Şimdi Ara

Evlilik Teklifi .. 14 Şubat..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar fazla uzatmadan konuya girmek istiyorum,

14 Şubat günü evlilik teklifi etmek istiyorum,

kız arkadaşım 14:30 ve 18:00 arası müsait.

Mekan konusunda sıkıntılarım var. yardımcı olurmusunuz ?

mekan ve organizasyonu iyi olmalı . k.çekmece halkalıda oturuyoruz.

Yardımlarınızı rica ederim. ( bütçem fazla olamsada 500 tl olabilir )

• Yüzük hazır mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet yuzuk hazir sadece mekan ve mekan susleme kaldi

• Up..
  • başbaşa yemekten sonra hiç tahmin etmeyeceği ama bakacağı yerden yüzüğü koy gördüğü anda teklifi sun..
  • Yol yakinken vazgec bekarlik sultanliktir bak bosanmis biri olarak soyluyorum sana

• quote:

Orijinalden alıntı: torenzi

Yol yakinken vazgec bekarlik sultanliktir bak bosanmis biri olarak soyluyorum sana

Hayatının kadınını bulamayanlar işte bu lafı diyor başka birşey değil bence bekarlık sultanlıktır diyenler sonra yine evleniyor yine istiyor boşverin bunları

Bir insan Sevdiği kadına kendini adaması ve çocukları olması çocuklarıyla vakit geçirmesi karısıyla vakit geçirmesi bir aile ortamı kadar güzel birşey var mı hayatta merak ediyorum olabilecek bazı şeyler olur ististanalar olur kötü aileler var ama eğer seni seven ve senin sevdiğin bir kadını bulduktan sonra insan neden evlenmesin neden bir aile kurmasın ki inş. kabul eder ki bir fikrim yok nasıl teklif ediceğin hakkında ama güzel olur ve güzel bir karşılık alırsın inş. şimdiden hayırlı olsun diyeyim güzel olması dileğiyle kardeşim :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkür ederim dostum :)

forumdan bir dost güzel bir fikir verdi.. teknoloji mağazalarındaki televizyonlara videonuzu yayınlatın diye.. :) mantıklı geldi
  • Kız Kulesine yemeğe götürebilirsin hocam
    Grupanyada bir çok güzel indirim var
    2 kişi 200 TL buna ulaşım bile dahil
  • quote:

Orijinalden alıntı: qun4L

Teşekkür ederim dostum :)

forumdan bir dost güzel bir fikir verdi.. teknoloji mağazalarındaki televizyonlara videonuzu yayınlatın diye.. :) mantıklı geldi

olabilir dostum celal ile ceren diye bir film vardı ordada bir alışveriş merkezindeki televizyondan videoyu yayınlayıp şarkıyla ortaya çıkıp teklif yapıyordu internettede araştırma yapabilirsin fikirler hakkında youtubedan vs.. yani daha önce yapılmamış birşey olsun diyosan farklı tabikide olsada farketmez sonuçta dümdüz etmekten çok çok iyidir güzel yapılmış evlilik teklifleri vardır daha internette videolar falan ama bu fikir de iyi yani başarılı bir şekilde yapılırsa ayrıca çok çok süper olur kolay gelsin diyim şimdiden organizasyon yapıcan sonuçta :)
  • aksam oturun başbaşa konuşun sohbet edin bi sessizlik anı olurya o an teklif et en masrafsızı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akinau -- 9 Şubat 2015; 3:32:28 >
  • Evlilik disardan ne kadar guzel tozpembe geliyor dimi insana

• 14 Şubatta evlilik çok abartılı değil mi dostum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerdarSarpSr

14 Şubatta evlilik çok abartılı değil mi dostum?

14 şubata karşıydım zaten ama kız arkadaşımın iş sebebi ile bi tek 14 şubat saat 14:00 ile 18:00 arası görüşebilicez. yüzük vs hazırdı zaten. e olmuşken olsun artık diyorum
  • qun4L kullanıcısına yanıt
    O zaman hayatının fırsatını kaçırma iyi şanslar
  • SerdarSarpSr kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim dostum
  • İyi şanslar
  • The Neighbourhood kullanıcısına yanıt
    İnş halledebilirim :) teşekkürler
  • cok iyi dusunmussun tebrikler. hem evlenme yil donumu hemde sevgililer gunu icin tek hediye
    ALLAH mesut etsin

• Deli_Yaban kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim :)
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.