Şimdi Ara

Evleneceklere Özel Fırsatlar Buraya (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.887
Cevap
556
Favori
602.102
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ExpendabLes

Size hayatınızın fırsatını veriyim.

EVLENMEYİN :)

kesinlikle haklısın hocam

şimdiye kadar yaptığım masrafları düşünüyorum 1 aydan az kaldı düğünüme 7,5 beyaz eşyalar tutu 13,5 mobilyalar perdeler 3,5 avizeler 1 falan düğüne 20 falan gidiyor gelinlik ıvır zıvır 3 şimdiden 50 bin lirayı geçmiş. Evede 330 verdim onuda hesaba katarsak evlenmemin bana maliyeti 380-400 arasına geldi hiç mantıklı değil arkadaşlar evlenmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vaio -- 11 Ağustos 2014; 14:24:23 >
  • Arkadaşlar Kasımda evleniyorum mobilya için nereleri tercih etmeliyim nasıl uygüuna getiririm fikri olan var mı?

Markalardan almayı düşünüyorum Modalife, istikbal nasıldır?

Kelebek, Tepe, Enza gibi firmalardan almak istiyorum ama fiyatlar çok ağır, kafam baya karıştı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: #berk

Arkadaşlar düğünde hatuna takmak için takı seti alacağım. İnci istiyor.

Kapalı çarşıda ve kuyumcukentte araştırmışlar. Bir yerden gramına 85 tl fiyat almışlar altın uçlu olanlar için. Altının gramı 85e geliyor inciler de 120'ye geliyor.
    Bir yerde de 91 tl fiyat almışlar altının gramı için. Niye daha pahalı diye araştırınca işçiliği daha fazla yoksa bizde de 85e modeller var dediler.
    İnci modellerde 14 ayar altın kullanılıyormuş. İnternette bakıyorum 14 ayar altının gramı 51tl civarında. 85 tl fiyat bile fazla değil mi?

Bu konuda bilgisi olan var mı? Alacağımız takı ömürlük olacak o yüzden çok da dandik olmasın ama pahalı da olmasın istiyorum. 1300 tl civarına hallederiz diye düşünmüştüm ama hatunun beğendiği modellerin gramajı daha fazla. Hele 91den hesaplayınca baya pahalıya geliyor.

Bu konuda araştırma yapmış olanlardan fikir paylaşmalarını rica ediyorum. Altın sürekli yükselişte o yüzden yarın akşama bu işi halledeceğim.

Arkadasım sakın ola kı 91 tl den 14 ayar alma. Git kapalı çarşıya heryerı dolaş. Ben 95 tl den kapı açıp malıyetı 90 tl gramı dedıklerı seti gramı 73 tl den aldım. Sende goruyorsun kı gramı 50 kusur tl dıyosun. Yanı aradakı fark sadece cebe gıden kısmı.
    Ozellıkle 14 ayar set alacaksanız sakın saglam pazarlık yapmadan almayın. Verecegınız maxımum gram tutarıda 77-80 tl cıvarı olsun.markalı fırmalardanda uzak durun .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

quote:

Orijinalden alıntı: #berk

Arkadaşlar düğünde hatuna takmak için takı seti alacağım. İnci istiyor.

Kapalı çarşıda ve kuyumcukentte araştırmışlar. Bir yerden gramına 85 tl fiyat almışlar altın uçlu olanlar için. Altının gramı 85e geliyor inciler de 120'ye geliyor.
    Bir yerde de 91 tl fiyat almışlar altının gramı için. Niye daha pahalı diye araştırınca işçiliği daha fazla yoksa bizde de 85e modeller var dediler.
    İnci modellerde 14 ayar altın kullanılıyormuş. İnternette bakıyorum 14 ayar altının gramı 51tl civarında. 85 tl fiyat bile fazla değil mi?

Bu konuda bilgisi olan var mı? Alacağımız takı ömürlük olacak o yüzden çok da dandik olmasın ama pahalı da olmasın istiyorum. 1300 tl civarına hallederiz diye düşünmüştüm ama hatunun beğendiği modellerin gramajı daha fazla. Hele 91den hesaplayınca baya pahalıya geliyor.

Bu konuda araştırma yapmış olanlardan fikir paylaşmalarını rica ediyorum. Altın sürekli yükselişte o yüzden yarın akşama bu işi halledeceğim.

