Şimdi Ara

evlenipte evlilik sözleşmesi yapmadığına pişman olan var mı (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
3
Favori
11.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hortlatmak gibi olacak ama bence de evlilik sözleşmesini kesin ama kesin yapın bu devirde kimseye güven olmaz 5 yıl sonra 10 yıl sonra neler olacağını bilemezsiniz işin başından eşeğinizi sağlam kazığa bağlayın bu işlerin şakası olmaz .
    benim ilk maddem şu olurdu aldatma gibi bir durum olursa nafaka verilmeyecek ve herkes kazandığını alacak diye bir madde koydurmayı düşünüyorum. öyle malı 2'ye bölme falan olmayacak herkes hakettiğini alacak. ayrıca aldatan taraf manevi tazminat ödemesi yapacak . her iki taraf içinde geçerli olmalı bu maddeki karşınızdaki insanda işin başından imzalasın. tabiki şuan kabataslak yazıyorum .Bu madde avukatlar tarafından güzelce düzenlenir son halini alır .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

% 90 ihtimal maddi olarak aramda ucurum olan birisi ile evlenecegim.ve karsimda adriana lima gelse yine de o sozlesmeyi yapacagim.ancak bu sozlesme tabii ki sadece beni korumayacak.sadece mal paylasimi rejimi,yani evlenirken kimin ustune ne varsa ayrilirkende kimin ustune ne varsa onu alir gider.nafaka olarakta asgari maasin yarisini oderim.

simdi karsi taraf karsi cikacak.( ki son tanistigim 2 kiza laf arasinda bunu soyledim,yeter ki evlenelim istersen simdi gidip o sozlesmeyi yapalim dedi )

ancak itiraz eden kizlara tek birsey soruyorum.
    -babanin arabasi var mi ?
    var
    -kaskosu var mi ?
    var
    -siz o arabayi carpmak icin mi aldiniz yoksa gezip surmek icin mi ?
    gezip surmek icin tabi.
    -e o zaman neden kasko yaptiniz ?

demek ki % 1 ihtimal dahi olsa insanlarin biraz gercekci dusunup,kotu ihtimalleri gorup kendisini,sahip oldugu seyleri garantiye almasi sart..

Üstad evlenince yaptın mı sözleşmeyi :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92A2F8722 -- 28 Kasım 2017; 16:40:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: anadolu86

quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

% 90 ihtimal maddi olarak aramda ucurum olan birisi ile evlenecegim.ve karsimda adriana lima gelse yine de o sozlesmeyi yapacagim.ancak bu sozlesme tabii ki sadece beni korumayacak.sadece mal paylasimi rejimi,yani evlenirken kimin ustune ne varsa ayrilirkende kimin ustune ne varsa onu alir gider.nafaka olarakta asgari maasin yarisini oderim.

simdi karsi taraf karsi cikacak.( ki son tanistigim 2 kiza laf arasinda bunu soyledim,yeter ki evlenelim istersen simdi gidip o sozlesmeyi yapalim dedi )

ancak itiraz eden kizlara tek birsey soruyorum.
    -babanin arabasi var mi ?
    var
    -kaskosu var mi ?
    var
    -siz o arabayi carpmak icin mi aldiniz yoksa gezip surmek icin mi ?
    gezip surmek icin tabi.
    -e o zaman neden kasko yaptiniz ?

demek ki % 1 ihtimal dahi olsa insanlarin biraz gercekci dusunup,kotu ihtimalleri gorup kendisini,sahip oldugu seyleri garantiye almasi sart..

