Şimdi Ara

EVLENMEYİMİ PLANLIYORSUNUZ? 94847373326237 KEZ DAHA DÜŞÜNÜN (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
4
Favori
17.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kıstaslarla evlilik kavramına ultra saf su filtrelemesi yapmaya çalışıyorsunuz. Böyle şeyler sizi rahatsız ediyorsa evlilik denen sözleşmeye kökten muhalifsiniz demektir.

• alakası yok, tam tersini uygulayın... dedikleriniz adam gibi biri için yapılmayacak şeyler, adam gibi adam ol karın sana tapsın... bu kadar basit.

• Arkadaşlar her insan farklı duygu düşüncelere sahip. Bazı insanlar gerçekten sevdiği kişiyle evlenebiliyoe ya da evlendiği kişiyi sevebiliyor. Ve inanın evlenmenin yegane nedeni yaşkandığınızda size destek olması gereken bir hayat arkadaşı bulmanız en büyğk nedeni bu. Yaşlılık hiçbişeye benzemiyor çünkü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıl oldu 2021, ne evliliği hmmına...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doory kullanıcısına yanıt

Evet kötü adam olacak. Bugün seni isteyen, dost ahbap görünen birinin yarın tamamen aksi davranışlar sergileyebileceğini düşünecek olgunluğa sahip olman gerekir. Buna sahip değilsen sadece kadın erkek ilişkilerinde değil, hemcinsin olan arkadaşlarınla kurduğun ilişkilerde de hayal kırıklığına uğrarsın. Ve yaşadığın hiçbir hayal kırıklığı bir başkasının hayatına kastetme hakkını sana vermez. İnsan rasyonel davranma potansiyeli olan ama çoğu zaman bunu beceremeyen bir canlıdır. Bugün ak dediğine yarına kara diyebilir. Özellikle kadınlar daha tutarsızdır. Bunu bilerek ilişki kurmak ve tedbirli olmak gerekir. Kazan doğururken inanıyorsun da öldüğüne neden inanmıyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kortor -- 8 Ocak 2021; 10:41:13 >
  • Tam 4 ay önce 4 yıllık sevgilimle severek evlendim. Evet bazı sevdiğim şeylerden vazgeçmem gerekiyor. Evet evde akşamları yapmak istediğim şeyleri yapamıyorum sürekli iç içe olmak zorunda kalıyorum. İnsan bazen özgürlüğü özlüyor, arkadaşlarınla kamp yapmayı, haftasonu tatile gitmeyi, sabaha kadar bilgisayar oynamayı, 31 çekmeyi... Ama yine de her gece sevdiğin kadınla uyumak gibisi de yok. Sevdiğin kadından çocuğunun olması ise sanırım dünyanın en güzel şeyidir. Yaşım 28 bu arada.

Benim tavsiyem evlenecekseniz gerçekten sevdiğiniz ve sizi sevdiğine emin olduğunuz kişiyle evlenin. Yoksa hiç çekilecek şey değil sabah akşam yanınızda aşık olmadığınız birisini nasıl çekeceksiniz...

• Hocam ne evlenmesi hayatımızda biri bile yok   Birde eve kapattılar pandemi dalgasına, ot gibi yaşıyoruz, ne sosyalleşme kaldı ne yeni insanlar tanımak.

Ama olurda bir gün bu eşiğe gelirsem önerilerinizi dikkate alacağım, teşekkürler  

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

🙏😌

Yüzde 100 Haklısın kardeşim. 🙏 😌

Hocam Antalya'dan evlenilir mi

Muhafazakar aile yapisi namina hiçbir sey yok bu sehirde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin onu sevmenizden çok onun sizi sevmesine dikkat edin derim çocuğu gibi severse olur bu iş ,siz onu zamanlada seversiniz zaten ,ilerde hayat arkadaşlığıda bu şekilde ancak olur .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geberit -- 8 Ocak 2021; 11:43:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnergyHill

En az boyle kiz nüfusu %70 civaridir geriye kalan %30 içinde ortalama tip olduğumuzdan ve ünlü veya instada takipcimiz yok cikar kaldi %1 onu bulmak için ugraşiyoruz:D.

Alıntıları Göster

ama bir sorunu anlamıyor şu %70. Nüfusta şu isteklerini karşılayacak bu devirde şu çılgın isteklerini karşılayabilecek kadar kazanan erkek anca %10 eder onlarında bir kısmı evli, sevgilisi var vs vs.

ona karşı genelde erkeklerin istedikleri mutluluk olabiliyor çok daha makul bence şimdi hangi taraf haksız. Ha canileri sapıkları aradan çıkarıyorum.

• AkoobLaze A kullanıcısına yanıt
    Yapmak isteyip de yapamadığını düşündüğün şeyleri yine yapabilirsin ki engel ne ?
    Bireyselliğe önem vermelisiniz veya eşinizle diğer arkadaşlarınızla da ortak hareket edebilirsiniz.
    Mutluluğun formülü bence bu. Bekarlık beya berduşluk nereye kadar .. bu arada tebrik ederim
  • danny_zuko kullanıcısına yanıt
    Konuşarak iletişim kurarak hayatınızı planlayıp düzene oturtarak üstesinden gelebilirsiniz. Sosyal statü kazanmak kolay değildir hayatta level atlamak hiç kolay değildir. Kolay olsa konfor alanında pinekleyen bunca insan da evlenirdi.
    Önemli olan çok sayıda kızla yatmak değil herkes seni ararken senin birine ait olman. Bu baştan çıkarıcı yegane durumdur. Kadını çıldırtır erkeği yüceltir
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkoobLaze

Tam 4 ay önce 4 yıllık sevgilimle severek evlendim. Evet bazı sevdiğim şeylerden vazgeçmem gerekiyor. Evet evde akşamları yapmak istediğim şeyleri yapamıyorum sürekli iç içe olmak zorunda kalıyorum. İnsan bazen özgürlüğü özlüyor, arkadaşlarınla kamp yapmayı, haftasonu tatile gitmeyi, sabaha kadar bilgisayar oynamayı, 31 çekmeyi... Ama yine de her gece sevdiğin kadınla uyumak gibisi de yok. Sevdiğin kadından çocuğunun olması ise sanırım dünyanın en güzel şeyidir. Yaşım 28 bu arada.

