Şimdi Ara

Evleneceğiniz Kişiyi Rüyada Görmek İster misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
78
Cevap
2
Favori
35.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar düm duyduğum bir bilgiyi paylaşmak istedim sizlerle .Elmayı hiç koparmadan doğruyosunuz ve onu poşete koyup yastığınızın altına koyuyorsunuz ve uyuyorsunuz gece evleneceğiniz insan geliyormuş bunu yengem 30 sene önce yapmış ve amcamı görmüş bende denedim hemen gece gördüm ama bakalım ne zaman gerçekleşecek...ALLAH'ın izniyle.

Böyle bişey duydum doğrumudur ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Evleneceğiniz Kişiyi Rüyada Görmek İster misiniz?

Evleneceğiniz kişiyi rüyada görmek, birçok kültürde yüzyıllardır merak edilen bir konudur. İşte bu konuda uygulanabileceğine inanılan bazı geleneksel yöntemler:

• Yastığın Altına Anahtar Koymak: Yatmadan önce yastığının altına bir anahtar koyarak, gelecekteki eşinizin rüyada size anahtarla kapıyı açmaya geldiğine inanılır.
    • Elmayı Soyup Yastık Altına Koymak: Bir elmayı soyup, kabuklarını yastığının altına koyarak, rüyada elmayı soyduğunu gören kişinin gelecekteki eşini bulacağına inanılır.
    • Yastığın Altına Elma Kabuğu Koymak: Elmanın kabuklarını tek tek yastığının altına koyarak, rüyada elma kabuklarını birleştiren kişiye evleneceği kişinin isminin söyleneceğine inanılır.
    • Yeni Evde İlk Gece Yastığın Altına Anahtar Koymak: Yeni bir eve taşındığınız ilk gece yastığının altına anahtar koyarak, rüyanızda evinizin anahtarını size uzatan veya hediye eden kişiyle evleneceğinize inanılır.

Bu yöntemlerin bilimsel kanıtı olmamakla birlikte, yüzyıllardır uygulanmakta olan ve hala bazı kişiler tarafından benimsenen geleneklerdir. Gerçekleşip gerçekleşmeyeceği kişisel inançlara bağlıdır.

Önemli Not: Bu geleneksel yöntemleri uygulamadan önce, yastığının altına yabancı cisimler koymanın uyku kaliteni olumsuz etkileyebileceğini unutmamalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Muz koyuncada inşaat işçilerini görüyormuşsun ya bırakın böyle şeyleri
  •  Evleneceğiniz Kişiyi Rüyada Görmek İster misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeavenCanWait -- 12 Ocak 2011; 12:43:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: impact_24

Muz koyuncada inşaat işçilerini görüyormuşsun ya bırakın böyle şeyleri

İnanamıyabilirsin ama ben yapıp gören kişileri gördüm.
  • Ben oyle bir uyuyorum ki sabah kalktigimda yastiklatve yorgan yerde. Ben ne yapmaliyim elmayi cebime koysam olu mu?
  • Hocam elmayı hiç koparmadan nasıl doğrayacaz? ayrıca mandalin,portakal gibi şeyler de doğrasak olur mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hehe kesin gerçekleşir elma beyninin içine girdi rüyana karıştı inception style. Veya elma onun rüyasıyla senin rüyanı birleştirecek aslında canlı felan. Cidden mantıklı bir şekilde aklınız alıyor mu bunu?
  • Sorma kardeş ben yanlışlıkla hindistan cevizi koydum.Bi kabileden zenci bi kızla evlendiğimi gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: linksiz

merhaba arkadaşlar düm duyduğum bir bilgiyi paylaşmak istedim sizlerle .Elmayı hiç koparmadan doğruyosunuz ve onu poşete koyup yastığınızın altına koyuyorsunuz ve uyuyorsunuz gece evleneceğiniz insan geliyormuş bunu yengem 30 sene önce yapmış ve amcamı görmüş bende denedim hemen gece gördüm ama bakalım ne zaman gerçekleşecek...ALLAH'ın izniyle.

• Google : rüyada evleneçegin kişiyi görmek yazıp görebilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nam[A]sTe

quote:

merhaba arkadaşlar düm duyduğum bir bilgiyi paylaşmak istedim sizlerle .Elmayı hiç koparmadan doğruyosunuz ve onu poşete koyup yastığınızın altına koyuyorsunuz ve uyuyorsunuz gece evleneceğiniz insan geliyormuş bunu yengem 30 sene önce yapmış ve amcamı görmüş bende denedim hemen gece gördüm ama bakalım ne zaman gerçekleşecek...ALLAH'ın izniyle.

Bunu yazıcaktım bende

• quote:

Google : rüyada evleneçegin kişiyi görmek yazıp görebilirsiniz..

Google a messi gsde ronaldinho fbde yazarsanda sonuc cikiyor zaaaaaa zaaaa
  • koparmadan nasıl doğruon
  • ağacıyla beraber doğruyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: revenger11
    ağacıyla beraber doğruyorsun

İşte budur :)
  • koparmadan doğramak ne
  • denedim %100 çalışıyor.
    +rep
  • quote:

Orijinalden alıntı: lllVENDETTAlll

http://snd.sc/eYh9hx

şarkı güzelmiş
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.