Şimdi Ara

Evlenmek saçmalıktır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
84
Cevap
0
Favori
3.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eskiden evlenmek bir aileye sahip olmaktı.
    Artık evlenmek gereksiz bir borç yığının altına girmek, kız tarafının bitmek bilmeyen taleplerinin altında ezilmek haline geldi.
    Üstüne düğünü borçla yaptınız diyelim ki şuan yapılan her 3 düğünden en az 1 i borçla yapılıyor. Borçların stresi zaten size rahat bir evlilik yaşatmayacak.
    Üstüne bazı bölgelerde gelinni anasına süt hakkı adı altında takı veya gram altın isteniyor.
    Yetmiyor birde soruluyor damadın işi ne evi arabası var mı. Ulan zaten adamın iliğini kemiğini emeceksiniz.

Ha sonda efsane bildiğin Prison break gibi. Anlaşamayıp ayrıldın mı nafaka ödemeye başlıyorsun.
    Durun daha bitmedi evlendikten sonra alınanlar meselesi var. Birde onlara ortak oluyor sevgili eski eşiniz.
    Sadece cinsellik düzenli yemek ve temizlik için evlenmeyin bunları kendinizde yapabilirsiniz.

İlla evlenmeyin demiyorum ama kılı kırk yararak evlenin.
    Düğün parası ve masrafları ile kendinize hayalinizdeki hayatı kurabilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ülkücüadam -- 28 Mart 2018; 16:32:55 >

• Maalesef yeni nesil ergenlerde bir akım olmuş "evlilikten nefret etmek" Doğru düzgün fikirleri yok ama popüler kültürün cümleleri ile papağan gibi hepsi aynı şeyi söylüyor. Kadının kezbanı varsa erkeğinde var maalesef.

Halbuki doğru insanla yapılacak evlilik bir hayat arkadaşlığıdır. İnsanların birbirine tahammülleri yok artık, ufak tefek şeyler çok büyütülüyor.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çipetpet. -- 28 Mart 2018; 16:47:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çipetpet.

/>

Ben kavgayı izlemeye geldim gifi
  • Herşeyi geçtim kızın geçmişte yapmadığı kalmıyor cinsellik olarak bunlarlamı evlenicem tek yaşarım daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gold5555

Herşeyi geçtim kızın geçmişte yapmadığı kalmıyor cinsellik olarak bunlarlamı evlenicem tek yaşarım daha iyi.

Hocam ben başka insanlarla bişeyler yaşadığım için öyle düşünmüyorum yaşamış olabilir.

Ama tabi sen kimseyle bişey yaşamadıysan kendin gibi birini istemen hakkındır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ülkücüadam -- 28 Mart 2018; 16:46:38 >
  • quote:

Herşeyi geçtim kızın geçmişte yapmadığı kalmıyor cinsellik olarak bunlarlamı evlenicem tek yaşarım daha iyi.

Genelleme yapma. Her kız aynı değildir.. Mutlaka içlerinde Bakireliğini korumuş. Eli bir başkasına değmemiş kızlar vardır.. İşte bunları bul yapıştır yüzzüğğü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lene

quote:

Genelleme yapma. Her kız aynı değildir.. Mutlaka içlerinde Bakireliğini korumuş. Eli bir başkasına değmemiş kızlar vardır.. İşte bunları bul yapıştır yüzzüğğü.

Hocam vardır vardır ama çok çok zor yani. Kimsenin eline eli değmediyse bile telefonlardan kimlerle ne konusuluyor bilemezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ülkücüadam

quote:

quote:

Hocam vardır vardır ama çok çok zor yani. Kimsenin eline eli değmediyse bile telefonlardan kimlerle ne konusuluyor bilemezsin.

Bulursun inşallah Nedeyim.Bir. Evet zor ama nereye kadar Elizabeth..

