Şimdi Ara

Evlilik baskılarına verilecek en sağlam cevaplar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İllaki zaman geliyor çatıyor aranızda buna maruz kalmaya yeni başlayanlar, uzun zamandır maruz kalanlar veya maruz kalma adayı genç arkadaşlar vardır. Ben buna yıllardır maruz kaldığım için artık herkese tek tek uzun uzun laf anlatmaktan bıktım. İşin gücün durumun iyiyse askerliğini de yaptıysan sana resmen bozuk plak oluyor insanlar. "E daha ne zaman everecez seni yeaw" demeler ilk zamanlar biraz gülümsetse de bu yıllarca istikrarla usanmadan bıkmadan sen bekarlığı seçmende ki gerekçelerini, bunun bir tercih meselesi olduğunu, hayatından memnun ve gayet iyi olduğunu söylemene rağmen ısrarla sürünce bu çin işkencesi halini almaya başlıyor. Özellikle anneniz bu konuda bozuk plağın alasını oynadığı için ne derseniz deyin susturamıyorsunuz, kesmiyor üstüne bir de sizi azarlamaya başlayınca bu çekilmez bir hal almaya başlıyor. Anneler bu konuda felç de geçirse parmağıyla ima eder yine bu konudan kesinlikle ve asla vazgeçmeyecek tek canlılar olsa gerek. Kalp kırma yoluna başvurdum eni sonu bu sefer seviye yerlere inip inatla artarak beddua eşliğinde devam edince bir cinayete mahal vermemek için iletişimi bir süre kestim ama bu şekilde gitmiyor.

Siz forumdaşlardan evlilik baskısına verilecek en sağlam cevapları bekliyorum. Bu durumda olan, olma adayı diğer arkadaşların da aydınlanmasında ve bu durumla başa çıkmasına yardımcı olacaktır eminim.
    Şimdiden söyleyim çare olarak "evlen sen de" gibi troll cevaplar gelmesini istemiyorum.

Tek bildiğim bu konuda baskıyı yapanlara mantıklı açıklamalar ile karşının daha beter üstünüze gelmesine sebep olmanız.

Öyle cevaplar vermeliyiz ki karşının bunu kendince çürütecek bir cevap yöntemi bile olmamalı.

İyi düşünün arkadaşlar sağlam cevaplarınız bizi aydınlatacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam orta derece kollektivist bir toplum olduğumuz için böyle şeyleri duyman normal anadolu cocuğu isen her ailede yoktur sizinkiler abartıyor demekki. Artık dayanamıyorsan taşınma durumuna geçebilirsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • "Hayır evlenmeyi düşünmüyorum" yazılı tişört giyeceğim en sonunda ben.

• Kabak çekirdeğinin tadı güzeldir, bırakın da tadınızdan faydalansınlar. İşin şakası bir yana da hayat sizin n hayatınız, toplumu susturamazsınız . Önce evlen diye başının etini yerler, evlensen çocuk diye tuttururlar, onu da yapsan 2. ve 3.nün siparişini verirler. Değil hayata bakışın aile planlamana kadar karışırlar. Umarım aldığınız kararlardan pişman olmazsınız, her şey gönlünüzce olur.

İyi forumlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşıtların bir bir evleniyor sen de evlen 2 oynayalım diyenlere senin yaşıtların da bir bir bu dünyadan göçüyor öl de biz de helva yiyelim diyebilirsin. Ben bunu dedim adam kaldı öylece. Neyse ki aramız samimi olduğundan espri mahiyetinde söylemiştim.

istemiyorsunuz bu kadar basit

çay istiyormusunuz diye sorulduğunda neden istemediğiniz açıklamıyorsunuz sanırım

yani açıklama yapmaya gerek yok zaten

ani diyorum gezicem diyorum evlenmek istemiyorum diyorum hayat güzel diyorum dinletemiyorum. bekarlık harbiden sultanlık be abi. beleş yasiorum gibi hissediyorum cidden maaş full bana kalıyo geçim derdi yok adam bana evlen diyor.

edit: evlenirsem sen mi bakacan evimi barkımı sen mi alacam coluga cocuga sen mi bakacan sert bir cevap olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Altyazar -- 16 Nisan 2018; 11:36:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades

Bu mesaj silindi.
    Helal düşüncelerinı sevmem ama mizahı zeka iyi

Orijinalden alıntı: ilkogrtmat

Kabak çekirdeğinin tadı güzeldir, bırakın da tadınızdan faydalansınlar. İşin şakası bir yana da hayat sizin n hayatınız, toplumu susturamazsınız . Önce evlen diye başının etini yerler, evlensen çocuk diye tuttururlar, onu da yapsan 2. ve 3.nün siparişini verirler. Değil hayata bakışın aile planlamana kadar karışırlar. Umarım aldığınız kararlardan pişman olmazsınız, her şey gönlünüzce olur.

İyi forumlar.
    Mrb remy hanım

• 23 yaşındayım bana da çıtlatmaya başladılar. Hayatımı bitirmeye hazır olmadığımı söylüyorum hep.

• Reddedemeyeceğim birisi henüz karşıma çıkmadı.

Parasi neyse verelim de istedigimiz fizigi satin alalim be. -Tyrion Lannister

• InScienceWeTrust kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Merhaba
    Son zamanlarda, evlilik konularında ve karı - koca ilişkilerinde sizi çok görür oldum hanımefendi.

Dilerseniz, sizinle tanışmak isterim.

Tabi neden olmasın, ne zaman isterseniz bir PM kadar yakınım size.

Başka konularda da cevap yazıyorum aslında ama dikkatinizi onların çekmesi çok ilginç.

Tabi neden olmasın, ne zaman isterseniz bir PM kadar yakınım size.

• yaş 27, senin işittiğin sözler aile olsun çevre olsun ufaktan kulağıma gelmeye başladı 3 yıldır beraber olduğum kazık attı gitti şimdi nasıl başkasına güvenip onla bi yuva kurayım sanırım evlenmeyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MysticDesign -- 16 Nisan 2018; 12:31:57 >

AMD Ryzen™9 5900X - MSI MPG B550 Gaming Edge Wi-Fi - GIGABYTE GeForce RTX™ 3080 VISION OC - Corsair Vengeance RGB Pro 2X16 3600 Mhz - EVGA SuperNOVA 750 G2 80+ GOLD - PNY XLR8 CS3040 1TB 5600/4300MB/s - NOCTUA NH-D15 - Corsair iCUE 4000X Black Xiaomi Mi XMMNT27HQ 27” 165Hz 1ms Adaptive-Sync IPS QHD
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeautifulSwitzerland

Biricik evladınin başkalarının sabahlara kadar cigliklar attirarak düdükledigi biriyle mi evlenmesini istiyorsun? De
    Demiştim bunu, sen sanki az mı düdükledin dediler

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.