Şimdi Ara

Evlenme Teklifi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kızarkadaşıma evlenme teklifi yapmayı düşünüyorum

Tektaş yüzük alıcam ama altın mı olur, gümüş mü olur bilmiyorum. Bilen arkadaşlar yardımcı olsun lütfen..

Kızlar tek taş yüzüklere meraklıdır, nasıl birşey olmalı??

• sakın yan yatmış ttaş falan alma yüzüğede gereky ok bi kedi al yeter
  • kardeş, dedikleri tek taşın üzerinde pırlanta bulunur. en ucuzları da bildiğim kadarıyla 200-250 arası falan, çok küçük bir pırlanta vardır üstlerinde. tek taşta, üzerindeki taşın büyüklüğü devreye girer. yani yüzük kısmı altın olmasına karşın asıl değerini üstündeki taşın büyüklüğü , taş kesimi falan belirler . yüzüğün gümüş olma gibi bir ihtimalleri yok. 400-500 arasında ise gayet güzel kullanılabilir tek taşlar vardır.

ha bir de üzerinde pırlantaya benzeyen ama hiçbir değeri olmayan taşlar olan altın yüzükler var. onlar ucuzdur ve altın yüzük diye gecer. ve tek taş olarak adlandırılmaz. tek taş dedinmi aklına bir tek pırlanta gelmeli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mocikaf

Kızarkadaşıma evlenme teklifi yapmayı düşünüyorum

Tektaş yüzük alıcam ama altın mı olur, gümüş mü olur bilmiyorum. Bilen arkadaşlar yardımcı olsun lütfen..

Kızlar tek taş yüzüklere meraklıdır, nasıl birşey olmalı??

Daha evelnme çağında değiliz ama san şunu söyleyim TAŞ FALAN BOŞ VER alyans yüzük al sonra tek taş sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kosu_basladı_ -- 25 Ağustos 2007; 11:08:08 >
  • pırlantasız olanlarına tek taş denmiyor diye biliyordum.. tek taş dedinmi pırlanta gelmeli aklına kalanları kandırmaca. her pırlantanın kendine has bir molekül yapısı ve kesimi vardıe. yani o taştan dünyada bir tane daha yoktur vs vs.. kuyumculara bir uğra küçük olanları 200-250 den başlıyor. ama 0,6 mi 0,7 karat mi ne öyle birşey. 1000 dolara çok büyük bir şey alabilirsin bilmiyom gerek varmi.. bence de şimdi alyans tarzi bir şey ala eğer ciddiseniz zatan evlenme aşamasında o tarz şeylerden adam gibi olanlarindan alınacak..
  • Ben 4 yıllık kız arkadaşıma teklif etmiştim acaip bir duygu güzel bir restorantta yemek yerken söylemiştim. Çok heyacan verici oluyor yüzüğü verirken ellerimin titrediğini hatırladım şimdi... Pırlanta bir yüzük almıştım sene 2006 da 1.750 YTL vermiştim ama nasip olmadı ayrıldık....

Dipnot: Yüzüğü geri aldım sattım. (1.300 ytl verdiler )
  • Bu Tek Taş Yüzük Hikayesini Kim Çıkardı.Bu Evlilik Teklifleri Adama Pahalıya Patlıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet öyle. Gerçekten çok pahalı birşey ama değiyorda...

arkadaş 1750 ytl vermiş. aşıyor beni biraz.. birkaç ay karın tokluğuna yaşıyacam demektir bu...

1 ay sonra düşünüyorum teklifi. bende restaurantta düşünüyorum teklif etmeyi... kardeş o hangi restauranttı...

ilk anda kabul etmeyeceğini hatta birazda kızacağını tahmin ediyorum ama inş. yola gelir...
  • restaurant olayı bence cok demode daha yaratıcı olmalısın...
    quote:

Orjinalden alıntı: mocikaf

Evet öyle. Gerçekten çok pahalı birşey ama değiyorda...

arkadaş 1750 ytl vermiş. aşıyor beni biraz.. birkaç ay karın tokluğuna yaşıyacam demektir bu...