• ülkücüadam kullanıcısına yanıt
    :D benim böyle bir duruma denk gelmiştim . Özetlemişsin resmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mementopolis

:D benim böyle bir duruma denk gelmiştim . Özetlemişsin resmen

Hocam yıllar önce bi kızla birlikteyiz birçok şey yaşadık neyse belli yani anladım kimseyle birşey yaşamamış. Birlikte vakit geçirince anlıyorsun davranışlarından gerek birlikte olduğunda. Ama bir ara ofsayta düştü bunu ben biliyorum dedi. Yani bişey yapmıyor olması bişey konuşmadığı anlamına gelmiyor. İmkan bulamamış bulsa yapar yani.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam el eline değmemiş birini aramıyorum.

Beni anlayabilecek ve ona saygı duyabilceğim bana birşeyler katabilecek birini arıyorum.

Arıyorum dediğim aramayı bırakalı çok oldu yani öyle biri yokta.

• boşuna yazmayınız efenim, evlenmeden anlamıyoruz...
    bana o kadar dediler 35'ten önce evlenme diye, bok vardı dinlemedik...
    ne kadar iyi olursa olsun bedeli: bekarlığınız/özgürlüğünüz
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Beni anlayabilecek ve ona saygı duyabilceğim bana birşeyler katabilecek birini arıyorum.

Anladım yolun açık olsun

• yeni nesil kardeşlerimiz sayesinde bu aptal salak saçma çağ dışı evlilik denen varoş hareketi bitireceğiz inş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 28 Mart 2018; 17:18:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuzgun_

boşuna yazmayınız efenim, evlenmeden anlamıyoruz...
    bana o kadar dediler 35'ten önce evlenme diye, bok vardı dinlemedik...
    ne kadar iyi olursa olsun bedeli: bekarlığınız/özgürlüğünüz

Ahaha alın buda tecrübeli kardeşlerimiz birde onlardan dinleyin herkes mi kan ağlar ya.

En iyi evliliği olan bile ufak keşkelere sahip.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Anladım yolun açık olsun

Varol hocam seninde bahtın açık olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rivalı Efsunger

yeni nesil kardeşlerimiz sayesinde bu aptal salak saçma çağ dışı evlilik denen varoş hareketi bitireceğiz inş

İnşallah hocam yeni nesilden umutluyuz
  • Borçların sitiresi ömür boyu mu sürecek yaw:)) sen kılı yarma yak arkadaş

''kendinize hayalinizdeki hayatı kurabilirsiniz...'' aha burada ofsayt oldun:) en güzel hayal evlilik değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jony_Turk

Borçların sitiresi ömür boyu mu sürecek yaw:)) sen kılı yarma yak arkadaş

''kendinize hayalinizdeki hayatı kurabilirsiniz...'' aha burada ofsayt oldun:) en güzel hayal evlilik değil mi?

Tek hayali evlilik olan adamın hiç hayali yok demektir.

Kör sağır topal dilsiz bulur evlendirirler yeterki annene halana teyzene herhangi bir büyüğüne evlenicem de.

benim hayalim evimi istediği gibi dizayn edip kendi işimi yapmak. Evlenmeyi falan hayal etmiyorum evliliğin bana getirecebileceği, verebileceği herşeye sahibim.

BOrçlara gelince ortalama masraflar 50.000-80.000 aralığında tutacak. Bunların yarısını kız tarafı ödese bile 40.000 i ödemek sana bir ömür gibi gelecek.

Ayda 1.000 ödesen 40 ay sürer. Keşke biraz konuşurken düşünseniz.

• ülkücüadam kullanıcısına yanıt
    Acemice yazdın tecrübesizliğini herkese mal etmesen, 40 ay bir ömür olmuş haberimiz yok he birde çiğtanem yazmadan evvel bikaç kez daha düşünseydin neyse sana başarılar, ihtiyacın var sevgiler.

Bu forumu sevdim ha, enteresan kişilikler var

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.