Şimdi Ara

Evlenseniz ailenizi yanıniza alırmısınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
3
Favori
1.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler selam, böyle tuhaf bir durumla karşı karşıyayım. Nişanlıyım ve kısmetse gelecek yaz evlenicem ama şuan 1+1 evde annemle yaşıyorum.

Annem ev alalım diyor 2+1 kendi kafasına göre ablamla herşeyi halledip eve girmişler parasıni ödiyeceğiz, nişanlım dedi 1+1 2 tane alalım altlı ustlu yada karşı karşıya olsun ilerde sorun yaşarız dedi. bizim hiçmi özelimiz olmayak dedi kavga edicez yanımızda annen bizimi izleyecek dedi.

Bence çok haklı bende oturmak istemiyorum tabi anneme sen bizimle oturma diyemem. 2 daire en mantıklısı ama bu konuyu anneme açtığımda yanlış anlar diye korkuyorum.

Siz böyle bi durumda olaya nasıl yaklaşırdınız ?

Gece 12 de seferim var daha hiç uyumadım bu konuyu düşünmekten buraya sormak istedim iyi akşamlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Abimize yardımcı olalım, yukarı

• Nişanlın haklı. Evde 10 sene sıkıntı çekeceğinize bir kerelik annenizin kırılmasını tercih etmelisiniz.
  • Özel hayat diye bir şey var bence annen olumlu karşılar
  • senin için de sorun çıkmaması için iki ayrı ev mantıklı
  • Emin ol annende zamanında babanın ailesiyle oturmak istemezdi

Aile bu bir sorun olduğunda başının üstünde yeri var ama bu farklı bir konu
  • kaç yaşına gelmişsindir süt oğlanı gibi davranma annene sözünü geçirt bi zahmet. kadıncağızı evden atmıyorsunuz ya böyle böyle de anlar halden o
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yani imkanınız varsa gayet iyi bir düşünce.

• Bir daha nişanlına sor olmaz derse üsteleme

• annen bi şey demese bile sen kendin yine rahatsız olursun o iş yaş.
  • ne yanlış anlayacaklar en doğal hakkın. ben ayrı yaşamak istiyorum dediğinde anlayış göstermeleri lazım
  • Eğer kardeşin ve annen gelicekse sıkıntı olur söylemesi yengemiz doğru söylemiş.
  • T.R.A.V.E.G.O kullanıcısına yanıt
    maddiyat elveriyosa yenge sonuna kadar haklı ,ilerde bende aynı durumla kaşılaşıcam bakım gerektirmediği sürece aynı evde kalmayı düşünmüyorum ve benimde hayalimde yengeyle aynı şey var ( şuan annemle yaşıorm kız kardeşim üni okuyor ) anneme bunları zaten söyledim ben çatır çatır konuşurum üzülücekse üzülür yapcak birşey yok o zaman neyin nolduğunu daha iyi gözlemleseydi 50 yıllık hayatında , kaldıki annem bu konuda benle aynı fikirde ama eminim yine bir sürü sorun çıkıcaktır ve bende adım gibi eminim çoğu sıkıntıda annem haksız olucak hala dünki çocuğuymuşum gibi davranıcak , halbuki kendisi 19 yaşında evden çıkmış okumak için sonra okul bitince ayrı şehre taşınmış yıllarca ailesinin yanına gidememiş , baktığımız zmn tüm sülale hatta bizden önceki tüm nesil böyle ama iş kendilerine gelince saçmaladıklarının farkına varamayabiliyolar, bence yenge gayet makul konuşmuş boşuna zorlama yengeyi. annenle nasıl konuşursun sana kalmış ama bu durumlar olabildiğince açı konuşmak en iyi çaredir , hanımla fındık kırarken yan odadan bizimi dinlemek istiyosun çocuk yapmak için seni komşuyamı göndericez diye sert bi şekilde sor mesela , söylücek söz bulamaz , aslında oda biliyodur neyin doğru olduğunu ama görmezden geliyolar işte böyle çat çat konuşunca teslim oluyolar , çok denedim tutuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakup13 -- 4 Ekim 2013; 21:58:49 >

• nişanlın haklı hocam annende istemez bence düşününce aynı evde yaşamayı..

• durumun iki daireye yetecekse 'mutlaka' ayrı oturun..
  • Anladığım kadarıyla annen tek başına kalamayacak durumda.Bu durumda aynı evi paylaşın derim.Yani karşı daireden filan ev tutmanın bir mantığı yok.Geniş aileden zarar gelmez.Fakat bu duruma nişanlın ne der bilemiyorum.
  • Anlayacağı bir dilde durumu annene izah et anlayışla karşılayacaktır
  • Nişanlın haklı.Ev üstünde ev olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: atroce

Emin ol annende zamanında babanın ailesiyle oturmak istemezdi

Aile bu bir sorun olduğunda başının üstünde yeri var ama bu farklı bir konu

+1 Annenize aynen boyle soyleyin

• Konu dışı hep ergen.trol cevaplar alirsin. bence annen kızmaz.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.