Şimdi Ara

evleneceğiniz/sevdiğiniz kişinin birkaç kişiyle sevgilli olması evlenmenize mani olurmu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • facesinden baktımda birkaç kişiyle sevgili olmuş ayrılmış sağlıkta okuyor düşündümde şimdi hiç sevgilisi olmayan kız bile yok ummadığım insanların bile neleri çıkıyor

hiç evlenmem diyenler az ötede yaşasın yaş ilerleyince anlarlar neyse yorumları alalım

• şu erkekler yok mu şu erkekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 10 Mart 2014; 17:15:34 >
  • Sende para bol, dert etme eski sevgilisini :)

Şu da var; sevgilileriyle yaşadığı ilişkinin boyutu. Ne derece ileri gittikleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sana DH den bi erkek alalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali agaoglu

facesinden baktımda birkaç kişiyle sevgili olmuş ayrılmış sağlıkta okuyor düşündümde şimdi hiç sevgilisi olmayan kız bile yok ummadığım insanların bile neleri çıkıyor

hiç evlenmem diyenler az ötede yaşasın yaş ilerleyince anlarlar neyse yorumları alalım
    Sadece tanisma amacli olduysa evlenmeyi dusunebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 10 Mart 2014; 17:29:24 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Kızı buldukta evlenmesi kaldı.
    Geçelim bir sonraki soruya.

• sokak kız dolu neyi bulamıyorsunuz anlamıyorum ki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • rahibe mi arıyon olum, hiç bir erkekle bile çıkmamış olsun.
  • sadece çıkmıştır diye dua et şimdilik.
  • yine bir namus tartışma konusu
  • Nasıl bu kadar dar düşünebiliyorsunuz gerçekten aklım almıyor.
    Karşınızdaki kişinin hayatı boyunca tanımadığı, kimin "evleneceği" kişi olacağını dahi bilmediği biri için yıllarca fedakarlık yapmasını beklemek kadar büyük bir bencillik olabilir mi?

• Bir aralar namusu bakirelik sananlar var diye şaşırdım, artık sevgilisi olmuşlari bile garipsiyolar..

• Yaşım 29, evet mani olur. Bazı duyguları daha önce hiç yaşamamış bi kızla birlikte olmak istiyorum. Bundan 20 sene sonra ancak fikrim değişir ve yalnızlığıma çare bi kadınla birikte olmak isterim, geçmişini sallamam. Ama şuan için değil.
  • Neler yaşadığına bağlı,

• Kapanacagini bile bile niye bole konular aciyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: L'enfer

Nasıl bu kadar dar düşünebiliyorsunuz gerçekten aklım almıyor.
    Karşınızdaki kişinin hayatı boyunca tanımadığı, kimin "evleneceği" kişi olacağını dahi bilmediği biri için yıllarca fedakarlık yapmasını beklemek kadar büyük bir bencillik olabilir mi?

güzel konuştun doğru konuştun içime su serptin cansın aga

Batman Beyond
    undefined büyük konuşma yarın birine aşık olursan görürüm seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali agaoglu -- 15 Mart 2014; 13:38:12 >
  • Ben kimseyle çıkmadım.Çıkıp, bir şeyler yaşamış kızda istemem.Basit bile olsa, güle güle.
  • evlilik deme bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: L'enfer

Nasıl bu kadar dar düşünebiliyorsunuz gerçekten aklım almıyor.

Bi kız sevgili olmadan da sadece konuşarak,tartışarak karşısındakini tanıyabilir. Öpüşüp koklaşmadan da karşısındaki erkeği evleneceği kişi mi yoksa değil mi diye anlayabilir. Bi insanı tanımak için ille de sevgili olmaya gerek yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

Ben kimseyle çıkmadım.Çıkıp, bir şeyler yaşamış kızda istemem.Basit bile olsa, güle güle.

Aga güzel diyosunda,kızlar daha çok erkeklerle muhatap oluyo, 3-4 ayda bir ayrılıp yeni biriyle çıkmaya başlayan kızlar var

Bizim hem birisiyle ilişki yaşamamış,hemde güzel bir kız bulmamız çok zor,güzel olan her kız en az 2-3 erkekle çıkmış oluyo..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.