Şimdi Ara

Evlenmeyi düşündüğünüz sevgiliniz çocuğunun olmayacağını söylerse

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Ben sorun etmezdim, çocuk yapmayı düşünmüyorum çünkü. Eğer o da sorun etmiyorsa bunu tabi.
  • Şimdide biri gelir yazar buraya
    "köpek evlat edinirdik np"
    diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah derdim sırf çocuk mevzusu yüzünden bu evlilik,ilişki olaylarına çok ters bakıyorum. :)
  • çocuğun dna sı çokta önemli değil normalde yetimhanede büyüyecek bi çocuğu bebekken evlat alırız hem çocuğu kurtarmış oluruz.
  • Evlendikten sonra anlarsın çocuksuz evliliğin ne kadar boş olduğunu.

• Daha da aşık olurum.Ben de zaten babalık görevini beceremeyeceğim için çocuk istemiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar iyi güzel demişsiniz de 20'li 30'lu yaşlar çocuksuz elbet geçer fakat 50-60 yaşına geldiğinizde ne olacak?
  • çocuk şart arkadaşlar. tamam kusur Allah tarafından verilmişse yapacak bir şey yok. hiç olmazsa evlat edilinebilir. ama çocuksuz olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shrorl

ne yapardınız

Hayat önceliğin çoçuk ise evlenme ikinize de zindan olur.

Ancak sevdiğinle bir ömür geçirmek istiyorsan çoçuk olmaması sizi ayırmamalı.
  • sevdiğin gerçekten sevdiğinse. yani sadece dışı güzel diye sevmiyorsan. bir ömür çocuksuz da geçer. çocuk olsa daha iyi olur tabi. ama olmuyor diye ayrılmaz olmaz.
  • Milletin torununa sarardık artık...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amcam böyle bir evlilik yaptı ancak çocuğun olmayacağını sonradan öğrendi.Sürekli düşüyordu çocuk bu her seferinde hem yengeme hem amcama yıkım oluyordu ve sürekli kavga ediyorlardı.Bu yüzden ne desem bilemedim.Çocuk istiyorsanız bence hemen yollarınızı ayırın evlenip boşanmaktan daha iyidir.
  • Ben çocuk istemiyorum zaten, en azından prezervatif parası cepte kalır

• quote:

Orijinalden alıntı: shrorl

ne yapardınız

Bunu sorduğuna göre yürekten sevmiyor gibisin?

Bu önemli mi? Evlat edinebilirsin. Ama o çocuğun da hayatını mahvetmeyeceksen.

Gerçi bunu soruyorsan, onu bile yapamazsın ama.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.