1 ay sonra düşünüyorum teklifi. bende restaurantta düşünüyorum teklif etmeyi... kardeş o hangi restauranttı...

ilk anda kabul etmeyeceğini hatta birazda kızacağını tahmin ediyorum ama inş. yola gelir...
  • fikir ver dostum. bende öyle düşündüm ama aklıma bişey gelmedi. zaten zar zor görüşüyoruz...

bu olayı açıyorum. eğer değişik tarzlarda bildiğiniz evlenme teklifi ve yerler varsa düşüncelerinizi bekiyorum...

hem diğer arkadaşlar hem ben faydalanmış oluruz...
  • Kargoyla gönder

Şaka bir yana, bu 3. Cadde diye bir yervarmış reklamlarda görüyoruz orası güzelse orda olabilir. Eğer İst. de isen boğaz manzaralı bir yere çek orda teklif et??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirklyc -- 30 Ağustos 2007; 16:24:47 >
  • bir bayan olarak tektaş bir pırlantaya kimse hayır demez diyemez ama öyle mikroskopla görüncek pırlantalrdan almayın kafanıza yersiniz söyliyim yaptın bi hayır tut bacagından ayır dök parayı saglam iri bişi al kabul etmesse bn daha bişi demiorum terket gitsin
  • Yav ben olsam şahsen akşam saat 11 gibi sahilde yürüyüş yaparım sonra muhhabbet yemekte yersin orda yaparlar kebap mebap sonra süpriz olur bence yüzüğü ver akıllıca teklif et süpriz olur hem anlamaz yani restaurantta olsak bazı kadınlar anlar ama dediğimden anlamayanlar çoktur..
  • tek taşı şimdi alırsan ilerde ne almayı düşünüyorsun
  • Eğer İstanbuldaysanız kız kalesi olabilir.Yalnız gitmeden önce fiyatlarını öğrenin bence çok pahalı bir yer olabilir :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: yakari_

tek taşı şimdi alırsan ilerde ne almayı düşünüyorsun

İlerde ise sıfır araba alır şöyle otomatik vitesli gıcır gıcır perfomanslı vik vikide olan bir araba süper gider...
  • quote:

Orjinalden alıntı: zızı

bir bayan olarak tektaş bir pırlantaya kimse hayır demez diyemez ama öyle mikroskopla görüncek pırlantalrdan almayın kafanıza yersiniz söyliyim yaptın bi hayır tut bacagından ayır dök parayı saglam iri bişi al kabul etmesse bn daha bişi demiorum terket gitsin

bişey sorcam. bu iri pırlanta dediğinizin boyutu veya fiyatı ne civarda olmalı.. bizde işçiyiz sonuçta... öyle ahım şahım maaş almıyoruz... 600 ytl güzel yüzükler var. ondan alayımmı??
  • Pırlanta ile evlilik kabul edeceğine hiç etmesin. Gerçek seven ve isteyen bir sözle zaten senin yanında olmayı kabul edecektir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: POWER64

Pırlanta ile evlilik kabul edeceğine hiç etmesin. Gerçek seven ve isteyen bir sözle zaten senin yanında olmayı kabul edecektir...

Doğru abi. kız alıp yüzüğü satmayacak ya. Alırsınız bi imitasyon(böyle miydi ). Sanki kız kuyumcuya gidecek(Giderse suç benim değil )
  • quote:

Orjinalden alıntı: POWER64

Pırlanta ile evlilik kabul edeceğine hiç etmesin. Gerçek seven ve isteyen bir sözle zaten senin yanında olmayı kabul edecektir...

bu senin bahsetdigin olay annanelerimizin donemi kardes
    onemli olan tek tas olmaya bilir amaa yapilan ozenli bir organizasyon ve degerli bir hediye sevgi kanitida bir yerde ok
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.