları gereği yönetilmeyi severler bi çok kadın kendi yöneteceği erkekle evlenmek istemez. Yani kılıbık erkeği kadın bile sevmez. Kadınlar yeri gelirse yemek pişirmeyi yeri gelirse erkeğin yemek pişirmesini yada dışardan yemek getirmesini sever yani onlarda insanlar ve herşeyin ölçülüsü güzeldir. Tabi ki bunlar normal kadınlar için geçerli yoksa anormal bi kadınla evlenen erkeğe Allah yardım etsin.
    Mesela kadınlar erkeklerden daha kıskançtır kafaları erkeğin kafasından %100 ters çalışır çok değişik bi varlıklar ve Allah herkese kendini bilen aklı başında kadın nasip etsin.
    Birşey deyim mi kadınlarda aslında ne yaptığını ne istediğini kendi bilmiyor kadını yönlendiren çevresidir eğer etkileşimde bulunduğu yada ulaşabildiği kendi fikrini tetikleyecek kimse yoksa kadın kendi kendine karar alabilir ama etrafında çevresinde akraba olur dost olur veya sosyal medya ile etkileşimde bulunduğu insanlar varsa devamlı farklı tepkime verebilir.Kadınlar her haltı ona buna sora sora süzüp filtreler ve sana durmadan farklı tepki verir.Sebebi budur kadın kendi başına karara almaz etrafındaki kadınlar onu tetikler dolduruşa getirir bu böyledir.Eğer kadının böyle bir şansı yoksa zaten erkeğinin buyruğundan çıkmaz misal eski nesilde böyle idi.Şuanda ise tam dediğim şekilde.Kadının ne kadar çok çevresi akrabası arkadaşı varsa o kadar çok farklı tepki verir yaşadığı olaylara.




  • norvejli kullanıcısına yanıt
    Hemşerim öncelikle selamlıyorum seni saygıyla. Düşüncelerimin aynısını yazıya dökmüşsün çok güzel bir şekilde. Çiftler birbirlerini kıskanmayı sevmek olarak görüyorlar ve birbirlerinin hayatına ne kadar çok müdahele ederlerse o kadar çok sevdiklerini düşünüyorlar ama en büyük yanlışı yapıp kendilerini kandırıyorlar. Lafı uzatmanın anlamı yok sen çok güzel anlatmışsın her şeyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: M3lank0lik

    Seni keriz niyetine sağmış kardeşim işte bunlar her türlü kötülüğü hakediyor iyi duyguyuda suistimal ediyor.Böylelerinden uzak durmak lazım ama insanın niyetinide anlayamıyorsun o yüzden temkinli olmak elzem.Çocuk mocuk yoktur umarım.Ha benimde sevgilim var içli dışlıyım huyunu suyunu bilirim evliliğe bile dönebilir ama mesafeliyim bu duruma ama zamanın ne getireceği belli olmaz.Gerçi benim kız arkadaşım sevgilim manita diyorlar ama ağır kaçıyor bu hanımda diyemiyorsun evli değilsin iyidir ne boğarız ne çok uzak oluruz evli gibi duruyoruz ama evli değiliz.Böyle mesafeli iyi evlilik pek çok şeyi öldürüyor.Birlikte yaşamak doğal karşılansa belki daha iyi olurdu herşey evlilik olunca herkes evliliğinde söz sahibi oluyor resmen bu heryerde böyle sen istediğin kadar uzak durmaya çalış.Aileler evleniyor sadece bireyler değil.Bu ülkenin en kötü yanıda bu.Eşin veya sen ailen akraban çevren tarafından öyle böyle dolduruşa getirilip uzaktan kumandalı araç gibi kullanılıyorsun.Kullanılmam demeyin hayatın akış düzeninde olmayacak şeyler öyle üst üste gelirki sen bile ne yaptığına inanamazsın.Sudan sebeplerle bile canıma tak etti deyip boşanan var öyle bir dönemdeyiz ayrıcana.Zararlı çıkanda hep erkek oluyor.Ha kadın açısından bakarsanızda o işi ayrıcalıklı anayasalarla belirleyen devlet düşünsün nasıl başının çaresine bakacağını eli ayağı tutuyorsa pek ala çalışabilir devlet hükümet yasa çıkaracağına birazcıkta kadını ayrıldığı kocasına mahkum etmesin.İş potansiyeli yaratsın ortalığa bırakmasın kadın cinayetlerininde sebebi hükümet ve devlettir.