Üstad evlenince yaptın mı sözleşmeyi :))

ilginc bir up olmus. cevabim fotografta :)

evlenipte evlilik sözleşmesi yapmadığına pişman olan var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 28 Kasım 2017; 17:15:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: syncsta

hortlatmak gibi olacak ama bence de evlilik sözleşmesini kesin ama kesin yapın bu devirde kimseye güven olmaz 5 yıl sonra 10 yıl sonra neler olacağını bilemezsiniz işin başından eşeğinizi sağlam kazığa bağlayın bu işlerin şakası olmaz .
    benim ilk maddem şu olurdu aldatma gibi bir durum olursa nafaka verilmeyecek ve herkes kazandığını alacak diye bir madde koydurmayı düşünüyorum. öyle malı 2'ye bölme falan olmayacak herkes hakettiğini alacak. ayrıca aldatan taraf manevi tazminat ödemesi yapacak . her iki taraf içinde geçerli olmalı bu maddeki karşınızdaki insanda işin başından imzalasın. tabiki şuan kabataslak yazıyorum .Bu madde avukatlar tarafından güzelce düzenlenir son halini alır .

Çol ilginç. "Aldatma" maddesi mi? Vay anasını sayın seyirciler. Bu maddeyi kabul edecek insanlar evlenecek öyle mi? Yuhh her ikisine de..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar, Evlilik Sözleşmesinin Türk hukukunda kabul edilebilirliği yokmuş, kanunlara ve dava sırasında hakime bağlıymış her şey. Dolayısıyla Evlilik Sözleşmesi denen şey tamamen çöp, mahkemede geçerli kabul edilmiyor yani. Türkiye bu konuda geri kalmış maalesef.

Boşanma davasında çocuk anneye veriliyor, anne istemezse baba alıyor. Yani son söz annede.

İstediğiniz kadar Evlilik Sözleşmesi yapın noter onaylı, her türlü ödeyeceksiniz nafakayı. Ve de çocuğun velayeti de kadının isteğine kalmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daimon88

Arkadaşlar, Evlilik Sözleşmesinin Türk hukukunda kabul edilebilirliği yokmuş, kanunlara ve dava sırasında hakime bağlıymış her şey. Dolayısıyla Evlilik Sözleşmesi denen şey tamamen çöp, mahkemede geçerli kabul edilmiyor yani. Türkiye bu konuda geri kalmış maalesef.

Boşanma davasında çocuk anneye veriliyor, anne istemezse baba alıyor. Yani son söz annede.

İstediğiniz kadar Evlilik Sözleşmesi yapın noter onaylı, her türlü ödeyeceksiniz nafakayı. Ve de çocuğun velayeti de kadının isteğine kalmış.
    çoçuk yoksa yine nafaka oluyormuymuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leftercan1907

çoçuk yoksa yine nafaka oluyormuymuş.

Alıntıları Göster
    Oluyormus. Imzayi at, daha dugune 1 ay kala bosan, gene de nafaka oduyor adam. Yani istersen 1 gunluk evli ol, cocuk falan olmasin, nafaka odeniyormus.

Hatta diyelim ki kadin bir iste calisiyor, asgari ucretli ve sigortali, adam yoksulluk nafakasi odemek zorunda gene de. Cunku asgari ucretli ve sigortali olmasini nafakaya engel kabul etmiyormus hakimler. Ozel sektorde calisiyor ise asgari ucretin ustunde kazansa da nafaka odeniyor, cunku hakime gore ozel sektorde is garantisi yok, o yuzden kadina nafaka odenmeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Daimon88

Oluyormus. Imzayi at, daha dugune 1 ay kala bosan, gene de nafaka oduyor adam. Yani istersen 1 gunluk evli ol, cocuk falan olmasin, nafaka odeniyormus.

Hatta diyelim ki kadin bir iste calisiyor, asgari ucretli ve sigortali, adam yoksulluk nafakasi odemek zorunda gene de. Cunku asgari ucretli ve sigortali olmasini nafakaya engel kabul etmiyormus hakimler. Ozel sektorde calisiyor ise asgari ucretin ustunde kazansa da nafaka odeniyor, cunku hakime gore ozel sektorde is garantisi yok, o yuzden kadina nafaka odenmeli.

Alıntıları Göster
    sacmalık.rakam nekadarmış.nafaka için ödenen

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.