Şimdi Ara

evlendikten sonra özel esyalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evlendikten sonra özel esyalar ne olcak,su an odama anne baba kardes gırıp kurcalamaz.evde yokken kadın gırıp herseye bakmak ısterse

• Baba evinde birakacaksin. Veya yok edeceksin. Baska sansin yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evlenince özel diye bir şey kalmaz. Her şey halka açıktır.
  • Bekar bir erkeğin ne gibi özel eşyası olabilir ki ? En fazla 3 don 1 atlet

• Özel eşya ne la

Gören de hadron çarpıştırıcısı saklıyor sanacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

Özel eşya ne la

Gören de hadron çarpıştırıcısı saklıyor sanacak

herkesin hadronuna kimse garışmamalı
  • bu özel değil özel değil bu genel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evlendiğin insanın " bu benim özelim " diyerek senden bir şeyler saklaması sorun olur mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emekli65 -- 12 Ekim 2017; 13:6:19 >
  • başkasının görmesinde sakınca yoksa kendine ait dolap olacak oraya koyacaksın.

sakınca varsa ozaman mecbur gizliyceksin.sakıncalı ne olabilir diye düşünüyorum.xx arşiv olabilir. xx resimleri buluta yüklersin.xx hd videoları ise harici harddiske sanal işletim sistemi kurup xx dosyaları harici harddiske taşırsın.

başka özel eşyadan kastın nedir bilmiyorum.söylersen ona göre yorum yaparız.maddi durumuna göre kendine ait oda da ayarlayabilirsin.bu dolap ben kullanıcam yerine bu odayı ben kullanıcam gibi.

• evlendikten sonra ne özeli yahu ? kirli donunla atletini yıkayacak insandan ne saklayabilirsin ki ?
  • Grinin elli tonu gibi özel odan mı var hayırdır sen
  • dexter
  • Bizim bi arkasın ablası evleniyordu. Damat adayının evine temizliğe gitmiş annesi yakınları vs. Adamın odasında şişme kadın bulmuşlardı :) Arkadaş hemen yok etmiş bir şekilde. Umarım bu tarz özel eşyalar değildir. Evlilikte özel diye bir sey olmaz. Şahsi malzemelerin olur o kadar. Traş kremi, şampuan, don vs

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.