    Alıntıları Göster
    O aynı yaşama keşke uzun süreli olsaydı derdim ki evlenene kadar. Evlendigimde daha güzel görünmeye başladı gözüme. Farklı bir boyut derlerdi de, bu olabilir sanirsam.
    Ayrıca Hiç bir şekilde hak hukuk iddia edemiyorsun. Hastalansa hastaneye gitsen seni kale almazlar, trafik kazası geçirse, en son aranacak adam olursun.
    Bir de biz çok geziyoruz, otellere öyle de dandik dunduk yerlerde kalinmiyor, minimum 270 TL Ramada başlıyor. Şimdi daha iyi yerlerde, daha uyguna kalıyoruz. Tak koyuyorsun evlilik cüzdanını tamamdır.
    Her konuda rahatsin.
    Eylülden beri burayı takip ediyorum, evlenmeden kariyi bosuyorsunuz. Araba mı bu yav? almadan ikinci elinde zarar edermiyim diyorsunuz.
    Bende eleştirdim, bu kadar da yapmadım.

    Evlenin. Harbiden evlenin. Aradığın kisiyse, uzatmaya gerek yok.

    İLİŞKİDE İKİ ÖNEMLİ KURAL VARDİR ;

    1- ÇOK BAĞLANMAYACAKSİN.

    2- CİCİ KUŞ DERKEN BOŞUNA DEMEDİM, KİZLAR BİR KUŞ GİBİDİR. ÇOK SİKARSAN ÖLÜR, BIRAKIRSAN DA UÇAR GİDER.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • merhaba arkadaşlar,

    4 aylık evliyim. pazartesi akşamı eşimle ufak bir tartışma yaşadık. kıskançlık üzerine olan tartışma o kadar ciddi boyutta olan bir tartışma değildi. daha öncelerden daha sert tartışmalarımızda olmuştu. gece yattığımızda konusu tekrar açıldı ve eşim bir anda yataktan kalkarak gitti. ben tuvalete yada mutfağa gittiğini düşündüm ancak tam dalmak üzere olduğumdan uyuyakalmışım. sabah uyandığımda yanımda olmadığını ve salonda uyuduğunu gördüm. bu beni çok etkiledi ve öfkelendirdi. hemen giyinerek evden ofise doğru çıktım. dün gün içinde ve akşam neredeyse hiç konuşmadım ama içimden gelmiyor konuşmak. kendisini haklı sanıyor mu bilmiyorum ama bu yaptığı davranış beni çok etkiledi. daha 4 aylık evliyiz. burada olan daha tecrübeli arkadaşlardan rica ediyorum ilk defa küslük gibi bir durumdayım bu durumlar nasıl düzelir yada ne yapmalıyım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aikido_oreo