Arkadasım sakın ola kı 91 tl den 14 ayar alma. Git kapalı çarşıya heryerı dolaş. Ben 95 tl den kapı açıp malıyetı 90 tl gramı dedıklerı seti gramı 73 tl den aldım. Sende goruyorsun kı gramı 50 kusur tl dıyosun. Yanı aradakı fark sadece cebe gıden kısmı.
    Ozellıkle 14 ayar set alacaksanız sakın saglam pazarlık yapmadan almayın. Verecegınız maxımum gram tutarıda 77-80 tl cıvarı olsun.markalı fırmalardanda uzak durun .

14 ayar için gramında yüksek fiyat 90TL falan. Bu fiyata biraz kassanız 22 ayar alabilirsiniz..
    70-80TL arasına 14 ayar altın alırsınız ki bence bu bile fazla.Ben şahsen 70TL den fazla vermem 14 ayar için
    Ancak tabiki burada ithal olup olmaması, işçilik,marka vs vs etkenler var.

Dileyene bu konuda firma tavsiyesi veririm..tanıdık ta öneririm
    İnci için kuyumcukente uğur inciye gidin mesela.Altın içinde önerilerim olur

• kodazm kullanıcısına yanıt
    ider. f/p olarak iyi.
  • Halkçı2013 H kullanıcısına yanıt
    Hocam Uğur inciye gittim zaten o 91 tl fiyat verdi 5-6 gün önce. 14 ayar altının o fiyata olması zaten saçmalık.
    Niye bu kadar fazla dedim işçiliği daha güzel bunların dedi. İççiliği daha güzel dediği parça en ufak ve detaysız kolyelerden biriydi.

Bizimkiler kapalıçarşıya da gitmiş. Orada da 85 tl fiyat vermişler.
    Ben de gümüşe döndüm. O parayı da çatır çatır yeriz diye konuştuk. 320 TL'ye mal olacak inci takım seti.
    Gümüşün gramını 20 tlden hesapladı eleman. Normalde 1.83 tl falan ama işte herkes bir şekilde işçilik alıyor bu şekilde.
  • bu sene bu yollardan geçen biri olarak şunları paylaşayım
    - mobilyanızı herkesin bildiği reklamlarda ki ünlü firmalardan almayın, 2 haftaya teslim ederiz derler aylarca teslimat yapmazlar rezil olursunuz .büyük firmaların çoğunda bu halt var. bunun yerine İstanbul edirnekapı şehitliği arkasında mobilyacılara gidin zevkinize göre model yaptırın. fiyatlar makul.
    - beyaz eşya dh forumda önerilen markalar siemens bosh biraz tuzlular bunun yerine profiloyu tercih edin bosh la aynı fabrikada üretiliyor ürünler bire bir aynısı kalite olarak,fiyatı makul. (tek çarşı istoç)
    - altın takı için kapalı çarşıda en uygun fiyatlar var
  • Ankara sitelerde oturma grubu ve salon takımı ayrıca köşe takımında kalite ve fiyat olarak kendimi tek geçiyorum genelde verdiğim kalite ve fiyatlara forumdaki çoğu arkadaş inanamıyor ama biz Böyleyiz ffarkımız çabuk farkediliyor

• ben evlenmek istiyorum kız yok

• Arkadaşlar herkese merhaba,

Ben de 2 ay önce evlenmiş birisi olarak bu koşturmacanın nasıl olduğunu çok iyi biliyorum. Öncelikle unutmayın ki en iyi düğün bitmiş düğündür :)

Şimdi size vereceğim bazı tavsiyeler olacak. Öncelikle uyarayım, Ankara'dayım.

- Seri üretim yapan mobilyacılardan uzak durun. İstediğiniz gibi bir şey yaptıramazsınız, kataloğa bağımlısınız. Çok müşterileri var asla sorunlarınızla ilgilenmezler ve genel olarak kötü çalışıyorlar. Bizim mobilya aldığımız yerlerden birisi siteler'de bir atölye idi. Ben oradan mobilya alıp 3-4 yıldır sorunsuz kullanan bir arkadaşımın tavsiyesi ile gittim. İşçiliklerini ve fiyatlarını çok beğendim. Hem de mobilyaların rengini istediğimiz gibi seçebildik. Dekor Mobilya'dan Kemal Bey ilgilendi bizimle. Giderseniz yardımcı olacaktır. Fiyatlarında biraz pazarlık payı vardır, aklınızda olsun :)

- İder Mobilya'dan bir kaç mobilya aldık, fiyatları kalitesine göre çok uygun. Güzel modeller var. Hem de istediğiniz renk kombinasyonlarını yapıyorlar koltuklarda. Çok geniş bir kartelaları var. Bir bakmanızı tavsiye ederim mobilya almadan.

