Şimdi Ara

evlenecek kardesinize yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar onumuzdeki ay içinde dugunum olacak ve bu beyaz esyalar arasında kaldım yardım ederseniz sevinirim
    çamasır makinası;
    arçelik 7104 SJS & siemens WM12E46STR
    bulaşık makinası ;
    arçelik 6251 ES & siemens SE25M557EU
    buzdolabı;
    arçelik 8820 SBS NF & siemens KA58NA70NE gardropla normal arasında kaldım o yuzden iki secenek koyuyorum sizce hangisi daha mantıklı??
    arçelik 5288 NEB & siemens KS49U622NE
    yardımlarınız için şimdiden teşekkürlerrr

• Öncelikle hayırlı olsun; mutluluklar dilerim.
    Çamaşır ve bulaşık makinesinde kesinlikle Siemens'i tercih edin. Arçelik özellikle son yıllarda kaliteyi iyice düşürdü maalesef. Ayrıca belirttiğiniz modeller gayet iyi (Siemens için)
    Buzdolabına gelince ne Siemens ne de Arçeliği tavsiye ediyorum. O fiyata (hatta daha ucuza) Carrefourda Samsung'un su pınarlı, çok kaliteli bir buzdolabı var. Bence onu tercih edin. veya linkini yolladığım şu modeli de inceleyin mutlaka çok kaliteli bir buzdolabıdır
    http://www.samsung.com/tr/products/Refrigerator/topfreezer/rt62kaew.asp
    Gardrop tipi düşünüyorsanız önereceğim marka General Electric'tir, iyi geceler...

• quote:

Orjinalden alıntı: selcukay

merhaba arkadaslar onumuzdeki ay içinde dugunum olacak ve bu beyaz esyalar arasında kaldım yardım ederseniz sevinirim
    çamasır makinası;
    bulaşık makinası ;
    buzdolabı;
    arçelik 8820 SBS NF & siemens KA58NA70NE gardropla normal arasında kaldım o yuzden iki secenek koyuyorum sizce hangisi daha mantıklı??

seçtiklerinizin içinde siemens olanlar alınabilir ve arçelik 8820 siemense göre daha iyi daha kullanışlı ,
  • bulaşık ve çamaşır makinasında bende siemensi baya beğendim özellikle arçeliğinkilere gore gayet iyiler,yalnız dediğiniz gibi buzdolabında simensinkiler pek hosuma gitmedi arçeliğinkiler biraz daha kullanıslı gibi ama yeteri kadar tatmin etmedi ,bu gun fırsat bulabilirsem soylediğiniz buzdolabına bakmaya çalışacam.Birde bi sorum olacaktı biz ilk once butun esyaları gri alacaktık,daha sonra gittiğimiz dukkanlardaki gorevliller gri yerine beyazı tercih etmemizi beyazın daha kullanıslı oldugunu ayrıca fiyat olarakda daha avantajlı oldugundan falan bahsettiler.Sizce griye verilen paraya değermi??
  • Bana sorarsanız değmez. Beyaz daha hoş görünüyor bence. Hem dedikleri gibi fiyatları daha düşük.
  • quote:

bulaşık ve çamaşır makinasında bende siemensi baya beğendim özellikle arçeliğinkilere gore gayet iyiler,yalnız dediğiniz gibi buzdolabında simensinkiler pek hosuma gitmedi arçeliğinkiler biraz daha kullanıslı gibi ama yeteri kadar tatmin etmedi ,bu gun fırsat bulabilirsem soylediğiniz buzdolabına bakmaya çalışacam.Birde bi sorum olacaktı biz ilk once butun esyaları gri alacaktık,daha sonra gittiğimiz dukkanlardaki gorevliller gri yerine beyazı tercih etmemizi beyazın daha kullanıslı oldugunu ayrıca fiyat olarakda daha avantajlı oldugundan falan bahsettiler.Sizce griye verilen paraya değermi??

kişisel fikrim degmez,ayrıca dediginiz gibi arçelik buzdolapları siemenslerden iyidir
  • şimdi samsung un rt 62 modelini inceledim daha once dikkat etmemiştim baya hoşuma gitti bu gun işten sonra ilk işim gidip mağazada incelemek olacak zaten tv için falan gitmeyi dusunuyordum çok teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KASİYER KIZ - YARDIM BEYLER
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