Benim tavsiyem evlenecekseniz gerçekten sevdiğiniz ve sizi sevdiğine emin olduğunuz kişiyle evlenin. Yoksa hiç çekilecek şey değil sabah akşam yanınızda aşık olmadığınız birisini nasıl çekeceksiniz...

31 çekmek dedin de

ilk sene gebe kalmayınca dr a gittik varikosel var sende deyip hemen kesmek istedi

ben istemedim

kısa süre sonra gebe kalmıştı

ilk olunca insan hassas mı olyo ne elleşmeyim 9 ay boyunca

hatta bir seferinde şüphelendi başka garıya mı gidiyon bir erkek bunca zaman sex yapmadan nasıl durabilir demişti

osbir deyince inanmadı ben de görcem dedi

banyoda gözünün önünde yapmıştım

o aşağılanmayı heç unutmam  

• Bazı arkadaşlar doğru insanı bulmaktan falan bahsetmiş ama bu kadar dert yanan insan salak değildi herhalde. Biz de doğru insanı bulduğumuzu düşündük de evlendik. Her şey güzel giderken gerçekle milyonda bir bağı bile olmayan kıskançlık, sinir, kıyaslamalar ve geçimsizlikler yüzünden boşandık. Yine söylüyorum: Melek dediğiniz kızlar... Siz giderken onlar dönüyordu. Yoklukla büyümüş birini bile bulsanız instagram hesabı açıp oradaki hayata özenip size baş kaldırması altı ayı bile bulmaz. Bunu sadece ben yaşamadım. Arkadaşlarımın da yaşadığı insan onuruna sığmayacak olaylar var. Ama kanun kadının yanında. Bu nedenle de erkekler ya katil oluyor (Savunduğum falan yok. Ne olursa olsun bir insanı öldüremezsin) ya da ömür boyu sürünüyorlar. Emekleri, masrafları, yılları heba olanlar var. Çağımızda evlilik kadının kendini garantiye alması için yapılan bir sözleşme. Bugün kimse anne babalarımızın yaptığı gibi yeri geldiğinde bir parça ekmeği bölüşüp soğukta oturmayı kabul etmez. Yine söylüyorum. Güzel evleri, tatilleri, arabaları, yurtdışı seyahatlerini yaşamaya ve instagrama kocişiyle fotoğraflar atmaya can atan milyonlar var. Siz bütün varlığınızı kaybettiğinizde de yanınızda kalacak 1 kişiyi bulduysanız şanslısınız. Mutlu olanların mutluluğu daim olsun ama evlenecek arkadaşlar da o evliliğin olmayacağına dair en ufak bir belirti gördülerse kesinlikle evlenmesinler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Royal.sclasse

Konu nerden nerelere gelmiş. Çoğu öznel yargılar nesnel yargıya dönüşmüş bazı kişilerin hayatında. Evliyim ve maalesef çok zor aksi bir insanım. Bir başkası olsam ve benim psikolojimde biri lle evlenir miydim? Hayır. Çok sevmiş olmam gerekiyor. Tüm bunları göz önünde bulundurursam halime şükretmeliyim. Mutlu olmak istiyorum elimden geldiğince dolu tarafına bakmaya çalışıyorum geçmişimden kurtulup sakin kaldığım dönemlerde. Ve biraz da şükür... Uzun lafın kısası kendinize sizi olduğu gibi kabul eden yanlıştan kurtarmaya çalışan birini bulun ya da dua edin Allah karşınıza çıkarsın.

Ben de kendim gibi biri ile evlenmezdim açıkcası. +1 yorumunuza.

• quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

31 çekmek dedin de

ilk sene gebe kalmayınca dr a gittik varikosel var sende deyip hemen kesmek istedi

ben istemedim

kısa süre sonra gebe kalmıştı

ilk olunca insan hassas mı olyo ne elleşmeyim 9 ay boyunca

hatta bir seferinde şüphelendi başka garıya mı gidiyon bir erkek bunca zaman sex yapmadan nasıl durabilir demişti

osbir deyince inanmadı ben de görcem dedi

banyoda gözünün önünde yapmıştım

o aşağılanmayı heç unutmam  

Alıntıları Göster

Senin çocuğun var mıydı yav, Allah bağışlasın

• dnzcnkrdnz kullanıcısına yanıt

Öncelikle tebrik için teşekkür ederim.

Tabii ki bireyselliğe önem vereceğiz ama zamanla olur diye düşünüyorum şuan kırmak istemiyorum

İşin zor tarafı da burada, eşim tayin sistemiyle çalışıyor, evlenince Çeşme'ye taşındık şuan pek arkadaşımız yok :)

• AkoobLaze A kullanıcısına yanıt
    Biz de istanbulda kurtulmanın hesaplarını yapıyoruz. Birikim yapıyorum yaptıgım gibi istanbulun canı cehenneme :)
    Çok nezih bir şehirde hatta tr nin en güzel şehrinde ilçelerinden birinde hayat sürüyorsunuz alışırsınız
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.