Şimdi Ara

Evlendiğimde çocuk yapmamaya, evlatlık edinmeye karar verdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Demin biri Pripiat konusu açtıktan sonra bu fikir aklıma geldi, aslında daha öncedende düşünmüştüm ama şimdi tamamen oturdu bu fikir aklıma.

Bu dediklerimi sakın engellileri küçümsüyormuşum gibi algılamayın. Her gün eziyet çeken biriyle bir ömür yaşamaya dayanamam ben. Doğup eziyet çekeceğine hiç doğmasa bence daha iyi. Sonuçta belki vücudunda bir problem olacak durmadan ağrılar çekecek, belki kemikleri çok kırılgan olcak yere düşse ölme tehlikesi olacak.

Yani bu eziyetleri ölene kadar çekeceğine hiç doğmaması bence daha iyi, o şekilde bir engeli olan birine karşı empati kurarsanız zaten anlarsınız demek istediğimi.

Bence böyle birşey yaşamak, başkasına yaşatmaktansa terkedilmiş, yeni doğmuş bir bebeği evlat edinmek daha mantıklı ve bir insanın geleceğini tamamen değiştirmiş olmakta ayrı bir gurur bana göre.

Bu fikrimi sizinle paylaşmak istedim. Sizce daha mantıklı değil mi? Sonuçta varolan birinin hayatıda sokaklardan kurtulmuş oluyor.

• kendi seçimin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En az 3 çocuk yap gerisini nerden toplarsan topla.Suriyeli yetim kardeşlerimiz ilk tercihin olsun tabii

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evlatlık aldığın çocuk kaza geçirip engelli kalırsa bırakacak mısın onu da kardeş?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kolay gelsin korunmayı unutma
  • Mantıklı aslında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden olmasın.Çocuğu başkasının değilde kendi çocuğunuz gibi görebilecekseniz sorun yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exponent

Evlatlık aldığın çocuk kaza geçirip engelli kalırsa bırakacak mısın onu da kardeş?

Kaza geçirip felç falan olur en kötü ama dediğim hastalıklar felçten binlerce kat kötü hastalıklar.
  • şu şekilde düşünerek yapman, iyi birşey yapacağın anlamına gelmiyor.korktuğun birşeyden kaçmak için böyle birşeye yöneliyorsun ve bu düşünceyle evlat edinmemen en doğrusu , senin öz çocuguna bile böyle bir çekingen varsa allah korusun , evlatlık edindiğin çocuğun başına birşey gelse kapının önüne koyarsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.