şimdi samsung un rt 62 modelini inceledim daha once dikkat etmemiştim baya hoşuma gitti bu gun işten sonra ilk işim gidip mağazada incelemek olacak zaten tv için falan gitmeyi dusunuyordum çok teşekkür ederim

samsung tv,buzdolabı olarak alınabilir çok iyidir bu konudaki özellikle fason olarak dünyada bir çok firmaya üretim yapmaktadır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teks- -- 17 Temmuz 2007; 11:56:02 >
  • quote:

şimdi samsung un rt 62 modelini inceledim daha once dikkat etmemiştim baya hoşuma gitti bu gun işten sonra ilk işim gidip mağazada incelemek olacak zaten tv için falan gitmeyi dusunuyordum çok teşekkür ederim

Çok güzel ve kaliteli bir buzdolabıdır.
  • bu yazdıklarınn içinde hepsi siemens olmalı arkadasım. arcelık baya bozdu buzdolabı alıyosun ıkı sene sonna tır tır ses cıkarmaya baslıyo misal. siemens iidir. bosch da alınacaK bi marka . aslında en ıyısı general da o aşmış biras kendini bi buzdolabı en normali 6500 ytl
  • quote:

Orjinalden alıntı: pasha24

bu yazdıklarınn içinde hepsi siemens olmalı arkadasım. arcelık baya bozdu buzdolabı alıyosun ıkı sene sonna tır tır ses cıkarmaya baslıyo misal. siemens iidir. bosch da alınacaK bi marka . aslında en ıyısı general da o aşmış biras kendini bi buzdolabı en normali 6500 ytl

sayın arkadaşım siemens-boschda yerli montaj %90 onlarda kaliteli degil şikayet var sitesine bir ugrayın bakalım arçeliktenmi yoksa sizin markalardan mı çok şikayet var yerli montajların çogunda şikayet var ama buzdolabında arçelik iyidir tv dede vestel ama sonraki sıralarda ilk önce samsung,amana,general,elektrolux,whirpool
  • ithal siemens ler çok iyidir, samsung kadar kalitelidir kore malıdır, problem çıkarmaz
  • quote:

çamasır makinası;

Öncelikle ikisi denk model değil ama Siemens çok çok daha iyidir.Zaten Arçelik Siemens'in taklididir.
    quote:

bulaşık makinası ;

Mukayese bile kabul etmez.Elbette Siemens.Ama verdiğim linkteki Bosch modeli hepsinden çok çok daha üstün ve aynı fiyattadır.Kesinlikle aşağıdaki modeli tercih etmelisiniz
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=232951&productid=mtboschsgs65m02

quote:

İkisi de değil.Samsung'u tercih etmelisiniz.
    quote:

Arçelik daha iyidir.Ama dediğim gibi öncelik kesinlikle Samsung-Sharp-Whirlpool olmalı

• arkadaslar yardımlarınız için teşekkürler esyaları aldım.İnşallah sorunsuz bi sekilde kullanırım
  • Mutluluklar dileriz :)
  • quote:

arkadaslar yardımlarınız için teşekkürler esyaları aldım.İnşallah sorunsuz bi sekilde kullanırım

hayırlı olsun,aldığınız modelleri ve memnuniyetinizi paylaşırsanız seviniriz
  • merhaba arkadalar
    bende frma yeni üye olldum ve bir buzdolabı almam lazım
    epeycede araştırdım 1,733 ytl ye 10 taksiz arçelik 8820 SBS NF gardrop tipi buzdolabı buldum sizce.kullanılabilir bi buzdolabımıdır fiyatına göre tavsiyelerinizi bekliyorum.

aslında arçelik için olumsuz yazılarınızıda okudum ama fiyatda çok makul geldiği için .önerileriniz benim için önemli
  • quote:

Orjinalden alıntı: candogan62

quote:

arkadaslar yardımlarınız için teşekkürler esyaları aldım.İnşallah sorunsuz bi sekilde kullanırım

hayırlı olsun,aldığınız modelleri ve memnuniyetinizi paylaşırsanız seviniriz

Arçelik dermiş...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.