Şimdi Ara

Evlilik Teklifi .. 14 Şubat.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: c0ntRoLL

quote:

Orijinalden alıntı: torenzi

Yol yakinken vazgec bekarlik sultanliktir bak bosanmis biri olarak soyluyorum sana

Hayatının kadınını bulamayanlar işte bu lafı diyor başka birşey değil bence bekarlık sultanlıktır diyenler sonra yine evleniyor yine istiyor boşverin bunları

Bir insan Sevdiği kadına kendini adaması ve çocukları olması çocuklarıyla vakit geçirmesi karısıyla vakit geçirmesi bir aile ortamı kadar güzel birşey var mı hayatta merak ediyorum olabilecek bazı şeyler olur ististanalar olur kötü aileler var ama eğer seni seven ve senin sevdiğin bir kadını bulduktan sonra insan neden evlenmesin neden bir aile kurmasın ki inş. kabul eder ki bir fikrim yok nasıl teklif ediceğin hakkında ama güzel olur ve güzel bir karşılık alırsın inş. şimdiden hayırlı olsun diyeyim güzel olması dileğiyle kardeşim :)

Sanki kadın+çocuk tüm sorunların çözümü gibi yazmışsınız. Oysa en büyük stres bunların ikisi olunca başlıyor bence .
    Daha okuyorum evlenirmiyim evlenmezmiyim bilmiyorum ama para yoksa hiç bir şeyde huzur yok ondan eminim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yusac

quote:

quote:

Yol yakinken vazgec bekarlik sultanliktir bak bosanmis biri olarak soyluyorum sana

Hayatının kadınını bulamayanlar işte bu lafı diyor başka birşey değil bence bekarlık sultanlıktır diyenler sonra yine evleniyor yine istiyor boşverin bunları

Bir insan Sevdiği kadına kendini adaması ve çocukları olması çocuklarıyla vakit geçirmesi karısıyla vakit geçirmesi bir aile ortamı kadar güzel birşey var mı hayatta merak ediyorum olabilecek bazı şeyler olur ististanalar olur kötü aileler var ama eğer seni seven ve senin sevdiğin bir kadını bulduktan sonra insan neden evlenmesin neden bir aile kurmasın ki inş. kabul eder ki bir fikrim yok nasıl teklif ediceğin hakkında ama güzel olur ve güzel bir karşılık alırsın inş. şimdiden hayırlı olsun diyeyim güzel olması dileğiyle kardeşim :)

Sanki kadın+çocuk tüm sorunların çözümü gibi yazmışsınız. Oysa en büyük stres bunların ikisi olunca başlıyor bence .
    Daha okuyorum evlenirmiyim evlenmezmiyim bilmiyorum ama para yoksa hiç bir şeyde huzur yok ondan eminim.

arkadaş zaten sıkıntı olmaz demiyorum ki ben bekarlık sultanlıktır lafı yanlış bence bir insan aile ortamı kurmıcaksa hayatta hep kendine çalışacaksa ne anladım bundan tamam sorunlar olucak paran yoksa tabikide sıkıntı biliyorum durumuna göre davranıcan o zaman durumun kötüyse çocuk yapmıyacan ne diyim ki durumu kötü olupta gidip 5-6 çocuk yapan insanlara sinir olurum mesela hem kendini hem çocukları rezil etmekten başka birşey değil yani para yoksa zaten evlenmeyin arkadaş ben orta halli durumda duruyorum

neyse parayı kendime göre düşündüğümden öyle fikirler söyledim ben parası olmayan durumuna göre davranıcak yapacak birşey yok

• İnsallah kabul eder merakla bekliyorum sonucu

• quote:

quote:

görürsün hayatının kadınını

• Hocam cevap kesin evet mi olcak ona göre hazırlanın :)
    Evetse allah mesut etsin
  • Yapma bu hatayı yapma Ben daha yeni boşandım.Evlenmeyin,bekar geizn.Kafa rahat.Arayanın yok,soranın yok.Eve geç gitsen nerede kaldın diye hesap soranın yok.Mutluluk budur ya

Doğru kişiyi bulmuşsan ama bırakmak olmaz.Sesin güzelse böyle canlı müzik organizasyonları yapan bir mekan seçmen yani ses sisteminin hazır olduğu bir mekan seçmen nasıl olur? Aklıma bir fikir geldi.Ama işte sesinin güzel olması lazım Kıza evlenme teklifi yapmadan önce çıkacaksın duygusal bir şarkıyı kendi sesinle söyleyeceksin ve sonrasında kızı yanına davet edeceksin.Diğer tüm müşteriler de tabi mikrofonla konuştuğun için şahit olacak bu duruma.Sonra yüzüğünü çıkaracaksın,tek dizini kırıp kıza malum sözleri söyleyeceksin ki ben telaffüz etmek istemiyorum o soru cümlesini Kız da evet derse emin ol tüm müşterilerde alkış ve tebrikler eşliğinde kutlayacaktır.Güzel bir anı olarak kalır.

• Sonucu merak ediyorum ,umarım kabul eder
    Ula bende bi kızdan hoşlanıyom gidip bendemi desem
  • Hocam evlilik teklifi etmeyin yada evlenmeyin demiyorum. Teklif edeceğiniz kişiyi iyice tanıyın Allah korusun çoluk çocuğa karıştıktan sonra ayrılmak çok kötü birşey, Annem babam ben 2 yaşındayken ayrılmış babaannemin yanında büyüdüm. Lütfen hayatınızı birleştireceğiniz kişiyi iyi seçin iyi tanıyın.

edit: imla/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xabi Alonso -- 9 Şubat 2015; 14:50:56 >
  • 14 subatta evlilik teklifi et, hem yildonumunu unutma gibi bi sansin olmaz arti olarak 2 hediye yerine bi taneden siyirirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkurler arkadaslar :) hayir deme luksu yok zaten basari' yumrugu :) saka bi yana kendimi hazir hissediyorum e yas 27 kismette varsa olsun varsin diyorum.

Sonucu elbet yazicam buraya planlamayi yapiyim yeterki

Cok saolun dostlar

• -Evlensene la benle
    -Ha
    -Evlencenmi
    -Olur

Behzat ç evlilik teklifi.masrafsız

• Csgo itemlerini satsan masrafını çıkarırsın zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Green Master Yoda

quote:

quote:

görürsün hayatının kadınını

ilerde yaşlanınca görücem ben sizi :D

• mutluluklar dilerim size
  • Kardesime miras o :))

• ya red yersen bunalıma girme sakın
  • matruşka al. her katın içine küçük notlar yaz. en küçüğünün içine de yüzüğü koy.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kristaldeniz -- 9 Şubat 2015; 15:49:11 >
  • küçükçekmece Love Garden kafenin en üst katını özel olarak kapattım.

Menü + süsleme + özel garson + özel kat hepsi içerisinde 300 TL

sadece çiçeği ben alıcam o kadar

teşekkürler ilginize arkadaşlar
  • Bol sans, umarim istedigin olur

• Geç kalmışsın şimdiden bitmiştir mekanlardaki 18.00'dan sonra rezerveler. Gündüz edeceksin de acele etmen gerek 2 gün kaldı.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.