Şimdi Ara

Evlenme Teklifi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: POWER64

Pırlanta ile evlilik kabul edeceğine hiç etmesin. Gerçek seven ve isteyen bir sözle zaten senin yanında olmayı kabul edecektir...

bende katılıyorum bu soylediklerine ama bayanlar için önemli şeyler bunlar sonuçta oyle ucuz atraksiyonlarla
    atlatılacak bişi değil. çok dikkatli olmak lazım. mühteşem boğaz manzaralı bi restoranda tek taş vermek
    çok çok farklı bi şey

• quote:

Orjinalden alıntı: Sultan Meliksah

quote:

Orjinalden alıntı: POWER64

Pırlanta ile evlilik kabul edeceğine hiç etmesin. Gerçek seven ve isteyen bir sözle zaten senin yanında olmayı kabul edecektir...

Doğru abi. kız alıp yüzüğü satmayacak ya. Alırsınız bi imitasyon(böyle miydi ). Sanki kız kuyumcuya gidecek(Giderse suç benim değil )

ya vallahi simdiki genclige akil sir ermiyor

Allahtan hepiniz ayni duygusuzlukta degilsiniz

• Fiyatlar hakkında fikir oluşsun biraz

http://www.e-aris.com/?P=Product&MainID=10&SubID=28

Bu da pırlantalar ve diyer taşlar hakkında hakkında bilgi :

http://www.e-aris.com/?P=JewelSchool

• cok banal be abi

restoran tek tas falan
    amerikan filmi gibi

bence daha yaratıcı biseyler bul
    geric yas 17 bnm ama gene de cok klise olur dedigin gibi yaparsan
  • TEK TAŞ fikri güze klasik olsada her kız bekler bence

fakat bence Yeşil altın deilde Beyaz Altın üzerine işlenmiş bir pırlanta. [Tek Taş] al derim ben.

Daha orjinal ve kibar duruyo..

Tabi bi yemekle felanda süslersen, bize Allah 1 yastıkta kocatsın demekten başka bişey kalmaz sanırım x)
  • ya istanbuldaysan bogaza karşı bir yere oturun. çimen falan olabilir bulablrsen.. hatta bogaza bakan tepelere de cıkabilrsin sana kalmış.. otururken şarap şampanya çıkartıcan.. 2 kadeh koyucan.. içerkene romantik laflar et. mum falan olursa da güzel olur.. sonra ver yüzügü söyle işte.. kızın kadehinin içine yüzügü önceden de atabilrsin içerken agzına gelir. ama su gibi içerse yutabilr de... kız içki içmiosa ayran kız içmiyorsa o zman aynı mekanda çiçek ver.. çiçegin üstünde bi zarf olsun zarfın içinde de yüzük ve benimle evlenirmisin yazsın.

o da olmadı bir kedi al demişler.. onu aynı mekanda ver. kedinin tasmasında bi kutucuk olsun.. kutucugun içinde yüzük

• arkadaşlar, çok yapıcı fikirler olmamış bence. evlilik teklifi olayı çok önemlidir kızın dibinin düşmesi gereken durumlardan biridir. o bakımdan değişik fikirlerden ziyade daha klasik olan yöntemlerle evlilik teklifi yapılması
    daha hoş olur eşiniz ve sizin açınızdan.
  • Arkadaşım kız arkadaşını kız kulesine götürdü.Kız kulesine çıkmışlar,kız arkadaşı niye geldiklerini sormuş çocuk soyunmaya başlamış,kız tabi şaşırmış oha ne oluyo falan diye.Anladınız siz onuNeyse arkadaş penye yaptırmış "Aşkım seni çok seviyorum benimle evlenir misin? diye.Tabi kızın omega 3 omega 6 omega 007 olmak üzere bütün yağları erimiş ve şu an nişanlılar en yakın zamanda mutlu bir yuva kuracaklar inşallah
  • çok parlak bir fikir tuttum yani!! ama ben yapamam...

quote:

Orjinalden alıntı: PrinceOfPersia

Arkadaşım kız arkadaşını kız kulesine götürdü.Kız kulesine çıkmışlar,kız arkadaşı niye geldiklerini sormuş çocuk soyunmaya başlamış,kız tabi şaşırmış oha ne oluyo falan diye.Anladınız siz onuNeyse arkadaş penye yaptırmış "Aşkım seni çok seviyorum benimle evlenir misin? diye.Tabi kızın omega 3 omega 6 omega 007 olmak üzere bütün yağları erimiş ve şu an nişanlılar en yakın zamanda mutlu bir yuva kuracaklar inşallah

quote:

ya istanbuldaysan bogaza karşı bir yere oturun. çimen falan olabilir bulablrsen.. hatta bogaza bakan tepelere de cıkabilrsin sana kalmış.. otururken şarap şampanya çıkartıcan.. 2 kadeh koyucan.. içerkene romantik laflar et. mum falan olursa da güzel olur.. sonra ver yüzügü söyle işte.. kızın kadehinin içine yüzügü önceden de atabilrsin içerken agzına gelir. ama su gibi içerse yutabilr de... kız içki içmiosa ayran kız içmiyorsa o zman aynı mekanda çiçek ver.. çiçegin üstünde bi zarf olsun zarfın içinde de yüzük ve benimle evlenirmisin yazsın.

