Şimdi Ara

Evleneceklere Özel Fırsatlar Buraya (188. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.450
Cevap
579
Favori
653.056
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
45 oy
Giriş
  • Kisi kim bilmiyorum oturma gruplari filan yapip gonderiyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Zombitch

Buzdolabını yukkodan aldım. PiyAsanın baya altına geldi 24 saat geçmeden teslim ettiler. Serviste kurulumunu yaptı. LG GC-B559ELQZ
    kaça aldınız? ilk izlenimleriniz nasıl? siemens almayı düşünüyordum, bu da ilgimi çekti.

Orijinalden alıntı: ranflu

Kisi kim bilmiyorum oturma gruplari filan yapip gonderiyordu
    Bahsettiğiniz koltuk takımı imalatçısı benim ama montessori yatak üretimimiz yok malesef.

1 çok sayıda kitap var. kitaplık.
    2 küçük odamıza misafirler için yatak olabilen bir adet kanepe.
    3 lambader.
    4 diğer aydınlatma ürünleri.
    "Gericilere hoşgörü göstermek yüce bir terbiye göstergesi değil, bir milletin mutluluğuna, şerefine ve namusuna göz dikenlere hoşgörüdür ki, hiçbir zaman, hiçbir kişi buna izin veremez!" K.ATATÜRK
  • tekadamm kullanıcısına yanıt
    Ben aşağıdaki yerden aldım. Altıyol'daki bir çok kuyumcuyu dolaştım. Atasay'a da baktım. En uygun burasıydı.
    Murat Mücevherat
    Murat Memiş
    Altıyol SÖğütlüçeşme Caddesi No:67/C Kadıköy
    216 450 1515
    www.ikea.com.tr
    Oturma Odaları | Yataklı Kanepeler | Yataklı Kanepeler | IKEA Türkiye
    https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/oturma-odalari/yatakli-kanepeler/yatakli-kanepeler/10391116/estuna-3lu-yatakli-kanepe.aspx
    denemedim ama iyi diyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: sabriaga

Ben aşağıdaki yerden aldım. Altıyol'daki bir çok kuyumcuyu dolaştım. Atasay'a da baktım. En uygun burasıydı.
    Murat Mücevherat
    Murat Memiş
    Altıyol SÖğütlüçeşme Caddesi No:67/C Kadıköy
    216 450 1515
    Teşekkürler hocam, uğrayacağım
    "Gericilere hoşgörü göstermek yüce bir terbiye göstergesi değil, bir milletin mutluluğuna, şerefine ve namusuna göz dikenlere hoşgörüdür ki, hiçbir zaman, hiçbir kişi buna izin veremez!" K.ATATÜRK
  • Arkadaşlar söz nişan bir oldu aile içi mütevazi bir nişandı. Yaptığım masraflar
    Nişan için kiğılıdan komple set 950TL (takım elbise ayakkabı deri kemer kravat saten gömlek)
    Söz+nişan yüzüğü (altın) 750TL
    Abiye (armine) 650TL
    Aker eşarp gibi ismi tuhaf birşey aldık :) 120TL
    Biraz uygun yollu sade ve mutlu oldu.

Mobilyayı nereden bakayım hangi firmayı önerirsiniz.
    Ayrıca arkadaşlar dış çekime 2-3 saate 1800TL para çekiyorlar çok değilmi? Bana fazla gibi geldi.

Orijinalden alıntı: Ergin.

Arkadaşlar söz nişan bir oldu aile içi mütevazi bir nişandı. Yaptığım masraflar
    Nişan için kiğılıdan komple set 950TL (takım elbise ayakkabı deri kemer kravat saten gömlek)
    Söz+nişan yüzüğü (altın) 750TL
    Abiye (armine) 650TL
    Aker eşarp gibi ismi tuhaf birşey aldık :) 120TL
    Biraz uygun yollu sade ve mutlu oldu.

Mobilyayı nereden bakayım hangi firmayı önerirsiniz.
    Ayrıca arkadaşlar dış çekime 2-3 saate 1800TL para çekiyorlar çok değilmi? Bana fazla gibi geldi.
    Ev kendinizinse istikbal mobilya alın.Kirada iseniz en iyi mobilya bile taşınmaya gelmez ucuz yollu biseyler bakın.Dış çekim işini etrafınızda profesyonel fotografmakinası olan bir tanıdıkla halledebilirsiniz 2 saate 1800 ne demek insaf

• Ergin. kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Arayabilirseniz yardımcı olmaya çalışayım, Serdar Çetin 553 397 6676
    Akşam 18:00 e kadar uygunum.

Orijinalden alıntı: thegreenblack

Ev kendinizinse istikbal mobilya alın.Kirada iseniz en iyi mobilya bile taşınmaya gelmez ucuz yollu biseyler bakın.Dış çekim işini etrafınızda profesyonel fotografmakinası olan bir tanıdıkla halledebilirsiniz 2 saate 1800 ne demek insaf

Alıntıları Göster
    Üstad verdiğin bilgi için teşekkür ederim. Ev bizim nişanlım bellona istikbal yada enza mobilya bakalım diyor. Beyaz eşyada da ben profilo istiyordum. Nişanlım ısrarla bosch diyor bayram sonrası toplu bir alışverişe çıkacağız ne var ne yok alacağız artık :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ergin.

Üstad verdiğin bilgi için teşekkür ederim. Ev bizim nişanlım bellona istikbal yada enza mobilya bakalım diyor. Beyaz eşyada da ben profilo istiyordum. Nişanlım ısrarla bosch diyor bayram sonrası toplu bir alışverişe çıkacağız ne var ne yok alacağız artık :)

Alıntıları Göster
    Mutlu mesut olun.Beyaz eşyada simens daha sonra bosh öneririm ve almanya üretimi olan modellere bakmanız iyi olur.10 yıldır bosh kullanıyoruz gayet memnunuz.

• Arkadaşlar merhaba hayırlı forumlar. Kısmetse ekimde evlenicem. Daha henüz evi de tutmadık ama. Bana bir ev dizmek için istanbulda yada bursada oturma grubu olsun yemek masası olsun yatak odası olsun beyaz eşya olsun. Uygun ve kaliteli yani mantıklı olarak önerebileceğiniz nereler veya hangi markalar var. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

Ekşi'den bir yorum paylaşıyorum hocam, bugün yazılmış.

"mobilya sektöründen bildiriyorum.

1-geçen hafta sattığımız malları yerine koyamıyoruz çünkü üretici firma fiyat vermiyor. dolar artış oranında zam gelirse hayvan gibi zararla satmış olacağız. artık ürün satışını durdurduk.

2-oturma grupları imalatı yaptığımız atölyeden bildiriyorum. eldeki siparişleri müşteri -mağaza mağdur olmasın diye zararına yapıyoruz. yeni siparişler için bir buçuk katı fiyat vereceğimizden hiç sipariş almamaya karar verdik. bu işin hammaddesi sünger son bir yılda kurdan bağımsız( hammadenin tek üretim yeri almanya) zaten artıyordu şimdi fiyat sormaya korkar olduk, arabamızı satıp alt segmentte bir araç alıp aradaki parayı sünger stoğuna ayırdık. ancak şimdi de kumaşçılar satışı durdurdu.( metresine en az 12 tl ekleyip satanlar dışında.) "

Bu yüzden acele et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escanor_ -- 14 Ağustos 2018; 1:39:16 >

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.