- Beyaz eşya için kesinlikle ve kesinlikle fiyat araştırmadan almayın. Eğer bütçeniz elveriyorsa beğendiğiniz modeli düğüne 1 ay kalaya kadar sürekli farklı yerlerde fiyat bakarak bekleyin. Bazen sürpriz indirimler çıkıyor. Mesela biz mikrodalga fırını en ucuz 200 TL'ye görmüştük, kendi mağazasında 240 TL idi. Bir yerden 120 TL'ye aldık. Buzdolabını en ucuz 2040 TL'ye görmüştük, bir yerde denk getirip 1900'e aldık. Çok küçük hesaplar yapmayın ancak acele de etmeyin, zamanınız varsa fiyat takibi yapın. Ayrıca gelen buzdolabının arka kısmında ufak bir çizik vardı, onun için servis bize 300 TL'lik indirim yaptı. Beyaz eşyalarınızı teslim alırken iyice kontrol edin.

- Düğün fotoğrafı olayı bizim için çok önemliydi. Biz Sabri Peşmen ile çalıştık, çok da memnun kaldık. İnternet sitesinden inceleyebilirsiniz. ODTÜ'de, Ankara Kalesi'nde ve içindeki Çengel Han Müzesi'nde, Mühye Köyü'nde, Mogan Gölü'nde çekimler yaptık. Çok içimize sindi fotoğraflar. Tavsiye edeceğim birisidir. Sonradan da çok iyi dost, arkadaş olduk.

- Tek taşı forumda konusu olan Ferhat Bey'den aldım. Ondan şaşmayın. Hem fiyat hem güvenilirlik olarak gerçekten 10 numara bir insan. Ayrıca da çok beyefendi birisi.

- Son olarak unutmayın: Evinizin her şeyi IKEA!. Gerçekten f/p oranı çok iyi. Ayrıca ufak tefek her şeyinizi oradan halledebilirsiniz.

Hepinize kolay gelsin, soracağınız bir şey olursa elimden geldiğince yardımcı olurum.

• Bana uygun fiyatlı buzdolabı , çamaşır makinası , aspiratör lazım. Inox Hotpoint Buzdolabı bulmuştum 1199'a. Onda karar kılmıştım. Metalik gri renk seviyorum. Öneri var mıdır ?

Not: Evlenmiyorum , tek başıma yaşayacağım

Not2: Çift kişilik yatak , Gardolap , 4 kişilik yemek masası , 2 halı , 1 yolluk , Üçlü-uzanma yeri olan koltuk veya L koltuk , TV ünitesi , 2 kitaplık da lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yggdrasil Asgard -- 19 Ağustos 2014; 10:50:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

Bana uygun fiyatlı buzdolabı , çamaşır makinası , aspiratör lazım. Inox Hotpoint Buzdolabı bulmuştum 1199'a. Onda karar kılmıştım. Metalik gri renk seviyorum. Öneri var mıdır ?

Not: Evlenmiyorum , tek başıma yaşayacağım

Not:' Çift kişilik yatak , Gardolap , 4 kişilik yemek masası , 2 halı , 1 yolluk , Üçlü-uzanma yeri olan koltuk veya L koltuk , TV ünitesi , 2 kitaplık da lazım.

Hocam Beko'nun web sitesinden bi bakin, begendiginiz urunler varsa bana listeleyin en uygun sekilde yardimci olmaya calisayim.

Eger mobilya dusunurseniz de Kelebek Mobilya'daki tum urunlere, tum sehirlerdeki teslimatta yardimci olurum herkese fiyat konusunda.