o da olmadı bir kedi al demişler.. onu aynı mekanda ver. kedinin tasmasında bi kutucuk olsun.. kutucugun içinde yüzük

seninkide güzel ama ayran işi biraz bozuyor... kedi fikride iyi ama kediden korkuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mocikaf -- 1 Eylül 2007; 11:08:56 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mocikaf

çok parlak bir fikir tuttum yani!! ama ben yapamam...

quote:

Orjinalden alıntı: PrinceOfPersia

Arkadaşım kız arkadaşını kız kulesine götürdü.Kız kulesine çıkmışlar,kız arkadaşı niye geldiklerini sormuş çocuk soyunmaya başlamış,kız tabi şaşırmış oha ne oluyo falan diye.Anladınız siz onuNeyse arkadaş penye yaptırmış "Aşkım seni çok seviyorum benimle evlenir misin? diye.Tabi kızın omega 3 omega 6 omega 007 olmak üzere bütün yağları erimiş ve şu an nişanlılar en yakın zamanda mutlu bir yuva kuracaklar inşallah

quote:

ya istanbuldaysan bogaza karşı bir yere oturun. çimen falan olabilir bulablrsen.. hatta bogaza bakan tepelere de cıkabilrsin sana kalmış.. otururken şarap şampanya çıkartıcan.. 2 kadeh koyucan.. içerkene romantik laflar et. mum falan olursa da güzel olur.. sonra ver yüzügü söyle işte.. kızın kadehinin içine yüzügü önceden de atabilrsin içerken agzına gelir. ama su gibi içerse yutabilr de... kız içki içmiosa ayran kız içmiyorsa o zman aynı mekanda çiçek ver.. çiçegin üstünde bi zarf olsun zarfın içinde de yüzük ve benimle evlenirmisin yazsın.

seninkide güzel ama ayran işi biraz bozuyor... kedi fikri güzel ama kediden korkuyor

Bu şarabın içinde yüzük fikri spider man 3'den çalıntı olmuş.Klişe yani

• bence sizin mahelle muhtarını ayarla , siz yenge adayı ile bi yerde otururken gelsin , kısaca "ben x mahallesinin muhtarıyım , nakil belgeni getirdin mi ? " diye sorsun yengeye haliyle soracaktır ne nakil belgesi , o zaman muhtar yüzüğü verip "seni bu genç vasıtası ile mahellemize transfer etmek istiyoruz " desin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DVB -- 1 Eylül 2007; 11:32:55 >
  • çok yanlış bi düşünce ya bide bayan olduğunu söylüyosun ama herkes senin gibi düşünmez canım
    eğer durumun müsait değilse çok şık duran fiyatıda uygun olan taşlıı yüzükler var onlardan al eğer seni seviyosa zaten yüzüğün pek önemi olmaz önemli olan yapılan tekliftir ha tabiki pırlanta olması daha çok hoşuna gider ama sahsen benim için fazla bi önemi yok
    önemli olan teklifi nası yaptığın
    quote:

Orjinalden alıntı: zızı

bir bayan olarak tektaş bir pırlantaya kimse hayır demez diyemez ama öyle mikroskopla görüncek pırlantalrdan almayın kafanıza yersiniz söyliyim yaptın bi hayır tut bacagından ayır dök parayı saglam iri bişi al kabul etmesse bn daha bişi demiorum terket gitsin

• birde yüzüğü kabul etmeyeceği düşüncesi beni yiyip bitiriyor.. ya yüzüğü almazsa ya teklifimi kabul etmez veya geri çevirirse o zaman ne yapıcam ben...o da beni seviyor ama evlilik boyutunda sevip sevmediğini tam bilmiyorum.. acaba hazır mı böyle birşeye...
  • quote:

bir bayan olarak tektaş bir pırlantaya kimse hayır demez diyemez ama öyle mikroskopla görüncek pırlantalrdan almayın kafanıza yersiniz söyliyim yaptın bi hayır tut bacagından ayır dök parayı saglam iri bişi al kabul etmesse bn daha bişi demiorum terket gitsin

bir pırlantaya evet diyecekse, hiç evlenmem daha iyi, o kadar para nasıl kazanılıyor senin haberin var mı
  • foruma bi ''güzin abla'' şart oldu artık
  • Bi arkadaşımın kız kardeşine kendisinden 20 yaş büyük biri tektaş almış, kız geri çevirdi nolucak hehe
  • ulem bende düşünmeye başlasammı annem baskıya bşladı
    artık bu devirde tektaş şart oldu gibi yani seni çok sevsede tektaşsız bi teklif edersen sanki bişey eksik kalmış gibi hissedecektir.
    bence süpriz yap yemek falan hikaye
    bide mesajlarından şunu sezdim sanki kız kabul etmeyebilirmiş gibi bence sen ilk önce ağzını ara sonra yap teklifi
  • hadi arkadaşlarrr.. ben evlenmek istiyorum. bana çeşitli teklif fikirlerinizi söyletin bekliyorummm
  • bence siz hatuna kanlı elmas filmini izletin , tek taştan bayağa soğur
  • quote:

bu sözü anlatan bi fotoğrafı buraya koysam ayıp olmaz inşallah ama zızı'nın dediği şey bundan farksız... sadece pırlantaya bakıosa salla gitsin.. senden daha değerli bşi olmaması gerekli sevgili kişisi için "MANTIK" evliliği yapmıosan!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spectre -- 11 Ekim 2007; 2:18:29 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.