    merhaba arkadaşlar,

    4 aylık evliyim. pazartesi akşamı eşimle ufak bir tartışma yaşadık. kıskançlık üzerine olan tartışma o kadar ciddi boyutta olan bir tartışma değildi. daha öncelerden daha sert tartışmalarımızda olmuştu. gece yattığımızda konusu tekrar açıldı ve eşim bir anda yataktan kalkarak gitti. ben tuvalete yada mutfağa gittiğini düşündüm ancak tam dalmak üzere olduğumdan uyuyakalmışım. sabah uyandığımda yanımda olmadığını ve salonda uyuduğunu gördüm. bu beni çok etkiledi ve öfkelendirdi. hemen giyinerek evden ofise doğru çıktım. dün gün içinde ve akşam neredeyse hiç konuşmadım ama içimden gelmiyor konuşmak. kendisini haklı sanıyor mu bilmiyorum ama bu yaptığı davranış beni çok etkiledi. daha 4 aylık evliyiz. burada olan daha tecrübeli arkadaşlardan rica ediyorum ilk defa küslük gibi bir durumdayım bu durumlar nasıl düzelir yada ne yapmalıyım.
    Düzelir hocam ya akşam bi çiçek al git tamsmdır canlı bombanın önüne atla ama kadınla tartışma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ManyetikRenozans M kullanıcısına yanıt
    Arayı düzeltmek kolay hocam o dert değil o kadar. Benim esas canımı sıkan konu yanımdan gitmesi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tespitinize katılıyorum. Başımdan geçeni de anlatayım.
    Benim kız arkadaşımın iş yerinde aynı yaşıt bir sürü memur var.Bizimki bunlarla takıla takıla beni pek umursamıyordu. Önceki kız arkadaşımın ise çevresinde pek arkadaşı yoktu.Beni önemsiyordu. Kararsız bir yapısı olması ve çevresinde etkileyen kişilerin olmaması buna etken olduğunu düşünüyorum bende.
  • Aikido_oreo kullanıcısına yanıt
    Evlendikten 5-6 ay sonra bazı arkadaşlarım keşke hiç evlenmeseydim. Kendilerini özgür hissetmediklerini,baskı ve stresli hissettiklerinden bahsettiler. Sizde de böyle bir durum var mı acaba? Ben edindiğim ve yaşadığın tecrübelerden bizim kadınlara değil kadınların daha çok bizlere ihtiyacı var. Ve genel olarak üzerinizde baskı kurmaya çalışıyorlar. Ben şimdi çok iyi anlıyorum evli insanların neden erken yaşlandığını.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben baskı ve stres hissetmiyorum hocam. Kıskançtır ama öyle baskılama gibi bir yapısı yoktur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • garip2018 G kullanıcısına yanıt
    Aradığın kisiyse, uzatmaya gerek yok diyorsunuz ama benim takıldığım nokta şurası üstat. Şimdi kız iyi güzel.Aradığım özellikleri %80 karşılıyor. Bundan iyi eş olur diyorsun. Ancak ilk buluşmaya gidince tipi gözüme tam hitap etmiyor... Önceden mantık evliliği olacak diyordum.Ancak yaş 29 olunca artık dış görünüşe de önem verir olduğumu fark ettim. Forumda takip ettiğim kadarıyla arkadaşlar dış görünüşüne yani yüzüne o kadar takılmayın, aradığınız özellikleri taşıyorsa tmm bu iş diyorlar. Evet kızla zaman geçirdikçe kızın yüzü güzel gelmeye başlıyor bunu da fark ediyorum ama o ilk görüşmede etkiyi atamıyorum :)
    Evliliği kumar olarak görüyorum aslında. Eğer ben gibi kızlarla bir ortamınız yok ise. Tanıştırıyorlar öyle başlıyoruz. Modern görücü usulü tarzı işte :)

    İlişkideki iki önemli kuralın altını da çizmek istiyorum. Bu şekilde kaybettiklerim çok oldu.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: fuwafuwaboy

    Evlendikten 5-6 ay sonra bazı arkadaşlarım keşke hiç evlenmeseydim. Kendilerini özgür hissetmediklerini,baskı ve stresli hissettiklerinden bahsettiler. Sizde de böyle bir durum var mı acaba? Ben edindiğim ve yaşadığın tecrübelerden bizim kadınlara değil kadınların daha çok bizlere ihtiyacı var. Ve genel olarak üzerinizde baskı kurmaya çalışıyorlar. Ben şimdi çok iyi anlıyorum evli insanların neden erken yaşlandığını.
    Türkiye'de böyle bir durum var tek yaşayan kadına kötü gözle bakılıyor dul kadına kötü gözle bakılıyor mutlaka bir arkadaş olur eş olur yanında bulunması lazım.İnsan kendini güvende hissetmiyor ülke malum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aikido_oreo

    merhaba arkadaşlar,

    4 aylık evliyim. pazartesi akşamı eşimle ufak bir tartışma yaşadık. kıskançlık üzerine olan tartışma o kadar ciddi boyutta olan bir tartışma değildi. daha öncelerden daha sert tartışmalarımızda olmuştu. gece yattığımızda konusu tekrar açıldı ve eşim bir anda yataktan kalkarak gitti. ben tuvalete yada mutfağa gittiğini düşündüm ancak tam dalmak üzere olduğumdan uyuyakalmışım. sabah uyandığımda yanımda olmadığını ve salonda uyuduğunu gördüm. bu beni çok etkiledi ve öfkelendirdi. hemen giyinerek evden ofise doğru çıktım. dün gün içinde ve akşam neredeyse hiç konuşmadım ama içimden gelmiyor konuşmak. kendisini haklı sanıyor mu bilmiyorum ama bu yaptığı davranış beni çok etkiledi. daha 4 aylık evliyiz. burada olan daha tecrübeli arkadaşlardan rica ediyorum ilk defa küslük gibi bir durumdayım bu durumlar nasıl düzelir yada ne yapmalıyım.
    Bizde küs yatma yok. Bir kaç kez bizde tartistik. Biri bildiğin çok şiddetli olmuştu, ben gitmiştim, yarım saat sonra gelip, burada mı yatacaksin demişti? İkimizde küs yatmaya karsiyiz. Bu beni mutlu ediyor.
    Sabah kaldirsaydin. İki cümle söyleseydin. Takılma fazla, düzelir. Sabah konussaydin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 545546547548549
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.