• Mesajı editledim hocam, yukarıdakiler lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yggdrasil Asgard -- 19 Ağustos 2014; 10:52:51 >
  • *GameOver* kullanıcısına yanıt
    Valla ayni dertteyiz usta herkes kuz buldu bizde tik yok

• İstanbullu olan arkadaşlara beyaz eşya ve mobilya için mutlaka BİTPAZARI mağazalarını öneririm. Beylikdüzü ve yenibosnada var. Anadolu yakasında ki o kadar büyük değil ama Yenibosnayı tavsiye ederim kesinlikle.

Beyaz eşyayı çok çok ucuza almıştım. Aynı şekilde mobilyalarda öyle. Kargılı mobilyada 7000 küsür olan yatak odası takımını ordan 4500 liraya aldım. Ordaki adam söylediğinde inanmamıştım gittim baktım kargılıya bizzat gördüm aynı ürün.

Beyaz eşya olayında da mağazadaki fiyatların çok altında bulabiliyosunuz. Garantiyse garanti. Hiçbi sıkıntı yok. Kurulumlarını gelip yaptılar serviste çağırdım sıfır sıkıntı. Beyaz eşyada arçelikten şaşmayın. Servis konusunda gerçekten üzerine yok.

Hatta şöyle bi durum oldu 1500 liralık bi tvyi 1200 liraya aldık. Ürünü temin edemediler. Tüm eşyalar geldi sadece o gelmedi. Aradım bastırdım sıkıştırdım fln derken ürünü hepsiburada dan tarafıma gönderdiler :) Faturada bizzat 1500 civarı fiyatı gördüm :) Benim verdiğim para 1200 küsürdü :)

Adına aldanıp BitPazarı vs diyerek küçümsemeyin. Mutlaka gidin dolaşın. İçinde onlarca farklı mağaza ve çeşit var. Tekrar ediyorum en büyük ve çeşiti bol olanı Yenibosna. Yenibosna metrodan ücretsiz servisleri var.

Tam anlamıyla bi tavsiye istiyosanız eğer o her zaman farklıdır: EVLENMEYİN! :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 19 Ağustos 2014; 11:07:05 >

• arçelik neden kötüleniyor anlamadım. 2000li yılların başında pencere tipi klima almıştık tık demeden çok da iyi çalıştı. 10 yıldan sonra kompresörü galiba ömrünü tamamladı yenisi üretilmediği için yeni split klima aldık. şimdiki ise tık demeden çok sessiz çalışıyor. Ama aynı üründen dayımlarda almış onların ki ses yapıyormuş.
    buzdolabımız ise tek kapılıydı bu nedenle buzlanma haricinde bir sıkıntısı yoktu.
    yine çamaşır makinesi de 10 ıla yakın zaman sonra değiştirildi.
    tabiki söylediğim ürünler 2000li yılların başınde üretilen ürünlerdir. şimdikiler nasıl bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: conqierors

arçelik neden kötüleniyor anlamadım. 2000li yılların başında pencere tipi klima almıştık tık demeden çok da iyi çalıştı. 10 yıldan sonra kompresörü galiba ömrünü tamamladı yenisi üretilmediği için yeni split klima aldık. şimdiki ise tık demeden çok sessiz çalışıyor. Ama aynı üründen dayımlarda almış onların ki ses yapıyormuş.
    buzdolabımız ise tek kapılıydı bu nedenle buzlanma haricinde bir sıkıntısı yoktu.
    yine çamaşır makinesi de 10 ıla yakın zaman sonra değiştirildi.
    tabiki söylediğim ürünler 2000li yılların başınde üretilen ürünlerdir. şimdikiler nasıl bilmiyorum.

Arçelik kötülenmez ki?

Hiçbir markanın veremediği servis hizmetini alıyosun.

• EVLENECEKLER İÇİN MOBİLYA BİR SORUN VE ÇOK PAHALI. BENDEDE AYNI SORUN VARDI FAKAT BEN MOBİLYALARIMI BİR İZMİR FİRMASI OLANwww.hepucuz.com.tr'den aldım. Bütün türkiyeye ücretsiz kargo var. Mağaza fiyatlarını %10-15 altı fiyatları. Bu fiyatları şehrinizde bulamazsınız.
  • Ben evlenmicem bu ne arkadaş okurken yoruldum

• quote:

Orijinalden alıntı: Burakzlkr

Ben evlenmicem bu ne arkadaş okurken yoruldum

En doğru karar bu inan bana :)
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.